Marias dag i dag=)

Grattis till mig som har namnsdag idag=)..hihi

Det var då två personer som gratta mig å de var så klar pappas sambo som heter ju så lika vacket namn som jag..hehe..å så söta lilla mamma<3..hon minns alltid allt!...hon är så söt<3


Jag trodde att jag skulle få en lugn och skön helg och man kunde sova...men icke!..de vara bara jobba heeela helgen..lördagen sluta lite galet!..men de tur de gick bra till slut ändå...såg melodifestivalen så klart och det var mycke bättre låtar nu faktiskt...jag digga fan Sibels låt!..men de är ju ingen vinnar låt å den kom inte änns med..haha..jöbacks låt var okej å tyckte han skulle gå vidare vilket han gjorde...vart paff när den där anna gick vidare..men okej då låten var okej...hon förkänar de ändå hon är ju som så söt..nog för jag nog kankse är bland dom ända som inte gillar hennes röst riktigt hundra..den lät bra när hon sjunger högt men den där knarriga eller vad de nu är..nej!tycker de bara låter läskigt!

har varit å ätit palt hos Bäckman det var riktigt gott !

Jag är så jäkla trött!..å inte får man vila ut..nej!upp i morgon igen..är inte ledig för en torsdag
tänkte nog kankse ta mig en dusch!

Jag känner bara för att vilja gråta just nu men vet inte alls varför?!



26/2

Det vart ingen vinst på vinlotteriet denna gång heller..men vi hade mycke trevligt=)..synd bara att vi inte var så många..

Igår var vi hemmas hos min jobbar kompis som har tjej jouren och hade de riktigt mysigt vi fika och såg på en film som heter "När mörket faller"..en svensk film..som handlar om tre olika liv och som hinner håller våld..
den första handlar om en utlänsk famlij och våldet där en av hennes syster blir utsatt av våld av sin pappa det handlar helt enkelt om hedersmord..det är så hemskt så inte sant!..jag blev bara så arg när jag såg de!..man kan som aldrig förstå att man kan ha ihjäl sin dotter eller syster för att den vill träffa killar eller vill vara fri..det är så hemskt att det händer..
det andra livet handlar om en kvinna som blir misshandlad av sin man och tar mod och anmäler han..men mannen blir mer ett offer än hon..hon blir utfryst av jobbarkompisar och får inte berätta i tv om han för då blir de förtal mot han...det är helt skrämmande tycker jag att de kan vara så där!
Det tredje handlar om en man som äger en klubb och tre killar som inte blir utslängda av vakterna och dom kommer sen och skjuter dom..han blir slagen och hotad om han vittnar..
Denna film måste ses!..den är så grym!..man blir så arg , ledsen och frustrerad av människor kan göra så!
En stark film!..och jag fick många tankar efter jag såg den.
Man kan inte förstå att de ska finnas så mycke våld i världen.

Sen följde man så klart hockeyn igår först på tvn och sen radion..den var så spännande!..dom var sååå nära!..men faan att dom skulle förlora!..besviken som fan!

Fy vilket trist väder det är ute idag!..hojja!känner inte för göra någonting..sitter fortfarande i morgonrock och fundera på vad man ska göra?!..

Å så har jag boka klipptid=)..och för första gången i mitt liv också färgning..har aldrig färga hos frissan..det kommer bli dyyyrt!..men kände att jag viller unna mig något..så på torsdag blir de..får se hur jag klipper mig och vilken färg jag ska färga har inte bestämt mig än.

Trevlig Helg !

24/2

" Ta aldrig Något för givet.Ha alla dina nära vänner nära ditt hjärta,för du kankse vaknar en dag och upptäcker att du förlorat en diamant när du var för upptagen att plocka sten.Det är bättre ha få diamanter än många stenar.Ge ditt hjärta till alla som du inte vill förlora"


Fy fan så kallt det har varit idag!..35 minus..hojja! tur man man bara gick till halv ett idag=)..men jag kom hem fika och sen la jag mig i sängen..hojja så ont jag haft i huvudet och nacken..har käkat hur många treo som helst!..jag mådde bra när jag vakna men de vara inte länge förren jag fick tillbaka värken..jag hatar detta!..men jag har lovat mamma att ringa till sjukgymnasten..
Så har jag fått min kläder idag som jag beställt=)..en vit sommar klänning som passar perfekt!den är så fin!..sen en klänning till bröllopet i sommar men den fick jag inte änns på mig..haha..antingen har jag blivit tjock eller så är de vääldigt småa stolekar men ska skicka tillbaka den å ta en större storlek..sen har jag beställt en rosa bikini..men den var inte på lager får den i April drygt!..den är så fin vill ha den nu!!
Nu tänkte jag ta på mig för att dra iväg på jobbet=)..vi ska ha vinlotteri med jobbet så de ska bli jätte trevligt=)..vann inget förra gången men man kan ju inte vinna jämt!



