Grattis !

Idag fyller min kära Tove 23=)..Hurra Hurra Hurra!
Hoppas du fått en jätte bra födelsedag och att du käkat mycke tårta..hehe..du som kan äta en hel tårta själv..haha..
Du fick nog den bästa födelsdagen för du var och såg på Idol final i globen..jag var såå avis!..hehe..hoppas du hade de kul gumman=)..jag saknar dig i massor..jag längtar såå mycke att få träffa dig!..vad vi ska ha kul på nyår=)..
Älskar dig så jäkla mycke hjärtat mitt<3

Sen vill jag bara säga grattis till Erik med..jag visste att han skulle vinna men jag höll lite på calle med..dom är bägge super duktiga=)..de var faktiskt spännande å se på de.hehe..

Idag har vi varit och hälsa på jockes farmor och farfar..de var trevligt=)..och jag tror jocke har längta sig dit å så få pilla på skotern så klart..men jag var typ rädd den lät nå jävulst..lät som presic som den skulle sprängas när som helst...men jag fick mig ett åk på marcus skoter..å de kittlade faktiskt i magen..hehe..den går bra den nya skotern å de kändes som om den lätta från marken de gjorde den säkert..men rooligt var de..men jag hade ingen bra mössa för den bara for av..så åkte med ingen mössa..hehe..gu vad jag älskar skotrar!å jag bara andas in doften, de luktar så gott!..
men de var trevligt att fara dit

blir å mysa ikväll se nån film


Kommentarer
Helena

Saknar dig massvis med :)

Men snart kommer du ju :)

Puss

2009-12-12 @ 22:51:43
URL: http://justbambi.blogg.se/
Helena

Och det där med skotrar det luktar säkert gott, men luktar inte så gott o lukta på nån som vart ute o kört skoter(har erfarenhet efter att ha luktat på Henke när vi var tillsammans) haha ;)

2009-12-13 @ 01:24:25
URL: http://justbambi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!