Bilar !

Jag och jocke har suttit och kollar på bilar hur länge som helst..vi hitta en fin och billig bil men då tycker sen en del att man ska slå till och en andra del att de är inget bra köp...
Jag håller på bli galen!!!
det skulle vara så galet kul och å skaffa mig en bil..
men jag vet inte vad man ska köpa för någon?!!
om man kunde få hjälp av någon som är bra på bilar!!
Jag vill ha en bil som inte drar så mycke...

Annars idag har jag och jocke varit på stan en sväng och kolla runt..men det finns inte nå mycke i denna stad och hurra för...
så har jag färga jockes hår också..det blev blont...och han är så otroligt fin=)...han passar så bra i det!

Här kommer en bild

Så snygg <3

28/4

Nu har det gått några dagar sen jag skrev..men jag har inte haft någon lust att skriva för att det händer väl inte allt för mycke...

Igår var jag då allfall på modevisning med Anna..det var jätte kul att hon fråga mig=)..synd bara att jag hade migrän för annars hade varit ännu bättre..men det var trevligt=)med många olika människor som gick, inte bara dom där smala..hehe..men alla kläder var inte min stil!...vi ryckte på ögonbrynen nån gång..haha..å så fick skjus av annas lilla syster=)...haha..hon är ju som rolig..å jag som tycker jag kör dåligt..men emma hon är lite speciel när hon kör..haha..nå mer säger jag inte :p

Jag har inte sovit knappt nå alls i natt..jag la mig och skulle försöka sova men det gick inte alls å somna det ville inte gå över..jag vart helt tokig!..så jag låg och halv grät så ont hade jag de..jocke han var snäll och masera min nacke eftersom det brukar lätta..å då var klockan kvart över tre..ja det lätta lite men bara så minsta lilla..men jag tog mig två alvedon och försökte sova och tillslut släppte och jag somna men efter som klockan var så mycke så hann de inte länge för en klockan ringde och man var tvungen för att kliva upp..å sur var jag!..haha..jag ville ju sova!!..å trött så in i helvete var jag..men jag tog mig en dusch och somna en stund i soffan..så gick man till jobbet men tror du inte då jag fick tillbaka huvudvärken när jag promenera..less!!..så jag tog mig två alvedon på jobbet..som så klart att det inte funka men jag tar dom ändå i fall att dom skulle funka..haha..men jag vet att inga tabletter funkar på mig!!
tur jag jobba till tolv bara så då var det hem och sova nån timme..å nu mår jag mycke bättre=)..men jag har liiite liiite värk i huvudet..
Jag måste gå till en sjukgymnast å få hjälp med min nacke och huvudvärken..hoppas dom kan hjälpa mig om vem annars??!..men jag brukar ha jätte migrän slutet av min mens..å det är slutet av min mens nu..å det är inge kul kan jag lova!
Ja men i allafall har jag haft besök av Vanja och lilla Alycia=)..det var trevligt..jätte kul att dom kom=)...jag och gjorde en snabb städning..haha..för man vill ju inte att det ska vara allt för stökigt när man väl får besök..hehe..å vi har inte besök ofta..
Jocke ha farit i väg till körskolan
orka inte göra mat så jag tänkte gå på kiosken och köpa nån panpizza eller nå..
Fan jag eller vi kankse de heter måste sluta äta så mycke slisk å götta som vi gör...nää skärpning nu!!!..å mina promenader har som försvunnit..men för man har varit lite nere och inte alls då velat göra nå..men nu är det inge snö så nu kan jag promenera=)
men ikväll blir det bara soffan!

Gu det är så spännande!..jag är så glad på nå vis=)

Så här har jag känt mig!hängig och helt slut på!

