Olivers utveckling

Det är helt fantastiskt och få vara med Olivers utveckling, även om man kan tycka att de går alldeles för fort :p
Redan när vi kom från bb så börja han lyfta huvudet. Jocke har filma det=) Han trodde att han tog kort men de blev med på film å de är så himla kul att ha kvar.
Vi andra månaden så börja han upptäcka lite smått hans händer och fötter. Han titta på dom och undra vad de kan vara.Han börja nu och le och skratta mycke.
Vid tredje månaden vänder han sig från mage till rygg
Vid fjärde månaden så börja han sträcka och greppa saker
Vid femte månaden börja han med att stoppa allt i munnen de han fick i handen. Han börjar förstå när man leker "tittut" och han vänder från rygg till mage.
Vid sjätte månaden så börjar han sitta själv men hjälp av stöd då de är väldigt vingligt och nu börjar han sig hasa sig och det gör han bakåt genom att trycka ifrån med armarna. jag tror de var här omking denna månad han börja förstå hur man sa sig fram på gåstolen men han är lite för kort för den.
Men vid sjunde månaden så kutar han om kring i sin gåstol och bara älskar den! och backa är väldigt roligt :p
Vid åtta månader så börja han resa sig upp och stå på knäna. Han sitter helt själv nu och kryper också för fullt. Och så har nu upptäckt kökslådorna och har börja dra ut dom.
Vid nio månader har han lärt sig att resa sig helt men ta sig ner igen till golvet är svårt. Han är verkligen överallt nu och ska klättra och riva ut allt från skåp och dyligt.
och vid tio månader så kom han på hur man tar sig ner när man ställt sig upp.
Han har verkligen lärt sig nått nytt varje månad och alla framsteg han gör blir man bara så lycklig och stolt=)
Han verkligen duktig och har lärt sig ändå väldigt fort.
 
Om man ska gå över till maten så hel amma jag han till han var ungifär tre månader. Ammningen för mig var jobbig tycker jag. Nog för att de var mysigt ibland men mesta dels så tyckte jag de var obehagligt och de gjorde så ont varje gång jag skulle amma men de gick över när han fått äta en stund. Han åt så himla ofta varrannan timme men sedan när han blev mot två månader så åt han efter 2 till 3 timme. Jag fick sitta väldigt länge med han också de kändes ibland som att jag bara fick amma. Men de var för att han var ju aldrig nöjd utan ville ha mer och jag hade inte tillräckligt så bestämde mig att sluta och de var de bästa jag gjort!  De blev en helt ny kille, han var så glad och nöjd hela dagarna och de var så skönt! härligt och se en nöjd kille=)
När han var vid fyra och en halv månad så börja vi ge han smak portioner och de var gröt han fick smaka först. Vilket han älska! Sedan gav vi han blåbär, banan och efterrätts burkar. Så vi kan också smaka lite mosad frukt och potatis. Vi har också prova ge han barnmatsburkar men de gilla han absolut inte! Så de är de ända han vägrar äta, annars äter han allt=) när han var åtta månader så börja vi ändra om kosten så då bytte vi ut vällingmålen till vanlig mat så han åt lunch och middag vanlig mat och så välling på morgonen och kvällen. Ja sen får en frukt till mellanmål. Och så håller vi på fortfarande och de går så bra.
Han är ett matvrak och kan äta hur mycke som helst! Så maten är inget problem vilket är väldigt skönt
 
Han verkligen en glad liten kille men mycke bestämd och tjurig
Han sitter aldrig still och han gör mig så Lycklig!
Han är den Finaste och bästa i mitt liv och jag är så glad att jag får vara mamma till denna lilla kille
Han har verkligen fått en egen personlighet och utveklingen fortsätter
Vi Älskar dig Oliver över allt annat ! <3 <3
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!