Livshataren !

Jag är riktigt bitter fitta fortfarande! Jag är less på livet just nu..jag har varit så anti mot allt!..Jag har varit arg och ledsen...Jag vill inte göra någonting alls!
Jag är inte riktigt mig själv nu på sista tiden..
Jocke har varit underbar som försökt få mig på bättre humör..igår kväll gjorde han fika åt mig och ikväll hade han också gjort fika..
Han vet jag inte mår bra just nu och han försöker verkligen..Och jag är tacksam för de! <3
Men känns som inget funkar! Livet suger så mycke just nu..
Idag har jag städa bort från mitt skrivbord och skruva ner de..Jocke ska ha med de till pite..och de känns då skönt allafall å få städa undan=)

Men fick mig ett gott skratt ikväll faktiskt..Jag drog väldigt mycke på smajl banden=)
Ikväll har de som blixtra och åska för fullt, å regna har de gjort med!så där för tog jag bilen till jobbet..så när jag slutat och kommer ut till bilen ser jag en skyllt på fram rutan.."Rallybil" stod de..haha..Så jag skratta och siv med som såg de också..
haha :p..någon gillar min pärla=)..Ja jag vet ju att min bil är en riktigt rallybil :p
Jag fundera på att de kan vara någon på jobbet kankse?!
Men Tack snälla själ=) De gjorde verkligen min kväll =)

Morsdag

Till min Älskade Fina Mamma <3

Puss och Kram

Älskar dig! Du är bäst!








:(

Jag har ingen motivation för någonting just nu...Jag har sluta träna för två månader sen..Och stegräknartävlingen har gett upp..för att den inte funkar som den ska plus att på vissa ställen omvandlar dom allt dom gör så dom får massa med steg, å de känns ju fusk!
När jag är ledig ligger jag mest under täcket och gör ingenting!...Som nu med..Vakna tio i två, har princip sovit bort hela dagen..men jag bryr mig inte!
Men jag tar allfall mina promenader ibland..som igår då gick jag ut 23:00 och tog mig en promenad...
Livet är så förbannat trist så man känner att man vill inte leva=(
Nu har man varit ensam ett tag och man börja tröttna!...Jag vill ha någon och vara med å hitta saker..någon som motivera mig...
Jag vill bara just nu att någon skjut mig, för jag är så jävla less på livet!!
Ta mig här i från någon!!!!
De sån här tid man kommer på sig själv varför man vill flytta här i från!!!
Jag vet ju att jag har saker och se fram emot men just nu känns de så långt bort=(((

Fy fan vad livet känns totalt meningslöst ibland !




Blommor

Rosorna som jag fick av Jocke <3




Blommorna jag skicka till Mamma=)
Hon skicka ett mms och visa hur dom såg ut


27/5

Igår jobba jag till tre=)..Sedan hade jag helg..eller?
Vi åt pizza till middag och sen for jag till Anna och prata lite skit :p..hehe..Vi for en sväng till hennes syster som höll på flytta..
När jag kom hem spendera jag framför bigbrother
Idag har jag inte gjort ett skit !!..jag har bara lega och lata mig..Och dåligt väder också..Jag börja bli less på detta väder..de har fan varit piss väder i två veckor..
Ofta burkar man tycka de är skönt med helg..men inte jag..Helg för mig betyder för mig "sitta hemma och inget och ingen att vara med"
Men då ringde Frid och undra om jag kunde byta med henne så jag jobbar delat på söndag så tar hon min om två veckor..Å för mig spelar de ingen roll jag jobbar gärna när man ändå inte annat å göra..
De är ju mammas dag på söndag..tyvärr kan jag inte fira=( ..för mamma är alldeles för långt bort=((..
Men jag skicka blommor med blombud idag..och hon vart så glad=)..Men de är hon värd min fina mamma<3..
Nä nu ska jag fara och handla hade jag tänkt..woho!De är mitt roliga för idag..

Jag känner mig inte på topp alls till nått !!