Så här kul kan man ha de på jobbet..fråga mig inte vad han ha pyssla med på min arm!..haha

23/2

Dagen har varit hur bra som helst!..så har ju en av tokarna kommit tillbaka från sin pappa ledighet..jag kan väl erkänna jag saknar en liiite..haha..
Å så när man kommer hem så är dörren stängd till köket..öppnar och då står han där och gör mat..plus att han har diska allt och gjort fint..han är så söt!..maten var jätte god!..nu är han hos Johan..men sen blir de ligga å mysa å kankse se nån film=)
Underbart !


Jag vill bara säga att jag värdera din vänskap högt!...Du är en undebar vän!..dina ord gör som man vill stiga upp och fortsätta kämpa..du är så lugn och säger så smarta saker..det betyder mycke för mig..och allt du säg stäm!..du förstår mig till en ganska så stor del..man kan säga saker till dig du har alltid något vettigt å säga..
"Låt inte Tankarna förstöra dig"du sa och de är så sant!..Inget ska förstöra mig!..jag borde bort med vissa tankar och bara leva och inte tänk allt för mycke på saker.
Jag vet att är de något och behöver någon så står du där och tröstar mig
Tack Christer <3

21/2

Det var en trevlig kväll igår ändå.
Jag , Jocke och Nicke satt här och drack spela lite kort å hade mysigt..sen satt vi och kolla på melodifestivalen som sög balle tyckte jag!...jocke satt rösta på rock tjejerna och jag på darin och nicke på dom där sarek look a like brudarna..jag vart jätte paff att dom gick vidare..å så darin=)..men låten var inte så bra men de bästa som var med...de är rätt kul när man tycker olika det kan bli en jäkla fajt..haha..
Åkte sen efter tag till hotellet..som var mycke billigare än vad jag trodde att de skulle kosta så de var super..så vi tog oss en öl..och så dansa jag i massor!ibland med en tjejkompis å nicke som var trevligt slapp man vara själv..men jag har inte problem å dansa själv så jag kunde stå där själv..haha..å så dansa ju jocke också med mig som var roligt..jocke dansar som aldrig..hehe..
men de fanns ju konstiga typer också..en som bara kom å tog tag i mig börja kladda å dansa..han var ganska så onykter!..men han var lite läskig!
träffa folk man känner och som man inte sett på ett tag som var jätte kul=)
Efter krogen så var de fylle mat på statiol som gällde..haha..
Å resten vill jag inte tala om. Vill bara helst de försvinner från min näthinna!å de är inte att jag gjort nå pinsamt jag höll mig ganska bra igår..var lagom rund under fötterna och jag drack till och med vatten på krogen som jag aldrig gör!
det är bara en sak som jag inte vill tala om bara!

Idag har man vart inte alls mycke bakis..mådde hyffsat bra!..men nå kände man säg lite sliten och uttårkad!
Så vi har varit och ätit pizza med jockes släkt och famlij..för åsa fyller idag=)..Ett STORT GRATTIS till dig åsa!
så det var jätte trevligt..å Sara bjöd mig och jocke på mat..tack snälla söta Sara för de!
Nu håller jag på tvätta
måste kila ner till tvättstugan nu..hejs!



20/2

Det var en underbar dag igår=)
Först åt jag Lunch med jobbet å då blev det en inbakad lax med gorgonzolla..hur gott som helst!!..såg hur lyxig som helst!..jag okra inte allt men de är tur man har karlar med sig..hehe..jag tänkte ta en förrät och efterrätt men de vad tur jag orka ju inte...men de var super!
Satt och snacka en stund på jobbet så fick man skjus hem sen..hehe..snacka om lyx!
Sen till middag så vart vi bjuden på tacobuffé på djurparksrestaurangen som var helt okej..inte jätte bra..men var som mätt från lunchen så våga inte proppa i mig för mycke..haha..men de var trevligt!
Sedan vart de tre halvor och en grogg och se hockey och nicke kom hit..såg första perioden som var ganska bra dom ledde ju med 2-1..men sen vart de bara massa snack så vi missa dom två andra perioderna....haha..men vi vet att dom vann..Go Sverige!
det var en toppen dag=)
Idag har jag städa lite och diska
Ikväll blir de Utgång som gäller!