25/4Igår när jag skulle gå och lägga mig låg min kära Simba och sov på mitt skrivbord...han gillar och ligga på udda ställen..men han är så fin min lilla kille=)
skulle aldrig vilja vara utan han <3

Idag har jag spendera tiden i soffan och lega och titta ut genom fönster och titta på katten när han har busa..Ha inte känt för att göra nånting!..bara känt mig på dåligt humör!...skulle få besök idag men de blev ju inte..å när Vanja väl hörde av sig så orka jag ingenting..så då blir de att vi gör nånting någon annan dag..
de behövs städa och diska..men orka inte lyfta ett finger..jag tar nya tag i morgon..för det är ju ändå ingen som kommer hit så då gör de inge att det ser ut som de gör!

Saknar dig Tove i massor !!

24/4

Idag har det varit en sån där dag man tycker livet är jobbigt å värdelöst!..
Men jag blir på dåligt humör när jag är rastlös..för när jag vet att den vackra dagen blir ingenting att göra..nå har vi varit ut en sväng och gått vi har varit och handla sen har jag diska lite..men har som stort sett legat halva dagen...
Jag vet att man ska tänka positivt och vara glad för att man får vara frisk..men människor strävar alltid efter nå högre..å jag vill bara ha något att göra och någon att vara med..folk här i lycksele och alla mina vänner och till och med min famlij vet inte vad jag har för liv här!..folk anar inte hur ensam man är..
folk säger men ring nån å hitta på nå med..men vem ska jag ringa till om jag inte har någon att vara med?..ingen vill ju vara med mig..man gör ju sakerna man vill de till?eller..det låter jätte enkelt..nå finns det säkert saker och göra men om man varken har folk att umgås med , ingen bil så man kan fara någonstans...hur mycke finns de att göra?..ja man kan göra saker ensam men man vill ju inte vara ensam hela tiden å hur kul är de att göra saker ensam jämt?
de känns som om jag kunde lika gärna ha jobbat..nå skulle jag kunna jobba hela tiden!..men jag skulle nog bli ganska trött!..men min pappa jobbar ju jämt å har gjort de jämt..har levt för sitt jobb..men så vill jag nog inte heller ha de!
Därför är jag negativ!
om någon kan säga vad man kan göra här i lycksele och de är någon som vill vara med mig då lovar jag att blir positiv..men de kommer som inte hända så :p

Det hade gärna fått regna hela helgen!

Ha de så bra vad nu än pysslar med i helgen!

22/4

Tänk vad man hinner göra när man kliver upp bra i tid=)
Först så tog jag och jocke en duch sen gick vi till arbets..jocke skulle skicka in nå papper..så var vi en tur på dollar och köpte lite grejjer som sköljmedel och dylikt.
Så gick vi på bolaget köpte nå ny öl och cider
Så sen var vi på ibbes och käka pizza som lunch/middag..super gott!..man blir så äkligt mätt!..jag är typ fortfarande mätt!..haha
Så sen så tog jag tag i diskhögen och har städa toan..det är så roligt å se resultatet=)..men de är just innan man ska börja som det är jobbigt..haha..
Så nu sitter jag här och ska snart dra iväg och jobba..skönt=)

Måste bara visa vad min kära fästman köpte till mig
Han köpte ett ljus med där de står "saknar dig" och en jätte fin text=)..han tänkte att jag skulle titta på den när han är utomlands..Så gullig han kan vara<3..men den har får nu stå vid stigs foto
Så gulligt att han bara göra sånna spontana saker=)..och jag såg inte heller att han handla dom sakerna=)