25/5

Det var en trevlig kväll igår=)..De var super kul och träffa syrran och svåger..Dom är så fina<3
Vi var ut och åt tillsammans på knuten och sen satt vi hemma hos oss och drack och prata å hade de allmänt mysig..
Vi har små planera lite grejjer framåt som jag ser framemot=)..Tänker inte berätta vad..de är lite hemligt:p
Sedan satt jag uppe en stund och såg på bigbrother och la mig sen och sov=)
Idag har jag typ lega hela dagen i sängen och inte gjort nått..även fast solen skiner så har man inte orka gå ut..
Så jag har legat och sett bigbrother och Jocke har hjälpt Nicke och köra skräp för han håller på flytta ur lägenheten...
Så när han kom hem så hade en bukett med rosa rosor och en ask salta björnar...Så underbar min älskade Fästman är<3
Så jag har legat och tittat och luktat på mina fina rosor..tänk så glad man kan bli för lite blommor :p
Jag älskar dig min fina Jocke<3<3
Så nu har jag ätit middag och snart ska man fara iväg och jobba=)
Och jag har äntligen fått mitt paket från ellos!!!..Jag har väntat i mer än två veckor, Höll på bli galen!Men då skicka jag ett mejl och fundera på vart de var..så fick jag svar samma dag att dom skulle de skicka de direkt och vips två dagar senare så får jag de=))..Så nu hoppas jag allt passar!
Jocke sa att han skulle skjusa mig så jag hinner hämta ut de innan jag börjar jobba..Så gullig han är!..Ibland skämmer han bort mig<3
Ha en bra eftermiddag=)
Och Tack för besöket min kära syster och svåger <3


Jag och svåger


24/5

Igår var de en riktig tråkig dag!..inget å göra och skit väder var de å de är de idag med=(...Jag vill ha SOL!!
Men jag hann med en promenad och gick till jobbet en sväng för att lämna in en ledighetansökan på onsdag..Men tror du inte min syster ringer sen när jag är hemma att dom har ändrade planer och tänker komma idag..Så då var de bara säga att dom inte behövde ta in nån för mig..men den var redan inskickad..men de skulle lösas idag..Ja ibland bänglar man..hehe:p
Som sakt så kommer min kära syster och min svåger hit=)..de ska bli super kul!
Äntligen ha någon att umgås med..hehe:p
Så jag kan egentligen inte sitta här jag har en del att göra!
De som står högst på listan är städa och diska, Sedan blir de bolaget och sen i duschen...Sen får man se vart kvällen har och bjuda på..
Ha de gött !



22/5

Lördagen var underbar=)..Vi var hundvakt till tre underbara valpar! Jag kunde sitta hur länge som helst med dom!...Ååå man skulle så gärna vilja ha en!!!
Men vädret var inte de bästa direkt...Men jag tog mig en promenad med hund mamman, Regna=)...Så när jag promenera så är de en gubbe i ett hus längre när på gatan som tittar och säger "Vart kommer den där ifrån"..Jag fatta ingenting..så jag som "ööh, de är Eva och Rolfs hund. Dom är på dop"..Då säger han bara " Jag vet"...Å jag går vidare..Jag tänkte sen va fan vad de där?!..Han trodde jag hade snott hunden!..Jag tänkte som svara nå uppkäftigt som Ska du skita eller bara nä jag vet inte vad den kommer ifrån..men jag våga inte:p...okej de kan väl vara bra att folk bry sig ifall nått skulle hända..men va fan, man ska inte bry sig i allt!..Om han nu visste att dom var borta så borde han ha fattat nån satt hundvakt..
Jag har då aldrig varit med någon som snott en hund!
Men Eva och Roffe skratta allafall när jag berätta de..å tyckte som att han inte borde bry sig:p
Å sen när dom hade kommit tillbaka tror ni inte Regna fastna i staketet eller grinden med tassen så hon gnål..Uch så hjärt skärande de var!..Men gick bra hon blödde bara lite men hon mådde bra sen när roffe tog loss henne=)
Sedan så låg jag och Jocke och myste och såg på massa Glee avsnitt och åt gott=)
Klockan var kankse vid ett när jag gick i säng..Men kunde inte sova länge för att huset nedanför har en hund som skällde..Jag försökte somna men de gick inte..han sluta inte skälla..Jag irriterad upp och jocke satt vid datorn..Så jag öppna ballkongen och skrek på hunden men han tysna inte!..Satt uppe en stund och prata..till slut så gick vi ut på en promenad för att kolla att de var de huset som hunden skällde å de var de..men ingen av oss våga ringa eftersom de var så sent på natten..Men han tysna allafall efter ett tag sen när jag försökte sova..men de var så jäkla irriterat!!
Man ska fan inte låta hundar skälla!!!
Så idag har jag sovit lääänge!..har varit ute och promenera och sen har jag varit och handla:p..Jag är ledig i morgon med=) så de blir å liggaå mysa vid tvn ikväll=)
Tja rå!


