30/11

Skönt och vara hemma själv för en gång skull:p Å att de är jag som får ligga och sova medans Jocke får kliva upp..Det var nämligen hans första arbetsdag=)
Så jag passa på göra annat här hemma..
Jag låg och drog mig ett tag i sängen de var mycke skönt!Tog mig en dusch och for sen och handla dom sista julklapparna en till mamma och så till minsta syster=)
När jag kom hem igen så diska jag..kom på att städa lite i min garderob med kläder för där såg det ut som hej kom och hjälp mig:p..Det vart ändå en påse som jag ska kasta, jag ids fan inte sälja eller gå med det till röda korset..kankse någon som tar rätt på det när jag lägger i soprummet:p
Jocke kom hem vid tre och då slog vi in ALLA julklappar!Så mysigt det är och bara sitta och pyssla=)Det var en del kan jag säga...jag tror inte vi köpt så här mycke julklappar nån gång..å jag tror vi inte har slösa så mycke pengar heller det här året på juklappar..det är så kul handla=)Men i år har vi haft mer pengar, Jocke har fått mycke mer så därför har vi kunna spendera lite mer..
Ska sen halv sju på Bibiloteket för det är en teater där som heter "Den man älskar Agar man"..Jag ska vara där och reprenstera tjej jouren..å jag är alldeles själv!! iii..är lite nervös men det går säkert bra=)..får se om det kommer nå folk i huvudtaget!
Nu ska jag sätta mig vid tvn och lata mig ett tag..Hej och Hå!

Alla JulKlappar !!
Och en söt Älskling :p

Dag 2 - Min första Kärlek

Jag sitter och fundera men jag kan inte riktigt komma på min första kärlek??!hmm..Det var mycke svårt och skriva om det..när man var liten så var man nog kär i alla och alla var tillsammans med alla..
Men jag minns en pojke som jag tror ändå var bland dom första som jag var riktigt kär i..Han heter Tobias och han gick på en annan skola men jag minns att jag tyckte lite synd om han för att han hade ett handikapp i benet så han kunde inte gå ordentligt..Jag tyckte han var så söt och han var så snäll men jag prata inte så mycke med han så kände han inte så väl men jag ville..Man var ju som feg då:p
Men det vart som inge mer, tiden gick och sen vart det som borta när man inte prata eller sågs..
Man glömde fort på den tiden..haha
Det var svårt och skriva om detta..man vet som inte vilken som var ens första kärlek!

Men min första äkta kärlek är ju Jocke förstås!Han är vekligen äkta..Han är nog den ända killen som älskat migpå riktigt..Han visar jämt hur kär han är i mig och säger jämt att han älskar mig..Han är verkligen den bästa för mig!
Han ser mig som mig den jag är..
Jag vet att jag är dålig på säga dom tre orden först men ska försöka bättra mig..
Jocke Jag Älskar Dig!!

Spartacus Blood and SandHar bara varit allmänt lat idag och suttit och kolla på den serien.
Det är ganska märklig serie. Jag gillar se från låångt tillbaka i tiden med massa som slåss:p
Det handlar om spartacus som blir fånga tagen och blir gladiator och han slåss för att se sin fru igen.
Det är blodigt och massa fight scener men även massa nakenhet och sex, ordet kuk förkommer väldigt ofta.
Det är lite halv kasst dåligt data gjord vissa gånger men den är fan frän denna serie man får skratta lite:p
Så se den:p

Spartacus är väldigt fin och kolla på *mums*
Han är för Jävla Snygg!Dag 1 - Om Mig

