22/5

Lördagen var underbar=)..Vi var hundvakt till tre underbara valpar! Jag kunde sitta hur länge som helst med dom!...Ååå man skulle så gärna vilja ha en!!!
Men vädret var inte de bästa direkt...Men jag tog mig en promenad med hund mamman, Regna=)...Så när jag promenera så är de en gubbe i ett hus längre när på gatan som tittar och säger "Vart kommer den där ifrån"..Jag fatta ingenting..så jag som "ööh, de är Eva och Rolfs hund. Dom är på dop"..Då säger han bara " Jag vet"...Å jag går vidare..Jag tänkte sen va fan vad de där?!..Han trodde jag hade snott hunden!..Jag tänkte som svara nå uppkäftigt som Ska du skita eller bara nä jag vet inte vad den kommer ifrån..men jag våga inte:p...okej de kan väl vara bra att folk bry sig ifall nått skulle hända..men va fan, man ska inte bry sig i allt!..Om han nu visste att dom var borta så borde han ha fattat nån satt hundvakt..
Jag har då aldrig varit med någon som snott en hund!
Men Eva och Roffe skratta allafall när jag berätta de..å tyckte som att han inte borde bry sig:p
Å sen när dom hade kommit tillbaka tror ni inte Regna fastna i staketet eller grinden med tassen så hon gnål..Uch så hjärt skärande de var!..Men gick bra hon blödde bara lite men hon mådde bra sen när roffe tog loss henne=)
Sedan så låg jag och Jocke och myste och såg på massa Glee avsnitt och åt gott=)
Klockan var kankse vid ett när jag gick i säng..Men kunde inte sova länge för att huset nedanför har en hund som skällde..Jag försökte somna men de gick inte..han sluta inte skälla..Jag irriterad upp och jocke satt vid datorn..Så jag öppna ballkongen och skrek på hunden men han tysna inte!..Satt uppe en stund och prata..till slut så gick vi ut på en promenad för att kolla att de var de huset som hunden skällde å de var de..men ingen av oss våga ringa eftersom de var så sent på natten..Men han tysna allafall efter ett tag sen när jag försökte sova..men de var så jäkla irriterat!!
Man ska fan inte låta hundar skälla!!!
Så idag har jag sovit lääänge!..har varit ute och promenera och sen har jag varit och handla:p..Jag är ledig i morgon med=) så de blir å liggaå mysa vid tvn ikväll=)
Tja rå!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!