31/1

lördagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig:p
Vi for till Marcus och Malin på förfest..En del folk och typ ingen man kände..så man var som lite blyg..men försökte mitt bästa..jag hade ju en av mina arbetskamrater där å det var ju kul=)..men kände ändå som man inte riktigt passa in..så då blev det att jag tänkte nä nu jäkla skiter jag i om hur mycke jag dricker..å det skulle jag Aldrig ha gjort!!..Minnet tappa totalt där innan krogen..och dagen där efter så vakna jag med en förbannat äklig lukt och inge lakan och hade överkastet som täcke..mitt hår var kladdigt..å fatta rätt fort vad jag hade gjort..Jag kände direkt en pinsamhet och ångest..Det är tur jag har jocke som var nykter som tog hand om mig..jag hade fått upp all jäkla sprit..man ska fan inte dricka turkisk peppar!..å detta har jag gjort i sömnen när jocke var och bytte bil..det är bara en jäkla tur att jag brukar ligga på mage eller på sidan annars hade jag garanterat kvävt mig till döds..Livsfarligt!
Men jag mådde ändå ganska bra förutom att magen var så jäkla tom så man var lite skakis..men korv och potatis till middag gjorde det susen..
När jag låg på soffan sa jag att jag aldrig mer ska dricka..jocke skratta bara åt mig..men jag skäms så mycke så jag skrev ett kontrakt med jocke å om jag inte håller det blir jag skyldig jocke tusen spänn..
Vi får se hur länge det håller..haha..
Men jag känner att det var nog en liten väckar klocka..jag har gjort så här en gång förut men två gånger en gång för mycke!
Men annars var väl kvällen helt okej..av den jag minns..haha:p
Å jag har försökt nu sen igår att få bort lukten från sängen..det luktar ju inte gott..men den värkar sitta kvar ändå..fy fan!..blir väl att man måste köpa en ny säng då..*suck*
Ja men det är bara lära sig av sina misstag!
Tur man har fått vila ut idag:p..Jag har hunnit städa=) så Nu sitter jag bara här å ta det lugnt..börjar kl 14:30..
Å jag har inte mått så bra idag i magen..hujja!
Ja då var det andra dagen på mitt nyktra liv:p..haha


Så vill jag bara säga Grattis till Maria som fyllt år i helgen!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!