6/4

Fy vad jag är trött !!
Skulle se film igår och höll på somna vid nio..men efter ett tag kunde inte mina ögon bära så jag somna..men vakna bara efter en stund och så gick jag och la mig i sängen..å jag har sovit så jäkla gott!!..jag som aldrig sover bra..men jag har varit trött hela dagen..vet inte om jag sovt för mycke men de kan jag inte ha gjort..jag klev upp sex i morse..
håller fan på somna!..
sitter å lyssna på nå musik..som jag inte vad de är sökte stoppa bara på nå..
tänkte ta en promenad med jocke sen när han kommer hem någongång :p..då kankse man blir piggare..

Måste bara stoppa upp nå bilder som jag fota nu typ just före påsk..det var en ekorre som satt på våran ballkong..katten satt med jätte ögon!..haha..såg kul ut..han fatta inte vad de var för något..så jag satt mig och kolla på den lilla krabaten..ekorrorar är för jävligt söta=)..å han gick fram och tillbaka länge på ballkongen..å stod ända på fönsterbläcket presic framför mig..han brydde sig inte nå..haha..han satt å slicka vatten för de smälte ganska bra då så de droppa..den är förjävlig på att klättra på husväggen..brukar se han ibland klättra på husen..och sen förra vecka sprang presic framför mina fötter..han är som villaryds lilla husdjur=)
nä nu ids jag inte skriva nå mer idag!

Ekorren !



Kommentarer
* K Y S S A R

ååååh vad sööööööt <3

2010-04-07 @ 14:53:28
URL: http://kyssars.se
sophie

Ja men jag förstår inte hur dom tänker? Skulle jag dra ut internetkabeln skulle Jimmy bli galen. Så jag ska se vad jag ska göra, när jag vet svaret lovar jag att berätta ;D kramis

2010-04-09 @ 00:09:41
URL: http://soffoos.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!