31/5

Har varit soligt idag. Jocke har klippt gräsmattan och jag gick ute och gick med Byzzy=) mycke härligt!sen Har jag diska och satt ute med kissen en stund men även om det har varit soligt har det varit kallt och sitta ute..brr!
Så nu har man duscha och ätit det goaste på länge, fick tips av jockes farmor så vi gjorde potatisgratänng och hade i lax och purjolök och ost..Fy så gott det var!!det måste ni prova göra!
Sen har jag Passat på och städa ur garderoben och kasta trasiga kläder och kläder som jag aldrig andvänt men det gjorde lite ont i själen och kasta det för vissa har man fått men aldrig andvänt man som tror man ska andvända men dom har ändast legat känns onödigt då och ha det liggandes i garderoben. Jag har inte slängt allt. Vissa som jag inte använder har jag spara. Det får ligga ett tag till får se om jag ids andvända det men det känns bra att ha rensat det allafall=)och att kläderna går till rödakorset.
Snart ska jag fara iväg och jobba, får skjus av jocke idag för jag ska skicka iväg mammas present.
Se ya !


Helgen

Helgen har varit hur underbar som helst! vi var till Umeå igår hela dagen och fick spendera en hel dag med älsklingen=)sen så mötte vi Sara och Åsa..jag och jocke blev bjuden på en nacotallrik, Tack så mycke för de det var jätte snällt=)..och medans vi åt så spelade och sjöng en kille som var jätte duktig det var inte illa. Maten var helt okej inte det goaste det saknade salsa såsen men den var godkänd allafall.
Vi gjorde några bra fynd!jocke fick pengar av sin mor och handla. Han köpte flera thirtar och ett par shorts jätte fint allt ihop=)Jag köpte ett par skor , två linnen och en jacka, jag har bara vinter jackor så det var ett bra klipp!
Och sen på kvällen så kom Vanja , Mattias och deras lilla Alysia, hon är så söt!Vi såg på Eurovison och hade det trevligt, Tack för sällskapet=)
Idag har jag inte hunnit så mycke sov länge. Var och åt på norräng och fika en super god tårta!
Helgen kunde inte blivit bättre=)

Jag blir så ledsen när vissa säger vissa saker.


Här kommer lite bilder på vad jag köpt :

Mammas Dag !

Idag är det Morsdag så grattis till dig lilla mamma!
Du är bäst och jag älskar dig <3
Det är synd att jag inte kan vara där hemma med dig och umgås men kommer ringa sen.
Jag längtar hem jätte mycke!skulle så gärna vilja fara hem, Jag saknar alla där hemma!
Jag har glömt att skicka en morsdag present men ska göra det i morgon, en liten sak så hon vet att man tänker på henne och att hon förstår att man älskar henne<3
Jag vet att hon inte läser min blogg eller någon annans blogg men jag vill skriva ändå.
Jag vet att hon är helt ensamen för jag bor ju här och brosan är Oslo så jag hoppas att hon får en bra dag ändå och kankse får nått besök av sin vännina eller nå.
För övrigt har det regna nå hädiskt mycke i morse men jag har bara lega i sängen och sovit läänge och väl!
Nä nu ska jag ta mig en Dusch
Ha en Trevlig Morsdag!


Love You <3

Eurovison

Turkiet nådde inte ända fram men det gör inget för att Tysklands låt var bra den med och helt klart värdig vinnare!

Det kändes konstig att inte Svergie var med i år lite trist men det fanns så många bra låtar i år så det räckte inte hela vägen. Anna är otroligt duktig och det är absolut inget faisko som det var mycke skriverier om, Och någon gång måste vara den första att inte komma med. Får hoppas det går bättre nästa år och att vi når hela vägen och kommer med.

Sitter och tänker mig bakåt i tiden och det bästa året var ändå 2006 när Finland vann. Vi hade det hur kul som helst satt och drack öl och satt och rösta hur mycke som helst på Finland vi tänkte att dom kommer ändå inte vinna, Oj vad vi vart förvånad när dom gick och vann det var hur kul som helst!snacka om att den gick på högsta volym hela den kvällen det kommer jag aldrig glömma. Jag kankse har sakt det flera gånger förrut men jag vill bara säga det ändå.
Säger bara LORDI !


Underbara Fredag=)

Äntligen är det helg och jag är Äntligen ledig!mycke skönt måste jag säga det är synd att det är så dåligt väder men men kan inte hjälpas. Slutade lite tidigare idag som också var skönt och kunna ha en lugn dag=)..så nu har jag fika lite och så tänkte städa lite här hemma och byta i kattlådan så tänkte jag fara på dollar och se om det finns nått till mamma för det är ju hennes dag på söndag som har inte hade någon aning om men det tur man har människor omkring en som håller reda på det så får se om jag hittar nå annars kommer jag ju ringa vilket som.
Det blev inget besök från våran förra granne=(  tist!men det var något som kom i mellan tyvärr.
Så man vart lite hängig och nere för att ingen ville dricka öl med mig men då kom vi på att fara till ume och först tänkte Vanja följa med men hon hade lovat svärmor att hjälpa med baka till dopet nästa helg och det hade hon helt glömt bort synd att hon inte kunde följa med=( men då får jag en hel dag men älsklingen och det ska bli kul vi har inte gjort nått tillsammans på VÄLDIGT länge!
Nä nu ska jag ta och betala räkningar
Men ni får ha en trevlig Fredag Puss och Kram



