Idol !

Jag ville bara tycka till lite om Idol!
Äntligen så åkte Eddie ut!..så skönt..men han var lite bättre nu faktiskt än förra gången..men de som fick mig överraskad var när han gjorde duetten..jag tyckte han var bra då faktiskt..varför kan han inte varit så bra hela tiden?!..låten passa han perfekt , de är sånt som passa han..men reza var inte så bra då tyckte jag..
å sen så nu när eddie vart löst nästan hela tiden så ville man som tycka om han för han kämpa ju så hårt men tyvärr inte..
den som är bäst och dom som jag vill att de ska stå mellan är Erik och Calle...dom är sååå grymma!!..å de var så skönt att Erik inte gal så mycke denna gång..har som börja tycka de blivit för mycke..å låten han sjöng diggar jag!..
sen så älskade jag bara duetten Calle och Mariette sjöng..oj så bra dom var!..å hon var såå bra denna gång med den låt hon valde de trodde jag inte hon skulle välja men de passade henne så bra!
Å så var duetten mellan Tove och han skit bra..men de var ju han som gjorde hela låten!..Tove var inte så bra..hon sjöng lite falskt ibland tyckte jag när hon sjöng mörkt..
Å Söta tove..hon var faktiskt bra även om jag hatar låten hon valde!...hon har varit bra faktiskt nu dom senaste gångerna...men efter som jag tycke hon var såå fruktansvärt dålig i början och så falskt hon sjöng har jag som byggt upp ett hat mot henne..eller inte direkt ett hat men jag gillar inte henne..men försökte så gärna tycka om henne..men de går sådär!haha...
men nå saknar man söta rabhi!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!