1/2

Usch så kallt det varit idag!..men jag klädde mig varmt så jag klara mig fint=)
guu så trött jag är!!!
Jag och jocke har haft de mysigt och ätit middag med massa tända ljus och börja se Avatar men de var inte så bra kvalla och ingen text så vi tänker vänta med att se den..så vi såg nån film så heter Merlin men jag var så jäkla trött så jag la igen öga och sov en stund..men inte fick jag sova länge förren Klotski ringde å gav mig sån informartion som jag gärna vill veta..haha..snuusk!
ides inte sova mer..så nu sitter jag här pratar med Marie på msn=)hon har färga håret brunt som vart så fint=)hon skicka bild.
Nu tänkte jag ta mig en dusch..sen kankse de blir sängen igen..jag är helt slut på!..vilken jäkla dag de har varit..med mycke kaos och stress..men jag satt mig ner och direkera vikarierna vad dom skulle göra så löste de sig till slut=)..man måste bara stanna upp Andas några sekunder..
När de händer saker så kan mycke förändras på turerna man har..
nä snart somnar jag igen ska pallra mig från datorn
See Ya !


Kommentarer
alexandra

För en andra chans att vinna mineralögonskuggorna du tävlar om hos millah, titta in i min blogg. klicka dig in hos mig så kommer du direkt till tävlingsinläggeT:) kram:)

alexanda

Lycka till!

Jag kan läsa tankar du vet, så du behöver inte förklara att du vill vinna en snygg plastklocka (så inne... ) från weardesign.

finns i fyra färger, det är bara att anmäla sig. lycka till :D

om jag nu läst dina tankar fel (det händer ibland..) ber jag om ursäkt. Hoppas att jag inte störde dig med den här kommentaren!


Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!