24/4

Idag har det varit en sån där dag man tycker livet är jobbigt å värdelöst!..
Men jag blir på dåligt humör när jag är rastlös..för när jag vet att den vackra dagen blir ingenting att göra..nå har vi varit ut en sväng och gått vi har varit och handla sen har jag diska lite..men har som stort sett legat halva dagen...
Jag vet att man ska tänka positivt och vara glad för att man får vara frisk..men människor strävar alltid efter nå högre..å jag vill bara ha något att göra och någon att vara med..folk här i lycksele och alla mina vänner och till och med min famlij vet inte vad jag har för liv här!..folk anar inte hur ensam man är..
folk säger men ring nån å hitta på nå med..men vem ska jag ringa till om jag inte har någon att vara med?..ingen vill ju vara med mig..man gör ju sakerna man vill de till?eller..det låter jätte enkelt..nå finns det säkert saker och göra men om man varken har folk att umgås med , ingen bil så man kan fara någonstans...hur mycke finns de att göra?..ja man kan göra saker ensam men man vill ju inte vara ensam hela tiden å hur kul är de att göra saker ensam jämt?
de känns som om jag kunde lika gärna ha jobbat..nå skulle jag kunna jobba hela tiden!..men jag skulle nog bli ganska trött!..men min pappa jobbar ju jämt å har gjort de jämt..har levt för sitt jobb..men så vill jag nog inte heller ha de!
Därför är jag negativ!
om någon kan säga vad man kan göra här i lycksele och de är någon som vill vara med mig då lovar jag att blir positiv..men de kommer som inte hända så :p

Det hade gärna fått regna hela helgen!

Ha de så bra vad nu än pysslar med i helgen!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!