Simba har flytta hemifrån!haha

18/2

Har inte hänt så mycke idag :p
jag har städat som vanligt!..tycker jag jämt städar när jag är ledig..så nu är de så fint!..nu känner man lugnet..jag får alltid panik när de är stökigt å veta hur att man måste städa..får se nu hur länge de håller sig så här rent...haha..sen har jag tagit mig en skön promenad..det har varit jätte härligt väder ute=)
Så sen tog jag en välförkänt middag ja å jocke :p..gu så vad jag gillar personalen på frasses dom är så gulliga=)
Så nu har man bara legat å slöa sett simpson som är bland världen bästa serie enligt mig :p

Min kisse är så söt!..han har fått ett eget litet hem..han ligger på en kartong på stolen

Sen vill jag bara säga att vad jag diggar dig Gullan<3..så söt som tänkt på oss å när vi träffades sist..det måstes göra om när jag kommer=)


Ger mig rysningar

Den är så bra!
man kan inte låta bli att fälla en tår.


16/2

Gjorde inte så mycke igår..städa och diska lite och hade öppet ballkongen och köket..gu så skönt de va!..å lill Simba hade så kul ute i snön..han ser så rolig ut för han har ingenaning vad de är för nå!..haha..stod och titta på han länge..å han var så ostadig när han balanserade på kanten på räcket..han är inte så smidig min kisse..haha..men han är så söt!..han har legat å myst med mig å nu ligger han vid tanjentbordet och kollar på skärmen när jag skriver=)
Jobba kväll igår som var rätt spänande!..haha..var i andra gruppen å en tur jag aldrig varit på..så de var ganska på pricken man blev klart med allt..haha..

Idag har jag varit så jäkla trött hela dagen vet inte varför...men fick mig en go semla på fikat så jag är nöjd..haha...å så nu Äntligen!är jag inne på stämpel klockan..så nu slipper jag fylla i papper å skit!..får se om början av denna månad också kommer in i klockan blir spännande å se på lönen!
Jag känner mig lite stressad just nu..har slängt i mig lasange som jocke har gjort=)..jätte gott!..så har han köpt blommor åt mig sötisen=)..han har nog dåligt samvete för han inte köpt nå på alla hjärtans dag..
Nej nu måste jag bara kila jag ska på tjej jouren
See Ya!


Helgen

har varit bra som den kan bli..på fredag blev de massa alkohol..å vi börja nog dricka liiite väl tidigt..haha..de togs bilder men jocke tog bort dom tydligen..nå mer säger jag inte om denna kväll..haha..man behöver inte säga allt!det vart en tidig kväll allafall..haha..
å fantiskt nog så var jag inte ett skit bakis när jag klev upp..men de var nog säkert för att gick upp typ fem gånger för att dricka något..
Så jag tog en promenad vid tolv hur fräsch som helst!..medans karlarna låg bakis..haha..så de blev gå på ibbes å pizza till middag..å jag som har tjatat om pizza i flera månader..haha..men de var för jävligt gott allafall!..satt sen och såg på melodifestivalen..där vi vart överraskad att den där manboy gick vidare..den borde heta mamasboy..haha..nä men han var söt killen..så alla små tjejer i hela svergie låg nog på telefonen..de är ganska så skumma låtar som är med..de blir bara mer och mer skum musik..haha..men de är kul att titta allafall..så de blev en tidig kväll för mig och jocke som var hur trött som helst!
Och idag är de då alla hjärtans dag...som jag spendera själv!..jaa jag tycker synd om mig!..tanke på att jag har ju kille å borde varit med han!...så jag låg med en mannafrutti och såg på os när damerna åkte slalom o puckelpist och gjorde hopp..dom är jäkligt duktiga!..jag skulle nog inte ha sån där kontroll..haha..
Jocke han for iväg å körde skoter..så jag han ju inte änns vakna så for han iväg..men de har ju gått bra ändå..
så sen har vi varit på norräng och ätit..och nu är vi hemma och sitter vid var sin datorn..sååå romatiskt!eller hur?

Men jag har allafall vunnit ett kärlekspel och massageolja..de var ju kul=)när de är alla hjärtans dag och allt=)...men de vara bara jag och en till som var med..haha..var bara kul bara vara med...
men de är nice de!

Hoppas ni haft en bra helg!


Världen Bästa Mamma !




Detta damp ner i min postlåda igår..jag vart så glad när jag fick ett paket=)
Det var super gulligt!..fick lite pengar med...tack älskade mamma<3

Längtar hem till mamma när jag fick de där..jag skulle så gärna bara krama henne=)..å jag saknar hennes goda mat!!

Annars igår så var jag och vanja och lill tjejen ute och promenera läng och väl=)..sen åt vi mat på lilla bagis, jag tog en skink toast..hur gott som helst!..sen jobba jag kväll som var ganska lugn..å när jag kommer hem så har jocke varit och köpt den nya beck filmen..som vi såg , den var inte så där jätte bra som beck brukar vara..

