Don´t Mess With Me !

Nu har man jobbat sina två helger i rad och nu är man ledig tre helger känns grymt bra!dom känns lång dom två veckorna när man jobbar helg.
har städa idag och tvätta men vi tog fel på tiden jag var så säker att det var halv tolv men kolla sen i allmenackan ops!kuta ner till jocke å han kolla aldrig på tavlan innan så han hade ju tvätta för fullt men ingen hade ändå gått ner dit för han sa att han var minst en halv timme i tvättstugan och såg ingen så sorry att vi tog er tvätt tid!
Men så har jag fått min mens och jag har aldrig varit så arg någonsin under min mens jag brukar inte vara arg. Först när jag skulle svänga från gården upptäckte jag inte bilen som kom så den var tvungen för bromsa, Sorry!såg att hon svor åt mig så jag försökte att svälja det å säga att jag var det och sen var det en cykel som stod presic vid röd ljuset och jag bara brumma förbi den och jocke fråga vad jag höll på med då jäkla brast för mig jag blev irriterad och tyckte inte dom ska vara mitt i vägen men jocke sa att dom får vara på vägen hur mycke dom vill då brann de ännu mer. Så kom jocke med en kommentar om hur jag parkera å om min körning och då var min stubin av svor och tyckte att han skulle hålla käften för han har inge körkort. Sen forstsatte disskutionen hem om vart man får cykla och inte vara jag vart så arg för vi höjde bara rösten mer och mer tillslut skrek jag bara och och kasta igen dörren jocke kom å svor och till slut slängde jag massa grejjer i ren frustation för jag visste inte hur jag skulle ta vägen med all ilska. Nu efterråt så tänker jag bara fy så hemsk man kan bli och jag har aldrig blivit så förrut, Jag blev ju rädd för mig själv!och mensen har bara börja!Mitt humör har inte varit bra och jag har bara velat gråta sen och tyckt allt är jobbigt och avis på att folk far utomlands och att jag kommer bli ensam på min födelsedag, ja allt har som ploppat upp i mitt huvud. Men nu är jag då lugn.


Så just nu är min kära pappa , maria och Amanda i Turkiet och jag är super avis!!men jag hoppas dom får det bra men det får dom säkert=)men den här gången vart det inte Alanya för där var vi förra gången. Kom inte ihåg vad pappa sa det hette men jag sa jag skulle steka i solen för att bli brunare än dom!haha
Alla typ far till turkiet nu förtiden Jocke ska snart dit också på samma ställe det vi var fast inte samma hotell. Hade gärnat velat följa med. Vi har ju inte varit utomlands tillsammans eller jo Finland..hehe. Så far dom två dagar jag fyller år och det gillas inte för då kommer jag vara helt själv på min födelsedag och det suger!förra året var det inte heller nån som kom på min födelsedag men man det är väl så att man ska sluta firas efter 21.
Fast det är ju ett tag till dess så hinner deppa då.
Men en annan sak som jag är helt uppspelt över är att min bror är tillbaka igen i europa=)Han är i Oslo nu och jag är så glad!!vart helt paff när jag gick in på Lisas facebook och läste. Så jag hoppas han snart fyller på sin mobil och ringer snart!Saknar Storebror i massor!!!<3 Kom hem!

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer för ikväll. Men akta vad ni säger till mig jag kan bli tokig! So Don´t mess with me!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!