27/5

Min Jocke var så söt i går morse som kom med frukost på sängen bara så där han är kan vara så underbar!jag klev upp tidigt för att ta mig en promenad. Jag måste skryta på mig själv att jag är så duktig som är ute och går nästan varje dag och sen har trappa ner på godis och cola förut kunde jag dricka cola nästan varje dag eller inte varje dag men ofta men nu dricks det HÖGST en gång i veckan och jag är stolt att jag klara det så bra!=)
Var på möte hela dagen igår sen jobba jag kväll.
Idag har jag också så klart promenera och idag fick jag med mig jocke=) Kul och ha någon att gå med=)
Sen har vi vart och handla och så har jag jobba kväll. Det har varit en lugn och härlig kväll=)
Så resten av kvällen så har man sett på Euorvison så klart och det var så spännande!jag fatta inte att dom kunde stoppa alla bra låtar samma dag för i tisdags sög det!
FAAN att inte Svergie kom med!!!så less!det har fan aldrig hänt förr tror jag. Jag tyckte Anna var bra hon gjorde det bra men det var tufft motstånd och en på radion hade rätt hon sa att det skulle gå åt helvete för Svergie för Europa vill inte ha en söt tjej i convers skor utan det ska vara lack och stilletklackar, Det är fan nästan sant!
Nu hejjar jag på Turkiet jag diggar låten som fan!
Så kom igen Turkiet ta hem hela skiten nu !!!
Nej klockan börja bli mycke ska upp i morgon och jobba
Sov gott !


Grattis älskling till körkortet!

Äntligen har han det!känns konstigt att vi bägge har körkort nu. Som så mycke bakslag vi haft i våra liv men vi klättrar sakta men säkert uppått och det är känns bra!Jag visste att han skulle klara det glant,han är kille dom burkar ha lättare..haha..
Så på lunhen var jag hem och vi åt tillsammans och sen skjusa han mig på jobbet fick han crusa själv med bilen sen kom han och hämta mig och vi for en sväng på norräng sen for vi till Sidberg till jockes farmor och farfar och åt våfflor å prata=)alltid lika mysigt att fara dit=)
Det är först nu vi har kommit hem.
Har nyss ringt och tacka nej till ett bröllop=( och det skär i hjärtat! tyvärr hitta jag ingen som kunde jobba då för det är nämligen på morotveckan och då vill ju alla supa. Fattar inte att ingen kan byta när man ska på ett bröllop bara för det där, fast det är ju kul att det finns motorveckan men jobbigt att ingen vill byta=(..jaja tyvärr så går det inte göra något åt..Jag önskar Er Johan och Petra all lycka till!det kommer bli en jätte fin dag kramar i massor!!!<3
Klockan nio då är det eruovison kalsong tävligen..hahaha..klart att man ska se eurovison!
Måste bara säga innan jag ska sluta skriva att vilket jäkla skit väder de är!men det får regna ett tag så får vi fin sommar i stället!

Puss Puss

24/5

Ja då var det måndag igen och ny vecka och idag jobba man kväll, mycke skönt!
Så har hunnit varit ute och gått sen dammsuga det är ett måste varje dag när man har katt.
Mitt humör är inte på topp alls vill helst bara ligga och gråta känns som att allt är bara jobbigt men de har med min mens å göra humöret går som det vill. Jag borde ju vara på bra humör för jag kommer ju få besök i helgen av våran före detta granne och det kommer bli super skojj!om han nu kommer ihåg att komma..haha..han och minnet men jag får på minna han i senare i veckan. ska försöka att få hit nån fler från lule och kankse nån annan här i lyckele som kommer och dricker öl med med mig=)så det är ju något att se framemot. Men sen kommer ju marie och kankse klotski å nån till den 11 juni och då är de brolle här så det kommer bli hur kul som helst!och sen är det dop och party på kvällen den 5 juni för då Döps Vanjas flicka så då är de också se framemot. Finns massa saker men just nu vill inte hormonerna vara glad.

(När jag satt och tänkte så kom jag på att jag blev visst firad förra året jag var ju i lule då och det var midsommar samtidigt, glömde totalt bort!det var ju hur bra som helst då)

Nä nu ska jag ta och duscha sen blir det och diska lite det är bra och göra bort det när så slipper man sammla på sig en massa.
Tja rå !



En härlig sommar bild från 08=) Saknar lite mitt blonda hår

Don´t Mess With Me !

