31/3

Jag börja bli så less! I Tisdags natt fick jag 39 grades feber för en trejde gång så när jag körde hem på onsdag så var så trött på ! Och idag har jag också frysit som fan och tror du inte man har feber idag igen! Visst de var inte mycke 38,1 men jag har haft ont i heeela kroppen jag har knappt orka lyfta eller gör nå alls så har sovit..som tur är så har Oliver också sovit och han sover än..
Annars så var jag och lilla Oliver på babymassage, Mys!..De var jätte trevligt men jag hade ju som missa på tiden jag trodde de var kl 10 men de var halv..virrpanna!Men som tur var så hade dom inte börja =)
Vi fick en massageolja också så de var bra=) De är fem gånger och denna gång tog vi och massera fötter och benen..han var nästan snäll hela tiden..haha:p men de gick bra=)
Sen vägde vi och mätte han och han hade gått upp så mycke..Han låg nu under kurvan, inte bra men de kommer nog bra ändå=)Han kommer ikapp sen..hehe:p
Sedan så prata jag om mina febrer jag haft och hon vart lite orolig så vi gick upp till själva vårdcentralen och hon tog senka och ett piss prov..senkan var på 51 så den var ganska hög för hon sa att de ska ligga på 20..så hon sa att nästa gång jag fått feber ska jag åka in och de har jag ju..men jag är ju den fega så vågar eller ids fara...Vilken fjant jag är!haha!
Igår gjordes inte mycke knop, tog de bara lugnt och sen var jag och jocke på en promenad och de var han som gav förslaget! Tänkte vad har nu hänt..haha!


Lilleman har börja skratta så mycke och de så kul! Han är ju bara för underbar<3
Man blir så glad i hjärtat=))
Har försökt fota han när han skrattar men de verkade vara svårt, man kan ju inte skratta på beställning..haha=)
Men fick en fin bild på han ändå=)

Halsbandet=)

Nu har de kommit=))
De är så fiiint !!

29/3

Vistelsen i Lule har varit jätte bra=) Oliver har verkligen blivit upp passad :p
Vi åkte på fredagen och då blev de åka till mamma direkt och sen blev de middag där sen på kvällen for vi till Vicky och Anders=))
Lördagen gick jag på marknaden en sväng men hitta inget, uch så dåligt de var ! de var inge mycke stånd alls!
Träffa Marie och Niklas också :p Sedan for jag till Micke och Jenny och Jennys mamma å surra en stund för att sedan fara till byn=)
Söndagen blev de våfflor hos mamma..*mmm*..Så var jag på besök till ena av min faster =) Sedan på kvällen for jag och hälsa på en gammal kompis som jag inte sett på månge herrans år=) hon har fått en pojke som bara är några veckor äldre än Oliver=) Men hon har två barn sen tidigare..De var jätte trevligt och ses=)
Måndagen så var jag på stan och fika med min fru och Maria =) Och vi fastna i hissen! Jag som inte riktigt gillar hissar men de gick faktiskt bra..De vara inte så länge så =) Sedan på kvällen for jag till Boden till min Lilla Marie <3
Tisdagen spendera jag själv på stan=) Och Oliver sov hela tiden, de var skönt ! så jag kunde prova massa kläder=) På hm köpte jag en klänning och en kjol för mitt presentkort..allt var på rea så har fortfarande 200kr kvar=))
Och sedan köpte jag två bhar utan band och ett linne på gina och ett par mjukisbyxor på cubus=) Så jag shoppa mycke=) men de kan inte så mycke mer på länge :p
På kvällen kom mina fastrar och kusiner på besök=))
Så man kan säga att vi haft fullt upp :p

Nä nu skriker lilleman..Vi ska snart fara på babymassage, De ska bli mysigt <3

Tjingeling !



Hemma

Nu är jag hemma i Lycksele igen=)
Men i natt åkte jag på 39 graders feber igen! De är tredje gången nu..Börja bli lite less på detta!
Jag känner mig alldeles utslagen..jag orkar inte mycke=(
Nä nu ska jag hoppa i säng..ville bara slänga in några rader
God natt !

23/3

God morgon !

