tankar

Att vara stolt över sig själv och kunna säga vad man är bra på är en styrka...Jag satt och tänkte vad jag är bra på å kom inte på nått förutom att jag är bra på att vara mig själv..å det är ju en bra sak men alla är ju bra på vara sig själva..men är de inte det som göra oss så unika att vi är så olika..men ibland kan olikheter också leda till något dåligt som krig exempel..
Att man ska vara stolt över sig själv är väl en självklarhet?...men hur kan man vara stolt över att ha döda någon annan människa eller sårat och gjort illa någon annan..??
det finns ju många som låstas vara någon annan än en själv..en är kan vara dryg och elak men inte igentligen är de..å någon annan kan vara så snäll men bakom fasaden finns något annat..
Att vara stolt över sig själv är ju att vara sig själv men ändå så operera sig folk mer än någonsin!..att vara stolt är väl att vara den man är, vara äkta!...varför håller folk på att göra om sig?..man kan ju inte tycka om sig själv om man måste göra om sig..eller?..ändå så påstår dom som gör de att dom vill bara göra sig finare och dom är fortfarande sig själv hur dom än ser ut..sant kankse?men att vara sig själv är väl att visa vem man är..det gör man väl inte att operera sig?...att vara stolt över sig själv beöhver inte vara att man måste vara snygg..varför måste man se ut på ett specielt sett?allt handlar inte om utsidan..
att vara för stolt och tycka att man är bäst kan också vara en svaghet..att inte våga visa att man har en svaghet..
För att våga säga och visa sin svaghet är också en styrka..
Att vara människa är inte lätt..och det ska inte vara lätt!..vi har alla olika bekymmer och för vissa kan det tyckas små men de beror på vilken människa man är..
Men vi människor är överlevare!
Och den största rikedom som är väl att få vara frisk och vara lycklig !


Texten är säkert lite osamnhängande...men ofta har man massa tankar i skallen men svårt att skriva ner dom..är grymt dålig på skriva..haha..
Sitter här ny duschad tänkte få på mig nå kläder..vi hörs!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!