30/4 Valborg

Jag har varit ganska så seg på morgonen:p..men fredag kväll var ändå bra..Jag satt ett tag vid datorn sen tog jag mig en promenad till garage där Jocke å Lia höll på å försöka få bas lådan att funka..men de gick inte bra:p
Jag prova satt i gammel bil och kände mig som ragga brud, jag prova sitta i lias feta merca där jag kände mig som en rik knös..sedan så satt jag på lias skoter å drömde mig bort om att åka skoter:p..man kan alltid hitta på nå i ett garage..haha!..Lill Milfen fick en biltvätt av lia, så nu är den fiin igen=)..Killarna drack å jag hängde bara..haha..dom har ju en bar där, den var såå fiin! så jag stod bakom disken å agera bartender:p..hehe..
Fy fan vad jag önska att jag hade en bar!!!..skaffar vi nog stort boende så blir de fan å göra en, lätt !
Jag for sedan hem för att sova..men fick som sova i om gångar..haha! för jocke ringde först ett å sa att dom skulle fara på ett tag å sen när man typ somna om en andra gång ringer han klockan två och vill in..haha
Men jag fick mig ett gott skratt igår ändå:p dom är roliga dessa pojkar=)

Idag är som sakt Valborg..å dom flesta ska väl festa å de hade inte varit dumt..men jag ju som festa när jag var till lule förra veckan så känner mig ganska lugn på den fronten:p
Valborg är som inget specielt förutom att de brukar vara folk i farten å man bara sup...Jag vet inte änns varför man fira valborg..haha!
Jag har suttit och sett på lite bigbrother som vanligt..haha..Jag jobbar delat idag så jag ska tillbaka och jobba igen halv fem..Jag fatta inte varför dom har delade turer på helgerna, eller över huvudtaget!...Jag jobbar då i sånna fall tio timmar i streck..
Nä men ha de bra!
Tjo flöjt


29/4

Nu är de fredag igen:p och jag har varit hemma i 5 dagar:p...å jag har hunnit känna å rastlöshet redan..men nu idag är man på toppen humör=)
Ja dom dagar man varit hemma har man inte gjort allt för mycke..jobba kväll måndag och tisdag..onsdag jobba man till halv tre och igår var man ledig..Jag har hunnit städa å diska och sedan bara legat i sängen å lata mig å sett på massa bigbrother..jag har blivit värsta nörden när de gäller de:p...men de är så underhållande tycker jag..
idag har jobbar heela dagen=)..käka lunch med min kära fästman..de var trevlig å få lite sällskap och att vi gör nått tillsammans=)..sedan efter jag sluta traska jag till garage där lia och jocke höll på stoppa tillbaka baslådan..fråga mig inte varför..För lia skulle köpa den..men han kankse inte har råd vad vet jag...sen for vi och käka jag åt pasta:p..jag var inte allt för super hunrig..och så släppte dom av mig för att fortsätta skruva i bilen..De blir nog ta en promenad sen och hämta dom..för dom dricker öl medans dom skruvar..vi får se hur de går..haha!
I helgen är de valborg..jag hade gärnat velat vara i lule men jag jobbar..men de gör inte mycke alls..De känns jätte bra faktiskt=) Jag är glad ändå:p
Nä nu ska jag se på bigbrother..haha
Trevlig helg!


Påsken 2011

Påsken har varit fantastiskt skön!
När jag kom från lule på onsdag jobba jag kväll och sedan på torsdag jobba jag från 8-15 och sen var de bara dra iväg igen.
Vi käka mat i Arvidsjaur:p å snacka vad mycke bilar som med släp med skotrar på..hur mycke som helst! De var en del som skulle köra skoter i påsk:p
Vid halv sju ungifär var vi framme i stugan och jag kan säga att de var en del snö kvar:p Vi kunde inte köra fram hela vägen..för vägen som man svänger in på var de snö så vi vart hämtad med skoter av Amanda och Maria=)
Vi har myst! spela massa kortspel och Yatzy på kvällarna..Var ute på äventyr och kört massa skoter på dagarna..
Så pimpla vi en del men fick ingen fisk alls! men de gjorde inget för de var så soligt så man låg bara på skotern å sola och njöt! Och så vart de en del kubbspelande:p..har aldrig spela kubb på isen..hehe..men de var kul! Isen var väldigt tjock i Arjeplog:p
Men helgen var super kul! hur har haft de hur härligt som helst! i brun i ansiktet blev man också:P
Hehe:p

SommarPlåga!!

