28/5

Hej hej=)
Nu är jag här igen :p
Jag har inte skrivit för jag har varit till Lule=))
Vi for Onsdag eftermiddag vid två hela famljen denna gång=) Men den här gången hade vi med oss ett stort släp för vi skulle plocka med oss brosans soffa som vi köpt av dom.
Vi vart framme vid sex nån gång så de blev en sväng först till byn och där vara Maja och Sören<3
Åkte sedan till mamma där vi sov dom två första nätterna.
På Tordagen så åkte vi på förmiddag till Jeanette och hennes lilla kille Douglas=) Vi prata och käka lunch. Sedan så var vi ute och snurra en stund med bilen för sedan plocka upp mamma på jobbet och vi for och handla. Sedan vart de midddag och bara var där och myste. Var en sväng till Klotski och surra med han :p
Fredag så var vi på Gylzaudden med vänner och sola och lekte av oss lite,hehe:p
De vart paltfest hos mamma=) Och kvällen spendera vi i byn.
Lördag så käkade jag lunch med Anna på stan och gick på stan en sväng=) Hon jobbade delat den dagen och som otur lyckas jag alltid pricka in när hon har jobbar helg :p
Sedan var vi och hälsa på Morfar en stund<3 Han vart så glad! Han tycker de är så kul och få träffa Oliver de verkligen lyser i ögonen när han ser han.
Sedan drog vi till Johanna ena min syrra. Vi var i lekparken där vi lekte med Oliver och surra. Efter de så drog vi till byn där Oliver fick käka middag med Maria och Amanda. Jag och Jocke fick en utekväll=)) Vi åt middag med vännerna på Harrys<3 
Älsklingen bjöd mig som en morsdagpresent<3 
Jag åt bbq rebs och tog även efterrätt tobleronefondue men jag dela med Hellan. 
Sedan drog vi på Olerys. De var super trevlig kväll med dom finaste vännerna<3
Söndag så var de Morsdag så då åkte vi självklart till mamma och fika och hon fick självklart en liten present.
Sedan packa vi ihop våra grejjer och hämta soffan och drog hemåt.
De har varit så himla bra! Vi har haft kanon väder också dessutom så de har inte kunna bli bättre!
Fullt upp har de varit=) Vi hann med en del shopping också och de mesta var till Oliver:p Fick sommarkläder vilket han inte ägde nå av.
Tack alla fina där hemma! Love you<3

Stora lilla killen

Oliver är nu 1år och 3 månader jag kan inte fatta vart tiden far vägen men de är kul samtidigt och få följa hans utveckling och se han växa.
De är nu som han verkligen är som goast ändå att han som förstår mer och går själv och är jätte busig.
Han ska verkligen peta i allt som han inte ska vara i. Leksaker är inte lika kul som att dra ut alla saker över allt!
Han är verkligen över allt och ingenstans!
Han har förstört lite saker här hemma men men de går inte att göra nått åt de nu:)
Han är ändå väldigt smart ändå för han förstår när man säger åt han när man säger åt han att gå till pappa och när han har saker i handen så förstår han när man säger ge med den eller gå med den till pappa. Han blir väldigt arg när han inte får som han vill och säger man nej så ger han sig inte. Ibland försöker han lura en som att han får inte gå till soporna eller till kattmaten men han vill dit ändå och då försöker han genom att titta på mig och då gå till kattmaten och när jag kommer då mot han så vänder han och springer till soporna å så går man efter å så vänder han om till kattmaten igen, Söt ungen!
Han förstår också hur man skruvar upp korkar så de gäller att se upp:)
Han förstår också hur man pratar i telefon för han kan stoppa mot öra. Han gör också brumljud när han sitter på sin bil eller leker med traktor. Annars så när han pratar så säger han mamma,pappa,titta,ack(tack),hej och där. Han surrar i massor men kan inte tyda vad han säger än, haha!
Ja han lär sig nå nytt hela tiden
Han är så duktig våran lilla kille
Mitt allt<3


20/5

Hej hej:)
Nu är de Måndag och ny vecka.
veckan som gått har varit kanon! I Onsdags så var jag ledig och de var fruktansvärt varm ute så vi var ute hela dagen våran lilla familj:) Så himla härligt! I Fredags så var vi också ute och gick och njöt av solen:) Skulle egentligen jobba lång kväll men världs bästa Carola hade fixa bort den för att vi hade bal med jobbet i ekorrträsk. Var en fantastisk rolig kväll med mycke skratt många lekar och god mat, Tack alla fina ni! Ni är helt underbara<3
Vilka änglar jag jobbar med
Så det vart en sen natt och fick inte så många timmars sömn för jag skulle upp och jobba dagen efter men de var de värt ! Så jag har jobba resten av helgen fast de hade varit skönare å vara ledig och njuta mer av solen men men:)
Idag har jag varit ledig men de har inte varit lika varmt idag men när solen varit framme så har de varit varmt. Jag passa då på och sova idag när Oliver sov sin vila på förmiddag å skönt va de!
Jag brukar inte sova när han sover för då passar jag på att göra annat men inte idag. Hade inte Oliver vakna så hade jag nog kunna sova bort hela dagen så skönt var de. Men de behövs ibland för man får inte så mycke vila när man har en kille som vaknar sex varje morgon nästan:p
Men när vi vakna så gick vi ut och for i väg å ranta runt först på dollar och sen till Sofia där vi stanna en stund.
For sedan och handla mat. De vart att sitta ute och äta första gången på balkongen men de var lite små kallt när vi inte har sol där. Man var inte så hungrig så de vart en sallad.
Har nu träna ikväll och ligger ny duschad i sängen och myser med kisse<3
Bra slut på denna dag:)
Ha de gött!


