31/1

Idag har de varit en sån där känslo dag..Jag har känt mig lite nere bara känt mig ensam och bort glömd.
De är inge roligt med sådana dagar men man måste ha dom också
Jag har känt mig lite nere dels för att inga av min familijemedlemar kommer när Oliver fyller och sen så att man inte riktigt har har någon att umgås med..Visst jag har ju de men de stort sett alltid jag som hör av mig till folk de är nästan aldrig någon som skickar sms eller hör av sig till mig och då blir man lite ledsen. Och jag gillar att umgås med människor och är i ett stort behov av de så när de går perioder när man inte gör så mycke blir man lite nere..
Men hej de går nog över denna negativa tankar snart men annars så är allt bra och mår bara prima ! De är bara de att tankar flyger iväg ibland.
I veckan annars då?!
Jo i Måndags kväll så åkte jag till badhuset för att simma, Mycke skönt var de! och bra träning också :p
På Tisdag så tog en premiär åk medbrädan i Boxliden å gud så härligt de var ! Jag har verkligen sakna åkningen.
De har varit en stor del i mitt liv och åkt i många backar i Sverige. Vi har haft de så himla roligt tillsammans och man åkte överallt där man inte fick åka,hehe :p Jag gilla utmaningar. Sakna dom tiderna!
Jag ska tusan ta upp åkningen igen! Åka mer helt enkelt=) Oliver och Jocke var också med<3 
Oliver titta hela tiden på folket i backen och var helt facinerad, Lill plutten! Tids nog ska jag lära han att åka:p
Oliver fick även åka bob första gången, jag satt med han och styrde och Jocke drog men de tyckte han inte så mycke om utan var lite skrajj :P
En härlig kväll var de i allafall=) Och bra träning blir de om inte minst i benen :p
Igår var Jag och Oliver förbi Olivers farmor och fika och surra en stund=)
Idag har jag varit till min kära kollega Maria som snart ska få sitt fjärde barn så hon är så rund =)
Så de har ju varit en bra vecka ändå=) Sista veckan Oliver är hemma så den kunde igentligen inte bli nå bättre:p
Fast än är inte veckan slut för i morgon börjar helgen :p Och då ska vi njuta av den
Ha en bra kväll Hejs !
 
 
 
 

Snart inskolning

om en vecka ska våran lilla kille börja inskola sig på dagis!
De känns helt sjukt! de bara prirrar i magen att de är så snart
Men de kommer nog gå bra=) De är bara svårt att inse att han redan är så stor att börja dagis
Så denna vecka ska jag bara njuta av att vara hemma med Oliver<3 
Våran fina lilla kille
 

28/1

Vill börja med att säga Grattis till Maria som fyller år idag=) Hurra hurra hurra!
 
Helgen har varit kanon!Fredags förmiddag börja med att Jocke kom hem med blommor och lunch åt mig, kunde ju inte börjat bättre! På kvällen så var de personal skojj i Tuvträsk där vi åt jätte god mat..Massa lekar och även lite underhållning av en grupp damer :p De var en svin rolig kväll med massa skratt så man hade nästan träningsverk i magen :P Tack alla fina arbetskamrater! Ett kanon jobb till Carola som gjorde maten och Bettan som fixat och trixa, Super!
Jag kom även hem med pris=) en chipspåse och en lila lykta, De var inte dumt de!
Man var ganska så trött på Lördags morgon när Oliver vakna vid fem, hehe :P
De vart att fara på dollar och handla massa med bra saker för sedan vidare till Jysk och handla lite där=) Och sist vart de handla mat så det vart en dag ute på fläng med lilla familjen=) När vi kom hem så fick vi besök av Krillaz och Fredrik. Så Jocke slängde ihop en kladdkaka med grädde, Mmm så gott!
Senare när dom farit vart de göra middag eller Jocke gjorde den å gott vart de! Kvällen vart de mys med gott och film=)
Igår så var vi väldigt kreaktiva :p hehe! Vi städa hela lägenheten så tvätta vi och diska i tre om gångar plus att jag hann både baka morotskaka och mockarutor=) Och sedan gick vi en promenad in till lilla staden och gick in på konsum och handla lite men Oj vad de är fint där nu! dom har gjort om totalt och vi har inte varit in där sen de gjorts om. Sedan vart de go middag och mys med film=)
Oliver har gått och fått magsjuka på de=( Han skiter som en häst! Jag byta i sängen i helgen för skitit ner den och han skiter fortfarande och har redan sen morgon hunnit skita 4 - 5 gånger! Och luktar illa som tusan gör de!
De förklara att han haft ont i magen och vaknar 5 på morgonen nu ett tag får hoppas de ger med sig snart!
Nu ligger Oliver och sover och jag ska ta tag i lite disk :p
Hoppas ni haft en bra helg och får en bra dag=)
 