Nu sitter jag här med en kopp te i handen och nyss fika frukost=) De är en härlig dag med sol, Ja allafall än så länge är den framme :p
Idag far jag och lilleman till Luleå för att gå på marknaden och träffa famlijen och vänner=) De ska bli skönt och komma bort en stund :p..hur länge jag tänkte vara borta vet jag inte..flera veckor?..Nä men några dagar räcker nu när han är så liten och man inte riktigt kommit in i rutiner än :p
Oliver han ligger just nu och sover..jag som tänkt att han skulle vara vaken tills vi ska åka så han sover i bilen..men han sover när han känner för de och när han är trött!..

Igår så spydde han på kvällen fruktansvärt mycke..jag gav han ersättning eftersom han inte ville ha mig han skrek och jag tror han fick upp allt jag gav han, Shit så orolig man vart att de var nå! Men han somna allafall vid halv elva..Jag kolla till han för var som orolig att de var nå men han sov så gott och har sovit ända till sex,Så Skönt ! men jag vakna tidigare för att jag trodde han vakna för han grina som till men han fortsatte och sova sen..Han drömmer och låter väldigt mycke lill killen min, Jag undra vad han drömmer?

Nä om man skulle ta och göra i ordning sig..har packa klart mitt men inte Olivers för hans kläder har inte torka..jag handtvätta igår för han hade nästan inga rena kläder :p
Ja men ni får ha de så bra så hörs vi !
Puss och Kram



22/3

Vilket härligt väder de varit idag!
Jag har hunnit en sväng på stan där jag gick på apoteket och köpte minifom droppar och sen var jag in på Åhlens och där köpte jag duschcreme som luktar bubbelgum :p Så sen köpte jag fotcreme till mina äkliga torra fötter, Jag hoppas nu dom blir finare :p Sedan kom jag på att jag var sugen på färga håret så köpte rött så klart :p..hehe..
Sedan tog jag mig en promenad, Oj så skönt de var !
När jag kom hem diska jag och när Jocke kom hem så färga han håret på mig..Så nice! nu känns de som jag igen..hehe..jag har sakna min röda färg :p
Så nu ikväll så har Sara,Malin och även Marcus och Åsa varit hit=)
Dagen har varit super=)

I morgon åker jag till Lule för de är marknad i helgen så vart som sugen..Så jag bestämde mig nu ikväll för att åka..De ska bli skönt och komma hem till Lule lite=))

Så har jag beställt ett par nya skor, Äntligen!hehe..de blev ett par sneakers och självklart så blev de rosa..haha!
Sedan har jag beställt ett halsband i guld, eller ja de är nog inte äkta..men de står Oliver på den=)
Å Jag längtar tills dessa saker kommer hem till mig!

Nä nu ska de försökas söva Oliver
trevlig helg!


Ny färgen=)

1år

Den 19/3 - 11 Så lämnade du oss
Du var en en fantastisk fin vän!
Så lugn och så väldigt snäll person
Du är saknad av många! Idag ger jag dig en extra tanke
Hoppas du har de bra där uppe och vi ses igen.
R.I.P
När jag åker snowboard så ska jag tänka på dig=)
För jag minns så väl bara en vecka före du dog så åkte vi på Måttsund vi skratta och hade kul=)
Tack för att du de åren vi fick och att jag fick dig som vän <3

21/3

Natten igår var inte så jätte kul allafall mest för Jocke..Oliver ville inte sova och jag tvinga Jocke att söva så han kom inte i säng förren halv tre..Jag sov från tolv typ..Men jag var så irrirterad på Jocke så jag straffa han och låta han söva lilleman..Jag har kännt mig irriterad en längre tid som låg och grodde men de kom väl ut då..om vad jag var arg över behöver jag inte säga..jag behöver inte gå in så allt privat och Jocke ville inte att jag skriver om sådant..men vissa kankse har en aning om vad de gäll..
Men i allafall så var Jocke väääldigt trött när han skulle till jobbet och de kan jag förstå..jag tyckte lite synd om han sen..Lilleman somna om sen på morgon sidan vid nio och sov till tol nån gång..så de var så skönt och kunna sova en stund=)
Sen blev de dagliga promenaden =)
Jag var så duktig att jag skrev en veckomatsedel om vad jag skulle äta resten av veckan=) Jag till och med kolla och tog nå recept ur kokbok och de brukar jag aldrig göra!De var inga avanserad grejjer men de känns kul och göra nå nytt än att bara äta samma mat jämt..Synd bara att inte Jocke kan äta=(..han har ju börja leverbanta inför opreation..
Men jag kände mig glad faktiskt när jag gjort matsedel och kände mig lite duktig..haha! Så när jag hade ätit middag så fick Jocke ta hand om Oliver och jag fick fara och handla..för en gång skull var de skönt att vara helt själv bara för en stund..
Sen på kvällen bada vi lilleman och sedan blev de se film..den nya chipmunks :p..Oliver somna då vid tio tiden=) Så de behövdes ingen vankning i natten, fast jag sa till Jocke att jag kunde vara vaken i natt men som tur var så gick de fint=))
Men vi såg inte länge förren Jocke somna och jag orka inte se filmen så vi gick och la oss..
Lilleman vakna vid 4 i morse och jag var väldigt trött men jag mata han och försökte få han somna om de gick inte..Jag frustrerad och lilleman skrek och Jocke arg..tillslut sa Jocke att jag skulle låta Oliver gå till han..så jag gjorde de..och de sluta med tårar..Nå mer tänker jag inte skriva på bloggen..Men jag har kännt mig som världens sämsta!
Lilleman somna allafall om vid sex när Jocke for till jobbet och jag somna då också om vakna efter nio och lilleman sover fortfarande och klockan är halv tolv..Så skönt !Han är så fin och man vill inte sluta titta på han <3
Nu ska jag göra mig nå frukost och sen får man se hur dagen gryr!




