bebis år

De var från början bara några få som fick barn eller skulle få barn och jag tyckte som okej trevligt men sedan gick över till att man vart som lite ja vad ska man säga lite olycka för man kände som att när man är gravid så vill man att de ska vara ens år där man själv om graviditeten..alltså själv inom vänkretsen..De var äns löjligt och tänka så..ja mena jag har ju min lycka och jag ska fokusera de jag har! Och själv blir man aldrig om saker :p
Tröga jag!
Men ju längre tiden går på detta år så blir bara fler och fler med barn av folk man känner..från början så tänkte man ja men de är ju för att vi är i den åldern alla skaffar barn nu och de som jag själv har barn som jag tycker de fler som skaffar nu..Men de verkligen inte så utan MÅNGA(tänkte skriva alla men de är inte alla) skaffar verkligen barn nu..de är verkligen bebis år i år..
Man får bara reda på fler och fler som blir gravid..Och man sitter bara och väntar på att nästa ska ploppa upp och berätta att dom är med barn..Man förvånas som inte längre..
Men samtidigt är de super kul att folk skaffar barn=)) Då har man barn i samma ålder så dom kan så småning om leka med varandra..sen kan man sitta och snacka graviditet och ger varandra tips om de är nått man fundera och de är ju super !
De känns som att de smittar av sig och skaffa barn..hehe :p
Detta år är de som att alla har lätt att bli gravida...Så vill ni har barn så är de verkligen detta år som gäller..hehe..så de bara sätta i gång :p
Bebis yra !
Och Massor med Bebis Lycka !

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!