Love you<3


styvsyskon/styvföräldrer

jag läste en blogg om det stod att den hade fått sig en styvsyskon somhon kom bra överrens och skrev att "man brukar ju inte komma bra överrens med dom"...
Jag tror att folk har lite förutfattade meningar om det!
Min pappa och mamma skiljde sig när jag var sju år..efter ett år eller om jag minns rätt så träffa pappa en ny kvinna som han blev tillsammans med och hon hade en flicka sen tidigare..johanna gick på dagis då och då hade hon inga syskon..men vi kom hur bra överrens som helst!oj så mycke vi har gjort tillsammans!...vi har hela familjen åkt i väg varje år på sportlovet och åkt slalom vi har semestra till stockholm, varit utomlands..ja hur mycke som helst!vi har haft de väldigt kul ihop!..
Visst har jag bråka med både johanna och maria..men i alla famlijer blir det bråk någon gång!..
Jag skulle adlrig någonsin byta bort dom!..å sen fick våran lilla syster Amanda=)
Jag är glad att pappa träffa någon som gjort han lycklig=)
Förut var vi två i syskon skaran och nu är vi fyra...å det är mycke roligare och vara fler=)
Dom är min famlij och kommer alltid tillhöra min familj!
Klart glömmer jag inte mamma heller!hon har haft några karlar även om jag inte har kankse gilla de så har jag acceptera dom!..men dom flesta har varit bra!

Man kan ju tro att ju äldre man blir att man blir klokare så då är de lättare att acceptera att föräldrarna skaffar ny..men i många sammanhang så är de inte så..utan dom är mer sura och brukar inte tycka om att det kommer någon ny...
Som jag..jag var liten jag tog de hur bra som helst inga problem..men för min storebror var det jobbigt han skämdes så mycke att föräldrarna skiljde sig..men han acceptera maria och amanda fort=)

Men visst det finns ju alltid dom som har de tvärt om att det inte är bra heller men samma gäller nog dom som lever med icke skilda!
Men det ska funka och man borde komma sams som en famlij även om man är olika!

Många kan ju tro att för att man skaffar en ny så ska de ersätta den andra...men så är det inte!..ingen kan ju resätta någon!...Men man vill ju att föräldrarna ska vara lyckliga och man kan ha det väldigt bra och ha kul!
Man måste ju acceptera alla människor!


20/4

Jag har nyss varit och promenera i min ensamhet med musik i öronen..men de är skönt att gå själv..å så får man rensa tankarna.

Jag är lite vrång och vresig ibland..men man får ju ge efter..man känner sig bara less!och när folk inte vill förstå en hur man tänker..men de är många som inte gör.
Men jag hoppas allafall Vicky och anders kommer hit i juni..även om de bara blir fram och tillbaka..får ta stanna längre nästa gång.
Å vi fick ett ett sånt fint inbjudningskort=)jag är så glad att dom bjöd mig..å jag hade hoppas på de också=)..å klotski som bestman..kan inte bli bättre!, men som sakt så är de förstås en helg jag jobbar så hoppas jag kan byta bort den med.
Så nu har man två fina inbjudningskort å jag hoppas jag kan gå på bägge, skulle vara så kul!


Å när jag gick omkring för mig själv så tänkte jag..jag är inte den jag en gång var.. nu är man är blödig..man ältar och bara tar i mot allt skit...
Vad skulle den gammla maria göra?..då den tiden där livet lekte..inga bekymmer..brydde sig inte huvudtaget om någon snacka skit om en och om folk hitta på massa saker om en..man bara skratta och tänkte tragiska människor..
å det borde jag göra nu..att inte försöka byr mig om allt skit..för jag kan inte rå för att människor är som dom är..å att folk kan hitta på saker så dom tror sig själva..det har jag varit med om mycke!..
Jag tror ju att nu för tiden att jag kan förändra människor och hjälpa vissa människor..Fuck it!..man kan inte hjälpa människor som inte vill förstå andra och lever i sin värd...
So fuck it!..no more mister nice gay!..fast jag är ju ändå snäll men man kan inte vara snäll mot alla specielt dom som inte är snäll med en!
Så bu bä..hihi...fniss fniss..
Ne fan jag måste ju se fram imot en sommar ju..med en tripp till tove i örebro..hem till lule..å säker får man nå besök också..
hur bra som helst!..sen också en fundering att sen nästa år flytta här ifrån..hur underbart skulle inte det vara?!..jätte underbart!..men jag vill jobba här ett tag å ha min semster..haha..