Så idag har man haft en lugn dag..jobba till ett å så har man städa heeela lägenheten och vädra till och med så nu är de lite kallt här inne..hehe..
Men tänkte att jag skulle hoppa i duschen nu..så hade dom tänkt att vi ska dricka öl ikväll..så man ser vart kvällen lider..
In I Dimman !

Trevlig Helg !

11/2

Vilken härlig dag de är idag=)..fast de var de igår med..men då satt man på möte hela dagen!...å massor med fika blev de och en skön kväll som var så lugn..å fick den bästa kvälls fika..smörgåstårta..mmm så gott de var!
Just nu har man fika frukost och tänkte börja ta på mig nå kläder och sen diska om jag hinn..ska träffa Vanja och vi ska ta en promenad=)
Sen jobbar jag kväll igen..


Jag blir så besviken!..varför behandlar vissa mig som Skit!



10/2

Så mysigt vi hade de igår=)..de var mycke länge sen vi bara två tillsammans låg i soffan och myste..åt winerbröd som är de godaste som finns!å massa godis!..höll hand å bara rådde om varandra..de är presic så jag vill ha de!..jag hoppas de blir fler sådana kvällar=)
vi satt och såg på Riddick som är svin grym film!

Idag så har vi möte på jobbet..lite jobbigt!..men de är bra för då får vi ta upp massa saker som är viktiga!men jag har en sån här lång dag..börjar ett och tar sen kvällspasset!..så de blir inge mys vid tvn ikväll inte..men jag får ändå sova för jobbar kväll i morgon=)så de är himmla skönt!..så nu sitter jag här och är ny duschad och ätit frukost..tänkte göra nå nytta som städa lite grann..

Jag är grymt facinerad av min brors resa som dom gör...jag har varit å läst deras blogg..som jag skrivit tidigare så gjorde han sig illa när dom krocka och fick gå på pencellin och vart sängliggande men nu haltar sig fram..och inte nog med de så har Lisa blivit av med visakortet..jag tror hon fick tillbaka de är eller ett nytt..snacka om otur ändå dom har..nu skulle dom resa till nå ställe i vietam som det finns typ ett disenyworld..snacka kul!jag är så inpad av dom att dom klarar de dom gör..för fatta att resa runt och hitta nya ställen att åka till och hitta dit å sen vara i ett land som ingen kan ett ord engelska..å ska försöka kominisera..de är fan inte lätt!..ni gör de jävligt bra!de är inte alla som skulle klara de dom gör..jag skulle nog bli galen och längta hem efter två veckor typ..
Jag saknar dig Storebror så ofantligt mycke!..jag önskar att jag kunde vara med er nu..jag hade gärna velat resa med dig och lisa..gu så kul jag hade haft de..å jag skulle känna mig så trygg med er båda för ni är så duktiga!..
Känna sig trygg med storebror på sidan om som alltid skulle försvara mig..min STORebror!
Jag hoppas ni får lite mer tur på resan!


9/2

Shit!jag är helt slut på!..har varit å handla och burit på tung matkasse..de är en bit att gå å sen den där låååånga backen upp till oss..jag svettas som en gris!..snacka om träning jag fått..haha..så nu har jag diska och sopa golvet i köket=)..har annars varit en lugn och bra dag på jobbet å inte kallt heller=)


Nu har jag min period som jag känner att allt är värdelös och jag är less på alla här..å dom kommer komma flera gånger om!..det har nog gått för lång tid som jag var till lule sist..
Men jag har prata om Jocke hur jag känner de å jag vill ha en förändring å jag vill flytta..för både jag och jocke mår inte bra av att bo här..men inte nu säger jocke och de är väl sant jag vill inte ge upp de underbara jobb jag har..men hur ska man då göra för att må bättre?..ena är att jag och jocke borde hitta på saker tilsammans för han sitter vid sin dator i ända!..
sen hoppas jag att jocke snart börja fatta att få i ordning på sitt liv..och att vi kan få ett bra liv..å sen kunna flytta och sen skaffa barn för de är något jag börja längta efter och jocke har väl längta hur länge som helst!..hehe..men jag skaffar inga barn här..de vill jag absolut inte!sitta här ensamen..stackars barn!
nej!
Jag vill så gärna att vi någon gång ska få nå tur med våra liv!
Men de sista man gör är att ge upp!


