31/1

Då var denna helg snart över..skönt!..har jobba heela helgen!jobba delat igår och hela dagen idag..så man är lite trött!..Idag är de många som ligger i sängen med ångest över vad som hände eller att man är så bakis att man tänker "skulle inte ha druckit så där mycke"...å i helgen är de min tur och säga att de är skönt att inte var bakis!..men bra mår jag ändå inte..har huvudvärk som fan!!
å inte får man var ledig än heller..nope i morgon jobbar man heeela dagen lång!

Men nå var man liiite tvär över att man inte fick festa..en jobbarkompis hade in flyttnings fest och fick sms om att jag skulle komma..men orkar inte när man ska upp halv sex..hade varit jälvigt kul å vara med!..
å hur många som helst som festa igår..både här och i lule..
Men nu har jag då lärt mig en sak med denna stad att folk festar bara vissa speciella gånger..som nu i helgen var de nått som heter duvan cup inte för att jag vet vad de är men..å så festar folk lucialiret tro jag de heter och motorveckan och markanden..varför just marknad fattar jag inte..dom kankse firar att de är mer folk i stan när de är marknad..haha..annars är de som dött!..å de är de som är så trist tycker jag..jag mena om man bara kommer på nån helg att festa så är de ingen som festar å så är de dött på hotellet...nu menar jag inte att man ska festa varje helg..men att om man kommer på bara sådär så borde de finns folk ute...fast jag festar typ aldrig här..bara när dom från lule kommer=)..för jag har ju som ingen som vill festa med en så..
ja nu slut pladdra om de!

Jag är med och tävlar och jag som aldrig gjort nå sånt..man kan vinna två ögonskuggor och en eyeliner..gör de bara för kul skull sidan jag tävlar på heter http://millahoman.blogg.se

Nu ska jag duscha sen tänker jag se Wallander29/1

Idag har jag varit på Dollar och handla i massor!..så har slängt bort en massa gammalt å äkliga saker...fick värsta shocken när jag kom dit..shit så stort de blivit!..man kunde gå hur länge som helst där inne..var super fint!..
sen har jag hunnit med att tvätta och städa lite=)

Jag har helt glömt bort att Maria fyllt år i går...Ett super GRATTIS till maria!
Har varit och köpt en present men vill inte skicka den för den är ganska ömtålig så hon får den när jag kommer hem till lule=)Jag hatar att bråka!..jag vill inte!..å man har ingen ork heller...men de är inte alltid så lätt!..man vill att människor ska förstå en men de går som inte..antingen vill dom inte eller så går de bara inte..jag vill kunna skriva negativa saker om man är less lika väl som alla andra gör de..utan att man ska få skit å de blir massa bråk..
Men jocke fick mig och glömma alla bekymmer å de känns bra att jag har dig..man andas!..å lägger bakom sig!.."Glöm dina bekymmer i morgon kommer de nya"..å de stämmer..å de tänker jag göra!..
Men om folk vill ha bråk eller blir förbannad på en så är de upp till var och en..för jag ids inte bry mig längre att folk ska bli arg för jag tänker inte bråka med någon...detta år ska vara positivt som möjligt och om folk blir arg så tar de bara massa energi...
Folk får säga vad dom vill men jag lägger bara örat på å säger inget..så slipper man bråk..får man då hoppas..

Jag lägger så mycke tankar åt vissa personer på hur dom tänker å varför dom tänker som dom gör..de tar nog på min energi..man ska inte lägga energi på saker som man inte borde..de är inge bra!
Allt i huvudet ska bort , bort , bort!
Postivt tänkade Maria Thelin!..och bry sig dom som bryr sig om en!
Lite och göra

Gillar du kaffe?

NEJ!..hojja så äkligt de är


Det första du tvättar i duschen?

Håret.

Hur mår du just nu ?

Bara bra=)
Berätta om din senaste dröm?

Oj, kommmer inte ihågSkulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?

Ja de tror jagVad vill du ha just nu?

En stor Pizza med mycke ost på!Har du räknat till 1000 någon gång?

Nej de har jag nog inte gjort, vad jobbigt!Biter du i din glass eller slickar du bara på den?

Jag slickarAnvänder du smileys?

Klart jag gör=)
Har du träffat någon kändis?

Jajjmen de har jag


Gillar du keso?

Jag älskar keso!. Har de på min mackorVilken låt hade du sist i huvudet?

Lada gaga - paper GanstaHur många länder har du besökt?

4 tror jag
Är dina föräldrar stränga?

Min pappa har varit när man var mindre
Skulle du kunna hoppa fallskärm?

JA!Jag har alltid drömt om att göra
Glittrar någonting i ditt rum just nu?

nä, jag tror inte deBrukar du hyra film?

Typ aldrig. laddar ner i ställetVar kommer du vara på lördag?

På jobbet och sen hemmaVar du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?

På tv följde man de
Vad åt du till lunch?

åt mackor, te och äggHar du lockigt hår?

JaNär grät du senast?

För någon dag sen, håller inte reda på deHar du gått in i en vägg någon gång?

Nej, tror jag då allafallFavoritårstid?

SOMMAR !!Vem höll du senast i handen?

Jocke så klart=)Sover du med TVn på?

Det händerTycker du att du är gammal?

Ibland gör jag deÄr du mörkrädd?

Förut var jag inte de , men på äldre dagar har man blivit lite mörkrädd de finns ju så många dårar idag


 

Gillar du ditt liv just nu?

