Till Minne !

Farmor !
Du var min bästa vän!du tog hand om mig mycke. När min pappa jobba så mycke som gjorde å gör fortfarande så kom du hem till sunderbyn och var med mig så jag slapp gå på fritids. Du gjorde alltid gröt till frukost och två löskokta ägg som du visste att jag älskade. När jag var hos dig satt jag ofta å måla i målarboken du hade hos dig för jag skulle ha något att göra. Vi umgiks mycke , och vi prata mycke med varandra.Du sa alltid att jag var så söt. Du var en liten i växten precis som jag och du fyllde år två dagar före mig. Du var alltid så vänlig och sa att man alltid ska vara snäll. Du älskade att se på Glamor och vi sjöng mycke men en sång som du alltid sjöng som jag alltid kommer minnas!Du kommer alltid vara min bästa farmor!

Simon !
Vi träffades genom UH..du var punkare och hade världens högsta tuppkamm jag sett..jag fråga dig hur mycke hår spray du andvände å du sa att du behövde en hel stor flaska för att den ska stå. Vi umgicks mycke å var nästan varje dag på UH spela kort å hade roligt. Vi satt på gulan och sjöng. Vi drack alltid gladedansken. Alla fester så hade vi så roligt tillsammans och satt alltid på bussen å prata om din mamma skämt. Vi var så olika men ändå så lika. Du var så omtänksam och så mjuk kille som inte brydde sig hur folk såg ut utan tog för den vi var. Vi var så många olika sorter vi på UH jag var "hipphoppare", Men vi gick så bra ihop. Vi skratta alltid tillsammans , vi hitta på hyss snodde på marknaden. Satt bakis utan för prime å käka frukost. Men otur så tog de som slut du börja umgås med andra och sen var du fast i drogerna. Hade du varit med oss hade du nog levt idag, men tyvärr vart de som de vart. Jag har alla minnen med mig!Fina lilla Simon!

Mormor !
Du satt där i din stol och stickade alltid. Vi kunde sitta skratta åt morfar som han höll på. När jag kom varje håltimme och fika. Du gav mig ofta 500 kr som jag tyckte var för mycke men du ville så gärna ge mig. Du tänkte alltid på och alla andra. De vara bara synd att vi inte hann spendera så mycke tid tillsammans.
Men du var så fin min lilla mormor.

Stig !
Min kära svärfar!Som så många gillade. Du var hur god som helst och tog alltid han om alla!När jag mådde dåligt så ringde du, vi har haft många långa samtal. Du hjälpte mig fruktansvärt mycke med skolan och gjorde att jag klara de många gånger. Du var alltid glad och skämta mycke. Vi visste vi kunde skämta med varandra. Du höll på björklöven och jag på luleå. Du hjälpte en med pengar och du hjälpte mig med jocke och prata med. Hade många och låånga disskutioner och de var dig jag prata med mest och satt ner och prata med. Och fotbollen var den största passion du hade. Du var duktigt och kunde mycke , en väldigt allmänbildad person!du ärVärldens Bästa Stig!

Farfar kan jag tyvärr inte skriva något om för han dog när jag var typ tre så jag minns inte han, Men du var säkert hur snäll som helst=)

Jag har tappat några på min väg!De gör ont. Men jag har lärt mig hantera de!Jag saknar er och ni kommer alltid finnas med mig. Jag hoppas ni har de bra där ni är och tar hand om varandra!vi ses en dag.
Ni har fått mig att lära mig vissa saker i livet!
man ska ta vara på dom som man har kvar i livet och leva för dom som finns kvar!livet är alldeles för kort!
Man ska leva som man vill leva och känna att man gjort nå nytta och nå bra innan livet tar slut. Jag vill gör nått som jag känner är meningstfullt för mig, å de är bland annat ta hand dom som är finns vid min sida var där och skapa fler glada minnen!
Jag Älskar er som finns vid min sida och ni som fanns!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!