13/3

Helgen har varit riktigt bra=)
Fredag gjord man inte specielt mycke låg och myste och såg två filmer..tror den hette Mr Gruber och den nyaste av little Fockers och bägge filmerna sög som fan!..höll på somna där jag satt!
Första filmen av focker var bra men dom andra är ett rent misslyckandes!
Jag gick och la mig elva en fredag kväll..haha

Vakna på lördag kl sju när jag kolla på klockan vände jag mig bara om men kl åtta palla jag inte sova mer så steg upp..å kom på att man kankse borde ta en tripp till Skellefte å det gjorde vi..Så jag, Jocke å Nicke for i väg..var på stan en stund..köpte present till Jockes syrra..å Sen for vi till min kära syster Johanna=)..Äntligen på flera år!..jag har aldrig varit till henne när hon bott där..Hon och hennes Jimmy som är hur snäll som helst! bodde i en för jävla snygg lägenhet..jag är så Avis!!!..fan vill ha den! Vi surra och fika..det var jätte kul och ses=)
Sedan träffa vi våran underbara Skelleftebo Evelina som har tre veckor kvar av sin graviditet..Så fick man känna på fin magen=)..Vi for och åt på tattung en kina restaurang och sen for vi hem till Evelina och kolla hur hon bodde=)
Så det var en jätte trevlig dag!
Sedan när vi kom hem så drack vi öl och såg på Melodifestivalen..å det var så spännande! jag hejjade på Danny och grabbarna på Erik...men han är en värdig vinnare! för resten var inte specielt bra..
Men tycker ändå att låten var väldigt fånig..skön låt men dom kunde ju bytt text på reffärngen..Populär!..nja!..lite pinsamt!..Hans förra låt hade inte heller den bästa texten..men den var nästan bättre tycker jag...
Ja men vi får se hur det går om det går hem eller inte..Vi får se!
Sedan gick vi till pubben å där var inte en själ..så jäkla trist!..men jag satt och prata med en av dom som jobba där en bra stund..å grabbarna åt pizza:p..sen gick vi hem och sov..
Ännu ett tecken på att denna stad är tråkig!...Folk spendera pengar å går ut på marknad å speciella tillfällen annars är det hel dött! Varför kan man inte gå ut när man känner för det?
Så det blev en ganska tidig kväll igår med..haha!

Idag har jag inte gjort ett piss!..inte änns varit ute..jag ids fan inte!..en riktigt slö dag måste man få ha..för jag fick ju lära mig på utbildningen vi hade på jobbet om stress att det finns inge måsten...Jag vet att jag borde städa å diska..men det är inget jag måste göra just nu!..känns skönt och tänka så..haha!
Jag är ju ledig i morrgon med så då hade jag tänkt städa å dona..för det ser ju som de ser ut..men det är lugnt det är ändå ingen som kommer hit så:p
Ska snart klä på mig nå kläder..för sitter fortfarande i morgonrock..å o duschad å flottig å jävlig..men jag orkar seriöst inte bry mig..jag tar en raggaduch!..vi ska fara å äta palt hos Åsa..Palt fick jag förra helgen med hos mamma..men det är alltid lika gott!
Sedan ska jag fara iväg på spinning=)..jag måste ju röra lite på fläsket..haha!

Sedan så måste jag bara säga att
LULEÅ HOCKEY ÄR BÄST!!! Shalalala!!
tredje raka segern..Fy fan så bra!!
Kankse blir sm guld i år?..Ja vad vet man!



Fina Evelina <3                                                                    Fina Syster <3

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!