Så där, de är ju helt okej..synd bara att man inte bor närmare sina vänner och famlij

Man ska ju igentligen inte klaga men

 

 

Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?

Hmm??!..man badar ju sen duschar man ju när man bada färdigt

 

Har du bra syn?

Svin bra syn!Var är dina föräldrar just nu?

Ingenaning!..på jobbet kankse?!Vad har du på dig just nu?

Ett lila linne och ett par mjukisbyxor

 

Vad var det senaste du köpte?

köksgrejjer, godis , toagrejjer..massa saker på dollarHatar du mer än 3 personer?

Finns ingen jag hatar men de finns dom jag tycker mindre om eller några som jag inte riktigt vet vad jag har domAnvänder du sushipinnar?

När jag äter sushi så jaÄger du ett vapen?

Man har ju knivar hemma så jaGillar du ditt hår?

Nej!..skulle få vara tjockt!Gillar du dig själv?

Ibland
Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?

Bägge står mig lika näraHur ofta använder du MSN?

Varje dag !


Lady Gaga - Paper Gangsta

Dagens låt.
Jag bara älskar denna tjej just nu!


Burkan

Ibland har våran statsminister vettiga synpunkter!

Tycker de är så jäkla rätt i de dom säger !


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6500438.ab


Lady Gaga - Starstruck

Den här låten har funnits nu ä flera månader i telenfonen som jag nöter..men jag bara Älskar den !!


28/1

Det var jätte trevligt igår=)...fick semlor gu så gott de var!!..prata om en massa..vann ingenting denna gång=( ..snyft!..haha..men de gör inget=)...
När jag kom hem somna jag nästan direkt i sängen i vardagsrummet...men tog mig till sovrummet och där slockna jag direkt å vakna inte förren när jockes klocka ringde...gu så skönt jag har sovit!..varför kan jag inte ha så varje natt!
Men har inte sovit allt för länge allfall..å idag är jag ledig!..å de är såå skönt!..hade tänkt ta mig en promenad och sen handla lite mat=)..jag har varit så duktig och skrivit handlinglista..hehe..sen ska jag stöka på här hemma lite grann..för om någon måste ju städa om ingen annan gör de..

Jag och Jocke har fått klagomål för ett tag sen..wow!vi lyckas ju alltid bli utsatta..å bor man i en liten stad så skvallras de hejvillt..å gör nån någonting så vet folk om de dagen efter typ..
Jag skratta när jag hörde de allfall..grannen under har sakt att vi stampar på kväll/nätter..seriöst!dom tiderna sover vi!..jag vet vad hon menar lite grann för vi busar med katten ibland så då kankse de låter men de är inte på nätterna!..de är bara skrattretande..om man har något att klaga över så går man till hyresvärden inte går å skvallra de genom andra..så omoget!..eller så kan man ju ta de direkt med oss eller den presonen..fattar inte att folk håller på som dom gör!..jag och jocke har varit ganska utsatta...de är som gud vill att folk ska utsätta hos för skit!..antingen har man fått skit från folk man känner eller så är de från grannarna..först var de lule tanten klaga bara som när hon hade ungen hemma om vi drack..de är förstålse att man klagar när man festar men hon gjorde de aldrig när hon hade sitt barn hemma..securitas skicka hon en gång när vi satt fyra stycken och prata hade låg musik..vi levde inte änns om..hmm..till å med securitas tyckte de var lite märkligt..men dom hade ju kommit en gång tidigare för vi hade fest..så var tvungen betala 1200 spänn för andra gången när vi inte gjorde nå..idiot!..sen klaga hon på mi katt som gick in till henne å den gick bara in till henne..hon tvinga oss ha katten inne..alla fattar att en utekatt kan man inte tvinga bli innekatt..men hon fick ju skylla sig själv när hon tillät hon komma in två gånger å gav han mat! å så nu då grannarna här skrev lapp jävel om att när tvätt tiden är slut så måste jag ta ner min tvätt i tvättrummet och vi har två..och alla lämnar sin tvätt i ena rummet jämt men att de är bara vi som fått skit för de..idioter!.. Å så nu denna som påstår att vi stampar om kvällar å nätter..

Skvaller är de bland de fulaste som finns!..att folk håller på skvallra som vissa gör..å nu pratar jag om vuxna människor..så omoget av vuxna människor att hålla på så..å sen tror folk på de!...man ska aldrig tro på skvaller!eller så frågar man den de gäller hur de är..
de som på jobbet som en som skvallra till chefen en massa saker om våran grupp för vi är två grupper...dom skvallra om våran å säger saker som inte är sant..å våran grupp är tajt å vi skvallrar inte på varandra..när de igentligen den andra gruppen som är fulast som bråkar å håller på med rävspel..Jag gillar ju dom i andra gruppen!..de är bara i bland de händer!..men man ska ju hålla ihop inte skvallra..
Ush..inte skvallra!

