20/4

Jag har nyss varit och promenera i min ensamhet med musik i öronen..men de är skönt att gå själv..å så får man rensa tankarna.

Jag är lite vrång och vresig ibland..men man får ju ge efter..man känner sig bara less!och när folk inte vill förstå en hur man tänker..men de är många som inte gör.
Men jag hoppas allafall Vicky och anders kommer hit i juni..även om de bara blir fram och tillbaka..får ta stanna längre nästa gång.
Å vi fick ett ett sånt fint inbjudningskort=)jag är så glad att dom bjöd mig..å jag hade hoppas på de också=)..å klotski som bestman..kan inte bli bättre!, men som sakt så är de förstås en helg jag jobbar så hoppas jag kan byta bort den med.
Så nu har man två fina inbjudningskort å jag hoppas jag kan gå på bägge, skulle vara så kul!


Å när jag gick omkring för mig själv så tänkte jag..jag är inte den jag en gång var.. nu är man är blödig..man ältar och bara tar i mot allt skit...
Vad skulle den gammla maria göra?..då den tiden där livet lekte..inga bekymmer..brydde sig inte huvudtaget om någon snacka skit om en och om folk hitta på massa saker om en..man bara skratta och tänkte tragiska människor..
å det borde jag göra nu..att inte försöka byr mig om allt skit..för jag kan inte rå för att människor är som dom är..å att folk kan hitta på saker så dom tror sig själva..det har jag varit med om mycke!..
Jag tror ju att nu för tiden att jag kan förändra människor och hjälpa vissa människor..Fuck it!..man kan inte hjälpa människor som inte vill förstå andra och lever i sin värd...
So fuck it!..no more mister nice gay!..fast jag är ju ändå snäll men man kan inte vara snäll mot alla specielt dom som inte är snäll med en!
Så bu bä..hihi...fniss fniss..
Ne fan jag måste ju se fram imot en sommar ju..med en tripp till tove i örebro..hem till lule..å säker får man nå besök också..
hur bra som helst!..sen också en fundering att sen nästa år flytta här ifrån..hur underbart skulle inte det vara?!..jätte underbart!..men jag vill jobba här ett tag å ha min semster..haha..

Å snart är de Valborg vad ska man göra då?..dricka alkohol och gå ut på hotellet låter som en bra ide!..vem är på?..jag å jocke!..vi är dom ända som ställer upp för laget..haha..

Jaa Jävlar!!
I´m back on track!
Får se hur länge detta håller in jag faller i svacka igen..nää nu ska jag inte in å nå svackor mer!
Tralalaala..det går in genom ett öra och kom ut genom det andra..vaa sa du?jag hörde inte??...
hahaha..det är så det ska vara  ta ingen skit!

Nä nu blir det film nästa!

Kommentarer
Frugisch

Japp :) får skitlön i maj så kan inte komma

2010-04-21 @ 00:00:29
URL: http://justbambi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!