.

Jag har bott i lycksele mer än 3 år..tror jag att det är??!..Shit det är ett bra tag men det kändes som om jag nyss flytta hit..
Jag ville så klart inte flytta hit från början men båda fick jobb så då tänkte jag att jag ger lycksele en chans..Det var spännande och flytta till en ny stad även om den är mycke mindre än lule..och jag trivdes ändå rätt bra..vi hade folk vi umgicks med och så..men sen vart jocke arbetslös..och sen gick det som utåt..jag blev så småningom av med mitt jobb och sen försvann allt folk som vi umgicks med..Då vart allt bara piss och man ville hem!..men nu har man ju jobb..och livet är så bra just nu känner jag=)..vi har kommit en bit på vägen även om det kan ta tid..
Jag har hatat lycksele så mycke och tyckt att det är en skit stad..viss jag tycker lycksele är en skit stad men det har kommit några plus..har tagit körkortet, Äntligen!jag har jobb och kunna skaffa bil..och det är ju super!
Det är bara det att man känner sig så ensam här med typ inga vänner..och ha folk att umgås gör mycke!..mina vänner har ju varit hit men det har som varit dött ett tag men de väl för man har inget här man kan göra och inga polare..eller nå finns det folk som kan dyka upp lite då och då..men inte någon som hör av sig..eller vi har ju Nicke :p..å det är väl tur man har nån:p..sen har jag Vanja också å det är väldigt tur..
Men man har lärt sig en hel del..man har lärt sig och uppskatta det man har mer..
Jag kom ihåg när man var så less på lule å man klaga..och det är många som klagar..Men att flytta hit har lärt mig att ta vara på dom man har och förstå hur mycke dom betyder för en..
Jag tror folk borde testa flytta..det kan vara bra för då lär man sig och inte klaga på det man har..eller så kan det vara tvärtom man flyttar och kan få underbart med nya vänner och trivs och blir lycklig..
Självklart vill jag ju flytta hem..det är ju ett mål för mig..men så länge jag har jobb stannar jag här så är det bara..jag trvis så jäkla bra med mitt jobb och jag har världens bästa arbetskamrater som jag aldrig vill byta ut..det känns som om här jag hör hemma..där vill jag så gärna vara kvar..
Synd bara att det är i "fel" stad..
Å jag har ju sakt att jag ska ju aldrig skaffa barn här i lycksele..men blir jag fast är jag så illa tvungen..haha..
Jag och jocke vill så gärna ha barn..men när vet vi ej..känner klockan går och jag vill inte bli för gammal..vi vill ju som ha när det passar..men det finns inge perfekt tid och skaffa barn..bestämmer vi oss så gör vi det och det är bara helt vårat beslut..

Men de kan vara skönt och bra att få längta hem till sin stad..för då känns det så bra varje gång man kommer hem=)
Å nu har jag varit hem mycke senaste tiden och det är bara underbart!

Nä nu ska jag inte babbla mer ska dra mig till jobbet snart
See Ya !



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!