20/5

Då var de fredag och helg=)
De har varit sånt skit väder i veckan så inte sant!.Igår när jag tänkte mig ut och gå så kom världens skur men de gick över så passa på och ta mig en promenad..annars gjorde ingenting som vanligt!
Idag har jag jobba till halv ett så när jag kom hem var jag så trött så jag sov nån timme, Jag vakna till liv när jocke skulle börja med middagen..Sedan har jag varit och promenera en sväng och sen så har jag och jocke suttit och sett på så ska de låta och ätit pringels:p
Så har Eva varit hit en sväng=) Vi ska nämligen vara hund vakt i morgon åt tre underbara valpar<3
Dom ska iväg på dop och Dom vet nog hur mycke jag jag tyckte om dom så de var som inge problem för dom å få hundvakt..haha!
De ska bli så mysigt och få gosa med dom små liven=)
Nu ska jag se på ett avsnitt av bigbrother och sen ska jag sova:p
God Natt !


18/5

Vilket skit väder de har varit! Man har inte velat vara ute=(...
Igår så jobba jag till kvart i tre och sedan på kvällen så hade jag möte på tjej jouren..vi var bara två stycken de kändes ju lite lite..men vi snacka om massa annat :p
Idag har jag bara jobbat till tolv..Skönt!..Jag har haft sån huvudvärk idag så inte sant! Så när jag kom hem så la jag mig i soffan och sov ett tag..vakna sedan och passa på och diska..sedan var vi och handla..för kyskåpet ekade tomt med sin öl , ägg och yogurt som gått ut och jag har fortfarande inte slängt den..haha:p
Men nu så är kylen full med godsaker igen=)..
Ikväll har jag och jocke varit på bio och sett premiären av nya pirates of caribbien i 3D..Den var okej men inte lika bra som dom andra..jag och jocke kunde som inte sätta fingret på vad de var..den kändes bara inte hänga ihop med dom andra filmerna..men jonny depp var då lika tokig och rolig som vanligt:p..jag bara älskar han i denna roll...han är ju så satans het när han är smutsig pirat! I like it !
Nä nu hade jag tänkt mig och gå och lägga mig..Känner mig inte helt pigg idag..
God Natt !


