24/5

Ja då var det måndag igen och ny vecka och idag jobba man kväll, mycke skönt!
Så har hunnit varit ute och gått sen dammsuga det är ett måste varje dag när man har katt.
Mitt humör är inte på topp alls vill helst bara ligga och gråta känns som att allt är bara jobbigt men de har med min mens å göra humöret går som det vill. Jag borde ju vara på bra humör för jag kommer ju få besök i helgen av våran före detta granne och det kommer bli super skojj!om han nu kommer ihåg att komma..haha..han och minnet men jag får på minna han i senare i veckan. ska försöka att få hit nån fler från lule och kankse nån annan här i lyckele som kommer och dricker öl med med mig=)så det är ju något att se framemot. Men sen kommer ju marie och kankse klotski å nån till den 11 juni och då är de brolle här så det kommer bli hur kul som helst!och sen är det dop och party på kvällen den 5 juni för då Döps Vanjas flicka så då är de också se framemot. Finns massa saker men just nu vill inte hormonerna vara glad.

(När jag satt och tänkte så kom jag på att jag blev visst firad förra året jag var ju i lule då och det var midsommar samtidigt, glömde totalt bort!det var ju hur bra som helst då)

Nä nu ska jag ta och duscha sen blir det och diska lite det är bra och göra bort det när så slipper man sammla på sig en massa.
Tja rå !



En härlig sommar bild från 08=) Saknar lite mitt blonda hår

Kommentarer
Helena

Du är så fin i alla hårfärger <3

2010-05-24 @ 17:20:19
URL: http://justbambi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!