Nu har man jobbat sina två helger i rad och nu är man ledig tre helger känns grymt bra!dom känns lång dom två veckorna när man jobbar helg.
har städa idag och tvätta men vi tog fel på tiden jag var så säker att det var halv tolv men kolla sen i allmenackan ops!kuta ner till jocke å han kolla aldrig på tavlan innan så han hade ju tvätta för fullt men ingen hade ändå gått ner dit för han sa att han var minst en halv timme i tvättstugan och såg ingen så sorry att vi tog er tvätt tid!
Men så har jag fått min mens och jag har aldrig varit så arg någonsin under min mens jag brukar inte vara arg. Först när jag skulle svänga från gården upptäckte jag inte bilen som kom så den var tvungen för bromsa, Sorry!såg att hon svor åt mig så jag försökte att svälja det å säga att jag var det och sen var det en cykel som stod presic vid röd ljuset och jag bara brumma förbi den och jocke fråga vad jag höll på med då jäkla brast för mig jag blev irriterad och tyckte inte dom ska vara mitt i vägen men jocke sa att dom får vara på vägen hur mycke dom vill då brann de ännu mer. Så kom jocke med en kommentar om hur jag parkera å om min körning och då var min stubin av svor och tyckte att han skulle hålla käften för han har inge körkort. Sen forstsatte disskutionen hem om vart man får cykla och inte vara jag vart så arg för vi höjde bara rösten mer och mer tillslut skrek jag bara och och kasta igen dörren jocke kom å svor och till slut slängde jag massa grejjer i ren frustation för jag visste inte hur jag skulle ta vägen med all ilska. Nu efterråt så tänker jag bara fy så hemsk man kan bli och jag har aldrig blivit så förrut, Jag blev ju rädd för mig själv!och mensen har bara börja!Mitt humör har inte varit bra och jag har bara velat gråta sen och tyckt allt är jobbigt och avis på att folk far utomlands och att jag kommer bli ensam på min födelsedag, ja allt har som ploppat upp i mitt huvud. Men nu är jag då lugn.


Så just nu är min kära pappa , maria och Amanda i Turkiet och jag är super avis!!men jag hoppas dom får det bra men det får dom säkert=)men den här gången vart det inte Alanya för där var vi förra gången. Kom inte ihåg vad pappa sa det hette men jag sa jag skulle steka i solen för att bli brunare än dom!haha
Alla typ far till turkiet nu förtiden Jocke ska snart dit också på samma ställe det vi var fast inte samma hotell. Hade gärnat velat följa med. Vi har ju inte varit utomlands tillsammans eller jo Finland..hehe. Så far dom två dagar jag fyller år och det gillas inte för då kommer jag vara helt själv på min födelsedag och det suger!förra året var det inte heller nån som kom på min födelsedag men man det är väl så att man ska sluta firas efter 21.
Fast det är ju ett tag till dess så hinner deppa då.
Men en annan sak som jag är helt uppspelt över är att min bror är tillbaka igen i europa=)Han är i Oslo nu och jag är så glad!!vart helt paff när jag gick in på Lisas facebook och läste. Så jag hoppas han snart fyller på sin mobil och ringer snart!Saknar Storebror i massor!!!<3 Kom hem!

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer för ikväll. Men akta vad ni säger till mig jag kan bli tokig! So Don´t mess with me!

Ååh !

Vilken dag!Jag vakna i morse och tänkte att nu ska jag ta de lugnt äta lite frukost som inte hänt på hundra år, jo jag äter frukost men inte om jag stiger upp kvart i sex på morgonen..så jag satt där lugnt och tänkte ta bilen så jag gick ner och skulle starta den och det sa bara klick helt Jävla död jag försökte flera gånger i frustation till slut så tog jag väskan svor en ramsa och kuta till jobbet. Helvete vad jobbigt det var kändes som om mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen jag sprang inte så långt innan jag hann halvt dö så gick fort och sen sprang igen. Fy fan vad man har dålig kondis man har den ligger på noll, haha. Jag vart bara en minut sen, ja jävlar!men jag var blöt i svett när jag var framme så där fick jag dagens motionspass, haha...men det gick då bra och fick min paus halv tolv gick hem och åt massa mackor och te till lunch. Sen Jocke ha igång bilen så dom kom Lia och Fredrik med startkablar och dom kablarna var ju på sin sista refreng så det funka inte så då kom Lia på att putta igång den så vi sprang och den for ner för backen men icke att den jäveln starta!så då var vi tvungen boxera upp den igen och Fredrik for och hämta bättre startkablar å till slut gick han då igång stod på ett tag tog bort kabla stod i gång fem minuter sen dog han.
Så jag hann varken äta middag eller duscha.
Sen såg jag hockeyn å det var så spännande men jag var tvungen att går när det var 15 sekunder kvar för dom tog timeout kom till jobbet och höre att dom jävlarna hade gjort mål, FAN!så dom förlora i straffar, jag var som tvungen se straffarna på jobbet på tvn. Hur kunde dom förlora!!!!less som fan!
Men nu ikväll så har min pärla gått i gång igen och vi var nyss och crusa lite så nu är man på bättre humör=)

Ja jävlar vilken dag!

