12/7

Idag är jag än mycke glad tjej!=)

Idag har de ös regna och åska i massor, de har till och med blixtra..
Jag jobba till halv tre=) och de är så kul och höra av sina arbetskamrater att dom tycker man är duktig, man stäcker extra på ryggen=)..sedan efter jobbet så gick jag till Nybruket för chefen ville att jag skulle komma dit..där fick jag ett papper på utbildningen som börjar redan den 22 Augusti..de känns faktiskt bra=)..jag hoppas jag klarar de..
Sedan så sa hon att hon skulle skriva en tillsvidareanställning så jag fick skriva på de..De känns super! och Äntligen! nu har man varit över två år så de kändes som att de var dax:p
Och inte nog med de så fick jag en till löneförhöjning=))! fick ju de för nån månad sen och nu får jag en till..Snacka glad jag vart!!! Så med super humör gick jag där ifrån och fira med att köpa en toast på lillabagis, som jag har längta efter i flera dagar..haha..
De känns så jäkla bra allt just nu=)
Inte för att jag har oro mig men mer i plånboken hade jag inte räkna med..Men de är Awesome!
Så nu sitter jag här svin mätt och trött..men tänker inte sova än..jag hade tänkt se dum och dummare kl 21:p

I morgon jobbar jag också till halv tre och sen kommer kankse pappa och lilla syster hit=))..Hoppas Hoppas dom kommer! De skulle vara super kul!

Ned räkningen är nära! ledig torsdag och fredag och jobba lördag och söndag sen semester!!..visst de känns lite drygt och jobba helg innan semester och plus att jag jobbar delat på söndag..men de går säkert bra=) Kommer njuta extra på söndagkväll när jag går hem..hehe:p

Ha en bra Tisdag kväll !=)


Min lilla Simba tror han är en bebis=)
Han är min lilla bebis <3

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!