Mitt fullständiga namn är Maria Therese Thelin men när jag föddes hette jag Stenlund innan dom gifte sig vet ej hur gammal jag var då. Jag är född på Bodens BB för att det var stängt i Luleå det gick väldigt fort när jag kom till världen sa mamma, hann knappt in så var jag född. Jag ville verkligen ut:p haha..Jag bodde med min mamma, pappa och 5år äldre bror Micke i en lägenhet på mallmudden i Luleå. Jag gick aldrig dagis utan dagmamma som var väldens gulligaste har träffa henne i vuxen ålder några gånger=)På malmudden bodde jag tills jag var sju år hann presic fylla då vi flytta till hus i Sunderbyn och börja skolan.
Jag blev mobbad i skolan men jag fick mig ändå kompisar på nått vis och fick som ändå vara med. Gick fritids ganska länge där jag rymde nästan varje dag från det sista året jag gick där, för jag hade ju kompisar som inte behövde gå fritids så jag stack med den personen.
Mina förälar skillde sig sen då kankse jag var 8-9 nånting, mamma flytta då ut från huset till gammelstad. Hon hann flytta några gånger.
Jag och brosan bodde kvar mer pappa i huset men var hos mamma varannan helg typ. Pappa jobba ju jämt så jag och Micke fick ta ganska mycke ansvar och det lärde oss och bli självständiga.
Efter några år så träffa pappa en kvinna, Maria som hade en liten dotter som heter Johanna tror hon gick på dagis då vi träffades.
Dom blev ett par och är det än idag. Det tog några år innan dom flytta till huset.
Vi har haft otroligt kul tillsammans!Vi har rest mycket och gjort mycke saker tillsammans vi vart en familj.
Sedan när jag var 14 det var 2000 fick vi våran söta lilla syster Amanda. Jag minns vad Micke sa "fy fan vad skämmigt inte en till snorunge"haha

Högstadie var en jobbig tid men ändå kul. Jag blev fortfarande lite mobbad och min klass gillade mig inte så mycke dom tyckte bara jag var korkad. Jag lärde känna nya människor bland annat Tove och Marie. Vi var ett stort tjej gäng som gjorde mycke tillsammans=)
Men jag var ganska rebelisk av mig också jag hatade alla "fjortisar" Vägra sminka mig och hata dom som hade jeans och vägra ha stirngtrosa..haha

Gymnasiet var den bästa tiden i mitt liv! Jag gick hotell och restaurang, hade tänkt välja hotell men fick inte för skolan men det är jag glad över=)Jag träffade många nya vänner men del som man är vänner med fortfarande som Stina,Klotksi,Vicky,Anders,Helena..ja med mera med mera!
Jag hade otroligt kul och brydde mig inte så mycke om skolan utan bara mest njöt av livet. Börja var på UngdomensHus där jag lära känna många människor. Festa prencip varje helg..Det var den bästa tid i mitt liv=)
Och när jag var 18 träffa jag Jocke i lycksele när våran familj var på semester. Vi har varit ihop sen dess.

Efter skolan bodde jag hemma 1år eller jag bodde hos Stina ett tag men det funka inte. Jocke hade ett år av skolan och sen efter 2år med 30mil skillnad flytta vi tillsammans till en etta i Luleå. Där vi haft mycke kul=)festa och lärde känna våran granne Leo:p..jag hade lite jobb, jag jobba på mat och prat varje helg och sen jobba jag sommaren på Addici men sen fick båda jobb i Lycksele och flytta här jag fortfarande och jag trivs inte alls i Lycksele jag gillar det inte men så länge jag har jobb här så är jag kvar!

Som person är jag väldigt tjurig och envis och väldigt kaxig!Jag är en väldigt ärlig person och säger alltid vad jag tycker.
Jag är väldigt självständig och har lärt mig mig att inte ha fördomar om människor jag inte känner.
Jag vill gärna höras och synas, jag kan ta väldigt stor plats men jag låter alltid andra får ta plats med.
Jag älskar att prata och kan prata för mycke ibland. Jag älskar åka snowboard fast det inte blivit av så mycke på senaste åren. Älskar även köra skoter=)Jag kan ganska fort bli rastlös för gillar hitta på nya saker.
Jag gillar att utmana mig själv, jag är väldigt höjd rädd men åkte frittfall som var det läskigaste i mitt liv!men jag ville testa. Jag älskar karuseller specielt det som går upp och ner och snurra:p
Människor brukar ha väldig förutfattade meningar om mig men har dom prata med mig och lär känna mig så tycker dom om mig.
Jag är väldigt social människa och har lätt för att prata med människor, har väldigt lätt och lyssna och vara där för dom som behöver det.
Jag värdera min famlij och vänner högst det är dom jag lever för!