Nä nu ids jag inte sitta längre här ska lägga mig i soffan och känna lugnet.
Tja rå!

21/5

Underbara dagar vi haft med värme och sol nu känns det som att sommaren är här=)
Igår så vart de fara till norräng och jockes farfar och farmor var där och dom höll på bängla med veden och allt möjligt och jag passa på och tog ut bizzy på en promenad, hon är så fin så lugn skulle gärna vilja ha egen!
Sen åt vi middag där som var jätte gott. och jag diggar jockes farfar han är så roligt, så klart gillar jag jockes farmor med, Dom är roliga båda två=)Sen när vi kom hem satt vi och spela lite nintendo 64 mario cart och det är alltid lika kul, hehe. Jag förlora så klart!..haha
Idag har jav varit ute och gått sen har vi varit till norräng en sväng jocke skulle hämta nå grejjer och så bängla han på lite i garge så jag tog ut bizzy idag med=)och när vi var ute och gick och var påväg hem igen så kommer det en stor svart hund som springer jag tänkte direkt shit hur ska det här gå.Han hade inge koppel eller nå och såg ingen matte eller husse till men dom lukta på varandra men bizzy tyckte inte helt om att den men jag bara tog och försökte fortsätta gå med henne men tror du inte hunden följde efter oss och bizzy hon hoppa som till lite grann och titta bak hon gillade som inte att den var bak i henne och det var ingen som ropa på den så tänkte, vad fan gör jag nu hunden kommer ju följa oss hem men då så stampa jag foten i backen framför den så då hopp den till stannade där och som sen till slut vände sig om. Jag blir så irriterad över att folk inte kan ha bli på sin hund fatta inte varför kom och ropa på den det är tur den inte var en arg hund och att bizzy är lugn annars vet man aldrig vad som kunnat hänt. Jag säger bara en sak "IDIOT". Det är tur bizzy är lugn och fin=)

Nu har vi ätit kräftor. Det är första gången jocke åt det så fick som visa lite men det är ju inte så mycke mat om man säger så men det kan vara kul och prova. Vi åt sallad och vitlöksbröd till så nu är jag mätt och belåten så nu på en liten stund så ska jag kila till jobbet.
Se ya !


Hundar/Katter

Satt och såg på ett program igår där dom prata om hundar. Hunden är ju människans bästa vän sägs det men det kan även bli äns fiende.
Dom sa bland annat man ska inte köpa hunda på blocket för att man inte vet vart dom hamnar men vadå? vad spelar det för roll vart man köper dom dom kan ju ändå komma till ett dåligt hem likasom, dom kankse har bättre koll om man köper från kennel eller hundstallet men de kan ju ändå komma till ett dåligt hem så de fattar jag inte riktigt att dom säger så?och sen så kan det finnas dåliga uppfödare me som inte är så bra så det kan alltid finnas en risk.
Sen pratar dom om kamphundar som det är mycke skriverier om att dom biter ihjäl folk å så och då är de typiskt "hundexperter" att säga att det beror på ägaren och till en viss del så är de ju så men man kan ju inte skylla allt på ägaren för många hundar som får ett knäpp å biter folk så hör man ju oftast att "Den har aldrig gjort det förr och den är så snäll och underbar" även om en ägare kankse då har har fött upp den bra så kan dom bara så där vända å bita ska man då skylla på ägaren helt?
Alla hundar kan ju få nå fel och vända å bli knäpp men det är dom flesta fall kamphundar som gör de och jag tror inte på att det alltid är ägaren utan på själva hundrasen den har inte så himmla bra psyke å dom är "kamphundar" dom har väl det i sig att blir det nå fel för dom så ger dom inte upp.
Själv skulle jag aldrig skaffa mig en sån hund för att jag tycker dom är enormt fula och sen att dom är otorligt läskiga men smaken är som baken andra tycker dom är söta.

Tänkte bara på en sak om hundägare många av hundägare tycker inte på katter och klagar ofta på katter att dom skiter över allt och sådant när många av dom inte är så mycke bättre själv som aldrig plockar upp skiten efter hunden.
Sen är det många som inte tycker om katter och är rädd för dom och tycker att dom kluriga för att man aldrig vet vad dom ska göra och visst dom kan vara lite så där att inte alltid vet vad dom ska göra men hundar gör ju likadant. Fattar som inte varför man är rädd för en katt som är dubbelt som mindre än en själv?!för nå är det bättre och möta en arg katt än en arg hund som kan döda?!!
Tycker det är lite synd att man har en negativ bild av katter för dom är ju hur go som helst!visst det finns arga katter med lika väl som det finns arga hundar.
Katter är sånt underskattat djur tycker jag för hundar är de så mycke puttinutt å man ska vara noga när man säljer hundar å allt möjligt när en katt kan man få helt gratis, tycker det är märkligt?katter är exakt lika värd som en hund och det är så mycke katter som far illa när dom bara släpper ut dom å sen lämnar dom och skiter i dom. visst det händer med hundar med men katter är mer utsatta.
Jag älskar katter det finns inge sötare och goare djur<3 och visst jag gillar hundar med skulle gärna vilja ha en hund=)men det gäller och ha tid blir så irriterad på folk som skaffar djur utan att tänka sig för man skaffar inte bara så där och sen inte kan ta hand om den och man kankse blir sjuk och något händer så då är de väl en sak.
Men det är som att skaffa barn för sen sälja dom för man inte kan ta hand om dom fast det finns ju dom som inte klarar av och ta hand om sina barn heller.
Jag vill ju ha en Samojed eller Bordercollie och så är det många som inte tycker man ska skaffa det för det kräver så mycke, alla hundar kräver vissa kräver mer, men skaffar jag hund så är tid inga problem! man säger att man ska skaffa den och den hunden men vadå om jag vill ha en sån hund ska jag väl skaffa en det ska ju känna rätt för mig!det spelar väl ingen roll vad man har för hund bara det känns rätt och passar bra ihop och uppforsta den bra spelar det ingen roll eller ?!
okej jag är inte hund människa så jag vet ju inte saker men man kan ju ha en synpunkt om saker.