Sommar 2011

Fy fan vad jag längta till min semester!!!
Denna sommar kommer bli Awesome!!!
Förra året tog jag bara ut två veckor och de var två roliga veckor=) men denna sommar har jag fyra, Så jäkla skönt!
Jag har planera massor med saker! Först ska jag till Oslo en vecka och hälsa på min kära storebror<3..jag och min kära mamma ska fara..men inte helt säkert att mamma följer för brosan bor med två andra och mamma vill att han har eget..men jag kommer fara vilket som för mig spelar de ingen roll :p..Få umgås med bror min å de blir väl en och annan pilsner..får se vad de blir för skojj=)
Sedan ska jag fara ner till Örebro en vecka och hälsa på min älskade vän Tove=) Denna gång blir de en längre visit :p för i september när jag var så vart de så kort...Men nu ska vi verkligen träffas och göra massa kul! De blir väl en tripp till stockholm och på grönalund och åka bergodalbana tills man kräks:p...hehe..ne vi får se vad som händer..men kul kommer då vi ändå ha=)
Sedan har vi pratat gänget:p...Jag , Klottan, Marie och Magnus om att fara utomlands en vecka..vi har alla semster samtidigt=) så de känns som att de inte kan bli nä bättre!..Tove och Ida kankse också följer..men vi ska vänta till slut av månaden då alla vet=) Och de blir i början av Augusti...Och vi hade tänkt Bulgarien=) Fy fan vad skönt de skulle vara!..Jag har inte varit utomlands på 6 år tror jag de är..ja förutom Norge:p..Så då far man utomlands två gånger i år:p
Men inget är bokat än..biljetter till Norge och Örebro går lätt och fixa:p
Men jag är säker på att denna sommar kommer bli Nice!
Jag LÄNGTAR!!!!



Katt

Katter är fantastiska djur!
Jag kan inte sluta gråta när jag ser den här..En sån fantastisk kisse som försöker rädda sin älskade vän..Som tyvärr inte lyckas=(...Katter har också kännslor..
De gör ont i hjärtat!


16/5

Helgen har varit super bra måste jag säga=)
Fast när jag vakna på lördag morgon kände jag lite ånger för att jag tagit på mig och jobba..jag hatar gå på morgon!..Men när jag väl fick vakna till och väl börja jobba så var de bara härligt och jobba=)..Hade mycke och göra på jobbet så dagen gick hur fort som helst!
Sen måste jag ge jätte beröm till Ambulans killarna=) dom var så fantastiska..jag har som aldrig behövt mött dom så detta var första gången och jag kände mig så lugn..För dom var så lugna killarna och gav oss beröm och tyckte vi gjorde ett bra jobb och att vi gjorde ett bra beslut..å de känns kul och höra=)Så de gillades:p..sen att personen i frågan som åkte in gillades inte att den inte mådde bra=(
Sen när jag sluta halv fem var de bara hem och äta super god mat som jocke gjorde=) tog en ragga dusch och sen sminka sig och ta på sig nå kläder...ja jag är ju tjej så ibland tycker jag de är kul å bara göra sig fin :p
De vart fest hos Glenn=)..Som by the way, decka före tio i sin säng..haha:p..men de var en kul kväll..träffa trevligt folk...Jag  for tyvärr hem lite för tidigt för tog i mig för mycke alkohol så fick huvudvärk och ville hem..men de är tur jag hade den spärren att jag sluta dricka och for hem:p..men de var kul ändå=)
Nu sitter jag här och myser i sängen=) Och jag börja inte jobba förren halv tre så tills dess ska jag diska och ta mig en dusch=)
Apropå dusch:p så missa eruovison i lördags men hörde att Saade kom tre..Inte dumt! Jag troddee han skulle vinna..men de var inte långt bort:p hehe...
Nä nu ska jag gå och göra nått vettigt
Puss och Kram


Fredag den 13 Maj

Då var de otursdagen idag:p..men har inte haft någon otur idag, som tur är :p...Idag har jag sovit läänge och väl!har inte gjort ett skit!..Jag har mest bara varit bitter för att de inte funnits något att göra..Men då ringde min kära arbetsledare Carola och undra om jag kunde jobba i morgon för dom hade kris på jobbet och jag tacka så klart jag för kände ändå som jag inte haft annat för mig..de ända som känns drygt är å kliva upp i morgon men de ska nog gå bra=) Fast jag är ledig söndag allafall så de är ju skönt:p
Sedan har Jocke fått veta att han ska börja plugga den 13 Juni å jag är så glad för älskling skull=) men de kommer kännas tomt och jag vet att jag kommer tycka de är jobbigt när han är borta för jag kommer bli tokig och vara helt själv!men de ska nog gå bra=)..men nu gäller bara hitta en lägenhet fast först måste han veta att han hamnar i pite, för han kan hamna i Kalix eller Pajala med men de får han veta till veckan men jag hoppas på pite=) Skulle gärna vilja flytta med men jag har ju mitt jobb här..men man vet aldrig vad som kan hända på fyra månader:p hehe..
Annars ikväll har krillaz varit här och Johan kom en sväng=) vi tagit nån öl och bara tagit de lugnt=)..men i morgon blir de dricka massa öl!
Nä nu ska jag gå och sova så jag tar mig upp i morgon=)
God Natt!


