17/9

Ja nu är de helg och jag har vakna till liv:p
Allt känns så bra just nu=))..De börja kännas att de växer där inne och börja få lite mer ont i magen ibland..men annars är allt toppen=)

Jocke kom hem i Torsdags eftermiddag=) och jag var ledig så jag passa på städa tv bänken och stöka ner lite i kartonger..diska även alla fin glas...Så nu ser de ut som de ser ut här hemma..haha..men de kan inte hjälpas vi ska ju flytta :p även om det tag kvar så vill man ändå börja lite..Hann även plugga och göra färdigt min läxa=)

Har även i veckan hunnit köpa nytt matbord och stolar=) Robhell var så snäll och kom med en bil och släp och hjälpte mig och bära..Tack=)..Nu är de bara typ två stor tunga saker och köpa:p sen är jag nöjd=)..De är så skönt och köpa nå nytt..när de flesta saker är lite halv rakliga vi har..haha..

Igår på fredag så var jag till skolan på förmiddagen..Sen drog vi på lybo och Jocke skrev på de gamla kontraktet för att säga upp lägenheten :p Skönt nu är de gjort !
Jocke och Johan hade hyrt släp så dom lyfte tv möbeln upp till Johan..för han köpte våran gamla..De var som därför jag städa ut den i går :p..Jag hjälpte och lyfta jag med men jag tog dom lättare grejjerna..hehe..

Sedan kl 13 så for vi till barnmorskan=) där berätta om hon testerna som jag tog förra gången och allt var bra=)förutom att jag låg i gråzonen för röda hund och rekomendera och vaccinera mig..jag tycker de var lite konstigt för jag trodde jag redan var vaccinerad mot de..jaja men kan inte hjälpas:p
Sedan fick vi höra hjärtat på lillen och de var shit Coolt!..Helt otroligt! Nu kändes de mer verkligt..De är någon där inne..Helt underbart! De var en rörlig liten en, den ville inte ligga still..hehe..Hjärtat slog väldig fort men de är normalt=)..Så allt verkade bra och de är ju bra=)
De som var lite dåligt på mig var att jag hade tillräckligt med järn så var och köpte järntabletter:p


Nä nu måste jag dra till jobbet=) Jobbar delat idag
Tja Råå !





Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!