Nej nu ska jag fara!


Så söta bordercollie, Vill ha !!


Men katter är också söta !

Alexandra Burke - Borken Heels



Jag bara Älskar denna låt just nu! den körs på repit i bilen!


Sen vill jag bara säga att en film som är grym Kick Ass...se den om ni gillar fight filmer.

19/5

Vi har haft otroligt varmt och det gick så fort när de slog om vädret..men igår satt vi ute på lunch och då börja det regna och det var soligt det är lite roligt. Men sen spö regna det prencip hela dagen..men det var tur det sluta regna så jag fick mig en 40 minuters promenad tyvärr utan jocke..så kom lagomt när sista perioden börja så satt och kika på hockeyn men tröttheten hann i kapp så sista minuterna fick jag tvinga mina ögon att hålla uppe..å huvudvärk hade jag också..för när jag gick sista biten upp för backen fick jag kämpa..det är ing kul med huvudvärk..å jag drack massa vatten..jag dricker typ aldrig men nu har jag börja..men det funkar inte har lika ont i huvudet ändå!..
Men i allfall så krossa Sverige mot schweiz med 5 -0. Nu har dom vunnit 5 av 6 matcher..Bra jobbat Sverige!...tyvärr har jag lyckas missa se några av dom

Idag har man inte gjort mycke alls legat och dragit länge i sängen..vakna första gången kl 6 men vem orkar gå upp då när man är ledig?inte då jag!..så jag har sovit så skönt!..har sutit och sett serier csi å sånt..så nu har jag duscha=)
Solen sticker fram lite nu så det blir en promenad sen=)

Se ya !


Helgen

Har inte idas skriva alls på hela helgen..det är roligare och läsa andras bloggar..hehe..
Men helgen har varit underbar även om jag har jobba..men jag har hunnit njuta..vi har haft det ganska lugnt på jobbet så jobba jag delat lördag när de var som varmast..så har varit ute med kissen en sväng och han var verkligen nyfiken ojoj..hehe..
Söndag så vi till kantarellvägen..då jocke och nicke hjälpte och kratta..Jag hatar att kratta!de är de bland det tråkigaste som finns..så det var tur jag slapp så jag passa på skruva ihop två ikea stolar..börje heter dom..haha..jag är grym på skruva ihop saker..jag borde bli snickare..haha..hann till och med städa också men sen så köpte vi tacos chips och såg på diehard 4..den är grymt bra men jag var så trött så jag det var bara gå i säng.
å idag har man jobbat också hela dagen..men hunnit suttit ute å sola på lunchen..skjusa jocke till kantarellvägen på morgon..ja han var duktig och kliva upp=)
skujsa han även sen till trafikskolan vid fem..det är ett evigt skjusande..men de är kul å köra bil=)så det blev en sen middag men gott var de=)
Så har jag fått med mig ut både jocke och nicke på en 40 minuters promenad..Ja Jävlar!har då inte hänt förut..haha..jag hoppas jag kan tvinga ut han fler gånger..det är så mycke roligare att gå med någon=)
Vi har nu varit ute på raggen..vart till crillz och han fick följa med en sväng..han ska stoppa inte låtar på mitt andra usb minne..får se vad det blir för nå..
Så man har hållt igång nästan hela dagen det är nu man börja lugna ner sig...ska ta mig en dusch och sen blir det sängen!


En skön sommar bild på Simba sen förra året


14/5

Det blev en tidig kväll igår..skjusa jocke till trafikskolan direkt efter jobbet så det blev en sen middag..skulle bjuda jocke på mat men i stället blev det tvärtom..haha..kolla mitt konto idag det är inte så mycke kvar på de..
Men det vart en go pizza som satt som den skulle!..jag hann se simpson och käka två huvudvärkstabletter..så somna jag för hockeyn vakna när de stod ett noll och hörde sen lite att sverige gjorde mål..sen var jag som i drömmarnars land..vakna sen igen vid tolv och tänkte att de var ingen ide att vakna till liv för det var redan så sent...så jag har sovit måååånga timmar..kankse min kropp behövde?!jag vet inte..men skönt var de..så idag har jag klivit upp tidigt..men de har varit piss väder ute..men de kan vara ganska bra att de regna för de behövs för att det ska bli grönt ute..
Så idag har man vart rastlös jag och jocke har inte gjort mycke alls..för vi vet inte vad vi ska göra!
Men ska skjusa jocke till trafikskolan så småningom och så blir det så ska det låta så klart=)..