<3


Min lilla Kille <3


19/3

Helgen har varit super bra!
På fredagen tog jag ganska lugnt..tog mig en promenad och sen på kvällen så blev de mys framför tvn=)
Lördagen så städa jag och jocke lägenheten och sedan blev de tvätta:p..På kvällen så åkte jag till Elisabeth från jobbet och där var en liten del av Centrum=)..Bara brudar..hehe..dom drack å jag drack alkoholfritt..Käkade även en jätte god tårta som Elisabeth bakat, hon är så duktig! Vi surra och hade jätte trevligt=) Tack Tjejer <3
De var skönt och få komma bort bara en stund även om Oliver fanns i mina tankar hela tiden så kändes de skönt och bara få lämna för en stund och få surra och få vara social med andra=)
Söndag så tog jag mig en sovmorgon en stund på förmiddagen för sen hoppa ur sängen för att gå över till svärmor och äta våfflor=)) De var ju ändå våffeldagen :p..Sedan tog jag en promenad med Sara och Malin i de trista gråa vädret men de var skönt ute och de blåste inte=)
Kvällen spenderas framför så ska de låta:p
Kunde inte bli bättre=))

Idag har jag varit ute och promenera..De har snöa idag och de är grått ute men de har varit så skönt=) Jag ska försöka att gå en promenad varje dag=)..
Så Oliver ligger och sover i vagnen och jag har hunnit diska och dammsugit..skönt att han sover!För han är vaken nästan hela dagarna så man hinner inte göra nå då så nu passa jag på :p

Har suttit och kolla på nya skor, ett par sneakers typ..mina lever jag i och de borde vara dags för ett par nya..men jag är ju snålarn själv så har inte hitta nå..men när jag väl bestämt mig att okej då får inte vara för snål så finns ju så klart inte skorna kvar=(
Men nu har jag lite tid och kika runt så nu ska jag se om jag verkligen hitta ett par då ska jag klicka hem dom direkt :p
Så ni alla får ha en bra dag=)


Bilder tagna av Elisabeth från hennes blogg :p


Luleå Hockey

Lyckan vara ju inte länge där inte..
Dom som har varit så bra och lega etta ett bra tag men självklart så åker dom alltid ut i slutet..Skärpning Lule!
Dom får fan inte förlora nå mer! Även om de ser mörkt ut så är inte hoppet ute än..Kom igen Lule !!!
Om inte annat så får man väl hejja på Skellefte..För nått Norrlänskt lag tycker man borde vinna :p
Egentligen är detta nog totalt ointressant inlägg för er som läser...haha! men jag satt bara och tänkte på de..sen har jag inte annat mycke skriv om just nu heller..hehe
Tjingeling !