Finaste och dyrbaraste jag har <3

https://cdn1.cdnme.se/784174/6-3/pic_51947b109606ee63364516c4.jpg" class="image">


16/5

God morgon!
Jag är trött som tusan! Men Oliver vakna halv fyra igår och klockan fem idag så man är ganska så trött.
Jag har haft en jätte bra vecka. Min mamma kom ju förra Onsdag och stanna till Söndag:) Synd att jag jobba Torsdag, Fredag hela dag så hann inte göra så mycket då men men. Lördag så var jag å mamma ut på stan och var in på secenhand där mamma fynda tre jätte söta tavlor till Oliver och gardiner till Olivers rum, Tack mamma för de!
Sedan gick bara om kring på stan.
Sedan på kvällen kom vi på att gå ut så vi for med min arbetskollega Anna på någon förfest för sen ut på Cityhotellet för rockabilly kväll. Inte min stil av musik men jag hade kul i alla fall. Jätte trevligt och gå ut med mamma. Skönt och rå om mamma några dagar<3 Tack mamma för allt!
Nu i veckan har jag jobba och i Tisdags kom pappa på besök på eftermiddagen och sov här. Han skulle nämligen till Umeå på Onsdagen så då passa han på att komma hit. Skönt att rå om han också en stund. Vi hade så mysigt med att äta gott och se på melodifestivalen
<3
Idag så är jag ledig så får se vad man gör
Nu ska jag kolla vad Oliver har för sig


8 Maj

God morgon Onsdag!
Nu har de gått en vecka sen sist. Jag glömmer som bort de detta med skriva men antingen har jag inte haft tid eller så är jag för trött:p
Sen Valborg förra Onsdag så har jag hunnit jobba hela helgen men har hunnit träna och i Torsdags så var vi på Leklandet Där vi busa av oss och fika:)
Fredags så var vi på Svärfars grav för han hade fyllt år då och så blev de middag hos svärmor för sedan då jobba.
Så nu då i veckan så jobba jag Måndag och igår var jag ledig:) Har hunnit träna båda dagarna. Sen har fina Anna från jobbet varit hit en kväll och ätit hallon paj som Jocke gjort, gott var de! Och igår kväll så var vi och promenera.
Igår så var vi även på stan en sväng och Oliver fick sig en mjukisdress för presentkortet som var kvar och Jocke köpte nu sin kostym, Oj så fin han kommer bli! De känns helt sjukt att vi ska gifta oss!
Idag blir de jobb som gäller och direkt efter jobbet ska jag träna för sedan ikväll kommer min kära mamma hit<3 Mysigt! Synd bara att man jobbar på dagarna men jag är ledig i helgen så hinner umgås då.
Nä nu ska jag äta frukost ha en bra dag allihopa!


1 Maj

Hej Onsdag!
Vilken toppen helg jag hade i helgen som var:) I Lördags for vår lilla familj och plus Krillaz till Umeå för en dag med shopping och god mat kvällen så låg jag och Jocke å myste framför serier
Söndag så tog en liten promenad för sedan fara in till samhället och köpa fingervantar till Oliver och en bh till mig:) Strosa sen runt dollar. Så vart de städning av hela lägenheten också.
I Måndags jobba jag hela dagen och sedan var Anna Jockes Tremännig hit å surra men jag var så himla trött hela den dagen var de igår och idag med, vet inte vad de är.
I går på Valborg så jobba jag hela dagen och sedan vart de middag hos svärmor. Kvällen spendera vi sängen med serier. Vi orka aldrig fara på någon Majbrasa, har aldrig riktigt varit intresserad av de ja de ända som när man var lite äldre så festa man men annars inget speciellt.
Idag har jag varit ledig, Skönt! Så då har vi varit upp till Sidberg och umgåtts och ätit god mat och bara myst! Nu har jag nyss varit ute och sprungit 27 minuter och kört planka en minut, helt impad av mig själv tanke på att jag aldrig varit en som tränat gymmet är nog stängt idag tanke på att de är röd dag så därför jag körde på en löpar tur så nu sitter jag här ny duschad och full med ny energi:)
Nu blir de väl bara mysa ner i sängen resten av kvällen:)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!