Grattis älskling till körkortet!

Äntligen har han det!känns konstigt att vi bägge har körkort nu. Som så mycke bakslag vi haft i våra liv men vi klättrar sakta men säkert uppått och det är känns bra!Jag visste att han skulle klara det glant,han är kille dom burkar ha lättare..haha..
Så på lunhen var jag hem och vi åt tillsammans och sen skjusa han mig på jobbet fick han crusa själv med bilen sen kom han och hämta mig och vi for en sväng på norräng sen for vi till Sidberg till jockes farmor och farfar och åt våfflor å prata=)alltid lika mysigt att fara dit=)
Det är först nu vi har kommit hem.
Har nyss ringt och tacka nej till ett bröllop=( och det skär i hjärtat! tyvärr hitta jag ingen som kunde jobba då för det är nämligen på morotveckan och då vill ju alla supa. Fattar inte att ingen kan byta när man ska på ett bröllop bara för det där, fast det är ju kul att det finns motorveckan men jobbigt att ingen vill byta=(..jaja tyvärr så går det inte göra något åt..Jag önskar Er Johan och Petra all lycka till!det kommer bli en jätte fin dag kramar i massor!!!<3
Klockan nio då är det eruovison kalsong tävligen..hahaha..klart att man ska se eurovison!
Måste bara säga innan jag ska sluta skriva att vilket jäkla skit väder de är!men det får regna ett tag så får vi fin sommar i stället!

Puss Puss

Kommentarer
Helena

Du får gratta så mycket till Jocke, vad duktig han är! :)

2010-05-25 @ 23:07:52
URL: http://justbambi.blogg.se/
Helena

Varsågod!

Nä du är finast! Och bäst, glöm ej det! :)



<3

2010-05-26 @ 18:34:48
URL: http://justbambi.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!