Å snart är de Valborg vad ska man göra då?..dricka alkohol och gå ut på hotellet låter som en bra ide!..vem är på?..jag å jocke!..vi är dom ända som ställer upp för laget..haha..

Jaa Jävlar!!
I´m back on track!
Får se hur länge detta håller in jag faller i svacka igen..nää nu ska jag inte in å nå svackor mer!
Tralalaala..det går in genom ett öra och kom ut genom det andra..vaa sa du?jag hörde inte??...
hahaha..det är så det ska vara  ta ingen skit!

Nä nu blir det film nästa!

äää !

En nästan en sömlöst natt..med massa grubbel!..men somna till slut men då skulle man ju upp!..mycke drygt!..
Å livet kan vara så totalt jobbigt å värdelöst ibland!...men vissa gör min dag..
Jocke är ju en..som glömmer alla bekymmer och skrattar tillsammans och bara myser=).. och sen en till som gjorde de att jag bara ää!..min bror..Han skrev på ett ungifär "köp en maskin givär och mata ner allihopa"..han ska alltid vara så brutal..haha..
Så jag tänkte bara då äää nu skiter i det här orkar inte bry mig om det dåliga mer!
Å det just det jag tänker göra idag..bara gå till jobbet som om det regna!
"glöm dina bekymmer i morgon kommer de nya"

Ä nu ska jag gå till jobbet!

Vits Att jag änns finns

Jag var så less på allt igår..och bara grät, jocke försökte att trösta mig men jag var inte så snäll först men till slut så omfamna han mig..

Jag känner att jag alltid kommer sist!...jag försöker så gott de går komma hem så mycke som möjligt finnas och uppskattar er alla...men de känns som om jag inte får riktigt tilbaka...folk väljer ta mig sist..
Å folk dom kan som behandla mig som dom vill.. putta bort mig..och sen bryr vissa sig inte över huvudtaget!
Folk slänger så mycke skit..sparkar på en när man ligger ner och det gör så ont!
och det blir bara mer och mer skit!

Men jag kankse är värd de??

Varför är de vits att jag änns finns till!

Jag vill så gärna inte finnas mer..men jag är för feg för att göra nå..å det kankse är bra..för jag skulle kankse ångra det sen..jag vill inte ge upp man måste kämpa..men de känns som om det aldrig kommer att vända!


Men eftersom ingen värkar bry sig..så vad spelar det för roll om jag skulle försvinna!
Ingen kommer sakna mig ändå!

varför ska man finnas när man inte behövs?!

18/4

Det var en jätte trevlig kväll med jobbet=)..jag diggar dom allihopa!
var först på badhuset..jag bada inge för att jag varit sjuk och är fortfarande förkyld!..men jag hade sååå gärna velat vara med!..men man fick sig många skratt!..åt goo sallader och glass till efterrätt=)..jag och frid vann en vattenpistol som vi hade ganska kul med..haha..
sen gick jag och frid hem till hon för efterfest..och alla kom dit sen..så tog mig en cider och massa prat och skratt=)..hehe..jag gick hem vid halv tolv för jag skulle upp och jobba..
Å jag glömde min vattenpistol hos Frid!..å hon hade världens sötaste kisse!
När jag vakna på morgonen så kände jag mig bakis..snacka om huvudvärk!..jag har käka alevdon i flera dagar men dom är värdelösa dom funka ju inte!!finns de inget som är starkare?
Annars har man inte gjort så mycke mer har tvätta och städa lite idag..har bara varit på latsidan!..hehe..
nä men de helgen har varit toppen och borde göras om!