Nä nu Blir de frukost=)


27/1

Vilket väder de har varit idag!..de har kommit massor med snö idag...nu får de ta å lugna sig vi är nöjda över de vi hade..men tydligen inte de..haha..jobbigt när de här sånt där väder..blir jobbigt å köra bil för man ser ingenting de är bara massa snö i vägen , vindrutertorkarna är värdlösa å blir full av snö..å så är de ju inge kallt heller..så man blir blöt om fötterna som drar med en massa snö..skönt att man bara jobba till halv ett och fick skjus hem..jätte lyx=)..har suttit och prata med mitt hjärta Tove..hon har de inte det lätt=( ..hon är omringad av idioter!å hon som inte säger så mycke..å jag har förstås alltid bästa lösningarna.."du borde nita bruden"..haha..våld löser alltid saken..haha..nää skojja bara de gör de inte å jag brukar inte slåss..men att spöa någon de hjälper faktiskt ibland..de gjorde för mig..de vet tove hon var med när de hände..nä men jag skulle inte vilja vara tyst jag skulle bli skit förbannad som den tjejen gör mot tove..uch!blir så arg på människor hur dom beter sig!
I allafall så har varit duktig och diska och röjt undan lite å så har jag stått och gjort egena köttbullar=)..hatar köpta!sen har jag kolla upp recept..jag vill göra nå gott!..får se vad som blir..
Ska snart bege mig till bolaget, vi ska nämligen ha vinlotteri hos Carola ikväll..ska bli så trevligt=)..ser om jag vinner denna gång med..det åter står att se..
See ya !


Tips På Mat !

de var inte något som stämde med mitt schema..jag kolla och kolla men fatt inte vad som var fel börja jag halv nio eller kl 11..hade en jobbig natt hosta och hade fruktansvärt ont i halsen..gick upp gurgla varmvatten med salt funka inte..sen hitta jag en halstablett så sen kunde jag sova..dom är bra dom där halstabletterna ibland=)...jag stälde klockan på kvart över sju..så ringde dom å sa jag börja kl 11..så skönt att bara vända om och somna om..men då var jag trött när jag skulle upp sen..haha..men de gick bra fick i mig frukost..kom till kontoret och kolla å de stämde..kolla sen upptäckte att jag hade ju gammla turernars tider..haha..så nu har jag skaffa mig dom nya..
men skön tur allafall jobba 11 till 15..haha..å har som bara mest städa=)

Gu så jag har dålig fantasi när de gäller mat..gick på ica och handla igår..man vet ju inte vad man ska äta..eller kankse för man kan inte laga mat..haha..de är så JÄVLA trist att laga mat!..men jag älskar och äta de..haha...å man orkar som inte laga ut kokbok så måste man köpa tusen olika igredienser..å blir pank på en maträtt..haha..
Kan någon ge nå tips på lätt lagad mat ??!

Jag är så trött hela tiden..min kropp är inte i form!...usch kan de inte ta slut!...

Jag vet att inte festa hela tiden har varit så bra..men jag har haft jävligt kul!..men när jag träffa jocke och var varannan helg i lycksele så var vi bara med varandra..
Man Hade "bättre" fullor förrut man minns mer av dom och garva mest bara åt de man gjorde..men sen efter gymansie blev de bara värre igentligen man minns ju knappt nånting..å så gör så fruktansvärt pinsama grejjer..hujja..man börjar bli för gammal!..så där man håller på skärpa sig..
De har varit mycke gorm om mitt festande och är de ibland..vistt livet handla inte om att bara supa sig full varje helg och de vill jag inte...allas liv ser olika ut och man vill olika..så om jag vill bara njuta av livet partaj å mitt jobb så är de mitt val inte ska hacka på mig för de!
man ska inte ångra saker man gjort..å de gör jag inte men man tar lärdom av de..!
Jag att jag har nu varit nere å klagar på mitt liv men jag försöker gått de går å försöka vara positivt och livet går ju som upp och ner..just nu känns de bara trist!..men allt är inte så enkelt!..jag bor i en stad där ingen vill vara med en..hur kul är de??..en stad som jag absolut inte gillar längre!...men jag ångrar inte att jag flytta hit jag är nöjd med mitt jobb..men jag är så ensam här!..lule finns de inte så mycke mer att göra men där har jag mina vänner och min familj..för de som gör livet värt att leva när man gör de tillsammans med någon...!


Nu ska jag sluta pladdra om gammalt liv och sluta tycka synd om en..de finns alltid någon som har de värre!..dom som lever i krig...eller dom stackarna på haiti..hujja!..så jag har de bra!..vi i Svergie har bra här alla fall dom flesta..
man ska komma ihåg att man är aldrig ensam om saker och ting..finns alltid som har upplever ungifär samma sak.

Nu ska göra mig i ordning sen ska jag och jobba!

See ya !

.