 

25/1

Tjaba!
De har varit en jobbig morgon Oliver vakna vid fem och då gav jag han flaskan sedan somna om, de var ju som inga problem men sen vakna han vid sex igen och skrek och de gjorde han länge. Försökte söva om han och la han i min och Jockes säng men de gick inte. Stackarn! Han hade nog ont i magen=( Men han somna om en stund för sedan vakna och börja skrika och så höll de på några gånger. De gör så ont i hjärtat när man inte vet vad man ska göra. Men till slut så somna om en bra lång stund och har nu vakna och är pigg och glad och dessutom fått skita :p
Annars i veckan så har man städa och tvätta :P Varit ute på promenader. Tisdags kväll var vi förbi Jockes Syrra=) Och Onsdag kväll var vi förbi Jockes tremänning Anna och satt och kolla recept :P Vilket jag gjorde igår med. Så nu vet jag vad jag ska baka och har skrivit upp alla recept och har även kommit på vad de blir för tårta. Är bara lite osäker om man ska baka en eller två?!
Igår kväll så följde Jocke med på en lång promenad=) Vi hade en riktig Myskväll!=)
Får se vad dagen har och bjuda på men ikväll blir de allafall personal skojj med min älskade arbetskamrater, De ska bli kul!
Trevlig helg på er !

Vistelsen

Vi åkte tidigt i Tordags morse och tåget gick redan kl 6. Resan gick bra fast natt tåget som vi åkte sedan för vi bytte i Vindeln var försenat en halv timme men de var inte så farkligt=) De var så mysigt och behändigt och åka tåg.
När vi kom fram så gick jag och Oliver till mamma och åt lunch. Mamma var inte hemma så vi fixade nå mat som vi hitta i kylen=) Sedan traska vi på stan för att kika på dop present åt lilla Kajsa men de var svårt att hitta något så vi gick sedan och mötte upp Micke och gick hem till en han en stund=) För sedan möta mamma i stan för att titta lite  meroch hitta till slut något som jag köpte=) Mamma köpte lite kläder åt Oliver=)
Sedan blev de middag hos mamma för spendera resten av kvälllen där=) Anna kom även förbi en sväng
 
Fredag så var jag och pappa åt lunch på Bantai, Super gott var de! Sedan mötte jag upp Ida och Magnus och lilla Prince och vi tog en promenad på isen. De vart en promenad på ungifär en och en halv timme=))
Vandra lite på stan och titta :p Sedan blev de middag hos mamma och Micke och Jenny var också och åt=)
Sedan gjorde jag mig i ordning och försökte söva Oliver men utan resultat så mamma tog över och jag for iväg till min kära syster Johanna och hennes Jimmy där vi drack lite å surra å han spela lite spel för sedan ta taxi in till stan och gick på Olerys=) De var första gången jag var dit å stort var de! Så jag kom hem senare än vad jag hade tänkt men de var en super trevlig kväll! Tack Fina ni <3
 
Lördag så var de då dax för dopet som gick jätte bra även om inte Kajsa var så glad hela tiden :p hehe
De vart jätte god fika efter själva dopet=) Sedan åkte vi till byn för att äta middag och umgås där på kvällen=) Tog bussen sen till mamma för att sova.
 
Söndag så vart de fika med mammorna:p Johanna och hennes lilla kille, Maria och hennes lilla tjej och så Helena min fru så klart! Åt god lunch och surr i massor=) Tack så mycke tjejer de var jätte trevligt!
Sedan åkte vi till byn och surrade och umgås där en stund för sedan åka till stan och äta på max med Ida, Magnus och Isabelle=) De vart massa surr. Man var ganska så trött sen gick vi till mamma och stupa i säng.
 