Den kommer köras om och om igen heeela sommaren låång!


Bilder från Pite
Forts Lule

Ja då var man här igen:p

Fortsättningen var då att på söndag var nog dom flesta ganska slitna:p..värmen i Maries lägenhet var olidlig! Man sov inte mycke för att de var så varmt å dels för man man låg trångt..vi låg fyra stycken i soffan! men turdes som om..haha..vi gick å la oss på olika ställen, där vi kände för de!..haha:p
Sedan blev de hambrurgare på Maries jobb..gott med flott dagen efter!..
Sedan blev de lule då jag släppte av klottan och Leo hos sig=) kvällen spendera jag hos pappa å bara tog de lugnt=)

Måndag så var jag med mamma hela dagen=) då vi var runt på affärer och var på blomlandet:p..då upptäckte jag att bageluckan var trasig så fick kasta igen den några gånger för att den skulle stängas:p å inte nog med de så hade ljudet där bak gått sönder..fast de var tidigare den veckan..
det blev middag med mamma och bara hängde där:p

Tisdag var jag till jenette och vi satt och sola snacka å bara umgicks:p..sedan hjälpte jag henne med att bära tv som hon skulle byta ut:p..men de var kul och träffas=)
drog sedan till Maja och Sören, där jag fika och prata=) Alltid lika kul och fara dit=)
sedan blev det middag med mamma:p..
på kvällen var de tänkt att se film hos Leo men han mådde inte bra..så då såg jag och klottan hos han...de var en riktig värdelös en film också! haha

Det var min vecka i Lule=)
Den har varit så super den kan bli!
Tack alla! Ni vet jag älskar er <3


veckan i lule=)

tänkte bara skriva vad jag pysslat med när jag var i lule=)

Som sakt så åkte jag på onsdag när jag slutat kl 12..eller jag var hemma och åt först så det blev vid ett tiden någon gång:p var framme vid middags tid då jag och mamma åt middag tillsammans=)...sedan så följde med klottan när han hade rast han var och käka=) sedan for jag till pappa och sov där å de gjorde jag hela veckan:p

Torsdag var de begravning=(...först kom Tove till pappa då jag äntligen fick krama henne! Vi satt och prata och sedan gav vi oss i väg..For först och köpte rosor och sedan plocka vi upp Leo så for vi till Örneset där möttes vi av systrarna Lina,Jane och Lucia...vi upptäckte rätt fort att de var nått som inte stämde..då kom en kille som jobba där å sa att dom inte hade gravsättning idag och fråga vart vi skulle..men de var ute på hertsön..panik så trängdes vi alla i min lilla jetta för att systarna hade åkt buss..så vi blev försenad lite grann..Pinsamt!..Men jag tror anders där uppe förstod nog=)eller hur min vän?..saken var att en kompis sa tidigare att de var där å jag googla å de stod de..så de stod fel..men skit desamma, vi kom oss dit allafall!..
jag satt och försökte hålla tillbaka tårarna för jag gillar inte gråta inför så mycke folk..men för alla andra satt å grät..Ja jag vet att man inte måste gråta, men i allafall så när kim gick upp och läste sin dikt sprack de..tårarna spruta!de vart så jobbigt..jag palla de inte!..som tur är så hade jag Tove och Vicky bredvid mig som höll min hand..Jag är så glad att jag hade Tove vid min sida!
Den var fridfull och fin begravning med fin musik..efterråt krama man alla gamla polare och plus Anders föräldrar..
efterråt for till UH(ungdomenshus)..där hängde vi alla förrut när vi gick gymnasie..å när man klev in så fick man ett leeende på läpparna..man kände sig hemma!Man kände sig precis som 16 igen..
Tänkte bara också säga att min otur sluta inte där utan efter begravningen så starta inte bil kräket! fast till slut gick den i gång..tur de allafall!
Vi åta smörgåstårta prata och mindes den goa tiden..man har så många minnen tillsammans..
Alla som jobbat och alla man träffat och lärt känna har betyt mycke i mitt liv..Uh var mitt liv!..Jag älskar alla från uh ni är guld värda!Tack för att ni funnits och för att jag fått lära känna er! Ord går inte beskriva men fan vad jag Älskar er!
Det var kul och träffa alla igen allafall..även om de ska för sånna dåliga omständigheter!
Sedan blev det middag på tasty med Leo,Anders,Vicky och Tove=)..efter de så följde Tove till min mamma för hon ville träffa henne..för hon har som varit som en extra mamma..så var klottan med:p..Jag skjusa hem klottan och sen Tove=)...sedan så for jag och Tove till Leo och såg film=)
de var den dagen=)

