31/8

Då var det slutet på den här månaden och räkningar är betalda=)
I Måndags så var jag och klippte mig=) Skönt! Nu är jag korthårig igen..det känns bra
Sen var jag i skolan och vi gick igenom lite grann om läxan som vi fick..så nu måste vi läsa några sidor och sedan skriva en del saker..och jag har inte börja skriva än..jag har hunnit läsa nån sida i skolan men har en del kvar och läsa..Men jag ska börja med läxan..snart..
Sedan for jag och jobba=)
Jag hann till och med gå på stan en sväng och då köpte jag kolegeblock plus ett par skor fick följa med mig hem...jag kände att jag ville unna mig något=))

Igår jobbade jag till kvart i tre och sen var de möte med tjejjouren=)..den har varit stängd under sommaren..Men de var kul och se alla igen=)...Med en del prat så besluta vi att lägga tjejjouren på hyllan ett tag av olika skäl..De känns trist men de är bäst så..sen får vi se när de blir att vi startar igen..
Jag tycke de är ganska skönt att de får ligga på is för känner man inte riktigt tid med de just nu..

Idag har jag jobba till tolv..Jag har varit mycke trött idag men de har gått bra och jobba=)..Vila sen en stund i soffan när jag kom hem..Så sen for jag och kolla på en tvbänk jag har länge velat ha en ny..den är så stor och klumpig och inte riktigt hel..Men jag hitta en på jysk som jag köpte=)..Jag är mycket nöjd över köpet=)..Känns bra med något nytt=)..Och Marcus var så snäll och kom å bar upp den åt mig..Tack snälla Svåger=)
Så behöver jag få bort den gamla..men då har jag tänkt och jag har tänkt ringa puls och dom ska få ta den, så då kommer dom å hämtar den..då slipper jag lyfta..Smart va!..haha

Sen har jag sökt lägenhet=) en på brännbärsvägen och en på grönsaksstigen...Hoppas Vi får nån av den!De skulle vara så härligt och flytta från denna lägenhet..men vi får se hur de går=)

Nä nu ska jag ta de lugnt..sen ska se film och käka gotta :p

Från :

Kankse inte bästa bilden

Till:

28/8

Om jag ska samman fatta helgen med ett ord så måste de bli BORING!

Fast fredag var ju ändå rätt bra=) Först var vi i skolan och vi fick en uppgift vi skulle skriva..Vi skulle skriva om hur länge vi varit anställd och vad vi jobba med tidigare å sånna grejjer..Så alla "vuxna" fick vara i ett rum och skriva..och jag var ju klar först av alla..alla skrev så flitigt..De fick mig och påminna varför inte skola är för mig..Jag gillar inte skriva när de sitter massa människor bredvid..Sen är ju inte den smartaste heller..haha..men jag föröker så gott jag kan!
Vi hade inte så lång lektion så jag drog och boka klipp tid=) Så i morgon kl 11 ska jag klippa mig..Gu så skönt de ska bli! de var som sakt ett tag sen..haha..sen gick jag på den lilla staden och kolla kolegeblock men hitta inge..Gick sedan in på mackan och köpte en macka till lunch hem :p
For sedan och hjälpte svärmor och flytta..Uch vad jag hatar flyttning!..Var där ända till halv elva nån gång..så slockna rätt fort när jag kom hem

Lördag tänkte jag ta tag med och vika tvätten som stått en vecka plus att städa..men var så slut på så jag orka inte..Jag for på dollar en sväng..men när jag kom hem så ville jag bara lägga mig ner och vila..
resterande satt jag och kolla på massa filmer men till slut less..Så jag vart rastlös!!..Men de fanns inget och göra och för att jag inte skulle bli tokig så gick jag mig och sov!

Idag har jag städa och vikt tvätt men sen har jag inte gjort ett skit!!Jo tog mig ett nyss ett bad och de var skönt=) men nu vet de tusan vad man ska göra..vänta ut tiden..Jag vill ha måndag igen så jag har något att göra och slippa vara själv...

Jag är så jävla ensam i denna öde "stad"..Jag kommer på mig själv varför jag vill här ifrån från första början..
För de tristaste som finns är att vara själv och specielt dag ut och dag in..

Jag Hatar Ensamheten !!!