Måndag tog åt att ta sig hem hela dagen!
 
De är ungifär de jag har pyssla med i Lule=)
Har haft de jätte bra som vanligt så Tack alla fina där hemma ! <3
 
 
På tåget
 
 Lill Prince på promenad på isen
 
Älskade Johanna 
 
 På väg på Dop
Frugan och Oliver
 
Vicky och Anders med Lilla Kajsa
 
På väg hem

Hemma igen

Nu är man hemma i Lycksele igen!
Resan hem igår var lång! De började med att de inte gick nått tåg utan fick åka buss och den åkte först till Boden för sen tillbaka mot Lule och mot Ume..De vart en riktig omväg!
Och jag fråga om dom kunde släppa av mig i Skellefte så kunde jag ta buss därifrån och då skulle de bara ta fyra timmar och ta sig hem och vara hemma vid tre men nää dom kunde inte de, dom kunde avvara två minuter för att släppa av mig utan tvinga mig som med ett litet barn åka hela vägen till Ume! De var fruktansvärt dåligt!
Och de slutar inte där utan ungfär 3 mil utanför Ume så får bussen soppatorsk så vi blev ståenade mitt på vägen och kön bildades..Haha! Vilket skämt! Vi fick vänta en timme på en ersättningsbuss så jag missa tåget till Lycksele och hade varit tvungen att vänta yttligare en och en halv timme men som tur var så körde Älsklingen och hämta mig, de tur man har en underbar pojkvän <3 
Så vi kom inte hem för en vid sex - halv sju..Så våran resa vart åtta timmar i stället för 4..Och inte hade man med sig så mycke mat för man trodde man skulle vara framme i tid så hungrig var man och de gjorde en inte på bättre humör :p
Men Oliver var en stjärna! Han var så snäll och sov i omgångar och gnällde knappt men nå vart han lite less men de gick så bra! Alla på bussen tyckte han var så snäll och flera erbjöd han nått att äta
Min lilla prins!
Usch så less och trött man var när man kom hem!
Så jag har nu krävt pengarna tillbaka!
Fy fan vilket skämt Sj är !!

16/1

God Kväll!
I morse vakna Oliver för sex och jag var ganska så trött :p Försökte få han och somna om efter gett han flaska men he gick ju inte :p Han var pigg och skulle vara på upptäcks färd :p Så han gröp om kring och försvinner in i köket och jag är då i vardagsrummet och de är alldeles knäpp tyst så jag går in och kikar och då sitter han på golvet vid ett öppet skafferi och är alldeles svart runt munnen och sitter och smackar och njuter av fulla muggar. Han har alltså lyckas hitta salta godisar. Jag typ inge godis men tydligen fanns de kvar två. Och gissa om han var nöjd! haha, Söt unge!
Strax efter nio somnar han om efter all upptäck och jag går och lägger mig jag med. De var länge sen jag la mig för vila mitt på dagen. Jag brukar ofta då diska å tvätta och sånt då men de hann jag med på morgonen så jag tog mig en förmiddags vila och Skönt var de! Vaknar sedan av Oliver som vakna och då var klockan tolv så vart de lunch=)
Sedan har jag packa väskan till mig och Oliver. Snacka om beslut ångest jag hade vad jag skulle packa ner har alltid de problemet, haha! Jag har ju kläder men kan ju inte packa hur mycke som helst :P
Idag har de varit lite skönare ute så de var jätte härligt att gå sin dagliga runda=)
Nu ikväll har jag legat läst Viföräldrar tidningen och prata med mamma och pappa i telen=)
Nu sitter jag här med kisse i min famn och är på vägi i säng
De blir en tidig morgon i imorgon för i morgon åker jag och Oliver till Luleå och vi åker tåg så vi åker redan kl 6.
Ska bli mysigt och åka tåg=) Hoppas bara vi slipper massa förseningar!
God natt på er !
 
