4/4

Igår kväll fick jag till slut ett älskade samtal av Jocke som var mycke trött! Allt har gått bra, men han har haft mycke ont stackarn=( De kan jag förstå..
Så jag sov gott i natt=)) Oliver sov till efter fyra och somna inte om förren efter sex nån gång men då sov vi ända till efter nio=) Oj så skönt de var !
Sedan var de upp och ge mer mat till lilleman och göra sig i ordning för att fara på babymassage=) Men hann inte inte göra så himla mycke för sedan var han inte glad, Lill plutten !
For sedan Äntligen till lassa och hälsa på Jocke som såg ändå väldigt fräch ut :p..hehe..men nå var han trött och längta hem..
får se om de blir en sväng till i kväll =)
Min läkare ringde när jag var på massagen och berätta att jag fått körtelfeber(kyssarsjukan)..IGEN! Jag har haft de när jag var 16 och då var jag dålig kan jag säga, Låg i två månader och fick bara i mig vätska men ingen mat..jag såg ut som ett lik! Gick ner över tio kilo..Har aldrig varit så sjuk!
Jobbigt och ha de igen!! Men man kan bara ha de en gång..men tydligen lyckas jag få en gång till..Läkaren tyckte de var konstigt..Så hon ville att jag skulle ta ännu mer prover så efter jag varit hos Jocke for jag och tog nå mer rör med blod..Borde bli imun min rädsla av blod snart och känns att de börja gå lite bättre..jag har inte varit nervös alls nu :p
I allafall ska jag får fara på gyn i morgon kl 9 och få kolla upp att de inte är nå rester efter förlossningen..
nu förstår jag att jag varit så trött ofta och kännt mig grinig och frustrerad över att inte känna att man orkar..Och kyssarsjukan finns ju ingen medecin för utan de bara vila och ta de lungt..för anstränger man sig för mycke så kan levern bli förstorad...Jag minns när jag hade sist då fick jag inte vara med på gympan på ett bra tag...Så de är inte bra att anstränga sig...Så nu får jag lugna med promenaderna=(
Ja men de inget att göra!



Älsklingen kvällen innan operation

Kommentarer
Lina

Varför har han op? =/

2012-04-04 @ 16:01:28
URL: http://metrobloggen.se/linow/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!