Lördag 11/7

Ojoj...vilken morgon de har varit..en ovanlig sådan..men de är sådant man får ta i detta jobb..ibland händer de saker..men de tog typ hela morgon med bara en person...tycker fan synd om den..de är inte lätt!..sen fått utskällning på telefon eller utskällning var inte direkt..men de gick bra de med..sen på vägen hem så hittar jag en mobil..jocke ringde någon där i telefonlistan och gick ner på kiosken så skulle den komma och hämta telen där..så där gjorde jag dagens goda gärning=)..eller de gör jag ju hela tiden när jag hjälper dom äldre..
Har suttit och fika och sett en dokumentär om Juanes en sångare vet inte riktigt vart han är i från...jag har ju hört hans låtar han sjunge på sitt språk...men vilken karl..!..han turnerar runt om i världen han är stor lite här och där i världen..sen så är han så insatt i sammhället och försöker hindra våld i världen han är är med i nå eu parlament tror jag...snack om att tänka på andra mer än sig själv...jag tycker då han är helt otrolig!...plusa att han är väldigt snygg karl..haha..
jag ska nu bara ta de lungt sen börjar jag om sen igen halv fem..känns lite jobbigt att jobba kväll..men de kommer gå bra..de kommer vara en väälidgt lugn kväll för vi har många borta...så då kan man bara ta de lungt..stanna lite längre och surra..
Ha en bra Lördag !

Juanes<3

Kommentarer
* K Y S S A R

Hah oh yeah ;) thanks. alla har vi våra tallanger man måste bara hitta dom :D Inte alltid lätt haha! nog för att gymnastik aldrig riktigt var min tallang, eller cheerleading menar jag. hahah där fick man slita för allt =p tellan då :D man ska inte var aarg hahaha

2009-07-11 @ 21:53:13
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
Bambi

Jag tror Jueanes är från Spanien :)

2009-07-12 @ 23:19:29
URL: http://justbambi.blogg.se/
Bambi

"Adios le pido" e väldigt bra :)

2009-07-12 @ 23:20:01
URL: http://justbambi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!