 Nöjd Kille
Kille som vill äta själv
 

Livet som mamma

Nu har jag snart varit mamma ett helt år. Att bli mamma är mest fantastiska men också den största omställningen i mitt liv.
Man visste inte att man kunde ha så mycke känslor och kunna känna så mycke kärlek till sin lilla krabat.
när jag blev gravid så tänkte jag inte så jätte mycke på hur jag skulle vara som mamma eftersom jag hade fullt sjå att vara rädd för förlossningen men visst man var lite rädd inför amningnen hur man skulle veta när man skulle amma och när man skulle byta blöja. Men de föll ganska naturligt när Oliver kom. De är bara synd att amningen inte riktigt funka så bra och fick ha en onöjd kille. Jag skulle gett mer tid åt de kan jag känna idag och försöka lite mer.
Jag är ju väldigt öppen med de jag skriver och hade där ett tag de väldigt jobbigt. Jag hade en sorts depprition. Jag vart sjuk där tidigt när Oliver redan var kring en månad då jag fick magsjuka och sedan efter de så fick jag nästan 40 graders feber var och varann vecka och då ta hand om en liten bebis och dåligt med sömn och kombination med andra saker i livet som allt vart som jobbigt. Och plus alla dessa hormoner! Jag vart irriterad och ledsen om vart annat och kände mig som en dålig mamma och att jag kankse inte klara av de och tanke på att man inte skulle klara de gjorde att man mådde ännu dåligare. För inte trodde jag att man kunde känna ilska mot en sån liten underbar liten krabat. De var mycke jobbigt! Men de gick ju över efter ett tag för jag hade min Älskade sambo som stöttade mig och människor jag kunde prata med om de. Jag har också läst mycke om de här i vi föräldrartidningen och det är ganska så vanligt att man kan känna sig så och jag att är inte ensam.Men livet är ju ingen dans på rosor.
När denna tid gick över och bort sett från de jobbiga så kunde jag verkligen njuta av att vara mamma och de är helt underbart! Att få ha en sådan liten i sin famn och känna värmen och den oändliga kärleken man känner är helt obeskrivlig att ligga och titta på han och inspektera dom som små fötterna och små händerna och ligga snusa och pussa på han de slår allt! Och sedan få följa hans utveckling till när han log första gången, att bara få höra han skratta så känner man enorm lycka! Till att se han lära sig ställa sig upp är helt fantastiskt!Och som jag känner de nu så skulle jag inte vilja fara tillbaka och jobba, skulle kunna vara hemma hur länge som helst!
Att kliva upp morgonen och sitta på golvet i hans rum och titta när han leker är så underbart!
Att bli mamma är de bästa som någonsin hänt mig och skulle aldrig velat byta bort de för alla pengar i världen!
Och Oliver har varit så otroligt snäll nästan hela tiden och jag har kunna tagit med han överallt. 
Underbara barn!
Att vara mamma är de bästa som finns!
 

15/1

God kväll!
Jag är snart på väg i säng men tänkte jag skulle lämna några rader=)
De har varit rikitgt kallt här både idag och igår men de hindrar inte mig för att gå ut :p Igår så gick vi in till lilla staden för att gå på ett möte på Folksam. Där de togs upp om pensionen och han berätta vilka olika pensioner de finns och vad man får ut och kan säga att de är inte kul och bli gammal. Jag kommer inte ha mycke pengar när jag går pension så då starta jag ett konto som jag kommer lägga undan varje månad till min pension. Så jag kan leva och njuta av livet när jag blir gammal=) De känns skönt! Då har man mindre ångest för att bli äldre, haha!
Och skulle jag nu bli arbetslös eller något sånt så kan jag bara göra så dom slutar dra pengar så de är bra och enkelt. Sedan tog en försäkring till Oliver också. En sjuk och Olycksfallförsäkring så om något skulle hända om han får men eller en sjuk dom kan få ut en summa pengar och den är ända upp till han fyller 25 så de är ju bra.
När vi kom hem så kom Anna på besök=) Alltid lika kul. Så vi bestämde att vi skulle ta en promenad idag och de gjorde vi=) Trevligt med en promenad kompis=)
De är ungfär de jag har pyssla med i dessa två dagar=) Bra och trevliga har dom varit.
Nä nu ska jag lägga mig bredvid Jocke och sova God natt på er!
 

