Donation

Jag letat åt mitt kort som har legat i skåpet men nu kommer det alltid finnas i börsen..För mig är det en självklarhet men inte för alla och alla pratar nog inte om det..Jag pratar just om donation
Min mamma är ju inom vården så det kankse därför men jag vet inte..Jag har lätt för att prata om det och jag tycker man ska prata om det..Det händer så mycke runt om i världen och det kan så fort att livet tar slut det vet man aldrig men det kan vara bra att ta ställning..
Jag och min mamma har prata om det och bestämde mig att jag vill donera för länge sen men det är ju inga andra som vet därför skaffa jag mig ett sånt kort eller mamma gjorde det..men sen vet ju mamma om det så men kan vara bra och ha ett..och det är så enkelt också bara skriva sitt namn och sen kryssa för om man vill donera men det finns också och kryssa om man inte vill..Så man kan lätt se då om man vill eller inte vill donera..
Jag vill absolut donera och dom får ta vad som helst!! Kan jag rädda någons annans liv om jag skulle dö så varför inte!..jag är ju ändå död!att kunna hjälpa och rädda liv efter sin död är ju helt fantastiskt!
Sen tänker jag också in om jag skulle själv behöva ett organ eller om jag har närstående som behöver ett nytt organ..Då vill man att det skulle finnas organ till en eller den..Jag skulle faktiskt nog bli arg om jag visste att det fanns någon som kunde donera och kunna rädda livet på mig eller min nära men inte velat..Skulle tycka det var självisk! Men det hur jag tycker...Man gör som man vill..
Men tänk på det alla fall man kan rädda andras liv!
Jag tycker alla borde donera, alltså dom som kan..

Jag har då tagit ställning!




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!