25/1

Tjaba!
De har varit en jobbig morgon Oliver vakna vid fem och då gav jag han flaskan sedan somna om, de var ju som inga problem men sen vakna han vid sex igen och skrek och de gjorde han länge. Försökte söva om han och la han i min och Jockes säng men de gick inte. Stackarn! Han hade nog ont i magen=( Men han somna om en stund för sedan vakna och börja skrika och så höll de på några gånger. De gör så ont i hjärtat när man inte vet vad man ska göra. Men till slut så somna om en bra lång stund och har nu vakna och är pigg och glad och dessutom fått skita :p
Annars i veckan så har man städa och tvätta :P Varit ute på promenader. Tisdags kväll var vi förbi Jockes Syrra=) Och Onsdag kväll var vi förbi Jockes tremänning Anna och satt och kolla recept :P Vilket jag gjorde igår med. Så nu vet jag vad jag ska baka och har skrivit upp alla recept och har även kommit på vad de blir för tårta. Är bara lite osäker om man ska baka en eller två?!
Igår kväll så följde Jocke med på en lång promenad=) Vi hade en riktig Myskväll!=)
Får se vad dagen har och bjuda på men ikväll blir de allafall personal skojj med min älskade arbetskamrater, De ska bli kul!
Trevlig helg på er !

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!