12/5

Då har man entligen helg! så skönt!
Idag har jag jobba till tre..Sedan har vi varit på middag hos jockes faster=) Super god mat vart de och sen fick man snosa på lill valparna..små godingarna!
Sedan har jag och jocke far runt lycksele å farit till ställen man aldrig varit förrut:p
Så nu ikväll har vi sett på eruovison och Saade kom med till final!! Härligt!..Nu hoppas jag verkligen han vinner skiten..För de var så dåligt i år så inte sant!..De var en låt som jag gilla lite grann och de var lettland men dom kom tyvärr inte med=(...men de fanns ingen låt som fastnade, för de brukar oftast vara nån låt som gör de men i år sög de verkligen!..Nu måste Sverige vinna!
Jag är ganska trött men jag tänkte jag skulle se ett avsnitt bigbrother och sen gå och lägga mig
God Natt!



Färgning

Tyvärr hade Anna glömt färgen på sallongen och hade ingen nyckel dit=( ..men vi färgade allafall rött=)..Så blonda slingorna blir nästa vecka.p


10/5

Fatta om man var trött igår kväl!..Jag hade väldigt huvudvärk så när jag satt framför datorn och kolla så orka jag knappt hålla upp ögonen..Så jag la mig för vila en stund..När Jocke väckte mig å fråga om vi skulle de film så hade jag fortfarande huvudvärk och orka inte stiga upp så ja fortsatte och sov heela natten lång..Jag somna alltså halv sju..Och jag sov så jäkla gott!..jag brukar inte kunna sova så himla bra om nätterna men nu så somna jag lätt!..Jag tror min kropp behövde de:p..Jag vakna då vid sex, sju tiden på morgonen men kände att vad sjutton ska man göra uppe så tidigt..Så jag bara blunda igen..men de kl åtta så orka jag inte sova mer då kände jag mig utvilad=)..Så jag satt och såg på massa bigbrother avsnitt=)
Det har varit toppen väder idag!..Jag har varit ute och promenera över en timme och sen tog jag ut kisse en stund..Oj så lycklig han var!..han rulla runt i gräset:p..hehe, Söt kissen min=)
Har sedan suttit på ballkongen med Jocke å vi har lyssna på musik och njutit av solen=)
Har sedan hunnit städa=)..skönt å få de lite fint igen för en stund allafall..haha!

Apropå inget så har jag beställt massa sommar kläder:p..kändes dyyrt!..för jag brukar inte handla så här mycke..jag är en rea tjej..haha..betalar inte för mycke för kläder:p men för 1000 kronor fick jag allafall mycke..Ett par skor, bikini, en bollero jacka typ och två klänningar..Ja jag tro de var allt:p..Men de känns nice med nya kläder=)..jag köper inte så ofta kläder så känner att de är jag värd!

Nu sitter jag här och har nyss ätit middag=)..Och jag sitter och väntar på min privata frisör:p som ska slinga mitt hår=)..Så de kommer bli nice!
Ha de gött!

 
Lycklig kisse!                                                            Ja jag älskar min mössa:p Jag var så hemsk i håret

8/5

Nu är jobbar helgen över=) de känns skönt men de har varit skönt och jobba för man har känt sig på bra humör=)..Även fast vi har fått mer och göra och vi inte vet hur vi ska få ihop de för att de ska funka så känner jag mig positiv..de gör inget å jobba över på kvällen som jag gjorde i fredags kväll, de får ta den tid de behöver..men de kommer nog bli bra till slut även fast de bara känns kaos på jobbet..jag tror folk behöver semster:p..de känner då jag att jag behöver!