Där har ni om mig och mitt liv. Det har inte varit lätt men så länge man har dom man älskar så lever man!Tidsfördriv

Jag har ju inte så mycke och skriva så tänkte ja men då kan jag sno en sån här som tydligen många håller på med..Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

1 Advent

Nu har helgen snart gått och den har varit lugn..men även liiite rastlöst:p...Fredag så satt jag och älsklingen kolla på Idol, då linnea ficka åka..tyckte att minnah var sämre men jag har hela tiden hejja på Olle och Jay och jag tror dom kommer i final och det har jag sakt ända från början:p men jay kommer vinna!!han blir bara bättre och bättre..Han är den bästa som varit med i Idol hittills tycker jag:p..
Jag och jocke var inte ensamen så länge förren Krillaz dök upp..men det är alltid trevligt med besök:p

På Lördagen så julpynta vi=)Så nu är det jätte mysigt!..Sen gjorde jocke älgstek som nicke hade med sig..det var super gott!!Sedan baka vi cheesecake som är det godaste som finns!!men man ska ha den ganska länge i frysen så vi har inte hunnit smaka på den än men det blir säkert ikväll..Sen vart de inte så mycke jag å jocke satt och såg ett avsnitt av den nya serien Spartacus=) Var ganska rastlös igår men orka inte vara upp så gick och la mig ganska tidigt..

Idag har vi varit upp till Sidberg och hälsa på Jockes farmor och farfar..Alltid lika mysigt att vara där och dom är så gulliga=)fika go fika och prata..
Nu sitter man här och har nyss prata med mamma i telen och ätit korvstroganoff=)*mmm*..tänkte ta och kila in till jocke å kankse det blir att kolla på ett avsnitt eller två på Spartacus:p
Kram

Julfint=)
Å Söt Simba<3

Willow SmithLåten är skit bra!Har fått den på huvudet..Hon är väldigt duktig tjej och hon är bara 10 år...
Men jag tycker den är väldigt överdriven video..Sminka sig och dansa och klä sig som en vuxen..
hej pedolfiler titta hit..
Varför kan inte bara barn få vara barn..Varför ska man bete sig som vuxen..Okej hon får ju göra som hon vill..
Jag säger bara min åsikt nu..Som föräldrar skulle jag säga emot skulle faktiskt inte velat att min tio åriga dotter står och åmar sig som en vuxen...Vart är föräldrarna?vad säger dom?..fast dom känar ju pengar på det så...men tycker det borde finnas en gräns!
Men det är ju vuxnas fel egentligen..För barn gör inte vad vi vuxna säger utan dom gör som vi gör!

26/11

Igår var det julmiddag med jobbet..Jag hade super kul! Skratta i massor som vanligt..det kunde inte blivit bättre!
Det var ett lite annolunda julbord..Layal hade gjort mat från hennes kultur och sen hade Carola stått och gjort massa mat..Hur gott som helst! Gu vilken guldklimp till grupp chef jag har, Det finns ingen bättre!
Jag har världens finaste arbetskamrater!..lika knäppa och snuskiga som jag om inte mer än mig..haha..jag har hamna på rätt ställe och det är jag glad för!Fy vilken tur jag haft=)
Vi sjöng lite och hade lite lekar och så delades det ut julklappar alla skulle köpa varsin och rimma..haha..den del var jävligt kul och bra! Jag fick godis..*mm*..Tack Centrum världens bästa ställe!

Idag har man jobbat som vanligt:p men bara till halv ett då jag och jocke och nicke tog och käka lunch och sen vart man tusen kronor fattigare på ica när man handla..Yes det är ju som löning idag:p

Men det är skönt att jocke kommer börja jobba på måndag=)Grattis älskling!!Han ska börja i Bocksliden i backen där..Då jävlar jag komma och åka snowboard..jag ska jäkla ha åka gratis..haha..nää skojja bara!Men då kommer vi ha mer pengar och råd och göra mer..å kankse man kan börjar spara lite mer pengar för det är inte lätt när man nästan bara lever på en lön..