Jag måste bara säga att shit vad många som ska gifta sig i år!!..kan snart räkna dom på en hand!..det måste vara årets trend..haha..shit att folk har råd helt plötsligt..eller så hänger man inte med man börjar bli i den åldern att folk gifter sig...
Det är jätte kul med bröllop..skulle gärna vilja gifta mig men inte nu!..när man har skaffa barn och varit tillsammans i 20 år så skulle jag nog kunna tänka mig..
Men det ska bli kul..man är inte bjudna på alla och det är inte alla man kan gå på heller..
Det är roligare att gå på bröllop...å gratis fylla!..hahaha...
Men i dagens sammhälle så skiljer typ hälften av dom..inte för att jag tror dom som gifter sig nu kommer skilja sig!klart man ska tro på förhållande och giftemål..men man ska nog vänta några år..tycker de är lite väl tidigt om man bara vara tilsammans typ 2 -3 år å ska börja med giftemål...
Nä jag håller mig till förlovning!
Men jag unnar er som ska gifta er och önska er alla lycka till !

Apropå giftemål och par...så finns det ett par som utsrålar så mycke värme och lycka och det är Maja & Sören...å för er som undra så är de pappas sambo marias mamma och hennes man...
Allså jag diggar dessa två!...Dom är vänligheten själva!..dom är så snälla och varma så det inte finns!..man måste träffa för att förstå!..jag har nog aldrig sett dom bråka...
Maja förlora sin man vet inte när men det är nå ett antal många årsen..för Maja och Sören har varit tillsammans så länge jag har varit med!..tänk att hon kunde finna lycka igen och våga hitta någon och våga vara lycklig!Jag ser verkligen upp till henne..och Sören med så klart=)..så mycke värme som det finns oss dom kan man inte hitta!..

Jag ville bara säga de!..nu tänker jag inte skriva mer..
Men ska lägga upp en låt på Rabhi och Eddie gjort..å Rabhi är ju bara för söt måste jag säga..haha..
Låten är faktiskt ganska bra!

16/4

Skulle igentligen jobbat kväll men bytte bort den så jag jobba till ett idag=)..mycke skönt!..vi ska nämligen vara på badhuset med jobbet och äta gott och bada..jag hade tänkt bada men nu när man har varit sjuk så vill jag inte gör de nu..
Just nu sitter jag bara och väntar av tiden :p
Hoppas det kommer bli en riktigt bra kväll=)..jag jobbar i morgon delat men jag kommer ändå vara med ett tag..får se vad som händer!

Ha en trevlig eftermiddag och kväll !15/4

Det var jätte trevlig kväll på vinlotteriet=)...vi vart ändå några stycken å de var ju jätte kul=)...fick uppleva "änglarnas landningsbana"..helt sjukt!..denna snubbe har alltså häng upp tusentals med reflexer på träden längs vägen vid huset där han bor..flera kors och änglar med reflexer runt om å jesusgubbar..och massa skytlar nått exempel "vad tror du händer efter döden?" "vem skapade människan apan eller gud?"...å ni skulle ha sett på kvällen när man såg alla reflexer..de var helt sjukt!..alltså man måste nästan uppleva detta..haha..så åk till byskträsk!..haha..
Kom hem surra ett tag och så pang la mig på soffan och slockna det var som om man släckte ut ett ljus..mådd inte riktigt hundra..jocke bar mig till sängen..han är ju bara för gullig ibland=)..sov vändigt bra men vakna med världens nästäppa och feber..uch vad jag inte kände mig kry!..låg nästan hela dagen orka inte göra nå..men till slut så tänkte jag att jag måste ta tag i disken..diska inte länge förren jag börja blöda näsblod och fick smärtor i magen..så var tvungen lägga mig ner..sen orka jag inte göra nå mycke mer den dagen..så idag har jag varit mycke piggare men super förkyld fortfarande..men jag tog tag allfall med disken och städa köket och toan=)..
Inte så kul att vara sjuk när man har ledigt=(