När jag sitter och tittar på gammla bilder så kan man bara sitta å njuta..så mycke kul jag har varit med om så många människor man har haft om kring sig..
men livet gå vidare..man växer upp säger man!
Men de liv jag lever nu är inte lika roligt som vi hade då..måste de vara trist att bli vuxen??
alla galenskaper vi hade för oss..livet lekte och man brydde sig inte så mycke..man tog en dag i taget..
man sket hur man såg ut och brydde sig inte heller hur andra såg ut...vi var så många olika människor men vi funka ändå så bra..man bara var..jag saknar de gammla..jag hade så kul och jag älskade livet..
Jag och tove för den delen var rädd att gå ut skola för vi visste inte vad som skulle hända..vi vill inte gå ut...fatta konstigt människor längtar att gå ut skolan och bli vuxen och tro att allt blir bättre..tyvärr tycker jag inte de..visst vi har haft kul efter men åren har gått och ju mer åren går så destu tråkigare blir de..eller visst har jag stunder som är kul ändå..
man ska blicka framåt..men vad har man å blicka till?..men de tur man har sina minnen kvar och dom kommer alltid finnas kvar..
Det är inte alla som vet vad man levt för liv förrutom dom man har varit med..och vissa som är kvar idag..de var en hel sjuktid..hade alltid något att göra även fast vi bara mest bara hängde..haha..men vi hade ändå kul!..men dom flesta träffa man genom UH Ungdomens Hus..som vart mitt andra hem!..otrolig underbar personal och vi hade otroligt Kul..tack UH!jag var aldrig hemma!man var aldrig ensam heller..man behövde bara ringa nån eller gå på uh eller bara åka in till stan så var nån där..klart var de fest varje helg..haha..men de fanns alltid nån fest att gå till..galna fester men vi hade svin kul..
En helt galen tid!..men den bästa..
Förstå att gå till ett liv att inte göra nånting..jag blir rastlös!
Är de så här de är och bli vuxen?!..fy fan vad trist!
Man får försöka tänka positivt ändå..men har inte alls lika kul liv idag!..men man kan ju inte roligt jämt säger man..men de borde man nästan ha..njuta av livet..de gör jag inte riktigt!Men tack ändå alla som har varit i mitt liv och gett så många roliga stunder. De är synd bara att man har knappt kontakten längre med många
Finns inte så mycke bilder från den tiden..de har funnits förrut men mycke är försvunnit


25/1

Helgen har inte varit kul för fem öre!..uch för att vara sjuk!..jag får bara mer ont i halsen ju mer dagarna går..nu får de ge sig tycker jag!..
men söndag så vart jag less orka inte bara ligga..så jag städa nästan hela lägenheten , lämna vardagsrummet åt jocke..och tog mig ett väl förkänt käk på frasses..nog för att Max alltid kommer vara bäst!..
ville absolut inte kliva upp i morse..uch!..å när jag gick till jobbet så kunde jag knappt andas jag var så nära på svimma eller nå..är nog ett tecken att man inte är riktigt frisk kankse?!..hmm..ähh de som inte dör de härdar brukar man säga!..

Det finns två grejjer som irriterade mig i morse..de ena är att när jag kom vid rödljuset när jag körde bil så var den nån jävel framför på cykel..å vissa av cyklisterna stannar ju vid rött ljus..åå jag hatar dom!!..var fan nära på putta till cykeln..de blir ju fan stopp i trafiken om cyklisterna ska vara mitt på vägen!..de finns ju cykelbanor!..fattar inte att dom gör så..man kankse ska göra så eller?..nää jag vet inte..tycker dom ska hålla sig sig från att vara mitt på vägen å leka att dom är bilar!jag kommer nog får leva med de ändå att folk gör så..men de är irriterat i allafall..
nummer två är att jag kom bakom en bil som låg på ungifär 40 på 50 väg..sen på 70 så låg den på mellan 50 och 60..sen svänger den av där jag ska svänga..å där är ju dagis och sånt å där är de 30..tror du jäveln ligger 50 då..vad fan??!!..jag fattar inte!..man gasar där de finns barn i närheten!..okej de finns säkert barn inne i stan med på 50 väg..men oftast så är de separerat väg och gångbarna..så då kan man minnsan snåla på gasen å puttra fram..Idiot!..de irriterar mig också..

Nä nu ska jag sluta vara irriterad..hehe..jocke for nyss utan för dörren och jag tänkte laga mig nå mat..får se vad de blir..

hållt på knepa å knåpa med vad jag vill ha för blogg design..men är nöjd=)..den vart så fiiin !!Det Regnar Köttbullar !

Såg den i går...haha..så söt film!..snacka om att den som har gjort den har grym fantasi!
Så jäkla kul !


22/1

Har ÄNTLIGEN fått kunna prata med min kära storebror..eller inte Micke men Lisa prata jag med..dom har som sluta blogga..å känns inge kul å inte vet vart dom är å så=( ..men dom är i Vietnam nu och dom har krocka med moppe och micke har gjort illa sig så han var tvungen att sy..så nu är han sängliggande stackarn=( ..de kan inte vara kul..men jag tänker på min storbror!och de är bra att de inte var värre!..tycker han borde komm hem!saknar han<3

Jag har blivit förkyld som faan!och fortfarande ont i halsen..hujja vill faan inte vara sjuk!..tänkte ta en promenad men jag tror jag skippar den..känner mig absolut inte pigg!...

Trevlig Helg!

Kom hem så jag får spöa skiten i airhocky :p


21/1

Jag tror fan jag håller på bli sjuk!..uch så trött jag är hela tiden!..å får med ont i halsen..
jag har sovit ett tag=)..sen har vi bara legat å myst nu ligger jocke bakom mig i sängen och sover..han är så söt!..han har ju lagat så super go mat dom två senaste dagarna..värsta lyxet..haha..
skönt att de är helg i morgon allafall..
har som igentligen inge stor blogg lust..har som inte så mycke å säg..eller de har jag men ids fan inte skriva nå!..
bjuder på bilder sen jul
:


Årliga syskon foto=) tyvärr saknades ju en=(

20/1

Jag är helt slut!
inte för att de varit stressad..men vi håller på flytta vårat fikarum för kommunen tycker den är dyr så de en annan som ska flytta in så vi ska få ett annat..hur jag hållt på nu i två dagar..igår plocka jag ur all skåp och mikro allt!från köket skrubba..å idag ha jag tagit alla skåp som är i hallen..å packa ner allt å bärt ner allt..man blir helt slut på!..uch vad jag hatar å flytta!..jag förstår inte dom som flyttar ofta hur dom orkar!..
jag har nog gjort de mesta och de har gått fort de är inte mycke kvar!..men de jobbiga är att man tar ur grejjerna å så torka direkt..de lättare ta ut allt först..men nu måste vi vara ute innan helgen..
nä hojja så trött jag är!

