3/6

Jag är Alldeles slut! Jag har aldrig varit så aktiv på många år på en och samma dag. Först har vi varit i Sidberg fick go lunch å surra. Sen har vi hållt på med veden och sen fick vi lax till middag en super dag helt enkelt!men det har blåsit kallt och regna lite då och då men vi har hållt på ändå med veden, Ja Margareta och Bengt vet nu hur mycke jag gillar att hålla på med veden..haha.
Sen for vi förbi norräng för jocke fått ännu mera fina kläder men det är han absolut värd tycker då jag han behöver det!Så fick han en resväska som han ska ha till utlandet å så klart är den Rosa..haha..såå fiin!!!gissa om det är nån som kommer stäla den när man ska fara iväg..haha..nää men jag har min rosa väska så=)
Sen var det bara att byta om å knalla ner till hotellet så jag och Vanja var på ett fys pass..men fyy så jobbigt det var!jobba med alla muskler och specielt magmuskler och benen sen hantlar...Vissa av tjejerna hade ju muskler så det var pinsamt står jag där med gädd häng..och jag orka inte hålla när vi gjorde en viss sak och alla stod och höll i mot.
Jag är så otränad!..jag titta aldrig mig i spegeln titta hela tiden på henne som ledde...uch man känner sig så tjock å ful och osmidig som en säl.
Nä nu ska jag hoppa i duschen
Tja rå !



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!