Olivers utveckling

Det är helt fantastiskt och få vara med Olivers utveckling, även om man kan tycka att de går alldeles för fort :p
Redan när vi kom från bb så börja han lyfta huvudet. Jocke har filma det=) Han trodde att han tog kort men de blev med på film å de är så himla kul att ha kvar.
Vi andra månaden så börja han upptäcka lite smått hans händer och fötter. Han titta på dom och undra vad de kan vara.Han börja nu och le och skratta mycke.
Vid tredje månaden vänder han sig från mage till rygg
Vid fjärde månaden så börja han sträcka och greppa saker
Vid femte månaden börja han med att stoppa allt i munnen de han fick i handen. Han börjar förstå när man leker "tittut" och han vänder från rygg till mage.
Vid sjätte månaden så börjar han sitta själv men hjälp av stöd då de är väldigt vingligt och nu börjar han sig hasa sig och det gör han bakåt genom att trycka ifrån med armarna. jag tror de var här omking denna månad han börja förstå hur man sa sig fram på gåstolen men han är lite för kort för den.
Men vid sjunde månaden så kutar han om kring i sin gåstol och bara älskar den! och backa är väldigt roligt :p
Vid åtta månader så börja han resa sig upp och stå på knäna. Han sitter helt själv nu och kryper också för fullt. Och så har nu upptäckt kökslådorna och har börja dra ut dom.
Vid nio månader har han lärt sig att resa sig helt men ta sig ner igen till golvet är svårt. Han är verkligen överallt nu och ska klättra och riva ut allt från skåp och dyligt.
och vid tio månader så kom han på hur man tar sig ner när man ställt sig upp.
Han har verkligen lärt sig nått nytt varje månad och alla framsteg han gör blir man bara så lycklig och stolt=)
Han verkligen duktig och har lärt sig ändå väldigt fort.
 
Om man ska gå över till maten så hel amma jag han till han var ungifär tre månader. Ammningen för mig var jobbig tycker jag. Nog för att de var mysigt ibland men mesta dels så tyckte jag de var obehagligt och de gjorde så ont varje gång jag skulle amma men de gick över när han fått äta en stund. Han åt så himla ofta varrannan timme men sedan när han blev mot två månader så åt han efter 2 till 3 timme. Jag fick sitta väldigt länge med han också de kändes ibland som att jag bara fick amma. Men de var för att han var ju aldrig nöjd utan ville ha mer och jag hade inte tillräckligt så bestämde mig att sluta och de var de bästa jag gjort!  De blev en helt ny kille, han var så glad och nöjd hela dagarna och de var så skönt! härligt och se en nöjd kille=)
När han var vid fyra och en halv månad så börja vi ge han smak portioner och de var gröt han fick smaka först. Vilket han älska! Sedan gav vi han blåbär, banan och efterrätts burkar. Så vi kan också smaka lite mosad frukt och potatis. Vi har också prova ge han barnmatsburkar men de gilla han absolut inte! Så de är de ända han vägrar äta, annars äter han allt=) när han var åtta månader så börja vi ändra om kosten så då bytte vi ut vällingmålen till vanlig mat så han åt lunch och middag vanlig mat och så välling på morgonen och kvällen. Ja sen får en frukt till mellanmål. Och så håller vi på fortfarande och de går så bra.
Han är ett matvrak och kan äta hur mycke som helst! Så maten är inget problem vilket är väldigt skönt
 
Han verkligen en glad liten kille men mycke bestämd och tjurig
Han sitter aldrig still och han gör mig så Lycklig!
Han är den Finaste och bästa i mitt liv och jag är så glad att jag får vara mamma till denna lilla kille
Han har verkligen fått en egen personlighet och utveklingen fortsätter
Vi Älskar dig Oliver över allt annat ! <3 <3
 