Jag har verkligen den underbaraste..jag var så trött och inte mådde bra..tog han uppe mig och bar mig in i sovrummet..sen gav han mig vatten!..låg och prata med mig en stund sen sova jag..helt underbar!
Vem går och köper godis till en när han inte själv får äta de!..vem står och lagar mat varenda dag till mig!
Jag tror inte man kan få en bättre karl!
Jag skulle aldrig klara mig utan dig<3


En Super Helg=)

Nu är man hemma igen.

Helgen i luleå har varit sååå rolig..bra att Jocke skicka hem mig..hihi..han är så söt!

åkte Torsdag kom till lule vid åtta gick till mamma prata med henne nån timme..sen kom Gullan och Magnus och hämta mig så vi for till magnus och skulle se film..ice age 3..haha så jäkla kul den är..men vi såg inte så mycke av den..satt mest och snacka och drev med varandra..hur roligt som helst!men jävligt trött man hade som stigit upp halv sex..men kom hem efter två någon gång..men vakna tidigt på fredag redan kl 10...så jag träffa anna och lill killen=)..fika och prata i flera timmar..skönt och prata av sig om allt och om allt som varit...sen gick vi på stan och kolla...träffa Barros och mikko som jag inte träffa på flera år!..hur kul som helst=)..sen for jag till pappa och åt tacos..mm så gott!sen kom magnus , gullan och maritza och hämta mig i byn..hur snällt som helst!..for till magnus satt och drev med varandra och prata..men även lite seriösa saker!..så kom Klotksi..så jag, klotksi och magnus drog max..mm..har saknar max!!..drog om kring lite..å klotksi var taskig som inte skjusa hem mig..var tvungen ta nattbussen hem..taskis!..men de gick bra ändå lyssna på alla fylletrattar som prata..haha..skönt att vara nykter för en gång skull..ni ser hur duktig jag är!haha..
Vakna vid tio på lördag igen..träffa Jeanetten på stan vi tog en fick..så länge sen jag träffa henne!..vi satt och prata och jag berätta om de som hänt..å sötisen grät!..jag hade så svårt att hålla min tårar...vilken underbar människa hon är!..men jag pallar inte gråta in för folk!..man kan bara förställa de hur de kan vara och förlora någon så nära..men man vet ju inte riktigt själv hur man skulle reagera..men jag är ju ändå delaktig i de hela..men för mig är de så konstigt så jag har bara inte fatta de!..
Sen så drog jag till mamma åt mat och gjorde mig i ordning..sen var de börja festa!..haha..gu så kul jag har haft de..har träffat gammla polare..sjukt att de var så mång man inte träffat på länge som kom..hur kul som helst!..Thomas , nille , mattias och osse var skit länge sen man såg!
prata med en engelsk kille..haha...jag kan säga att våran engelska inte var den bästa!...han var från nedanför london..å jag älska han dialekt!..
jag höll mig bra i skinnet!..jag drack med måtta!..även om de ser ut på varje bild som togs att jag var full men de var jag inte!
Men klev upp kl 10 på söndag med..så duktig jag har varit i helgen!..for till min marie träffa henne en stund sen for jag hem till pappa och åt..sen for jag och pappa ut en sväng..hämta väskan hos mamma sen köpte jag godis sen var jag bänkad framför johan falk!
Måndag så klve vi upp tidigt!så jag åkte med pappa..sköönt att åka bil=)specielt med lilla pappa..han körde till skellefte och jag körde från skellefte till ume=)..där åt vi på max å sen bussen hem..å så börja direkt att jobba..å jobba till halv tio..jag vill absolut inte jobba!..haha..
nä men helgen har varit underbar!..Tack alla ni är Guld värda!
just nu sitter jag och inte gör mycke..har ont i halsen som fan!..och jocke är ute och åker bil..
Bjuder på några bilder från helenas kamera..å nej vi kommer aldrig bli normala!haha

www.tellan.pixbox.se

Luleå Here I Come <3

fy fan vad jag inte var nå pigg igår!..hade sån huvudvärk men de var inte den som var värst utan nackvärken..men jocke massera mig=)..blev lite bättre sen..men jag var helt slut på..fick två tabletter alvedon sem var jag som gått som borta...sova en till två timmar vet inte riktigt..å middag fick jag knappt i mig..den var såå stark maten jocke hade gjort..(förlåt älskling)..sen mådde jag inte så bra..så jag åt bara kyckling och salladen..var lite hungrig sen när jag vakna..så jag tog mig två smörgåsar och ett glas juice..vi så ett avsnitt på csi maimi sen var jag tvungen gå å lägga mig jag kände mig så tung..vakna sen på morgonen var pigg för att vara jag...jag brukar vara så morgon trött..men då sen vid tio tiden kom de igen..gäspa som en galning..haha...fast jag fick ju ändå bra många timmar..jaa de är konstigt med de där!