BigBrother 2012

Ja vad tycker man om årets BigBrother?..
Jag kollar varje dag eller nästan..avsnitt på nätet och jag tycker i år så går allt allt ut på att synas Mest! kan också för klara de som naket och dom beter sig som en bunt tonåringar..Jag tycker de är helt sjukt att folk kan bete sig så där..Dom utför massa "skämt" som inte är så himla kul och de är hela tiden...Några a tjejerna gillar att springa kring naken eller äldigt lättklädd..Visst man är född naken och man ska inte skämmas över sin kropp men man kan ju hålla till en viss nevå..vill man verkligen att folk ska minnas en som naken "janne"...Allting verka gå ut på sex..Så bråkar dom om vart annat..
Visst ska man kunna vara galen å skämta och så men man kan ju ändå bete sig som vuxen..
Så detta år tappar man hakan och är egentligen inte alls bra..men ändå sitter man och ser på skiten!..haha :p
men de är för att jag inte ha nått annat att se..får se hur länge man ids följa de :p

15/3

Hej och hå :p
Då var de torsdag =)..I veckan som gått så har jag städa(som vanlligt)..På tisdagen så var Sara här och tog hand om lilleman medan jag tvätta, Så kom Malin hit med massa nuldar som vi käka till lunch..De var en trevlig dag=) Och ett Stort Tack till Sara som ställde upp och var med Oliver <3
Igår så var jag på stan en sväng och kolla :p var på dollar och shoppa massa ramar..Jag har Äntligen framkalla några foton, Dom blev så fina !
Jag har även gjort fot och hand avtryck..tyvärr blev de inte så bra=((...De var svårt att ta ett tryck och man ville inte trycka så hårt men när vi till slut tyckte de blev så bra som möjligt och skulle stoppa den i mickron för att de skulle hårdna så blev de bubbler..Så himla trist!Men de blev som de blev..men nu är de gjort så nu är den inrammad och med ett foto, som tur är vart fint allafall=))
men jag är nöjd med dom andra fotorna och ramarna=))
Idag har Oliver varit på bvc så han blev vägd och kolla längd..men även lyssna på hjärtat och kolla ögonen som bara var fint=)..Han växer så bra=) nu vägde han 4300 och är 55 cm...Ja dom växer fort!
Jag har nu legat och kolla på bilderna från bb å de är sjukt hur dom ändras snabbt!..Jag njuter när jag ser bilderna, skulle kunna kolla på dom hur länge som helst! Kändes som om jag kom från bb igår..Vilken känsla de var och få Oliver, Helt Underbart !
Han är bara så fin min Lilleman<3

Jocke har även varit ledig idag från jobbet för att spendera hela dagen på lassa..han ska nämligen snart få göra bypasoperation(jag vet inte riktigt hur de stavas,hehe)..Äntligen börja de hända saker :p...man får ju som vänta länge för att göra den..
Jag börjar bli nervös även fast de är inte är jag som ska göra den..hehe..känns även spännande=)..Men jag tror nog att de kommer gå bra=))

Har även varit förbi jobbet och surra en stund=))..Jag längtar faktiskt till jobbet=) De känns som man varit borta i evigheter!För de har ju hunnit hända en del när jag varit borta..men samtidigt känns de skönt och vara ledig och få njuta av att vara mamma och få vara med Oliver=)
Men man saknar ju alla fina arbetskamrater=))
De skulle egentligen varit fika hos Linn ikväll men tyvärr så var de inte knappt nån som kunde komma=(( så de var synd, men får hoppas de blir den 27 hos Anette=)

Just nu ligger Lillenman brevid mig och halv sover<3

Ha en fortsatt bra dag !



12/3

Hejsan!
Man hinner knappt skriva på bloggen nå för man ha fullt upp med den lilla som är i princip vaken hela dagarna..
Han har fortfarande varit lite grining och så men då håller man mamma sysselsatt :p..men ska prata med bvc och höra om nå tips och vad de kan vara..dom glömde ge oss en tid förra veckan så får väl gå på drop in..
Annars har de inte hänt så mycke förra veckan..ute på promenader och sen en dag så var svärmor ut med Oliver och jag fick lite avlastning, de var skönt=) De behövdes kan jag lova..få en stund för sig själv..Så jag passa på och städa lägenheten..haha!..Sen har Sara och Marcus varit hit också=)
Och i helgen har jag och Jocke varit ute och promenera och sen var vi till Åsa och åt go palten=) Sedan satt jag och Jocke å såg melodifestivalen, Loreen vann=) Tyckte de var rätt låt som vann..Ja bara inte Ranelid eller Flink vann så var jag nöjd..hehe :p
Söndagen så följde vi med Sara och Peder till Sidberg=)) mys !
Så de har varit en super bra vecka och helg=))
Så nu får man se vad denna vecka har att erbjuda:p
Just nu har jag då mata lilleman=) Ska se om jag kan få i mig nå att äta..

