Frustration!

Oj mina hormoner är verkligen på topp just nu!
Jag är så arg och irriterad så inte sant!
Dagiset under lever så fruktansvärt om så inte sant på morgonen..De som om de vore 20 ungar som står och hoppar samtidigt..Jag har skrivit ett argt mejl till lybo för någon måtta får de vara..ja mena ska man ju respektera sina grannar!..Jo jag tack jag vet att barn lever om men man kan ju inte låta barn göra vad som helst bara för att de är ett dagis under...
Jag skerv på facebook hur arg jag var och de var några som kommentera..Jag blev bara mer irriterad när jag läste kommentarerna...Alltså de är fina människor som skrivit men jag är bara på sånt dåligt humör och sen så vet dom inte hur de är, skulle dom få komma hit några dagar så skulle dom förstå mig också! De är inte min mening att bli arg på er..Sorry!
Men detta är mitt hem och jag vill ha respekt lika väl som jag måste respektera andra..
Det är som om de skulle vara fest nästan varje dag och de kankse inte så roligt i längden..å de blir de inte med dessa dagis barn, jag acceptera detta i två veckor men mitt tålamod håller på ta slut!
Ja men de är fredag idag och på helger är dom inte här..Men jag får inte sova, ska jobba heela helgen låång!..min andra helg i rad men sen är jag ledig=))
Jag har då fått sova en stund på dagen, de var så skönt!!...Dom lever knappt om efter elva de är de som är så märkligt..
Ska väl göra mig nå mat och sen bege mig till jobbet..
se ya !

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!