Och nu har jag bestämt mig i morgon far jag till luleå<3...är lång ledig..guu så skönt=)så jag passar på att åka hem då..jag sa ju att jag skulle åka hem oftare de här året..hehe..fast året har bara börjat :p..tänkte först åka till skellefte hälsa på evelina..men de var som ovisst om vart man ska sova och visste inte riktigt vad som hände..så de får bli en annan helg..vart fruktansvärt taggad å fara till lule..så är de party på lördag då jag får träffa grabbarna..men förstårs tjejerna :p...men hann som inte träffa magnus å dom till nyår..nä men de ska bli kul=)..Längtar då jätte mycke=)

Nu har då julpynte åkt ner i källaren=)..mycke skönt att fått de gjort!..stoppa upp nya gardiner..även fast jag inte kan så mycke om vilka gardiner som passar..haha..men de är skit de samma!..å nya dukar och sånt=)..sen har jag städa heeela lägenheten själv!..man blev svettig kan man säga allafall när jag städa jockes skrivbord..de tog tid!..jaa, jag har ju inte orka bry mig hans yta han får göra som han vill å han får städa där..bad han idag men klart att inte karlar kan städa ordentligt!..haha..uch så skitigt de var..de var otroligt mycke papper bakom datorn..massa klegg med cola..så nu torka jag ALLT!..å dammsög bakom datorn..de var fan en hel pers ska ni veta..haha..men skönt att de äntligen är ordentligt rent!..allt är så rent i lägenheten=)är så nöjd!haha..får se hur länge de varar..haha

Nä nu ska jag ta och göra mig någon mat , sen måste jag packa!

Vi Ses !


11/1

Igår satt jag och jocke såg på johan falk filmen som gick på tv..nog för att vi redan sett alla..men dom är grymt bra!..
Satt och prata på msn med mina älskade<3 sen...jag har känt mig lite neråt..vill att de ska hända nå eller ha något att göra..men de är tur jag har msn så jag kan prata med dom=)...har försökt få lite planer för i år..de är flera som har sina planer..men jag har typ inga..fast de kan vara bra de med..man kan planer in saker sen..fast en sak som händer i sommar är att jag ska på bröllop och de känns jätte kul=)å så blir de i hemma staden så de är något man ser fram i mot=)...sen ska jag planera in resa till örebro till min Tove..får se när de blir men dit ska jag då allafall!
sen far ju jocke utomlands dagen före min födelsedag...nog för att de han behöver de..men jag skulle ha följt men resan var tyvärr redan bokad..vart faktiskt besviken..men men de är inget att göra..känns då surt å vara själv..men kankse de blir åka hem eller nå har börja smida lite planer på de..:p
men de är svårt att planera när man inte vet om man jobbar och hur folk jobbar å så där..men de är ju ingen bråska:p...

Men i allfall så när man sitter å pratar med dom på msn så känner hur mycke man längtar hem..å hur mycke vännerna betyder för en...jag har kommit otroligt nära dom sen jag flytta..och de är en stor skillnad från när jag bodde där..för många har ju flytta på olika ställen..man har har blivit äldre.. vissa har skaffat annat umgänge och sen har dom flesta nu jobb..
satt och kolla jobb i lule medans jag prata med dom på msn..man blir så less att de ska vara så svårt att hitta ett jobb!

klockan var rätt sent när jag stängde av datorn..och vi försökte sova..men till slut gick vi upp och vi prata länge...vi var inte änns trötta..men i morse var man lite trött allafall..hehe..men jag har hunnit städa och varit ute och gått och nu sitter jag här ny duschad=)..tänkte snart göra någon mat för sen blir de jobba..

Ha en bra dag!

Saknar er där hemma!

10/1

Vi har haft en sån mysig dag idag tillsammans=)...varit ute och gått en lång promenad de har varit otroligt skönt väder idag..inte kallt alls=)...jocke snöbada mig och vi gick och små reta varandra hela tiden..haha..sen har vi lega i sängen som vi fortfarande ha kvar i vardagsrummet..har inte orka he ner den de är skönt att ha den där den är..sett film å myst...så nu har vi ätit en riktig goo mat=)med mycke sallad och sånt till..vi har blivit nyttigare oja!..men i morgon börjar jocke med medlet..så då blir de äta själv..trist!=(...men men de ska gå de med..
skönt att man får sova i morgon med..jobbar nämligen kväll=)
Jag håller på bli galen!hitta inte tvålarna som mamma gjort själv som jag fick i julklapp..jag får så dåligt samvete!..å fy har sååå mycke skit över allt man skulle vilja slänga allt!..å under soffan ser de inte mysigt ut kan jag säga en och annan socka..haha..men tänkte jag skulle städa upp lite i morgon..tänkte jag skulle kliva upp ändå i hyfsad tid..får se hur de blir med den saken..
nu ska jag inte orka tänka nå mer på städning..ska lägga mig å se tv hela sköna kvällen

Ha de bra !


