9/6

gu så skönt det var och sluta tidigt idag=)Så nu har jag och jocke hunnit städa så fint och vädra hela lägenheten. Det är så roligt när det är gjort.
I mådags börja min jour vecka så nu har jag datorn och telefonen. Det är faktist kul och göra sådana saker inte för att de är inge kul för de tjejer får uppleva men det är kul att finnas till hands men det är inte lätt alla gånger att vet vad man ska skriva på msn till dom eller säga till dom i telefon men jag lär mig det är ju först gånga så och det är väldigt pirrigt men det har gått bra en så länge. Så om du eller vet någon annan som behöver någon så fråga så ge jag nummret för jag tänker inte lägga ut de här som ni kankse förstår sen kan ni få våran mejl och msn om ni vill. Det är bara att fråga!

Igår så vill jag bara lägga mig ner och gråta när jag fick sms från min kära lilla Tove. Hon är tvungen jobba hela veckan då jag tänkt komma, så jag blev så ledsen och besviken för att inte få komma=(
Hon ska jobba på ett kvinnofängelse och hon ska arbeta med två fångar, tycker det låter läskigt så hoppas det går bra. Det var så jävulst att det skulle skita sig och och tove har inte setts på hur länge som helst det är mycke mer än ett år och jag saknar henne i massor!Men jag har en sån underbar gruppchef som säger att "det ska nå gå ordna så du kan få vara ledig till hösten så du får fara"hon visste att jag var ledsen över det och det känns så bra att höra.det känns som bara allt skiter sig denna som först får jag inte gå på Johans och Petras bröllop sen så jobbar jag motorveckan, Jag är ensam på min födelsedag och jobbar dessutom den helgen, Jag får inte fara till Tove som var mitt största lycka men nu skiter de sig och jag vill bara lägga mig ner och dö!!
Men jag tror min sommar kan bli bra ändå och försöker ha humöret lite uppe, Jag har min bror som kommer till luleå på måndag och vi kankse drar i väg någonstans med han först veckan på min semester, bara jag och storebror!skulle vara helt underbart!så hoppas inte det skiter sig med annars kommer jag stanna i Luleå hela min semester för inte tänker jag då vara i Lycksele på min semster Hell No!

Jag har inte hunnit träna nå med Vanja i veckan men jag har gått mina promenader och idag har jag cykla på min tur. Vi har fått så fina cyklar så=)det nästan så man är sugen på vilja ha en cykel.
Nu tänkte jag gå en promenad, sen ikväll ska jag på möte på tjej jouren.
See Yaa!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!