Helgen

har varit bra som den kan bli..på fredag blev de massa alkohol..å vi börja nog dricka liiite väl tidigt..haha..de togs bilder men jocke tog bort dom tydligen..nå mer säger jag inte om denna kväll..haha..man behöver inte säga allt!det vart en tidig kväll allafall..haha..
å fantiskt nog så var jag inte ett skit bakis när jag klev upp..men de var nog säkert för att gick upp typ fem gånger för att dricka något..
Så jag tog en promenad vid tolv hur fräsch som helst!..medans karlarna låg bakis..haha..så de blev gå på ibbes å pizza till middag..å jag som har tjatat om pizza i flera månader..haha..men de var för jävligt gott allafall!..satt sen och såg på melodifestivalen..där vi vart överraskad att den där manboy gick vidare..den borde heta mamasboy..haha..nä men han var söt killen..så alla små tjejer i hela svergie låg nog på telefonen..de är ganska så skumma låtar som är med..de blir bara mer och mer skum musik..haha..men de är kul att titta allafall..så de blev en tidig kväll för mig och jocke som var hur trött som helst!
Och idag är de då alla hjärtans dag...som jag spendera själv!..jaa jag tycker synd om mig!..tanke på att jag har ju kille å borde varit med han!...så jag låg med en mannafrutti och såg på os när damerna åkte slalom o puckelpist och gjorde hopp..dom är jäkligt duktiga!..jag skulle nog inte ha sån där kontroll..haha..
Jocke han for iväg å körde skoter..så jag han ju inte änns vakna så for han iväg..men de har ju gått bra ändå..
så sen har vi varit på norräng och ätit..och nu är vi hemma och sitter vid var sin datorn..sååå romatiskt!eller hur?

Men jag har allafall vunnit ett kärlekspel och massageolja..de var ju kul=)när de är alla hjärtans dag och allt=)...men de vara bara jag och en till som var med..haha..var bara kul bara vara med...
men de är nice de!

Hoppas ni haft en bra helg!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!