Det är fler som jag som inte gillar denna stad..
För antigen flyttar man här ifrån och vill aldrig mer tillbaka eller så flyttar man hit och vill bara här ifrån..men de känns som om när man väl har flytta hit och fått sig ett jobb är man fast!
Du och jag har samma tänk lena när de gäller om denna stad!..man måste nog flytta här ifrån eller flytta hit för att förstå...men vissa har ju vänner , jobb och saker och göra här å då är väl klart folk stannar!
Å jag har ett jobb..men inget annat!..de är lätt och komma in i denna stad men sen blir man bara ifrån buttad och folk bryr sig inte eller hör av sig!de är få i denna stad jag litar på och kan lita på tycker jag!å Lyckesle är skvallerstad nummer ett..har nån gjort nå så vet alla andra om det nästa dag men de är ju för att denna stad är så pass liten..men i en liten stad borde man hålla ihop mer tycker jag!
Jag passar inte i denna stad..och jag är lite utanför!
Lena, jag säger bara de jag lovar att inte skaffa barn i denna stad de är ett som är säkert!
Men de har jag säkert sakt tidigare..
Å sen tänker säker flera att men de är bara att flytta!..men de finns inget som är bara!..jo kankse för er för ni har de väl inte de svårt att få jobb ,pengar och vet vad ni vill..för de första vill jag inte ge upp detta jobb som jag fått som jag trvis med hur bra som helst!..sen vill inte jocke flytta (inte än allafall)å de respektarar jag..å jag vill ju vara med jocke..men det får inte gå för länge!man vill ju vara lycklig och göra det man vill göra..så kanske jag får de en dag!..å sen är de inte lätt om man inte har jobb någon annanstans heller eller så mycke pengar och aldrig haft råd och göra så mycke..
Så livet är inte "BARA" så....

Nä nog surrat om de..nu sitter jag här ny duschad..tänkte lägga mig ner i soffan och villa resten av denna dag och kväll..


I Like Rosa !

11/4

Ja nu är denna helg över..skönt!..nog för att jag har haft de bra på jobbet..man skrattar ju alltid men ville bara att helgen skulle gå fort..
Det har varit super väder alltså..Varför kunde inte varit de under påskhelgen!..de är typsikt de..haha..å jag har inte hunnit varit ute och njutit mycke av solen när man har jobbat hela dagen..igår jobba jag delat men då orka man inte röra på sig..haha..nä men då dona man på här hemma..jaja men de kommer flera sådana dagar får man hoppas...
Jocke har lana hela helgen så jag har varit helt ensamen hemma..men de har inte gjort så mycke när man jobbat..ganska skönt faktiskt..hehe..och sovit har man fått göra utan att höra snarkningar..hehe..

Å jag har lagat så go mat när jag laga till mig själv..haha..men jocke brukar ofta laga men nu när man jocke inte äter vanlig mat måste jag göra min mat själv..å jag förundras ibland att jag kan ju göra go mat..hahaha..de gäller bara lägga lite tid och lite tänk så blir de bra=)

Uch så trött jag varit idag!..jäspa heeela dagen lång!..jag är jämt trött när jag går upp tidigt..jag vet inte hur jag ska göra för att bli piggare..Jag promenerar men då blir jag bara ännu tröttare och slocknar..vet inte vad de är eller om man får i sig för lite av nå..??!

Och inte nog med de så fick man huvudvärk nyss..såå kul!!!..nä nu orkar jag inte skriva nå mera...för de jag hade tänkt skriva försvann i all trött het..
Duschen nästa!

(Tycker ni ska komma till Lycksele på Valborg , tycker de är dax med ett besök nu!)Många Tankar !

Man har inte skrivit på ett några dagar..men har inte idas..och man har inte så mycke att säga..men tänkte jag skulle bara slänga in ett blogg inlägg..:p

Jag har varit ledig igår och idag=)..mycke skönt!så jag har sovit!...igår städa vi heela dagen låång..sen blev de se Arn filmerna=)..tänk om karlarna kunna se ut så där klädd med svärd på sidan..*Grr*...haha..

