StoreBror <3

Jag fick ett sånt gulligt sms av min bror i går kväll..han skicka och sa att han skulle komma och hälsa ppå mig om några veckor och avsluta med Ps . Jag älskar dig..söt bror min!..jag saknar min bror i massor!..jag har inte fått träffa han på över ett år nu och det var när jag var till han förra sommaren..han har ju varit ute och rest så mycke..Jag beundrar han så mycke..han lever livet verkligen fullt ut och reser i massor , lever verkligen som han vill leva..det är så skönt och veta att lever livet och njuter av det..Han är en av mina förebilder, visst han har gjort mycke tokerier men han är ändå så fin min Storebror..
Jag saknar tiderna när han och jag for bara runt med bilen och bara sitta läääänge och komma på vad vi skulle göra, tyckte livet var tråkigt och även om livet inte var så "roligt" då så hade jag ändå han i närheten..
Min storebror som alltid beskyddar mig och jag alltid kan känna mig trygg hos..
Älskar dig i massor<3
Och hoppas vi ses snart!

Idag har jocke besikta bilen och den gick igenom..Yes!..skönt!då slapp man det problemet..hehe..Jag har jobbat hela dagen och mot slutet så vart det jobbigt huvudvärken tog över..Jävla mens!..
Har sett lite på serien V, som är skit skum..och tog mig en treo och värken försvann..men nu är den tillbaka igen..och jag ska nu ta mig en promenad och sedan se Idol på nätet, För jag hatar all reklam!
God Kväll !




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!