Jag längtar till sommaren så här MYCKE!!..De kommer bli så fucking Awesome sommar!
I juni när jag fyller år den 18 är en lördag och då är jag ledig=) Så då blir de fira den med dom bästa<3
Tove kommer komma hem då och de känns så jäkla toppen!..Så då blir de Boden till farmen och se drängarna..Så jäkla kul vi ska ha de!!..dansa och skrika oss hesa!..Jag har varit på drängarna en gång förut och de bland de roligaste jag varit på..så de kommer bli Awesome!!!!


Och över till något helt annat :p..hehe..Min bror har varit till lule i helgen..å jag ville bara sätta mig i bilen och fara!..De är typiskt att han kommer när jag jobbar=(...men jag har suttit med han både fredag och lördag i telefon i flera timmar..så de har vart sena kvällar i helgen..men de är värt!..Jag saknar min bror så jäkla mycke!
även fast han inte är en ängel och gjort vissa saker så är jag ändå stolt över han!

Jo sen Ida som kommentera om min blogg design så vill jag bara säga att den har jag inte gjort själv utan den finns på bloggdesign.nu.. men tack för kommentaren kära du=)

Nä nu ska jag sova, för de blir jobba heela dagen i morgon men jag har lite sov morgon till åtta:p..Man är alldeles slut nu när de har varit så mycke på jobbet..å de lär vara så här ett bra tag! men då sover man gott om kvällarna..hehe :p
Sov Gott !


Bilder sen Boden


5/5

Idag har jag varit ledig=) Då har jag passa på att tvätta..Sedan har vi varit upp till Sidberg och hälsa på Jockes farföräldrar..så vi har surrat och fika=)..dom hade besök från två stycken andra..men de är mysigt och vara där=) vi fick med oss nå potatis och skinka hem..Gött!

Jag måste berätta en sak..de var för en natt sen som jag då låg och sov..jag vet inte riktigt vad jag drömde..Men Jocke satt uppe och spela och då börja jag allafall drömma om spindlar stora som händer och håriga..Jag är spindelrädd men inte så jätte mycke..men jag blev så rädd så när jag öppna ögonen så såg jag dom i sängen..så jag skrek till och ställde mig i sängen..gick sedan och tände lampan..men de var ju så klart inga i sängen..men hjärta hoppa fort och jag rädd..gick ut genom rummet för se om jocke var vaken..jag gick till han och han kolla konstigt och undra hur de va..för jag såg så rädd ut..jag förklara till han å han skratta åt mig:p..men hjärta var i högvarv..men jag lyckades lugna ner mer och la mig och sov igen..jocke har ju hörlurar så han hade inte hört att jag skrek till men han hade hört ändånå konstigt ljud..men de var skit läskigt!..de kändes så verkligt! Shit!

Och apropå då de så har jag varit och köpt färg på vip så ska färga mitt hår..Anna min privata frisör ska hjälpa mig och göra slingor=) det kommer bli mörkröd med blonda slingor..så hoppas de blir bra=) men de blir inte för en nästa vecka..för hon hade tyvärr inte tid denna vecka..

Annars ikväll så har vi varit till Jockes faster och hennes man Roffe och hälsa på=)..Dom har nämligen 7st valpar..6 veckor är dom, Jämthundar..Så jävla söta!!..jag snosa på dom..och jag kunde inte ta bort blicken från dom..jag vart verkligen kär!..Han har sålt allihopa=) men dom är inte sälj klara för en om två veckor..Oj vad jag skulle vilja ha en, vart så sugen!

Nä nu ska jag se på bigbrother och sen sova..God natt !