Idag har jag varit till skolan och prata om mina betyg=)..så nu ska jag äntligen få ett slutbetyg och de känns hur bra som helst=)..då kan jag söka sen till de jag vill söka..men man vet inte rikgtigt vad man vill söka..Ska man söka och ska man söka till undersöterska?..de är kul med hemtjänst men vill ju inte jobba på sjukhus å sånt?!..eller ska man söka till förskolelärare som jag fundera på länge?..men kommer jag få jobb sen när jag går ut?...jag är ju 23år snart 24..så ska man plugga i tre år..men jag vill ju ha barn när ska man kunna skaffa de om man pluggar och sen kankse man inte har jobb?..eller kankse jag blir artbetslös snart..å om jag får jobba här så vill jag ju inte stanna..och när ska man bilda familj?
Många tankar!jag håller på bli galen..jag vet inte vad jag ska göra?!..jag är rädd att man tar fel beslut..eller att man inte tar några alls så tiden bara rinner iväg....jag vet att de är bara jag som kan bestämma..men jag vet inte hur jag ska göra och vad jag vill!?
Men någon gång måste jag besluta mig för något..och kankse vet snart vad jag vill?jag känner mig gammal men samtidigt så ung..men klockan tickar!..för jag vill inte vara för gammal och skaffa barn!..och jag vill så gärna ha men de känns som att de aldrig kommer passa..å sen vilja vara i en stad jag trivs och ha mig ett bra jobb...
Men när kommer man få de?när kommer min tur och vända?

Ja man blir bara Galen!

Nu ids jag inte tänka på de mer!..annars idag har jag varit på lindex och handla för mitt presentkort jag fick från jul..hade lite kvar..blev lite rakblad och duchskräm=)
Men fy så jäkla dyra rakblad är..159kr för 4st de är helt sannslöst!..fattar inte hur de kan vara så dyrt!
jaja tur man har råd att köpa de...
sen har min överdel till bikini äntligen kommit!!..den är så fin min ROSA!!
Blir å äta lite rester sen ska vi till Domarvägen och fira Sara som fyller 19 idag

See Yaa !

jag vet har lite valkar..haha..men stoppa ändå upp en bild på min bikini:p6/4

Fy vad jag är trött !!
Skulle se film igår och höll på somna vid nio..men efter ett tag kunde inte mina ögon bära så jag somna..men vakna bara efter en stund och så gick jag och la mig i sängen..å jag har sovit så jäkla gott!!..jag som aldrig sover bra..men jag har varit trött hela dagen..vet inte om jag sovt för mycke men de kan jag inte ha gjort..jag klev upp sex i morse..
håller fan på somna!..
sitter å lyssna på nå musik..som jag inte vad de är sökte stoppa bara på nå..
tänkte ta en promenad med jocke sen när han kommer hem någongång :p..då kankse man blir piggare..

Måste bara stoppa upp nå bilder som jag fota nu typ just före påsk..det var en ekorre som satt på våran ballkong..katten satt med jätte ögon!..haha..såg kul ut..han fatta inte vad de var för något..så jag satt mig och kolla på den lilla krabaten..ekorrorar är för jävligt söta=)..å han gick fram och tillbaka länge på ballkongen..å stod ända på fönsterbläcket presic framför mig..han brydde sig inte nå..haha..han satt å slicka vatten för de smälte ganska bra då så de droppa..den är förjävlig på att klättra på husväggen..brukar se han ibland klättra på husen..och sen förra vecka sprang presic framför mina fötter..han är som villaryds lilla husdjur=)
nä nu ids jag inte skriva nå mer idag!

Ekorren !5/4

Nu är vardagen tillbaka igen..har jobba till kvart i tre idag..har varit en bra dag=)..men mycke tankar och planering :p...
känner mig typ deprimerad av att vara tillbaka..känns bara tråkigt..men man försöker ju så gott de går att de ska bli bra..
jocke har ju nu börja med medlet igen så nu blir de äta middag själv igen..får se hur länge de kommer bli så..hoppas bara de kommer gå bra denna gång..för jockes skull!
Har skrapa mina lotter jag fick av mamma i påsk=)plus att jag fick lite pengar tack lilla mamma<3...men jag vann inte på en ända lott=( ..så typiskt!

har suttit och bängla med bloggen..jag vet inte men tröttnar på den jag hade..haha..kunde fan inte bestämma mig..så jag tog bara en till slut..det blir nog bra!