9/1

Igår satt man bänkad fram för tvn och såg på let´s dance när lyckseles kändis var med och dansa..han är så söt Rabih=)..såg stel ut men jag hejjar på dig ändå..och en som var grym var Willy jag diggar han stenhårt!..haha..jag och jocke skratta..då jäkla kul!..han måste gå vidare=)

Idag har jag sovit länge och väl..sköönt!..satt mig vid datorn för jocke han sov..han är ju uppe hela nätterna..
Så ringde Tove och vi prata en låååång stund om vad som händer å gammla minnen<3 saknar tove i massor!..
Sen tog jag på mig och skulle gå till Vanja..upptäckte att de bara var -4 grader ute..Woho!..skönt!..så jag fick mig en promenad=)..kom på att Vanja fyllde år å inte hunnit köpa nå så var snabbt in på dollar och köpte nå ljus och dusch grejjer=)..så kom sen Vanja och Mattias och mötte mig=)..dom fick ju en flicka den 27..Alycia heter hon=)...hon var sååå söt!..hon sov heeela tiden jag var där och när jag satt och höll i henne..en snäll tjej..hehe..så åt vi tårta och drack te..hade mysigt å satt och prata=)
Så när jag kom hem så var middagen klar..snacka lyx!..hehe..de blev köttbullar och mackaroner värsta lyx middagen..haha..men de var sallad och ett stekt ägg till..mycke gott!
ikväll vet jag inte vad som händer blir väl se nån film å mysa=)

Alycia :


En ny istid !

Fyy fan vad kallt de varit!..35 som mest..och mi morse när jag gick till jobbet var de 32..hujja!
bilarna har låtit som ett monster för dom har varit så kalla!
har inte orka skriva så mycke..de är roligare att läsa andras..hehe..eller så har man haft  många tankar men dom har försvunnit när man väl sitter vid bloggen..
Men de är skönt jag änligen har helg!..har ju som jobba alla mellan dagarå allt känns skönt att äntligen får ledigt!..så i kväll så är de let´s dance och våran lycksele bo är med=)så de är klart man ska se de..jag hejjar på dig Rabhi!...har köpt tortillas chips som de blir å smaska i sig de..för sen på måndag börja jocke med de där jäkla medlet igen och hoppas ideligen att de ska funka denna gång..tredje gången gilt brukar dom säga...
tänkte diska lite..de blir nog sen middag..för åt en goo macka från lilla bagis vid två..men jag känner inte för att diska!..bläää!

Jag saknar dig gumman!de är mer ett år sen vi träffades..men vi ska ses snart..de måste vi!
Älskar dig<3

Boondock Saints

Så Grymt bra film!!
den är gammal men den är är grym!..såg han igår :p
och snart kommer en två=)måste ses!
Och dom är så grymt snygga skåderspelarna Sean Patrick Flanery och Norman Reedus!..MUMS


Mål för 2010

de är många som har nyårslöfte..men jag har aldrig haft nått..de där med lötfe känns inte bra för man vet att man oftast inte håller de..och ett löfte måste man hålla och de blir mycke press att måsta hålla de..
så därför kom jag på att de är bättre ha ett mål...de är bra att ha mål för då har man något att sträva efter men inget man måste göra..
så jag och jocke skrev ner mål som vi vill nå detta år..för jag kände att de behövs en förändring för att må bättre!

Mina mål är att
Tänka mer positivt : man har varit så nedvederande mot sig själv och mått jävligt dåligt , man har fått ta imot så mycke skit från olika håll. så ska börja tänka positivt och vända saker till något bra..för att jag ska klara av och bo i denna stad så måste jag
träna mer : jag måste börja ta upp mina promenader så de blir regelbundet..tänkte ju börja boxning men fanns ju så klart inte här..å gym är inget för mig!
Äta nyttigare mat : jaa inge mer billys!..så länge vi har pengar
bara äta godis på helgerna: måste sluta äta så mycke godis!
Konsumera mindre alkohol: Jag blir ju alltid så jäkla full å minns aldrig slutet av kvällen..man vill som minnas och de är inte så bra att dricka för mycke

Sen ska jag försöka åka hem till lule så ofta jag kan...för att man ska må bra så behöver jag komma här i från ibland...
får se hur de går med målen men de ska nog gå bra..jag har ju ett helt år på mig!
sen har jag och jocke gemensama mål som att hitta på mera tillsammans..eftersom vi aldrig gör nått tillsammans!
och jocke har sina mål.
jag hoppas detta år ska bli liiite bättre nu när man har mål.

5/1

Ja man har inte så mycke blogg lust de är väl för att man inte har så mycke att skriva om eller att man helt enkelt inte orkar skriva.
har som bara mest jobba , jobba och jobba :p men jag har så himla kul!..alla som är de där är guld värda!men även våra gamlingar är fina=)
man känner sig ganska trött sen jul och nyår..med att hinna göra allt å fram och tillbaka med bussar..men de har de lätt varit värt!

