Ingen dans på rosor

Ni som har barn vet att de inte är lätt att var förälder..
Och specielt när man fått sitt första barn..Man är osäker på saker och ting för de är ju en helt ny situation i livet och de är inte lätt och vet hur man ska hanskas med de..
De är mycke känslor som kommer och tålamodet sätts på prov..Själv ligger mitt tålamod inte så jätte högt och man blir lätt frustrerad..men man försöker ta några djupa andetag och tänka positivt att de går över..
De lätt att tårarna kommer och man känner sig som en dålig mamma..Dels för att man blir frustrerad och sen för att man försöker med allt men inget funkar..
Man visste inte att man skulle alla känslor som man får och lite sömn gör ju inte saken enklare..
Och alla barn är ju olika så man får ju prova sig fram som är bäst för ens egen..
Men jag har lärt mig att ta de lugnare och man har fått träna på sitt tålamod men sen att man inte försöker stressa utan låta saker ta sin tid och låta vissa saker vara..som ibland så får man vänta med att städa eller diska och låta de vara till sen..
Oliver har faktiskt varit snäll=) Och dom första veckorna så skrek han knappt..Han sov mycke om dagarna och även om nätterna så de var rena semestern :p..Men saker går ju vågor så man ska inte tro att de är likadant hela tiden..Dom växer ju så då kan de ändras saker och ting..
Så på dom senaste veckorna så har varit väldigt gnällig och magen inte bra=(..men de har nu blivit lite bättre med de=)...Sen så har han börja vara vaken hela dagarna så man hinner inte göra så mycke hushållsarbete..Och han har svårt och somna om kvällarna så de tar flera timmar innan han somnar..
Ibland kan man vara så less så man vet inte vart man ska ta sig till !
Men som sakt så går de över..
Så de är ingen dans på rosor med små barn

MEN

Att vakna morgon med att han ligger och skrattar åt en spritter de i kroppen av lycka..
När ha sitter i babysittern och han försöker prata genom små ljud och de ser ut som att han vill berätta nå viktigt så blir man glad..
Att ha han i famnen och lukta på han och han somnar tryckt och skönt gör att man blir alldeles varm..
Att sitta titta på han och studera alla delar av kroppen, dom små föttern och händerna och tänka vilket mirakel han är..De är värt allt!
Han är så otroligt fin!
Sötaste på denna jord!
Han gör mig så otroligt lycklig och jag skulle aldrig vara utan han
För kärleken till sitt barn går inte beskriva med ord
<3 <3 <3






Kommentarer
Lina

Du är så himla stark och duktig, creed till dig :)

2012-04-24 @ 19:23:59
URL: http://Star.spotlife.se
Johanna

Så sant som du skriver och livet är inte alltid en dans på rosor helt enkelt men man lär sig med tiden och allt tar sin tid när allt är ju nytt o så o lite annorlunda än när man bara en gång i tiden bara hade sig själv(vilket jag nästan glömt bort hur det är) haha.

Men du gör de bra o är stark o klart ibland har man bättre o sämre dagar helt enkelt med som mamma så du ska inte behöva känna eller få dåligt samvete över det det är helt naturligt och de kan vara så olika för alla! =).



Kämpa på du ska se de blir allt bättre med med tiden! :) Kraam


Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!