8/2

Igår så var de en mycke lugn dag..gick inte änns ut!..höll på tvätta , diska och städa här hemma..sen fick jag go kyckling till middag=)..sen kom Ac och var här hela kvällen..vi drack nån öl prata käka chips och godis och hade de väldigt mysigt=)..vi halv titta på Wallander..Jag gillar Ac starkt , jag känner henne inte så bra men jag hoppas jag lär känna henne bättre=)...hon är då dom få som ha tagit kontakt med mig och velat vara med mig efter att hon varit här på fest en gång..hon är en super gullig tjej..de är bara synd att hon kanske är liiite väl för ung igentligen..men hon värkar vara äldre än hon är..=)så blir å umgås med denna tjej å hon är så sugen på följa med till luleå festa som hade varit svin skojj!..hon har bara bott här sen sommras så hon är nästan ny här i stan..men hon tycker då som jag att denna stad är trist!..haha
Men i allafall så sen så satt jag och jocke såg på reprisen på melodifestivalen..å Olas vart jag direkt kär i diggar den som fan!..salem alfakir som också gick vidare var helt okej..men en röst som jag och jocke förälskade oss i  hans röst det var den där gruppen vet inte vad dom hette eller låten dom gick vidare till andra chansen...
Så jag kommer sitta bänkad nästa helg=)...å jag bara diggar Dolf lundgren han är bara så cool!..å måns är ju sååå söt!..men att han försöket vara rolig funkar inte..de blir som inge bra!

Idag så jobbar jag kväll så ska nu ta tag å vika tvätten sen igår kväll och pyssla lite här hemma å duscha.


Så vill Jag bara säga Grattis lilla älskade Stig som vann priset för Årets Tränare=)...det var du så värd!..jag visste att du skulle vinna!!nu sitter du på ditt moln där upp och ler och är säkert väldigt nöjd=)...du var otroligt duktig på det du gjorde..Synd att du inte kunde ta emot priset själv bara..
Du var en sån underbar människa och det är tomt utan dig!
Vi Saknar dig!
Men du finns i mitt hjärta min kära svärfar

7/2

Det var en lugn kväll på jobbet..men som alltid så känner jag alltid stress insidan av mig...jag vet inte varför men den finns där..jag skynda mig hem för få besök..satt mig vid datorn öppna mig en kall öl och lyssna på musik så var man igång..Ac kom efter ett tag men var tvungen för att fara snabbt igen=( ..de var nå problem med någon men glad att hon titta förbi=)...folk festa med ingen hörde av sig och ingen som vill vara med mig=( ..så de blev att jag satt själv och den ända som häll mig sällskap var katten som kom i min famn..men hej de är väl bättre än inget?...å han lyssna allafall..jocke var bakis fortfarande å var inte specielt social satt bara å spela..så satt där och blev mer och mer ledsen..Jag hatar de här!...jag vill inte ha de så här..varför kan jag inte komma dit folk bryr sig å vill vara med mig..SNÄLLA ge mig ett jobb i luleå!!!
Jag HATAR denna pissiga jävla stad så mycke!..kommer alltid göra de!..jag trodde att i en liten stad så höll man ihop å att man skulle kunna komma in bra å få vänner..men tji fick jag..uch!jag blir bara mer och mer less på denna stad och på människorna här!
För ni som är ensam förstår mig hur frustrerad och less och ledsen man är när man är ensam....
Å just nu vill jag tycka synd om mig..så de så!

Tänkte kolla om de fanns repris på melodifestivalen på nätet
Hej Då!


6/2

Hade väldigt lugnt och skönt på jobbet igår=)...så när jag kommer hem sitter Nicke och Jocke med musik och dricker öl...så de blev en lite jäger och redbull och två öl...senare kom några förbi å sa hej och snackade lite..så min tidiga kväll sluta kl ett..men de var hur mysigt som helst å bara chilla snacka å ta en bärs..
å jag tog mig till och med upp i morse å var typ inte alls nå trött..helt otroligt!
Jobbar delat idag så måste tillbaka å jobba igen..slutar klockan nio..så då får jag nog besök så blir de ta nån öl..för i morgon behöver jag inte kliva upp..hur skönt som helst!
Men har hunnit diska å städa så de ser ut som ett hem igen..haha..
sitter nyduschad och nyss ätit en super go Tip Top!..
ska nu börja göra mig i ordnig kankse fixa sig nå käk..

Ha Det Bra !


En helt Vanlig fredag !


Chalala !!

Yes!..för Luleå har de gått lite sådär..och dom förlora förra matchen mot Modo..men Äntligen Fick dom krossa dom.. så jäkla skönt!!