Fredag så for Jag och Anna till pite och bada på pitehavs å bada vi hade jätte trevligt=) sedan så for vi hem till Annas föräldrar och grillat=) super gott var de! Sedan for vi till Annas syrra Linda och gjorde oss i ordning..drack och spela lite spel:p sedan drog vi till krogen till ett ställe som heter kalles..där vi dansa och träffa trevligt folk=) som sedan följde oss på efterfest hos Linda..jag ville ändå vara hyffsat kör klar dagen efter så jag drack vatten=) kom hem vid halv sex till Annas föräldrar då vi sov i deras husvagn=) de var så mysigt=) De var en super kul kväll!Tack flickor!

Lördag så var man ändå lite bakis..hehe:p lite huvudvärk hade man:p...men Anna var nog mest bakis..haha:p är så söt!men vi åkte inte till lule för en två nå gång:p..Sedan åt jag middag med Klottan och Leo på pastabacken, som var super gott!
Sedan drog jag och klottan till Boden Till marie, där Tove redan var:p vi gjorde oss i ordning=)..så kom Magnus och Ida..å så Vicky=) sedan kom två killkompisar till Marie..Ena minns jag inte vad han hette:p men den andra kallades för Jerry som jag kalla hela kvällen för " tom och jerry"..haha:p
Vi dansa och flunma oss i massor! körde våra egna dansa movs och pojkbands dans..haha!..sedan blev de krogen=) där de blev mycke dansande med och till och med vi dansa på strippstång som dom hade..haha..de var en väldigt rolig kväll!

Fortsättning följer! Jag måste dra och jobba nu:p
Å texten blev knäpp, Den går inte å ändra min dator får sina egna spratt i bland!

På återseende

20/4

Nu är jag hemma i Lycksele=)..tänkte bara lägga in ett litet inlägg:p
Jag har hunnit vara hemma sen ett och har nyss duscha:p..kolla lite runt på facebook och bloggar å se vad jag missat..hehe:p..man orkar inte hålla på med sånt när man är i lule..då har man massa andra saker och göra:p..de är rätt skönt och slippa de också:p
Har varit i lule en vecka och den har gått så fort..för fort!..jag har haft det underbart! Och en del sorg och kännslor..
Jag jobbar nu ikväll å de ska bli skönt å jobba lite=)..men visst var de skönt och vara ledig=)
Det känns alltid lika jobbigt och åka från alla från lule=(
Men de blir inte stanna så länge hemma..I morgon när jag slutar klockan tre så bär jag och jocke av till Arjeplog till stugan och stannar hela påsk helgen=) Det ska bli skönt! Å få rå om pappa,Amanda och Maria som redan är där=)
Givetvis har jag sakna Jocke och lilla simba...Och dom hade sakna mig med=) dom var väldigt glada att jag var hemma=)
Nä nu måste jag ta och äta..mamma hade köpt goo sallad åt mig..min fina lilla mamma! å så fick jag 500kr till bensin pengar=) Hon är helt enkelt bäst!<3