13/1

Hej hej!
Snart var denna Söndag slut på
Denna vecka har väl inte hänt så mycke förutom att städa å gjort alla hus sysslor och varit ute och promenera :p
Och Oliver har även tagit sig ner själv från min och Jockes säng=) Jag var orolig att att han skulle ramla men då vände han benen mot golvet och gled ner och ställde sig för sedan ner på rumpan och kröp iväg, jag blev en stolt mor :p Alla små framsteg han gör blir man så glad och förvånad att de bara helt plötsligt händer.
Torsdag kväll var vi och hälsa på hos Sofia med familj och satt och surra=)
Å i Fredags så var jag och Oliver till fina Layal och hennes döttrar och hälsa på å fika =) För sedan på kvällen kom Krillaz och Lia å höll oss sällskap :p
På Lördagen så va hela familjen Bäckman familjen och bada på badhuset, De var så Mysigt! åt lite lunch där också=) Synd att de är så himla kallt där och Oliver frös ganska mycke. Sedan senare så blev de en god middag hos Åsa=) Å trött var man efter dagen men de var riktig bra dag=)
Idag har vi varit upp till Sidberg och hälsa på Jockes farföräldrar=) Men jag har varit så trött så kände sen att nä vill hem till sängen så när vi kom hem stupa jag i sängen och sov två timmar, De behövdes! Jag kände bara att min kropp behövde vila..Man har ju som inga sovmornar och Oliver vaknar ibland på nätterna så man får springa och stoppa in tutten så man ju inte alltid så sammanhängande sömn därför man kan känna sig lite trött och slut på ibland och en sån dag hade jag idag
Nä nu ska jag snart he mig i sängen
Men en bra vecka har de allafall varit=)
Kram på er
 

11 Månader

Idag blir min Älskade lilla kille hela 11 Månader!
Livet går alldeles för fort! Tycker de borde gå liite saktare:p
Oliver han växer som han ska och han kryper och klättrar som en tok :p Han drar sig upp där han kan , som sängen, vardagsrumbordet och tvbänken ja allt där de går å så håller han i sig och går längs de. Först så lärde han sig bara å komma upp men inte ta sig ner på golvet men nu har han börja få in riktiga tekniken på de med=)
Han pekar också på allt=) Men mest på lampan som han börjat fattat :p
Han har även nästan tagit sig ur sin matstol och gåstolen..De är alltså full fart på han och de gäller och ha koll :p
När han hör musik så diggar han, genom att gunga med kroppen och när han står upp så böjjer han på benen och så skakar han på huvudet med, Han så Jäkla söt när han gör de! Jag kan inte låta bli att små skratta åt han=)
De roliga är att han tycker om badrummet han kryper alltid dit och ska vara å gräva i allt och stå och kolla i tvättmaskinen :p Jag vet inte vad som är så facinerad över badrummet :p och appropå badrum så har vi börja pott träna lite, Han får prova sitta på potten en gång varje dag en kort stund..Vi ser ju hur detta ska gå :p
Underbara unge!
Den största skatt man kan ha
<3 <3
 

Bus med mamma


7/1

Hejsan !
Nu har man hunnit vara hemma en vecka och jag har redan smått hemlängtan. Man har haft och göra nästan hela tiden i Lule så nu när man är hemma och gör inte så mycke om dagarna så blir man utråkad. Jag är en sådan person som måste ha människor omkring mig och saker att göra annars så blir jag deprimerad. Men nu har jag börja försöka tänka om och tänka positivt=) Jag har varit nere och bitter i flera år men nu är de dax med en förändring på de!
I allafall så börja året med att Jocke varit magsjuk och fått skita i flera dagar, han till och med smitta Åsa. Så han har legat hemma hela veckan och jag har haft huvudvärk i flera dagar så de har blivit bara att tvätta bort en massa tvätt och städa bort julen. Jag har då tagit mig ut allafall och i Lördags så fick jag med mig Jocke som behövde andas lite frisk luft. Vi har inte velat träffa nån för att smitta någon
Helgen vart då bara en massa mys! Vi såg sista filmen av Johan Falk, Kodnamn Lisa Och gissa vad bra den var! Den var så spännande så jag och Jocke kunde knappt sitta still :P
Idag har jag varit och gått till stan och gick in till jobbet för att skriva löneraport, har som glömt och skriva för de jag jobba i December men de är bara en dag så :p Var sedan och köpte mig en kalenderbok för de ny året=) Dom är bra att ha de är bara ett måste för mig :p
Nu ikväll har Sara, Elvin och Åsa varit hit=) Och Kusinerna har fått busa med varandra=)
Och just nu sitter jag i sängen och fundera på att snart krypa i säng=)
Hoppas ni haft en bra start på året
 
