7/2

Hejsan=)
Inskoliningen går ju super! Igår lämnade jag han själv på dagis. De kändes mycke konstigt och gå hem utan han och vara alldeles själv. Kändes tomt men jag passa på att städa och diska lite=) Han var från halv tio till kvart över elva. Han fick äta lunch där och satt och åt när jag kom han flina så klart när jag kom,Sötnöten!
De hade gått så bra och han åt som vanligt väldigt bra=) Och idag fick han även prova vila där så fick nån timme till ensam tid som jag bara tog de lugnt.
De är så roligt och lämna han för idag när vi kom så sa små barna "Ååå, nu kommer söta Oliver" dom är för go!
De hade gått bra att sova=) sedan idag så var vi på bvc och vägde och mätte och fick vaccition, en i vardera ben å de var inte kul=( men de gick över fort. Han väger nu 9095 och är 73 lång=) Sen har vi varit förbi mitt jobb och jag kolla upp tider som jag ska jobba till veckan sen var vi och handla för sedan fara på dollar. Sedan for vi och mötte upp Åsa som köpte vinter skor till Oliver, Han första<3 Tack så mycke Åsa för de!
Ikväll har jag varit på home party hos Jockes tremänning Anna. Var jätte trevligt=) Och så blev de beställa grejjer så  klart!
 
Jo jag var ju och zumba igår med Åsa och det var kul=) fast de var inte lätt med alla steg, haha! Men tjejen som hade de fråga om jag dansa förut,nja bara prova sa som. ja men då har du kankse nå dansa för de syns som jag har dansa..Man som sträkte på sig å tänkte jo men jag är ju natur begåvning,Hahaha! Skämt o sido
 
Oliver har ju fått present av mormor sin=) En liten ryggsäck han kan ha på dagis och halksockar och ljus som han kan ha på tårtan  <3 De Tackar vi för
 
Nä nu ska jag sova natti natti !
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!