Vet inte nå mer vad jag ska skriva om har ingen blogglust..finns som inte så mycke och säga just nu..men jag kan bjuda på nå bilder på de jag köpte i lule..sen blir de en promenad!


Hemma Igen

Ja då var denna påsk över och man är hemma igen!
Vi har haft sånt pissväder så det har ingått och göra så mycke..men den har varit helt okej ändå=)
på torsdag kvällen när man kom var var man ganska så trött!..det var fest då men orka inte gå ditt å säga hej...fredag så var vi till gammelstad och hälsa på anna å lilla Willam=)han är ju bara för söt!..först var han ledsen och se mig och vinka och skratta åt jocke..men sen så satt han i min famn och skratta=)
sen var vi och surra med leo på kioskpiraten en stund...
så var de bara hem å se tv surra med mamma och äta palt=)..mamma hade bjudit klotki med..men de är världens segaste människa!han är fan aldrig i tid!..haha..å han var ju så klart tio minuter sen..jäkla så jag och jocke ringde tusen gånger...men de var såå gott med palt=)
de var ju så trist väder ute och så blött så humöret var inte på topp men det blev allafall fest hos rikard..så vi prata och dansa:p..sen var de krogen som gällde!..gick först på allstars men då kom inte Magnus in för han hade mjukisbyxor..löjligt tycker jag!..de är ju en sportbar!..så de blev Heros..de var typ inge folk där å var skumt folk..haha..men vi hade riktigt kul ändå!..träffa en gammal polare från sunderbyn Alex..det var flera år sen man såg han!..så det var riktigt trevligt=)å jag drack till och med cola på krogen..jag är så duktig:p..haha..blev en tripp sen till max så klart sen..de krylla ju med folk!..ides först inte köa..men med bängel blev kön kortare så vi bestämde oss för att äta ändå..kom hem efter fyra och mamma satt upp..snacka om paff man blev!..haha..hon brukar stiga upp tidigt!...Det var en riktig toppen kväll!
Lördagen var man bakis när man vakna men med ett glas vatten och ett glas med treo var man på topp igen..de var mer jocke som var seg!..haha..for och fika med Christer på mcm kyckling macka så klart!...
gick lite runt på stan..jag köpte två fina tröjjor för priset av en=)..ska lägga upp nån bild får ni se..sen köpte jag ett par skor..så jag är super nöjd!
Sen på senare på kvällen så basta jag och mamma..jocke mådde inge bra sa han...så bängla vi om vad vi skulle göra..vissa ville ut och andra inte..men jag och jocke for och kolla på film..men vart som less..å tänkte nä nu ids vi inte fara någonstans..så vi köpte godis och dricka och gick hem till mamma och var med henne och såg på swat som gick på tv...men det var kankse lika bra!..hann inte se klart filmen för vi var så trötta!..

Så man har kännt sig lite less för när man far till lule vill man umgås med folk...å så när folk säger att man ska träffas så helt plötsligt så bara nä då orka man inte eller gör nått annat..så hör man inte av sig å frågar om vill att ska komma å hitta på saker...
Tycker det är så konstigt att så fort någon skaffar ett nytt förhållande..så sitter dom typ fast eller vill typ inte göra nå!
folk tjatar att jag ska komma och folk vill träffas men då när man kommer så orkar dom typ inte..
nää lite besviken är man..men det kankse är skönt att inte alltid göra för mycke när man är i luleå..skönt att bara komma bort ett slag!men man kan ju inte alltid hinna träffa alla man är hemma!

men jag har ändå haft en bra helg=)..tack alla underbara som var med mig och gjort helgen bra=)Bilder sen fredag=)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!