Tur jag har en kisse som jag kan mysa och puss på

Mer Bilder från Bulgarien
24/8

Ja då var man till skolan i måndags och vi fick som bara information och så..Vi kommer alltså gå skola på eftermiddagar på måndagar och förmiddagar på fredagar...Men de kändes som om dom inte hade riktigt koll på läget..man som ett frågetecken..å sen trodde jag vi skulle läsa flera kurser så man sen blir nått nä men då var de tydligen bara en kurs..så man kände sig lite besviken och ovärt bara en kurs de hjälper som inte mig och bli nå men tänkte sen ja men den är bara bra och ha..Nu har jag gett mig i de så då gör jag ju de..
Så skolan var inte länge så gick tillbaka till jobbet men som tur va så kunde gå hem för dom hade täckt upp=) Så skönt och sluta tidigt så jag passa på och handla mat:p
Men var trött som ett as så sov redan vi nio..haha..
Och vakna ändå typ halv tio dagen där på...men kände min kropp behövde de..så jag låg i sängen och såg film och käka frukost..Lyx!
Sen tyckte jag de plinga på dörren men de plinga som bara en gång och jag våga inte öppna sen när jag skulle hoppa i duschen ringer ett konstigt nummer å då är de lybo som undra om han fick gå in i lägenheten...Så han kom upp och berätta att tjejen nedan för tyckte de lukta dåligt i hennes kök och han ville kolla om de kunde komma här i från och han tog bort en liten låda kring rören i köket...å där var där grejjer kan jag säga..hitta ett gammalt blend ciggpaket från jag vet inte när och typ skrutt som blivit lika litet som ett russin..uch de har ju varit innan vi flytta in..så han tog bort lådan för den var möglig kan jag säga..dessa lägenheter är inte nya kan jag säga!
Men tyckte de var pinsamt för jag hade inte städa å massa disk..han måste tycka jag var världens svin!..haha..
Sedan spendera och städa och sen gå till lybo som jag trodde kunde hjälpa mig å söka längehet men där var de inte mycke till hjälp alls!..så tog jag mig en promenad runt Lycksele:p

Idag Har jag haft min lååång dag! börja elva..har haft mötesdag:p sedan gick man på kvällen å har jobba till halv tio..men de var sista lååång kvällen för mig och jonas så de firades med att ta en hamburgare på shell...haha..
Så nu är den avklarad..för sen blir de byte av schema=))) Så då blir man av med den lååång turen..gu så skönt!..har haft den nu två gånger när vi bytt schema å de är tag..Så jag kommer inte sakna den..haha

Nä nu ska jag he mig i sängen..Ska upp och jobba i morgon:p
God Natt!!


21/8

Då har man jobbar helgen över=)..Å jag vill bara säga kaos!!
Börja med fredag kväll då en som var sjuk i andra gruppen så vi fick hjälpa till men de sluta med att jag och en till jobba över för att andra gruppen inte orka ta sina egna i slutet så dom fick gå hem i tid..de gör mig liite irriterad!..Jag ställer alltid upp! Men nån gång så kommer jag inte göra de!...Men fick med mig en kaka av Pia och sen försvann de dåliga humöret..haha
Idag har vi gått kort hela dagen..Vi har fan inga vikarer som kan jobba..de är helt sjukt!..Men jag gick delad så dom som var kvar gjorde de bra=) men de var lätt kaos när man kom tillbaka de var så mycke som inte var gjort..men de gick bra och kvällen har flytit på bra=)

Nu ligger jag är här svin hungrig!! skulle kunna en hel häst!..jag har ätit en grape och körsberstomater..men jag vill ha mer!!..har inge hemma=(..måste handla i morgon..
Jag har mått så fruktansvärt dåligt i helgen så jag bara vela spy..och så plötsligt är man hungrig som en varg..men de är väl så när man är gravid..

Sen har jag fått vetat att min storebror blivit rånad av två killar som slog ner han och tog hans pengar..tur gick de bra och han mår bra=)..men man blir så jävla förbannad när man hör sånt..Stryk ska dom ha!!

Nu väntar sängen:p i morgon blir de jobba en stund och sen börjar jag skolan=)..Ska bli spännande:p..Jag börjar plugga inom mitt yrke så de känns bra=)
God Natt !Bilder Från Bulgarien del 1


Incheckad och klar :p


Då tar man första ölen på arlanda..Eller vänta nu de är nått som inte stämmer?
haha..nää jag dricker inte öl på riktigt jag håller bara munnen mot glaset:p


Hotellet=)

Och på kvällen

Och en del konstiga saker


Man ficke inte fisa i hissen..haha!


Bra reklam..haha!

Denna var cool! man satt och drack öl och så trampa man runt:p


Min alkoholfria drink=) å go var den!

Felix Reklam !

Haha!
Tycker dom är för jävla kul


Semestern slut

Tiden har gått fort!
Vad har jag då hunnit med?
Början av min semester tog jag och Jocke for till övik där vi sov på hotell en natt=)..vi drack skumpa och bubbla, minus var att den funka bara på en sidan bubblorna men vi orka inte gå ner och klaga..Vi fick även en tre rätters middag som var super god!Spännande, man kände sig lyxig..haha:p..men de var skönt att vi unna oss!..Vi har ju trots allt varit tillsammans i 7år och aldrig farit iväg bara vi två..
Sedan hann vi med och gå på stan som var jätte mysig!Trodde dock att de fanns mer och shoppa i övik än lule..men de var de inte..men en fin stad var de=)
Sedan hann vi hälsa på jockes faster som bodde i ett super fint hus, ge mig!
Vi var till Jockes mormor på hemmet och var där en timme, sen vart hon för trött..
Vi var även till jockes morfar och vi var ute och åt middag tillsammans, en jätte god middag!