Hitta denna , jag vill ha!..slipper man ha flera olika då har man alla på plats=)så ge mig!..till födelsedags present kankse ?:p ..hehe
Jag vet jag sminkar mig aldrig men gör det ibland..men det kan vara kul att ha å prova olika saker(även om jag är kass på att sminka)

http://stinamarkan.se

tankar

Att vara stolt över sig själv och kunna säga vad man är bra på är en styrka...Jag satt och tänkte vad jag är bra på å kom inte på nått förutom att jag är bra på att vara mig själv..å det är ju en bra sak men alla är ju bra på vara sig själva..men är de inte det som göra oss så unika att vi är så olika..men ibland kan olikheter också leda till något dåligt som krig exempel..
Att man ska vara stolt över sig själv är väl en självklarhet?...men hur kan man vara stolt över att ha döda någon annan människa eller sårat och gjort illa någon annan..??
det finns ju många som låstas vara någon annan än en själv..en är kan vara dryg och elak men inte igentligen är de..å någon annan kan vara så snäll men bakom fasaden finns något annat..
Att vara stolt över sig själv är ju att vara sig själv men ändå så operera sig folk mer än någonsin!..att vara stolt är väl att vara den man är, vara äkta!...varför håller folk på att göra om sig?..man kan ju inte tycka om sig själv om man måste göra om sig..eller?..ändå så påstår dom som gör de att dom vill bara göra sig finare och dom är fortfarande sig själv hur dom än ser ut..sant kankse?men att vara sig själv är väl att visa vem man är..det gör man väl inte att operera sig?...att vara stolt över sig själv beöhver inte vara att man måste vara snygg..varför måste man se ut på ett specielt sett?allt handlar inte om utsidan..
att vara för stolt och tycka att man är bäst kan också vara en svaghet..att inte våga visa att man har en svaghet..
För att våga säga och visa sin svaghet är också en styrka..
Att vara människa är inte lätt..och det ska inte vara lätt!..vi har alla olika bekymmer och för vissa kan det tyckas små men de beror på vilken människa man är..
Men vi människor är överlevare!
Och den största rikedom som är väl att få vara frisk och vara lycklig !


Texten är säkert lite osamnhängande...men ofta har man massa tankar i skallen men svårt att skriva ner dom..är grymt dålig på skriva..haha..
Sitter här ny duschad tänkte få på mig nå kläder..vi hörs!

12/5

jag har igentligen ingen stor skriv lust men jag kan ju ändå slänga ner några rader...

Vi har haft så grymt tur med vädret..har varit kanon ändå har man inte varit mycke ute alls..å mina promenader har som försvunnit helt..det är inge bra!..de är nu man ska passa på när de är bar mark och sol..men det känns inte så jätte kul och gå själv..å jocke får man knappast med sig...
Skulle behöva nån att prata av mig med..en riktigt vän!..jag har ju de men dom är inte här =(
Livet börjar ju ta fart man har jobb och nu har man sig en bil...men de är något som saknas?..vänner och människor omkring på min fritid..bara umgås eller hitta på nått med någon..det betyder väldigt mycke ha sina vänner omkring sig..det känns annars så ensamt..
Å jag eller Vi vill så gärna ha barn..men inte här, det går inte..jag hoppas att vi en dag kan flytta där vi är lyckliga och kan skaffa barn..
Nog pratat om det man blir bara deprimerad annars...
En sak som gör mig lycklig är mitt jobb...jag bara älskar det!..världens bästa arbetskamrater!..vi har kul som helst..jag vill helst bara stanna kvar!man har alltid ett leende på läpparna när man är med dom...och våra gulliga pensionerer=)..det är så underbart när man får höra hur bra man är , hur vacker man är å att man är en riktig Ängel..de värmer när man hör de..ibland är man klart lite less på jobbet men de är väl alla någon gång...sen finns det vissa lite jobbiga..men dom flesta är helt underbara och man kan aldrig vara på dåligt humör..
Tänk att jag hade förufattade meningar om detta jobb..å det är de många som har men man vet inte hur roligt de kan vara igentligen!

Apropå jobbet å så..jag hade mina nya fiiiiina skor idag..å jag är ju så nöjd över dom!å alla tyckte dom var fina..å vissa skratta när jag visa å påpeka att dom är rosa..haha..dom tycker jag alltid är så färg glad på jobbet....å de är ju sant jag har mycke färger ändå..men de är som jag..jag gillar färg=)....dom beskrev mig som en "färgklick"...eller också som en lite smällkaramell...hihi..de är jag de=)
Dom har ganska kul åt mig på jobbet..å även jag kan som driva med mig själv..för jag är inte allt för smart..haha..men de är ju jag!