Ni får ha en trevlig Påsk helg=) För de ska jag ha!
Tjarå!Veckan

God Morgon!
Jag har aldrig skrivit i bloggen på morgonen förut:p eller ska man säga att man aldrig skrivit så här tidigt..haha:p
Jag tänkte jag skulle göra ett litet av tryck:p

Annars så i veckan..
Igår jobba jag och hade utbildning om demens som var väldigt intressant..det finns typ 100 olika sorters demens..nästa gång är på torsdag så den missa jag tyvärr..
Sedan efter jag ätit hade jag möte på tjej jouren=)
När jag kom hem så såg jag lite bigbrother och sen packa och tanka micran för jocke ska den nu när jag far bort..å han har typ inga pengar..men han köpte ju tvn denna månad så:p

Idag jobbar jag till 12 sen drar jag iväg till Lule! Äntligen!..Som jag längtar!..så lär väl träffa mamma å kankse klottan..å bara ta de lugnt=)

På torsdag blir de begravning=(...för att ta ett sista farväl tills vi ses igen..Å de kommer vara mycke kännslor kan jag tänka mig..Jag är väldigt nervös men samtidigt så känns de bra för man kommer träffa alla gamla polare..och plus att min älskade hjärta Tove kommer finnas vid min sida..de ska bli så skönt å träffa henne å krama henne..Jag längtar så mycke efter henne!
Sedan komme vi vara på vårat gamla ställe Uh där vi alla hängde förut..få prata å minnas och kankse träffa nån som jobbar där som man känner igen..

Helgen kommer bestå av massa festande och de ska bli så kul!!!

Det är stort sett min vecka=)..Ska bli mycke skönt och komma hem! Jag stanna i Lule tills på tisdag eller onsdag så de blir en lång vistelse men de är bra de känns som om de behövs=)

Nä nu ska jag börja dra mig mot jobbet snart men vi hörs sen..kommer nog inte skriva i bloggen när jag är i lule:p
Sköt om er!
Minns

Jag drömde om dig i natt vännen=)..jag drömde om när jag var sist till Lule så åkte vi snowboard..Du hade dina mönstrade täckbyxor som jag diggade så mycke..du hade dina solbrillor men de var inte så mycke sol..men de skyddade ändå ögonen lite tyckte du..du slapp allafall snö i ögonen=)
Jag minns hur befriande vi tyckte de var och åka!..De var ett bra tag sen vi hade åkt..
Vi skratta och prata=) Jag kan fortfarande höra ditt skratt..
Hade jag veta att de var sista gången jag fick se dig hade jag krama dig så hårt att jag aldrig velat släppa taget!
Du vet att de här med hyra stuga kommer jag fortfarande göra och de ska jag se till!..Du är väl med oss då va?


Du minns väl den där gången vi var och festa med mina syrra hos hennes kille..Pontus var med då också som var din vän=)...vi drack en del å jag vart ganska så mycke onykter..vi gick in då till stan från midskogs..jag minns inte riktigt allt och inte du heller..vi käka på max och du bjöd mig..sen såg du till att jag kom hem ordentligt..du ville inte lämna mig..Minns du att du sa att jag skulle få sova hos dig men vi träffa pappas tjej så jag åkte med henne..du var så mån om mig!
Dagen efter fatta vi inte riktigt vart dina pengar men du var säker på att du bjudit mig på mat..Vi garva!
Visst minns du de?

Minns du när vi var på storsand och festa och jag för första gången fick träffa din vän pontus och han strula med Emma..vi garva åt han..han var nöjd!..haha..visst minns du de?