Igår kväll var de en riktig klagovkväll..jag bar klanka ner på mig själv..Ibland känner mig att man inte duger..man gör inget som är bra..för har man kolla runt så blir de bara bättre å bättre för människor, dom får jobb..ute och reser har mycke äventyr för sig å alltid fullt upp...för mig går de aldrig uppåt..eller nu har jag fått jobb men de kan jag får sluta när som helst...Jag bor i en liten stad som ingen vill vara med en..å som jag har byggt upp så stor hat mot!..å jag hatar bara Lycksele ju längre tid de går!...
Varför får de aldrig gå bra för mig mig?!
Jag har stått ut med kränkningar och mobbning från 7 års ålder till 15 års ålder..aldrig haft tur med killar..för utom nu då...
Men sen var de en tid som gjorde mig lycklig..gymasie..men gick ut skolan fick inge jobb..men alltid fått höra att jag är osmart klara ingenting..lärare som sakt att man aldrig blir nå..sen har jag bara fått ta så mycke skit här i lycksele också!!...jag får aldrig höra att jag  gör något bra..höra att jag kommer lyckas eller gå bra för mig!
men vadå jag har en pojkvän ett tillsvidare jobb..varför ska jag klaga?..men allt sitter i bakhuvudet och de tycker upp ibland att man aldrig riktigt duger eller bli nått bra av...
för livet är inte alltid bra

Jag har stor hemlängtan just nu!..jag saknar er som fan..jag vill hem!
Luleå i mitt hjärta!..Att bo här har gjort att jag älskar Luleå så mycke och jag alltid kommer vara Lulebo!

Nä nu sitter jag här ny duschad dax att ta sig på nå kläder
Sen blir de jobba kväll


4/2

Boden och Lycksele dom ställerna som Gud glömde...haha..jajjemen de har vi kommit fram till!

Idag har man inte gjort nå mycke alls..diska och städa heeela lägenheten!..men de är ju som mest smutigast vid jockes skrivbord..men karlar är ju smutsiga av sig..haha..
sen har jag tagit mig en promenad och gick till kommun förrådet och möta jocke så vi fick promenera tillsammans=)..han har hållt på bygga ett till personalrum för de ska börja jobba 4 stycken till där..4!!?..vad fan ska de va så många..dom är ju två som inte gör nå..vad fan ska dom ha 4 till som får lön för att inte göra ett skit!..Snacka om idioti!..Slöseri med kommunens pengar..dom drar ner på oss stackars vårdpersonal för att vi ska jobba ännu mer häcken av oss..så kommer de fyra som ska börja som inte gör ett piss..man blir ju fan förbannad!
Men i allafall har de inte blivit så mycke mer..tog oss en snabb middag med korv och mackaroner så for jocke iväg igen till trafikskoleläraren för att sitta med teorin..jag hoppas nu han snart klar med de!
å i morgon jobbar man igen..fast kväll så får ju ändå en till sovmorgon å så jobbar man delat på lördag igen!..fan missar ju melodifestivalen som börjar då=( ..snyft!
få se reprisen!

Men får njuta av denna kväll så gott de går allafall
See Ya !


Utseende och sex Säljer !

Jag har suttit och läst några av dom "stora" bloggarna...å de skrämmer mig på hur dom är , att dom kan vara så stora och blir "Känd"..bara för att dom beter sig som dom gör..Tex den där Kissie har jag läst lite då och då varför?..jag vet faktiskt inte!..men de är väl för att de är underhållande...Jag fattar inte varför dom gör som dom gör!..Stoppar in silikon i läpparna så dom kan knappt stänga och öppna munnen de är ju inte snyggt för fem öre!..sen stoppa inte silikon i tuttarna som inte ser alls äkta ut..jag fattar inte!..å så säger man att man inte är den personen som som skriver utan man bara driver med folk!?..de kan ju inte stämma alls!..men de är klart de är ju underhållande folk läser och blir arga å kommenterar..jag skulle själv aldrig idas kommentera..!folk gör som dom vill orkar inte ge spydiga kommentarer..de är ju därför dom blir så stor som dom är!...
Å sen som Jacke som var med i Paradis hotell...har sex i tv..fast nästan alla i huset hade de typ!..å nu snackas de mycke om henne...
Utsende och sex säljer ju!...men jag kan inte förstå att folk skämmer ut sig i tv..blir känd för att "låtsas" vara korkade...
fast någon måste ju göra..å att folk vågar göra sånna saker fattar jag inte!..men de är väl kankse bra att någon gör de?!..för annars har väl folk inge att se eller läsa om!..
men jag tycker dom bara skämmer ut sig!...
Att bli känd bara för sitt utsende är ju fan skamligt!...och dom flesta är ju korkade brudar!...
Dom kan ju inte ha någon bra självkänsla eller självförtroende när dom gör som dom gör...
Tänk att ens föräldrar , syskon kan se när du har sex på tv eller att man stoppar i silikon varstans...
Nää fy fan de skulle man inte vilja!..
eller när man får barn å dom ser de.."mamma har sex på tv"....
Dom ska kallas sig vuxna men dom beter sig som tonåringar...