Det blev några rader ändå om lite blandat..när man väl börjar skriva brukar det gå bra..nä nu ska jag hoppa i duschen..
Tja råå !


Jag är en smällkaramell !

11/5

Vilken skön dag jag hade det igår=)..lugnt var det så jag passa på att flex ut en timme tidigare..gjorde inte alls för mycke igår..
Var sen på tjej jouren fick träffa resten av tjejerna och vi åt go mat vi hade köpt från ica en sån där fruktbricka med olika frukter och skinka och rosbiff..ja allt möjligt=)..så åt vi en go efterrätt=)
Vi prata en massa skratt blev de men sen också la vi upp hur vi skulle ha våra jour veckor..Alltså en som ha telefonen och datorn..de är nu det känns på riktigt!...det kommer ta upp en del tid..och massa möten kommer det säkert bli..Vi kommer sen söka stipedium..hoppas vi får det!..för pengar behövs!...tänk att vi gör ju allt detta jobb helt gratis..för att vi vill göra de här..men de skulle ju inte vara dumt om det sen kunde gå å få lön och kankse att en kan jobba heltid med detta..
Men all tid vi kommer lägga ner är ju värt de..vi är ju där för er skull!..
det finns ju ett bankgiro så man kan lägga in pengar på om man vill..Så ni som läser det här får ju gärna sprida det vidare till unga tjejer som behöver någon att prata med..och även ni i luleå å resten av sverige får ju ringa till våran tjej jour man vill man behöver inte ringa i samma kommun..
Men det känns mycke bra allafall!


Idag har vi tvätta och jag har varit på banken..ska ju betala till bilförsäkringen som jag gör via nätet på banken..har fått hem papper tror ni inte att en liten jäkla nummer på mina fyra sista är fel..så nu måste jag ta bort och börja om igen...jaja de är inget att göra åt.
Så har jag städa lite å så har vi varit på dollar en sväng..jag bara älskar att går där..man kan strosa runt där hur länge som helst..å man får alltid med sig något hem..hehe..
Nä ska bänla nu med min bank på nätet lite och sen ska vi till svärmor och äta

Hej Hej så länge!

9/5

Helgen har varit jätte mysig=)
Vi har haft tur med vädret..det har varit så skönt och komma bort en stund..där de är tyst skönt=)
Vi druckit öl..jocke å nicke har bängla med bilen..spela kort och bara känt lugnet även om jag är lite rastlös av mig..haha
Så har jag varit i Åsele första gången i mitt liv..handla på ica och ätit på grillen..haha..man missar inte så mycke av att inte vara där :p ..haha..
Så nu är man hemma igen...har duscha och pussa på kisse lite..klart man har sakna sin lilla kille<3
Det var tur jag städa innan jag for skönt och komma hem till ett städat hem så nu ska jag bara ta det lugnt..

Härligt å titta ut över vattnet
Detta kom nickes farfar eller var de morfar minns inte..haha..

Jååå gamm skotern :p
Räääsern!..men den gick inte och trampa med..
Jåå man måste ha hjälm på sig när man dricker öl

7/5

Var jätte trevlig kväll på tjej jouren=)..och den mest värda gång om man säger så...fick prova ringa till varandra och vara tjour tjej och sen prova vara som "sökande"...vi ville som inte först tyckte de var så pinsamt..men de gick bra=)...bra att få testa...å jag kan säga att de är inte så lätt..ställa dom rätta frågorna för vi är ju där för deras skull så vi kan inte säga vad dom ska göra..de gör sina egna val!..så vi fick oss ett fint intyg att vi gått i genom den så kallade utbildning eller hur man ska säga..jag kände mig lite dum för jag har ju inte varit så mycke där..men nu känner jag mig så redo och kunna ta ett steg längre..det känns som jag vill verkligen de här!...Så nu är man Tjour tjej i Lycksele!
men alla vet nog inte om att den finns men det är snart i full gång kan jag tänka mig...

Men nog om det nu för stunden..Igår så for vi till lyckan för att fixa baslådan..så nicke och jocke höll på ett bra tag å bängla...men dom var så duktiga=)...å peder höll på byta stötdämpare på åsas bil..han är bra på bilar!..jag fattar ingenting på bilar så jag stod titta mycke på vad peder gjorde å sen på vad grabbarna gjorde på min bil...man kan ju alltid lära sig nå nytt..haha..inte för att jag kan göra dom sakerna bara genom titta men de kan vara bra och se hur det går till...sen hjälpte peder med min bil..
Det är så mycke värt att man har någon som hjälper än med sånt
Så tack grabbar !
Det var nå Jävulst kallt igår så jag höll på frysa ihjäl!!..å dom var ju inte klar förren typ vid tolv..så vi for och köpte nå gott å såg en film..å jag låg under täcket med kläder och frös..mina händer var iskalla!!!
Så i natt har jag sovit med morgonrock på plus täcke i natt..