Minns du när jag ringde när jag var på väg till Lule..jag fråga vad du gjorde å du sa att du läste..du berätta även att du börja plugga..Jag skratta och fråga om du slagit i huvudet!..du skratta och sa "Ja visst är de inte jag, de är inte likt mig".. Visst minns du de?

Minns du när ni var grabbarna å hälsa på mig i Lycksele..Vi hade så kul!..vi flumma som fan!..å Leo köpte 7 pizzor som vi glubska i oss..Vi skratta åt leo å fatta inte att han beställt så många..Visst minns du de?

Jag visste att jag alltid kunde lita på dig ! Vi hängde inte jämt men när vi träffades så hade vi hade alltid lika skojj=)
Du var en underbar vän! Och jag kommer saknar dig så mycke!
Jag Älskar dig min kära vän!


11/4

Helgen har varit väldigt bra faktiskt=)..Vi var och fira Jockes lilla syster Sara som fyllde 20..Så de blev massa go mat och tårta=)
Sedan tvätta jag..Jag var väldigt sugen på dricka öl..men Jocke drack så då besluta jag sen att jag skulle vara chaffis..jag orka inte sitta hemma..å Sara hade fest sen på kvällen..
Men då kom Lia för att lämna borren han lånat av Jocke och då sa han att han kunde köra..så då vart jag lycklig! Så de blev staiol och köpa tre halvor..de går alltid ner om man inte har något annat:p..Så vi for till Saras fest och drack och prata med folk=)Lia kom sen å börja dricka med ossrä=) träffa trevliga människor..å jag blev stående länge å snacka med en kille..för väldigt stor del av kvällen så höll jag mig till killar..haha..men dom är lite mer fart i..haha..som jag:p
men den varade inte så länge festen för folk var tråkiga och stack till hotellet..
Så jag och Malin börja städa lokalen..ja vi grov städa och ställde tillbaka borden å så..Vi var så duktiga vi svägeskor=)
Så fick jag prata med Malin ordentligt den kvällen, för vi har om aldrig riktigt prata med varandra så mycke..Och de kändes så bra, prata om hur man känner och så..Jag gillar Malin hon är en bra tjej=)
sedan lämna vi av sen Malin på hotellet..vi for hem..vi orkade aldrig ut..
Lia följde med oss=) så vi fortsatt drack hemma hos oss..men jocke var inte vaken så länge..men jag å lia höll på till halv fem..Och fy så jag fick skratta..haha!..han var väldigt onykter och han åt som en häst..haha!..ja de var de bästa på hela kvällen..man kan ha väldigt roligt med Lia=)
Det blev inte många timmars sömn där inte..men jag var ändå pigg och mådde hur bra som helst..men de var för att jag höll mig på mina tre halvor..haha!
Men de var en nice kväll=)

Idag har man fått vila upp sig=) mycke skönt!..De blir jobb halv tre till halv tio=)
Å jag är fortfarande inte frisk!Min nya pärlaMina fina nya dator!
vet ni hur skönt de är och kunna ligga under täcket med en dator i knäet..de känns lyx!
de är min första bärbara=)
Jag ligger i sängen och skriver på den just nu=)
jag börja uppdatera mig nu...haha..först bytt ut tjocktv mot en platt tv och nu en stationär mot en bärbar..Ja jävlar!:p..så cool jag är!hahaha

8/4

Jag är fortfarande inte frisk och inte blir de blir bättre..Halsen har börja bli bättre men då har man fått världens förkyldning i stället..Jag sitter å nyser just nu=(...De känns som man bara blir sjukare och sjukare..Man är inga krafter alls till någonting!
Jag sitter med morgon rock och drog nyss upp persinerna..men för min del blir de bara vara inomhus idag=( ..å jag har inte träna heller på en vecka!
Blää...jag vill bara bli frisk just nu!
Men så länge jag är frisk till jag på Onsdag när jag åker till lule så blir jag jävligt nöjd!
Gu vad jag längtar hem just nu..jag vill bara att helgen och veckan svicha förbi!
Min dator har varit i lycksele nu sen igår..man kan kolla de vi posten å se hur den reser..men inte har jag fått att jag ska hämta den..ååååå!!..vill ha den nu!!..jag ska få via sms att man ska hämta den..men icke jag fått nå sms..Jag är irriterad!kan ju inte vara så svårt å få hämta sitt paket!!
Jaja men jag får väl den någongång:P
Även om man inte har så stor ork just nu så har jag ändå tänkt slänga på mig ett linne å shorts så blir att diska å städa..de bör göras! har en del disk!
Men jag hoppas ni får vara friska och ha en trevlig helg!