kom på att på nyårsafton så hade jag och jocke varit förlovad i 4år<3..grattis till oss!haha..fast vi har ju varit på olika håll..så himla romatiskt..haha..vi köpte inte änns juklappar förra året till varandra som vi har gjort varje år..men vi har kännt att vi redan har så många att köpa till...men vi ska gå ut på middag eller nått i stället=)
vi hade igentligen inte tänkt förlova oss..men jocke kom på de å ville de för att visa hur mycke han älskar mig..å de kan man ju inte säga nej till=)
de är helt otroligt fort tiden gått!..tänk att vi pendla i 2års tid och vi träffades bara på helgerna eller jag loven med=)..tänk hur mycke pengar vi spendera på buss varannan helg..de är en del!..men är man kär så är man...de var nog ingen som trodde de skulle hålla..vissa av mina vänner sa att dom trodde de max skulle hålla 2 månader för att de var ganska långt mellan varandra..men vi var så kära och trodde på varandra..å de gör vi fortfarande=)..vi har upp levt så mycke tillsamman mycke skratt men även mycke gråt och även bråk..men vi pratar och kompromissar!..ett bra förhållande får man inte över en natt!..vi gick i förhålllande tillsammans väldigt snabbt vi kände knappt varandra och hade bara sets någon gång..men jag ville inte förlora en fin människa i mitt liv och gav han en chans..och kolla vart de har lett oss..vi kämpar så mycke för att allt ska funka och all skit vi varit med om..men vi klarar de så länge vi har varandra...vi ger aldrig upp!..för jag älskar dig joakim och jag vet hur mycke du älskar mig och att vi inte klara oss utan varandra..de kallas kärlek!
och vi kommer aldrig ge upp!
du kommer alltid finnas i mitt hjärta vad som en händer och du kommer alltid finnas i mitt liv
vi är nu inne på vårat 6år tillsammans..och hoppas de blir många fler<3
jag säger som i micke och molle "de är du och jag, jocke"
de är helt otroligt vi står ut med varandra..haha
4/1

Ja då är de ett nytt år!

ser jag tillbaka på de gamla så har de varit både bra och dåligt...träffat nya människor , kommit närmare vissa människor=)...har fått många nya minnen=)...mycke skratt=)...motorveckan var klart mest roligaste festen :p..sen hav vi haft jävligt kul hos marie=)..midsommar spendera jag med min bror=)..jag har varit i norge till storebror och haft jävligt kul=)påsken var jag i lule med mina kära vänner=)
men jag har mått jävligt dåligt också..jag har inte någon att vara med i lycksele..många tårar har fallit..
Men de jobbigaste är att vi har mist en av dom bästa<3...


2009 :
Finns mer på www.tellan.pixbox.se


God fortsättning=)

Ja nu är man hemma igen :p..

De vart en kort visit till nyår...de blev inte riktigt som jag tänkt mig..men de blev bra i allafall=)...

kom ganska sent på kvällen så jag knall till mamma..vi prata en stund..och sen slockna jag..fyy så trött jag var!..

sen dagen där på så var jag först själv på stan..de är faktiskt ganska skönt att gå själv en stund..jag köpte för mitt present kort en massa grejjer..en fondation som jag aldrig tidigare har äkt!..men tänkte jag skulle prova..sen köpte jag lite smink borstar och grejjer..två bhar som var på rea..äntligen köpte jag nya..för jag har många som är för små..å så blev de ett som man gör håret mer volym..den är skit bra!mamma hade en sån=)..men de blev mycke saker..men jag var jätte nöjd!..sen mötte jag upp min fruga=)..och vi gick till mcn och fika..jag tog kyckling curry..de är en standard!..mm så goa dom är!..å de var skit länge sen man åt där!..men min mamma var skit stressad..vet inte varför!..men vi gick på stan en stund..kolla efter långkalsonger..för min mamma gillade inte dom jag hade på mig..haha..ett Jätte hål!..haha..sen så drog jag och mamma vidare medans helena vart kvar på hm :p..vi drog till skokanonen..och jag fick mig ett par vinterskor=)..mina andra var de hål bakom hälen..inte så hållbara skor!..å min snälla och gulliga mamma betala dom=)..även om jag hade råd..tack min underbara mamma<3...sen drog jag till pappa och käka..värsta middag..korv och mos..haha..sen drog jag och pappa runt på storheden och kolla på en massa..sen fick jag låna pappas bil och fara till stan..han är så skön att köra pappas bil=)..hämta upp klotksi for till bergnäset hämta hans pappas bil..han är utomlands.. sen till byn lämna pappas bil och så for vi till boden till marie..de första klotski gör när han kommer in är gå till kylskåpet..haha..så vi drog till maries jobba och dom käka:p..surra på länge in på natten=)

Dagen därpå var jag ganska trött..man kan som inte sova så länge om man ska hinna göra saker:p...så de vara bara kliva upp käka nå å dra till stan..så for jag och mamma till min älskade faster anna-karin=)..var flera år sen jag såg henne..så de var jätte kul att träffas=)..vi surra länge och väl=)
så sen blev de bara direkt gå hem..färga håret och göra i ordning sig=)klotski kom vi tog en öl sen drog vi till vicky och anders och för festa..tog bussen till stan..helena och klotksi drog först på en annan fest..men vi hade som lovat en annan att komma först..men dom kom dit sen även om jag inte minns de..haha..vi drog till jimmy som jag inte träffat sen förra nyår..haha..å så var pontus en gammal polare där=)och min älskade vän Johan..vi surra i massor och grät en skvätt om allt som har hänt..jag kan alltid prata med dig johan<3du är en mycke bra vän!..å så kom leo så klart=)..jaa jag minns inte allt under kvällen..men jag minns att johan följde mig hem..haha..men de var jätte kul och vara med gammla vänner=)..tack för att ni fira nyår med mig<3

Var bakis nåå jäävulst dagen efter..haha..men man får ju skylla sig själv!..mamma gick med mig på bussen..jag höll nästan på spy så dåligt mådde jag..tänkte detta går inte!..men illa mående försvann..sov heeela resan!..de var nog den snabbaste resa jag varit med om!..haha..men hvudvärk hade jag heeela dagen och kvällen..trodde aldrig jag skulle få i gång bilen..men de gick hur bra som helst=)

Kunde bli bättre visit i lule=)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!