21/2

Då har man jobbat klart för i helgen så skönt! Den har bara varit toppen!
Igår så jobba man hela dagen sen var man till svärmor som fyllde år åt en svin go smörgåstårta och en vanlig tårta..Sen drog jag på spinning..å fy fan så jobbigt det var! jag orkade de knappt men jag är en tjurskalle så gav inte upp allafall!..men i slutet vart jag lite yr å börja må illa som fan!..jag försökte allt för att inte spy..
Man ska inte äta massa söt å sen träna!
När jag kom hem gick jag halv gråtande i sängen å sov..å hoppades på att jag inte får magsjuka men nån timme senare så mådde jag bra igen..å tog mig nå godis jag hade kvar..haha..å såg på schulmans show..det är ju för jävla bra!

Idag är jag ledig gu så skönt!!..ska lämna in min pärla idag hade jag tänkt..Snyft=(..den läcker olja så vi tror eller jocke tror att toplockspackningen är trasig..
Jag har varit å prata med en på motordepån å han sa att de är bara å komma in med den nån dag:p så tänkte passa på idag:p..för jag vill ju ha bilen hel tills 3 mars för då åker jag nog förmodligen upp till lule igen=)
Sen hade jag tänkt att gå på fotoklick å kolla om det går att fota sig..Äntligen säger jag! de är till arbetet vi har ju som "leg" på oss när vi går till våra brukare..å det är ju jätte bra!

Nä nu ska få i mig nå frukost



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!