4/10

Helgen är nu över...Jag har haft en otoligt bra helg även om man jobbat..Jag och Liza satt och tyckte synd om oss för det såg så gott med öl och vi måsta jobba...men även om vi var lediga så hade vi ändå inte festa men det var bara därför vi måste jobba som vi tyckte synd om oss..haha..vi har då haft sjukt roligt och vi  fyra tog till och med en milkshake på frasses..helgen har varit otroligt kul..vi har skatta så vi nästan gråtit..dom är riktiga Guldkorn!..jobbet hade inte alls varit lika kul om man hade roligt med arbetskamraterna :p
Igår så for vi till Sidberg där jockes farfar fyller år=)..åt god tårta och de..Men var ganska trött och ont i huvudet..aj fick nån ipren..å jag satt bara vid datorn en liten stund sen gick jag och la mig..jag var så trött!!
Har jobba hela dagen idag med..plus att man har ont i nacken och lite huvudvärk..
Nu har jag tänkt mig gå till hotellet och kolla vad träningskort kostar..har ju bara haft prova på förut..Jag tänkte ge mig på disk högen men har bara inte orka!
Nä nu måste jag göra nå nytta kan inte sitta här
TjaRå!


Kommentarer
* K Y S S A R

TACK snälla =D Haha jaa du var ju så jäkla cool i din rlda färg, det passar dig verkligen! Men nog kan det vara skönt att vila från galenska ibland också eller hur =D Kram!

2010-10-05 @ 18:02:12
URL: http://kyssars.se
mallan

fin frilla

2010-10-05 @ 23:57:19

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!