Man ska vara stolt för den man är!...våga vara äkta!
Jag mena många kan ju göra sig snygga bara av smink..för sen när dom inte har smink så är folk inte vana se dom så då tycker folk att dom bara ser hemska ut
jag skulle aldrig trycka i slikon..för hur mycke man gör om sig så blir de aldrig en själv..man är konstgjord!
Så säger dom att dom sticker ut..fast dom alla är beter sig likadana å ser likadan ut med silikon in sprutad...

Vad håller världen att bli!..inte till de bättre verkar de som...de så utseende fixerat så de inte sant..
Allt handlar inte om utseende..man ska ha något mellan pannbenet också och de har fan inte dessa brudar...

nå får man vika ut sig i tidningar om man vill..men bara så länge de är äkta tycker jag..för man får en fel bild om alla ska vara oäkta!..
Att ha de som jobb å bli fotad naken kallar jag hora..för dom säljer sig på bild..och män köper dom för att sitta och runka till..man blir bara ett runk objekt!

Å en sak till bara att slösa 40 000 på ett par nya tuttar än göra nå vettigt för dom..fattar jag inte..man kan hjälpa människor med dessa eller köpa en bil..men väljer att göra ett på nya bröst..till vilken nytta??!...man gör ju silikon för att folk ska titta, för att man ska få uppmärksamhet..sen klagar dom å säger folk ser bara mina bröst å bla bla å tar ut dom..de är väl därför folk gör de!för att folk ska titta!

att käna mycke pengar bara på sitt utseende är fan inte rätt!..tycker dom som gör mer nytta borde käna mer pengar..som jag som jobbar i hemtjänsten vi hjälper äldre människor...lärare eller städare..med mera med mera..dom borde få mer tycker jag !för dom gör så mycke mer nytta!

Tycker bara allt de är skrämande och Skämigt!

Vill bara av sluta med en sak som jag hörde på radion som en sa "Om män inte skulle köpa sex så skulle de inte finnas prostituerade"



3/2

Skönt att vara ledig idag=)...men jag fick ändå inte sova länge för telefon ringde kvart i åtta..kände inte igen nummret trodde de var från jobbet paniken klev jag upp och kolla mitt schema fick bara för mig att jag kankse jobba idag..men gjorde jag inte..å jag ides fan inte svara..nog ska de vara ändå när man väl är ledig så ringer dom!..men de var från bemanningen..dom lämna ett medelande å ville att jag skulle jobba hela dagen..dom har inte ringt på flera flera månader..less som fan försökte man somna om..å de gjorde jag men vid tio orka jag inte sova mer klev upp och fika..
Idag har jag inte varit ute en ända sekund!..orka fan inte!..har diska å städa upp lite..sen har jocke bängla med min dator så nu har jag en annan..nog för att jag gilla gammla bettan=(..men hon hade virus å var så seg!
sen har jag suttit sett på play 6 på paradishotell..och de var dom sista avsnitten..jag ser alltid på internet för de är så jäkla mycke reklam som man inte orkar med!..
Så har Jocke gjort kladdkaka och vi har suttit och ätit de med grädde och en enerig dryck=)gott gott!!
Jaa de här med att bara äta godis på lördagar verkar gå dåligt och de med min promenader med..men de är ju så kallt!...men jag orkar helt enkelt inte när man är trött efter en hel dag på jobbet å när man är ledig så vill man bara ta de lugnt..har som inte inspration och träna och ingen att träna med eller jo jocke..får försöka med han..men året har ju som sakt börja så=)
Så just nu så sitter man här och lyssnar på hur kisse låter i sömnen han är så söt=)
Vart förvånad idag Anna ringde å surra med mig ett tag..så kul att mina lulebor hör av sig=)..jag borde bli bättre på de=)
Så har jag och Jocke fått inbjudningskort till Johans och Petras bröllop..å så fint de var=)vart så glad när jag fick de...hoppas vi kan gå på de men de ska inte bli några problem tro jag :p...men de kommer säkert bli super!
Sen vill jag bara säga GRATTIS Anders och Vicky till Förlovningen!..hur kul som helst!..har bara suttit å vänta på att dom ska göra de..nu väntas bara giftemål..haha..nää vi prata om de jag och vicky idag...de är dyrt och ingen priotering..men man ska aldrig säga aldrig!

Se vad som händer i morgon..typ ingenting som vanligt!