 
 

I Min ryggsäck

Jag satt och skrev ett långt inlägg men efter ett tag kände ja, nä jag vill inte blotta mig så mycke om mig själv även om jag har skrivit mycke om mitt liv så måste jag inte berätta allt.
Vi alla bär på en ryggsäck som är olika tung. Vissa har tyngre med andra lite lättare men vi har alla något som är jobbigt som vi bär med oss.
Min ryggsäck har fylld med en massa saker. Jag har varit med om en del i mitt liv.
Jag har ustått mobbning under många år
Jag bär på sorg och har förlora flera människor i mitt liv
Jag har haft droger i mitt liv även om jag har inte har tagit själv så har jag sett de och upplevt de
Jag har haft självmordstanka och velat tagit mitt liv både som mindre och vuxen ålder och Tacka för de att man inte gjort de.
Jag har sett människor blivit slagna framför ögonen på mig, å då mena jag inte en kväll på krogen.
Jag lider av Panikångest av allt 
Jag fått ta emot ganska mycke skit i mitt liv!
Man har hamna i arbetslöshet flera långa perioder
Men ryggsäcken tar inte slut där utan den kommer fyllas på under livet. Men trots allt man får gå egenom så blir man starkare och man lär sig och leva med de. Man kan inte gräva ner sig och titta bakåt utan se framåt och leva livet vidare.
För livet har mycke underbara stunder också och av kärlek från vänner och familj och allt roligt man gått egenom så övervinner de allt! De är de som gör livet lättare att leva av allt roligt man får uppleva.
För mitt liv har börja falla på plats. Allt känns så bra och jag mår så bra.
Men livet är fullt med överraskningar
Människan är otrolig vi är en överlevare och vi klarar allt bara vi vill !

Bilder från 2012


2012

Sitter och fundera vad man gjort under året..Och livet har ju sina upp och ned gångar så har man genom hela livet och jag brukar ha ganska mycket nedgångar men detta har det var ett mycke bra år med lite dippar=)
 
Jag börja året med att vara höggravid..Att vara gravid är en mäktig upplevelse!
Men sedan denv 9 Februari var den bland den bästa dagen i mitt liv! Då kommer lilla Oliver till världen och blev mamma, VI blev föräldrar! De var så mäktig känsla att få träffa han för första gången<3
Livet förändrades för oss totalt!
Medan man har haft massa bebis mys och blöjbyten så hände de andra saker
Jockes mamma fyllde 50=) Min Morfar fyllde 90=) Så vi var på dessa två kalas
Vi har haft besök av min familj och vänner
Oliver har också hunnit få en kusin och tremänning=) Och de innabar att de blivit tre dop också
Flera bekanta som fått barn också :p
I sommar har vi även varit på bröllop på Jockes kusin
Vi har varit till Luleå flera gånger=)
Har rest ner till Skövde och hälsa på fina Tove med familj <3
Mindre bra är ju att jag början som mamma så var jag sjuk mycke och fick åka till doktorn flera gånger men inte hitta nå fel=( Hade en tid med lite depprition ett lite tag med alla dessa hormoner som fanns i mig..Bort med de dåliga nu
Oliver har fått uppleva sin första Julafton och Nyårsafton
De har varit ett fantastiskt år!
Och ser framemot vad 2013 har att erbjuda=)
 

