1 År

Idag är det ett år sen du tog ditt sista andetag..Det var nu livet förändrades för oss..Det blev till en stor tomhet och sorg. Jag kan fortfarande inte förstå att han är borta..det känns fortfarande att han är på en lång resa..han har rest väldigt långt bort och det kan ta ett bra tag innan vi också reser dit men vi kommer dit en dag med..medans här nere så är det tomt utan Stig!
Jag saknar dig i massor!du är nog den bästa och ända svärfar jag velat ha och du kommer vara det så länge jag lev!
Du har hjälpt mig så mycke..inte bara mig du hjälpte alla omkring dig..du brydde dig om alla!Man visste att man kunde gå till dig om det var något..
Du fick hålla på med det du älskade!
Du kunde se fotboll på tv i timmar och du kunde säga att jag skulle komma och sätta mig och se och jag sa alltid att fotboll var så jäkla tråkigt och se..
Jag sakna alla långa disskutioner med dig..du hjälpte mig med skolarbetet..Du skojja mycke och kunde vara elak men på ett snällt sätt..mådde jag dåligt var du där..bråka jag med jocke var du där för mig..du var var den som höll ihop alla och försökte att vi alla skulle hålla sams..
Jag sakna ditt skratt ett sätt som bara du kunde skratta på..
När jag ser på jocke ser jag stig dom är så otroligt lika varandra..när jocke skrattar ibland så kan jag se Stig han..han låter som han..
Livet är så otroligt orättvist!Att dom bästa måste gå först..
Du är så otroligt Saknad och du fattas så otroligt mycke!
Tänk vad du har missa här nere..Jocke tagit körkort, vi har skaffa bil bland annat..men du se säkert oss och är säkert väldigt nöjd och stolt över alla oss!
Med alla sorg och saknad så har ändå alla tagit sig egenom det bra..Jocke har gjort det otroligt bra!..Jag trodde att det skulle bli värre men på något sätt så Alla i jockes famlij gjort det otroligt bra..Jag är inponerad över alla ni har gjort och gör det bra!
Stig fick det liv han ville ha och levde det fullt ut!
Lev erat liv som ni vill ha det och gör det ni vill göra!
Till sist Stig du en av min förbilder!
RIP



Kommentarer
sara

:) :)

2010-10-08 @ 14:03:21
URL: http://frookensara.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!