Ha de bra denna dag=))



Livet som Mamma

Nu är Oliver en månad=))
Livet som mamma känns så bra! De är nu man känner sig vuxen på riktigt..Från början när man kom hem så kändes de konstigt att man hade en liten men ändå så magiskt för han är ju så fin<3..Ibland när man sov på natten och man hörde han som låta till kunde man som tänka men just de vi har ju en liten, som om man glömde bort att man hade en..Men nu känns de som om man haft han jätte länge även fast de bara är en månad sen..
Han har varit så underbar att ha och göra med! Han har varit så snäll, knappt gråtit nå utan bara mesta dels sovit och ätit :p nätterna sover han också så bra=)
Men nu ett tag har han varit grining och vaken hela dagar och de tar på krafterna..Skriken är så hjärtskärande och sedan blir de mycke irriterande..man blir frustrerad och arg..man vet inte hur man ska göra för att han ska sluta..och när min stubin går så blir jag lätt arg..Så då sitter man där och gråter och känner att man inte klarar de och känner sig dålig och får dåligt samvete, kanske jag har varit för våldsam..tagit upp han i famnen för hårt eller skaka vagnen för hårt..Jag har till och med känt på hans kropp för att kolla att allt är helt och så då känner man sig som en barnmisshandlare..Så får man ont i hjärtat att allt detta
Men de bara andas och sedan försöka göra de bästa av de och de brukar ju gå bra till slut..
Ibland lämnar jag han nån minut för att andas och ta nya tag för att inte bli för frustrerad..Och ibland hinner hann somna innan man ska ta upp han...
Men även om han kan vara jobbig så Älskar jag han mest på denna jord!
Att bara sitta och titta på han när han sover eller ha han i famnen när han sover men även när han är vaken se när han rör sig och se på hans minspel är helt underbart!
De bästa som finns är ta han från vaggan till sängen och sova en stund med han tätt intill, de är helt underbar kännsla<3
Han är min världens finaste <3
Så att vara mamma känns så bra!
De är ett helt tidsjobb..Dagarna flyger bara iväg...man har inte tråkigt en sekund :p..man ammar och byter blöjja
om vart annat :p
Att vara mamma är inte de lättaste..och alla kännslor och tankar man har..ibland känns han ganska billig :p
Men de känns bra man kan prata med andra och att man inte är ensam med allt detta...

Så jag måste ge en stor elgoe till ALLA mammor där ute, Ni gör ett kanon jobb !

Och Tack till alla som får mig och tro på mig själv och ger råd och tips och finns där för mig !



1 månad


3/7

Ja då var man hemma igen i Lycksele..
Vistelsen i Lule har varit bra=)..Vi for på fredagen efter att vi mätt och vägt lilleman..och han växer så bra=)
Och han sov hela vägen till Lule=) när vi kom fram for direkt till morfar som fyllde 90..han blev så lycklig<3
På kvällen for vi förbi min farbror=))
Lördagen skulle jag och Jocke gå på stan men hann inte mycke förren han gnällde..så var den shoppingen klar:p..Men sedan när vi for på storheden så sov han hela tiden..så då blev lite shopping av mitt presentkort på hm..en tröjja till mig och kläder till Oliver så klart :p
På kvällen så var jag och Oliver till Helena som hade tjejkväll :p..Pappa fick stanna hemma med sin svärmor..hehe..
Oliver sov hela tiden vi var där :p
Söndag så var vi till Jeanette=) vi surra och sen tog vi en promenad=) For sedan till stan för att träffa Anna, hennes lilla Willam och hennes syrra Linda på en snabb fika:p..kvällen spenderades hos pappa=)
Måndagen så gick jag och Anna och käka en go lunch=) Sedan så träffa brosan och vi tog en fika :p
även denna kväll blev hos pappa..men även Maja och Sören var på besök=))
Oliver har sovit lite oroligt men ändå ganska bra..men sista natten så var han vaken nästan hela natten så när vi skulle åka hem igår på Tisdagen så var jag trött och slut..hade haft feber också under natten..så där satt man på bussen med feber, trött och världens migrän..Men tur så sov Oliver nästan hela vägen=)
Men de har varit super bra=) nästa gång stannar jag längre..för tiden går ju så fort...sen hinner man inte riktigt med allt :p
Nä nu ska jag sova, God natt !
Morfar<3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!