5/4

då man jobbat hela helgen och hela dagen igår så fick jag helg..Ja en dag men de gör ändå mycke:p
Måndagen var bra jag fick mig go fika för Linn fyllde år:p så de var inte dumt=) Så blev jag hem skjusad av Linda som skulle hämta nyckeln till jouren..det är inte dumt med skjus hem!
Så jag gjorde inge alls sen på kvällen..Jag bestämde mig att somna på soffan och när jag vakna till och skulle gå till sängen..detta är sjukt!..jag minns inte färden..hur jag tog mig till sängen..När jag sa det till Jocke i morse så sa han att jag såg väldigt konstig ut å vingla lite..Och nej jag hade inte druckit!
Min natt har varit fruktansvärt jobbig..sovit oroligt, snurra å drömt sjuka drömmar å svettats som en gris!..Jocke kände på morgonen på min panna å sa att jag hade feber..å det kankse därför jag mådde så konstigt igår kväll..Kanske ,man vet aldrig...
Halsen kände mer pajjad i dag..har inte våga hosta i natt för det gjort så ont..men i morse var de illa..så jag hosta gult..inte mysigt!..men nu är den bättre..men fortfarande hes..å folk skattar åt mig när jag pratar=/...haha!..Synd om mig!
Så jag har bara mest vila upp mig i dag..men blir knäpp efter ett tag..å börja diska för att göra nå..haha
Och nu så blir de kolla på nå avsnitt på nätet va nå program för sen sova..jag jobbar 11-21:30..en riktigt lång dag..så hoppas kroppen mår bättre då..det måste den!..men jag kommer jobba allafall!..haha..palla inte vara hemma!
Ha de gott !


3/4

Nu har helgen passerat=)..Jag har jobba hela helgen lång..jobba kväll fredag=) så gjorde typ inte ett skit på dagen!..igår lördag så jobba jag från morgon till halv fem..och idag har jag jobbat delat..jag har hunit med och handla..sett på så ska de låta som jag missa i fredags..brolle var med..å jag bara diggar han!..Jag bara smälter när jag ser han!..haha..Sen gjorde vi goaste middagen!..hade köppt entrecote i veckan så gjorde den med pommes för vi hade inge potatis..Typiskt! och en vitvinsås..Fy så jäkla gott de var!!..å det bästa att jag får med mig det till lunch i morgon!:p
Men det har gått så bra å jobba..dom är så go allihopa både dom jag jobbar med och pensionärerna..Jag fick en kram av en av dom idag=)
Annars händer de inte mycke alls..känner att jag inte har så stor blogg lust..
Men kan säga att min hals har lagt ner i helgen..jag har har varit fruktansvärt hes..både jobbarkompisar å pensionärer, och sen jocke å klottan har skratta åt mig..haha!..det låter för jävla kul:p..de är nästan coolt å vara hes:p..men det är bara de jag har ont i halsen och nu på kvällen har jag börja hosta..men jag ha blivit bättre med talet nu under kvällen..men ibland skär de sig..haha!..Vi får se hur det låter i morgonbiti:p
Så har jag nu klicka hem en mini pc i Rosa!Snacka om Lycka!..Gu vad jag längtar tills jag får den!
Nä nu tänker jag gå och lägga mig..ska upp och jobba hela dagen i morgon med=)
God natt!

Denna ska bli min snart!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!