Chris Hemsworth

Vilken dag de har varit idag!..har haft häcken full kan jag säga..Först så hann jag inte klart allt morgon göra så var tvungen för få lite hjälp, jag hann inte alla..så de blev inge morgon fika paus där..och när jag väl kom in så upptäckte jag att de planer om så jag var tungen för göra mer så jag for ut och insåg att jag inte skulle hinna få nån lunch..Svin hungrig var jag!..Sedan så blev de jobba över för hinna allt de andra man skulle göra..Så när jag väl slutat så vid tre så hade jag varken ätit eller druckit på hela dagen..Så när jag kom hem så åt jag tidig middag..de var mitt första och ända mål idag..frukost får jag inte i mig på morgon, jag har försökt äta frukost men de helt enkelt inte så tidigt på morgonen!..
Ikväll har jag och Jocke å Krillaz varit på bio..där jag mötte Matti från jobbet som också satt med oss och snacka lite:p Vi såg Thor, i 3d och den var Awesome! så jäkla grym!..Mycke se värdig film!

Jag insåg min nya kärlek, han som spelar huvudrollen! Chris Hemswoth<3 Ojoj vilken man!han är världens snyggaste, helt seriöst! Jag smälter när jag ser han! Aaa




3/5

Igår var jag ledig och de var ritkigt skönt! Sov länge som jag brukar göra:p..hehe..Städa och diska här hemma för de såg ut som de hade varit 25 pers här...Sedan tog jag mig e låång promenad..var ute i mer än två timmar..men då gick jag förbi lindex och titta och sen åhlens å sen var jag på dollar å köpte lite saker:p men de var en bra promenad=)...för nu har stegräknar tävlingen i full gång..jag vet inte om jag gått så jätte för vet inte vad som är normalt och gå...men de är helt okej allafall:p
Sedan städa jag lite till och resten av kvällen tog jag de lugnt, titta på bigbrother å käka jordgubbar..mmm..


Idag har man jobbat..sluta halv tre men jag tog igen från utbildningen som jag missa när jag var till lule så de blev senare...
Har sedan ätit middag hos svärmor
Idag skulle nämligen Kära svärfar fyllt 50år...Så de var lite blandade kännslor..Sedan for vi till graven allihopa och jag la en sten som var som en ros..
Livet är orättvist!..men de vet jag...å de har jag fått känna på nu några gånger..
Vi saknar dig Stig!...Jag saknar våra långa disskutioner..jag sakna all hjälp från dig, Du var den som brydde dig om mig!
Så extra tanke till dig idag..
Tog sedan och promenera hem..Sedan har jag och Jocke sett film.."Milf" hette den..haha..en jävligt sjuk film ändå, Med massa humor..Fast de var inte så jätte bra bara sjuk:p
Nä nu ska jag gå och sova man ska ju upp i morgon
Sov gott!

1/5

Ja då var de 1 Maj!
Helgen har gått otroligt fort..å de är skönt att att den är över, även om de är kul å jobba..har haft en del att göra på jobbet :p...Å jag är trött som en gnu!!
Jag har jobbat hela dagen å efter de kom Jocke å hämta mig å vi for och handla..jag tro Jocke handla hela affärn!jag var så trött så jag brydde mig inte så mycke..å så prata jag med mamma i telen också :p
vä hemma så skulle jag tvättat idag..vi tvätta igår men jag tänkte ta vinter kläder å lakan i dag men var alldeles för trött för de..Så jag bytte tid till på torsdag i stället..
Jocke gjorde super god mat! Entrecote och potatisgratäng med vitvinsås..mmm så jag njöt!
Har hållt på somna i soffan för jag är alldeles slut på..men nu sitter jag här och tänkte se på bigbrother :p
I morgon är jag ledig!!..Då jäkla ska jag sova!...Sen har vi fått stegräknare på jobbet och vi ska ha tävling om vem som går längst på en månad..Vi är uppdelad i olika lag..De blev jag å två andra brudar som vi alla bor här på villaryd..I morgon börjar tävlingen...Så i morgon kör vi brudar!!..Fan va vi ska gå!..Nu tar vi de här!..nä men de ska bli kul å se hur mycke man går på en dag..jag har aldrig prova stegräknare förut :p
Nä nu ska jag lägga mig skönt under täcke å se bb=)
Se Ya!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!