Eftersom de inte blev Oslo eller Örebro=(..Så åkte jag till jocke i Pite i stället=)
där stanna jag över en vecka=)...jag hann till lule måånga gånger..Var till mamma, pappa och farbror..sen umgicks jag med gänget:p spela kubb, mini golf och till och med bada en dag. Då var de mitt första dopp och solning :P..
Hann umgås med Anna också i rosvik och gick på stan i pite..
Ja de var de jag pyssla med :p

Sedan åkte vi till Bulgarien:p..och vi hade super skönt!!..Jag längtar fan tillbaka till solen och värmen!..Bilder kommer alldeles snart!

Minus var ju att vi alla blev sjuka i slutet=(...tur vi blev sjuk då, för de hade inte varit kul och vara sjuk hela veckan..
Vi hade tänkt stanna i Stockholm nån dag men vi var trötta och sjuka så vi ides inte, vi tyckte de räckte med Bulgarien så vi tog flyg hem och som tur är fick vi flyga samma kväll=)
Hade ju lite planer när jag kom till lule men fick avböja de och låg stället bara och försökte bli frisk

Jag är inte frisk än och jag är sååå less!!..Jag är inte pigg över huvudtaget, å så den där förbannade huvudvärken!
Så igår jobbade jag min första dag=)..när jag vakna så kände jag mig inte manad över huvudtaget!..Men sen när man väl börja jobba så förstår man varför man älskar sitt jobb!..
Idag jobbar jag kväll=) skönt å få vila!..sen är jag ledig i morgon för sen jobba helg..men de känns som ändå en skön början på jobbar vecka:p

I måndags så var jag och jocke till barnmorskan=)..å jag var nervös innan..haha..men de blev inge ultraljud=( jag är för tidig än för de..men hon tog massa prover och kolla vikt och sånt..Allt var bara bra=)..men var paff när hon sa vad jag vägde..Fan jag hade ju gått ner 6 kilo i vikt!..Så nu måste jag börja äta :p..Har köpt frukter och mat i går:p

Nä nu ska jag sluta:p

Men Tack alla som jag varit med på min semester=) Love you<37 År

Igår Var de 7 årsen de blev vi<3
Tiden går så fort!
Vi firade inte nå alls typ :p..Vi var på 2års kalas och sen låg vi hemma och myste och såg film å åt gåtta..men har tappa smaken igen=(
och fortfarande sjuk=(

Älskling vi har varit med om en del på våra 7år..Mycke motgångar har haft i mot oss..men vi har alltid funnits där för varandra och vi har alltid löst saker..Vi har gett varandra andrum åt varandra..
Jag Älskar dig Jocke<3 du är den finaste!
Du tar hand om mig, Du är där och du är den snällaste jag vet<3
Men nu börja livet ta fart..vi börjar komma upp igen!..Jag har jobb och plus att vi ska få oss en liten knodd<3
Livet bli bara bättre=)11/8

Fyy fan vad jag mår skit just nu!!!
Jag har suttit på toan typ hela morgon och hosta som en galning tills jag spytt..fy så obehagligt de är!
solen har varit uppe idag och jag hade så gärna velat legat ute och sola men jag mår så skit så jag har inge ork..
Jag får knappt i mig någon mat heller de ända jag åt igår var ett litet maxmål som jag inte änns åt upp..
Mina hormoner spökar för jag vill bara gråta hela tiden..Jag önskar bara Jocke var här så jag kunde gråta i hans famn, fast jag vågar ju typ inte gråta inför folk..men jag hade velat de..
Jag hoppas jag hinner bli frisk tills jag börjar jobba igen!
Jag ska lägga mig i sängen å gråta en skvätt och sen sova en stund..jag orkar ingenting just nu!
Ska allafall fara och äta sen hos mamma..
10/7

Nu är jag hemma igen efter en vecka på sunny beach
Jag har haft de kanon bra!
Men typ näst sista kvällen blev man sjuk=(
Så nu har jag lega heela dagen i sängen..Jag är förkyld och haft fruktansvärt ont i halsen har knappt kunna svälja men de är bättre nu..Har inte kunna känna någon smak men nu idag har jag fått tillbaka den=)
Tänkte bara skriva nån rad
Nu ska jag fortsätta ligga i sängen och se nya avsnitt av hells kitchen

Bye!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!