2/11

Veckan har som först känts väldigt kort men samtidigt så lång..men de beror nog på att jag först tänkt fara till Lule i Torsdags men bestämde mig sen för att inte fara..vädret är ju inte de bästa och de är väldigt halt och sen så får man spara lite pengar också och Plus att pappa och familjen är borta i Skellefte i helgen..så då tänkte jag att vi far och badar våran lilla familj istället=) Men känns de som att veckan helt plötsligt kändes lång igen när jag fick veta att de är inte är öppet!=( Kändes som att min helg förstördes och ångra att jag inte for till Lule=(...Men vi får försöka hitta på något annat som kommer nog sluta med att vi ändå inte göra någonting eftersom inget är öppet..
Tänk att man kan gå till toppen humör hela veckan och så plötsligt bara känna att allt är pest! Men men får försöka få upp humöret igen på någotvis..
Veckan som sakt har de ju inte hänt mycke..Jag har Zumba och tagit promenader=) Busat med Oliver och Myst i massor=) Jag har också varit förbi jobbet en sväng=) Och varit på stan och köpt lite sockar åt Oliver..
Igår var också Anna.A och Klippte mig=) Man har de så himla bra som har en privat frisör!Tack fina du för att du klippte mig! Skönt och få frisera sig lite de sommras jag sist klippte mig :P
Färga har jag också tänkt göra men sparar de närmare Julen=)
Ja de var väl allt och ingenting!
Men man kan ju inte vara på dåligt humör när man har en glad kille som kutar omkring i sin gå stol<3 Han gör mig så Lycklig!<3
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!