Shit !

I morse när jag vakna så klev jag upp duscha och kolla på klockan..shit! 7..å jag börja sju..faan panik tog jag på mig kläderna..vaa fan!..kolla på min väckare när jag gick till jobbet..jaa jag hade ställt den på kvart i sju i stället för kvart i 6..haha..klant!..cissi ringde å fråga var jag var..hon skratta bara när jag berätta..å dagen före hade lisa försovit sig..haha..var lite komiskt..har aldrig varit försenad till jobbet..tur de bara var en kvart..haha..jaa så går de ibland när man inte tänker!..får kolla noga nästa gång när jag ställer klockan även fast jag tycker jag är de..haha..men skit desamma nu!..
Har suttit och kolla på reprisen från veckan..har ju bara sett dom två första..men jag är inte så brydd längre är lite jobbigt när man jobbar så mycke..men de var kul att frasse mannen från lycksele kom vidare...

Så tänkte skynda mig och diska och kanske ta mig en dusch..duschade aldrig håret..å de se flottigt ut..haha..men jag gillar vara skitig..haha!sen dras de till jobbet igen!..
See yaa !


Kommentarer
Helena

Dirrty ;)

2009-09-20 @ 23:33:59
URL: http://justbambi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!