19/7

Jag har knappt orka sitta vid datorn..jag känner inte så mycke för bloggande..jag läser hellre andras och sen är det jobbigt att skriva..haha..
Man har nu jobbat en vecka efter semestern och vad har man hunnit gjort..ja man har jobbat och städa så klart..sen var vi på digeloo i onsdags som var väldigt trevligt även om jag typ inte visste vem alla artister var..haha..
Och i lördags for jag , jocke och krillaz till Åsele för vi ville se dirty chansez eller hur det nu stavas..jag var chafför för jag tyckte det var jockes tur att dricka men han var inte så taggad. Han ville först inte men sen ändra han sig och krillaz ville inte alls dricka..med hör musik och två stycken i baksätet så var det i full gång sen :p
Jag har varit i åsele typ en gång men nu var det marknad och det var massa saker på kvällen så det var väldigt mycke folk..så man tog de sakta och säkert genom där med bilen..men jag var helt jävla paff hur det såg ut överallt nog för att PDOL men jag har nog aldrig varit med om så skitigt det var och dessutom är ju Åsele är ju så litet..shit!Äkliga ungdomar säger jag bara...men det var ändå väldigt trevligt skönt och vara nykter..surra med folk och så..
Antingen är man avis på att man inte drack..kankse hade varit svin kul..eller så känner man bara att man börja komma i från de där med "festivaler"eller man ska säga..kände som att orka!..man har nog haft nog mycke under sina tonår så man börja nog bli less på de där..men nog var det trevligt åker gärna dit igen bara för att göra nå annat..men det känns bättre å vara nykter=)
på hemvägen så fick vi med oss två till som vill åka med..dom hade bott på campingen i ett tält men dom var nog less på det så det var full packning och fem i bilen..hehe..
Snacka om man var trött dagen efter..haha..
Nä nu ska jag lägga mig framför tvn och tjocka mig...jaa så mycke jag ätit och druckit sen semestern..har typ gått upp massa kilo men just nu orka jag inte tänka på det..tar tag när träningen öppnar igen..
Jaja men vi hörs !


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!