Motorveckan!

Jajjmen då har då motorveckan börja..lyckseles ända höjd punkt på året..haha..de är då de är folk i farten och de finns något att göra annars är de dött..haha..
Jag jobba hela dagen igår..hann bara äta upp min middag så hade grabbarna hitta på att vi skulle fara på burnout tävling..de var mycke folk ändå..och kul var de=)..men de var mindre kul när däcken small..helvete så de lät..å viss bilar lät förbannat högt..efter att de small så högt så höll jag öronen varje gång dom burna..å ändå satt de mycke barn långt fram..snacka om hörsel skada man kan få..att man inte har skydd på barn stackars öron...nå tål jag vissa ljud..och jag hör bra..men jag är nog väldigt känslig för vissa ljud..eller jag gillar de inte..men i allafall så fick man ett gott skratt..och han som prata var jävligt rolig=)Jag undra vem som vann?!...
sen så låg vi kolla på film och käka godis..de har fan varit mycke götta på sista tiden..måste börja lugna mig känner jag..å sen börja med nån träning..för min dagliga promenader är ju som bortblåst..men vem fan vill gå ut när de är så pissigt väder...
I dag jobbar jag kväll..sköönt=)..å sen har jag bara i morgon sen är jag ledig.!!..så jäkla skönt..
Jag längtar så jävla mycke till mina lulebor kommer..oj så skojj vi ska ha..å så onykter!..haha..i början var de många som skulle komma men folk har banga ur..eller så har dom inte hört av sig..men jag orka faan inte höra av mig...dom är ändå inte min äkta vänner!..så jag skiter i dom...men jag tycker de är förbannat dålig stil!..men man kan inte nått göra åt idioter!..

Några bilder från igår :

Så himmla grym den var..haha
coolt med rosa rök !

Radio pratarn..om de var han?!
Lulebon=)


Kommentarer
Rebecka

Rytktet nådde mej idag om att ni har motor vecka där nere nuså jag vartlite sugen att åka ner faktiskt. Måste bara få med mej nån. Du kan ju mejla mej dit nummer så kan jag ju höra av mej om de blir att man åker ner =)

2009-07-21 @ 17:46:22
URL: http://rebudka.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!