Luleå

Annars I Lule har man hunnit med och göra massa saker=)
Dagen före Julafton så var hela gänget och fika,Mysigt! Sedan var vi uppe till Morfar och han fick träffa Oliver och fick en julklapp som var ett foto på Oliver. Gissa om han blev glad! Fina lilla Morfar <3 De bara lyser i ögonen av lycka när han ser Oliver<3 han sa att nu kunde han se på Oliver varje kväll<3
På Juldagen så var jag, Jocke å pappa på storheden och titta.Amanda fick var barnvakt=) Sedan var vi och åt middag hos Maja och Sören <3
Annandagen gick jag, Jocke och mamma på stan och titta in mellandags rean=) Oliver fick vara med pappa/Morfar.  Vi tänkte att de skulle vara så himla mycke folk och de skulle bli så jobbigt och gå omkring med vagnen.
De var dålig rea tyckte jag, Inte var de mycke. Men jag köpte underkläder och en tröjja och lite kläder till Oliver=)
Sedan har jag varit och hälsa på min en Faster en kväll och en annan kväll kom farbror till pappa och hälsa på=)
Har också varit till Rosvik och hälsa på Anna med famlij<3 
Hunnit fika igen med halva gänget :p Och en Dag så var jag och åt Lunch med Johanna, bara hon och jag, de var trevligt=)
Sett film med Magnus och Ida och brosan å Jenny en kväll=)
Och sen har Jag, Jocke och pappa varit på bio och sett Hobbit i 3D=) Den var bra! den måstes ses! Jag trodde den skulle vara dålig och hade dåliga förväntningar på den men icke:p Micke och Jenny var barnvakt=)
Har också varit förbi Jeanette och fått träffa deras lilla kille som är fem veckor=))
Men framför allt har jag fått träffa min andra hälft Tove<3 De har varit så roligt och se henne=) Hon med sin lilla familj var föbi både hos min mamma och pappa å så var hon med och fika på Juldagen så lite grann har man fått rå om henne
Ja de är ungifär de jag pyssla med :p
De har varit underbart och få rå om alla och träffa alla! 
Oliver har verkligen fått så mycke upppassning och dom har fått rå om Oliver också eftersom dom inte får träffa han så ofta=( Å att man fått lite stund för sig själv är ganska behövligt ibland
Tack Alla fina för en underbar vecka! Älskar er av hela mitt Hjärta <3
 

Nyår 2012

Nyårsafton hade typ inte planera nå mycke alls utan som bestämde i sista stund att käka middag ihop tillsammans hela gänget=) Vilket vart hos Helena men Klotski,Stini, Isabelle, Anders, Vicky och deras lilla Kajsa=)
Maten vart i sista sekund och tänkte först äta kina mat men de var ju typ stängt allt så vi orka inte fara runt och leta för vi var nog hungriga! Så de vart att ta med ett skrovmål :P Å satan så tid de tog! Ett mycke dåligt ställe..
Så vi åt och prata=) Och sedan vid tolv slaget stod vi på Helenas altan och titta på fyrverkerierna=) 
De var en lugn och trevlig kväll men fina människor, Tack Älsklade ni <3
Oliver såg också på fyrverkerierna för han vakna innan tolv slaget :p Men han och Jocke fick beskåda de i fönstret=)
 

Julen 2012

Julafton var super Mysig!
Vi vakna upp hos mamma där vi åt jullunch med massa gott och öppnade våra julklappar=) Vi fick mycke fina julklappar alla tre=) Oliver fick lite kläder och leksaker. Jag och Jocke fick tillsammans knivar och visp och sedan fick vi pengar och lite kläder och dyligt=))
Sedan vid tre for vi till pappa där de var kalleanka tittning och sedan Julbord! vart sedan julklappsöppning och även här så fick Oliver lite leksaker och kläder men också en ny bilbarnstol som var större, å de var toppen! Jag och Jocke fick handdukar, spela och en karaff och lite annat smått och gått=)
Resten av kvällen vart de surr och spela lite spel=)
De var en super Mysig dag <3
Tack alla för Julklapparna vi fick ! <3
 
Första julklappen på morgonen från mamma och pappa
Lite mys med Morbror och Jenny
Lite mys med mormor
La Familia <3
Oliver får julklappar
Moster och Oliver med Tomten
Hela Skaran <3
Syskonen<3
Olive gräver bland mammas godis :p
 

Hemma igen

Hej=)
Nu är vi hemma i Lycksele igen! De kändes lite konstigt att komma hem igen men samtidigt lite skönt ändå och komma hem till sin säng och till Kisse<3 Han var över lycklig att vi kom hem..Han har haft de jobbigt att vi varit borta så länge=(
Så vi har hunnit packa upp allt igår och tvätta en tvätt=) Men fy så mycke tvätt vi har! Helt sjukt!
Så jag har en del att göra :p
Tänkte bara slänga in några rader
Hej hej
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!