Idag har vi inte alls gjort nå vettigt alls varit å handla lite på bolaget, varit på expert och köpt usb minne till sterion..
Så nu efter vi ätit middag ska vi fara till Nickes stuga och dricka öl i helgen=)...gu så skönt de kommer bli och få komma bort för en stund!
Hur skönt som helst och ha bil !!

Trevlig Helg !


Min Pärla <3


5/5

Nu har jag varit ute och ätit lunch två dagar i rad..men gott har det varit!..vi brukar vara ute och äta tillsammans på jobbet första tisdagen i månaden men ingen värkade bara på så det blev bara jag och jonas..å då blev det pasta och bacon=)..Idag så fyllde Anders år så även om jag sluta tidigare så följde jag med och åt med grabbarna:p..det blev kyckling..det är jätte bra lunch på på tuppen=)
Så har jocke och nicke hållt på med min pärla..jag köpte ju så klart för ljus toning så det blev tona på fram av sido dörrarna så var jag och nicke sen köpte mörkare=)..så idag har dom stoppa upp resten och hon är så fin nu min lilla pärla=)
Stoppar upp nå bilder sen
Så sen har vi varit och jag har köpt blommor på ica och sen blommor här nere vid handelsträgården..å fick super bra pris!!super fina är dom!
Så har jag köpt mig nå fika för ska ha med på tjejjouren som jag ska snart gå till...nu har jag missa väldigt mycke!..men det har varit i princip varje gång jag jobba kväll..å en gång har jag legat hemma och varit sjuk=( ..men nu ikväll då=)..men det är sista gången nu.



Rosa så klart!.haha..Men dom är mycke fina!
Köpt på Ica

3/5

Helgen har varit super!
Lördagen så vart de bara vara hemma och myste=)
Söndag är en dag jag inte kommer glömma!..
tog mig en promenad och var åt grillat På kantarellvägen..super gott!
Sen så följde Peder och Marcus mig och titta på en bil..
Så nu är jag Bilägare!..det känns så underbart!...det blev en jetta men den går jätte bra och är så fin!..så igår var jag och jocke ute och körde..hälsa på Eva och roffe, så sen till johan..vet du befriande de känns och har bil..jag är så glad!..iiii !!
Min egen första bil!
Idag har vi varit och köpt så jag ska stoppa ny klädsel och toning men jag köpte kankse fel..så den kan bli super ljus så man knappt ser att de är toning..men vi får se hur det blir!sen har vi varit på dollar och på ica och stor handla..fy fan så skönt att slippa gå hem med matkassarna..de är en helt brefrielse!

Klart har vi varit till dig Stig..grattis idag fyller du år!jag och jocke var och köpt varsin fin ros och en ängel=)
Du är Saknad!..tycker det känns ovärkligt jag har inte förståt att du är borta känns bara som att du rest iväg..men kankse det du har gjort rest i väg på en Lång resa..
Grattis ännu en gång och kram på dig och hoppas du fira din födelsedag ordentlig där uppe men det gör du säkert för solen lyser Idag=)

Ska på en stund äta mat och sen ska jag ta bilen på jobbet!.hihi!
Men sen har jag fått en avi som jag ska hämta ut och jag har ingenaning vad det är!..jag har inte beställt nått så det blir spännande å se vad de är!! iiii

Här är rosorna och Ängeln till Stig

Valborg

Dagen börja lite så där halv bittert för det var ju valborg och man ville ju ut å parta..
Men jag och jocke gick på bolaget och handla lite alkohol för bara sitta å dricka lite..var och handla mat och något gott...
Så städa jag som vanligt lite grann..så gjorde vi go mat grilla på våran el grill..blev super gott!
Kolla på nya glee avsnittet och drack lite öl...
Men man var ju som rastlös och tyckte det var lite trist..men som tur ringde Johan och fråga om vi festa å sa att vi kunde komma förbi om vi ville..så jag vart som på topp och tvinga jocke upp från datorn..hehe..
Så det vart en kväll med grabbarna=)..hur kul som helst!...
Det sluta med att Glenn fick åka in till sjukan för att fått ont i bröst korgen och det var presic när vi hade tänkt dra på hotellet..det är ju typsikt att grabbar ska bängla..haha..
så vi vart kvar där å snacka ett tag när dom for..det tog inte så himmla länge så ringde dom och sa att det var inge farligt..kom inte ihåg var de dom sa som var fel..så vi knata till hotellet som var helt svart!..men pubben var öppen men då vart de bängel om att folk inte orka då in så vi bestämde oss för att gå till ibbes och äta..så vi gick och sjöng så vackert..haha..
Så jag och Johan dela på en pizza..hur gott som helst!..jag trodde inte jag skulle orka en hel men jag hade lätt kunna smälla i en hel!
Sen knalla vi hem och sov!
Det vart massa flum!Men tack grabbar för en jätte bra kväll!

Idag vet de tusan vad som händer..ska ta mig nå att äta allafall!..jocke han är å städar huset så jag ska nog passa på och göra nån nytta!
See Ya !



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!