En Tanke Till Dig



Jag tänker på dig Ibland Simon!..En kompis la upp nå bilder på dig så då kom du i mina tankar...
Våran Älskade lilla Simon!
Vi hade så otroligt kul ihop..vi festa och hitta på galna saker..ditt liv var ju bra med oss och vi tyckte om dig presic för den du var..men ditt liv tog en anna vändning och du börja gå en annan väg..umgås med andra människor och till slut var du nere i träsket och vi stod på och kolla på sidan om..Ibland fundera jag på om du hade hållt med oss att du varit i liv då?..de kommer vi aldrig få veta!..många är argar på dom som satt dig i träsket och sa att de där är inte Simon längre...men varför gjorde man inget åt saken?varför stod man bara där och kolla på?..du kankse hade kunnat fatta å lägga av eller inte?..men de får vi aldrig reda på..men de är så synd att ditt liv tog ett dåligt slut...men alla minnen med dig lever kvar..och du kommer alltid finnas ett plats i mitt hjärta..du var så ödmjuk och så snäll som aldrig snacka skit om folk..du fick mig alltid att skratta=)..jag hade alltid kul med dig..de finns ingen som du..du var helt unik!..jag minns att jag satt och räkna nitar på din jacka och att jag fatta inte varför du skulle ha så många..och jag minns när Jocke träffa dig första gången å jag sa till Jocke "där är min kompis Simon"..jocke sa då "vad fan!är de din kompis..vilken jäkla tuppkamm, vad är de för knäppskall"...många hade författade meningar om dig..men man ska inte dömma hur en ser ut..han var inte den folk trodde..en knarkare en idiot..visst han blev en tyvärr men inte från början..jag har aldrig träffa nån så go som Simon..och han var ganska artig med..
Vi älskar dig lilla Simon och saknar tiden med dig!..Jag har så många minnen med dig..du hade världens största tuppkamm tyckte jag då :p ..när man ser nån med tuppkamm så tänker man på dig!..tack för alla stunder jag fick med dig och alla fina och roliga minnen<3..fick allfall några år vänskap med dig och de minns jag bara med gläjde!
Jag skulle kunna berätta massa saker vi gjort men de blir så långt att skriva..
Hoppas du Sover gott <3

2/2

Skönt snart är denna dag över!inte för att den har varit dålig..har jobba hela dagen men kännt att jag vill vara ledig snart!..man är så jäkla trött efter helgen
Sen var de bara hem och äta sen iväg på information/möte..som var hur trevligt som helst!..jätte mysigt ställe=)gått igenom saker och prata och fika..och jag vill gärna fortsätta med detta för de värkar vara bra för mig men mest för att kunna vara stöd hos andra..sen har jag inte så mycke och göra när jag inte jobbar så försöker att göra nytta!
så vi ska träffas nästa vecka igen=)det ser jag mycke framemot
I morgon är jag äntligen ledig!!ska bli så skönt!
jag är inte alls lika trött idag som jag varit hela helgen..men de kankse därför man hållt i gång hela dagen och kvällen...
Så nu så blir de bara att chilla :p

Så är jag med och Tävlar eller utlottning på en till sida..å de är precis samma sak man kan vinna som på den andra sidan jag tävlar på..så nu kankse man har lite större chans att vinna..hehe..men de är super kul att folk kommenterar och skicka saker man kan tävla om..även om kankse inte alla gånger de är nått man vill ha..
Men här är sidan jag också tävlar på http://byalexandra.blogg.se
hoppas man vinner de skulle vara super kul=)

Ha de Bra alla !


1/2

Usch så kallt det varit idag!..men jag klädde mig varmt så jag klara mig fint=)
guu så trött jag är!!!
Jag och jocke har haft de mysigt och ätit middag med massa tända ljus och börja se Avatar men de var inte så bra kvalla och ingen text så vi tänker vänta med att se den..så vi såg nån film så heter Merlin men jag var så jäkla trött så jag la igen öga och sov en stund..men inte fick jag sova länge förren Klotski ringde å gav mig sån informartion som jag gärna vill veta..haha..snuusk!
ides inte sova mer..så nu sitter jag här pratar med Marie på msn=)hon har färga håret brunt som vart så fint=)hon skicka bild.
Nu tänkte jag ta mig en dusch..sen kankse de blir sängen igen..jag är helt slut på!..vilken jäkla dag de har varit..med mycke kaos och stress..men jag satt mig ner och direkera vikarierna vad dom skulle göra så löste de sig till slut=)..man måste bara stanna upp Andas några sekunder..
När de händer saker så kan mycke förändras på turerna man har..
nä snart somnar jag igen ska pallra mig från datorn
See Ya !


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!