Så nu sitter jag här är typ skit mätt från lunchen..fast jag har inte mått bra i magen i veckan..för någon dag sen så mådde jag så jävla illa så jag var nära på spy men jocke gav mig samarin och då blev det bättre..jag mår fortfarande lite illa..jag vet inte vad det är med mig!!?..Alla har har skojja och sakt att jag är gravid..haha..nej fan det går inte..jag äter p-piller!!men jag slarvar ju jämt med dom, ibland glömmer jag dom i flera dagar så tar jag fyra piller samtidigt..jag tro inte min mage kankse pallar så mycke bängel mer så kankse där för jag mår illa..fundera på sluta men det är som min trygghet så får se vad jag beslutar...
Skönt att ha helg nu!!
Får se vart helgen styr..
Trevlig Helg !
.

Det var skit jobbigt och träna idag jag orka typ ingenting och sen när jag drack vatten fick jag inte i mig så mycke vart mest mätt och ont!
När vi skulle stetcha(vet inte hur det stavas) så stoppa hon på lugn musik och då kom det upp en speciel låt..Hon spela "You are not alone" med Rabhi..jag fick en klump i magen och sen kom tårarna oj vad jag höll för att inte gråta väl när jag kom ut och var på bron sprack det tårarna rann..
Det var just den låten han sjöng när Stig hade dött...tankarna flöda om Stig
Har jag rätt och sörja han?Borde jag sörja han?
Ni kankse tycker jag är konstig!!
Men han var ju min Svärfar den finaste som man kan ha och han har varit i mitt liv i 6år..Han tog mig för den jag var..hjälpte mig och ställde alltid upp!Mycke därför jag saknar han, för att han var den han var..
Man blir som lite på sidan om eftersom man är svärdotter..Jag har nog inte hunnit sörja ordentligt!
Livet är inte enkelt och ibland kankse man behöver stanna upp för att gråta..
Stig jag hoppas du ser oss nu och att du är stolt över det som vi gör!
Tack för att fick ha dig som svärfar
Jag är väldigt dålig på utrycka mig genom skrift det blir lite konstigg ibland när man skriver men kan inte rå för de..

24/11

Nu är man tillbaka i det vanliga igen..Har inte idas skriva men tänkte bara skriva några rader..Det finns inte så mycke att berätta eller saker jag har på tankarna just nu..Jag har inte mått allt för bra!Igår mådde jag så jävla dåligt jag ville bara spy hela tiden sen på kvällen fick jag huvudvärk..somna sen till slut för orka inte hålla upp ögonen, när vi låg och kolla på Merlin..vakna klockan 22 och tänkte att det var lika bra att jag gick och la mig..men satan så gott jag sov! å hell å hell! Var fruktansvärt trött när jag vakna i morse..men kanske beror på att jag sovit för länge..Men jag mådde inge illa idag men kunde knappt böjja mig fick så jävla ont i magen!..har haft en del och göra på jobbet..skönt att jag sluta halv ett då jag diska och både jag och jocke har städa..sitt här skit trött och har för ett tag sen ätit fiskpinnar och hemlagad mos..Vi har typ inte ätit fiskpinnar på flera år..men det var gott faktiskt=)
Har tänkt och träna om en timme..jag har inte träna på en hel vecka..man hinner som bli slö men nu jävlar!hoppas jag blir piggare..
Jag längtar till julen som fan!!..men har saker att göra först måste man börja ta fram julgrejjerna för det är första advent på söndag..sen måste man börja slå in alla julklappar och det är en Jävla massa!så har jag inte köpt till Amanda minstingen så det måste göras..låter jobbigt...haha..men det är kul ändå med jul=)
Satan så det drar i magen!!! å nä jag har inte mens
Tjaa rå!!

Helgen !

Den har inte varit exakt som man velat men vad gör det jag har ändå haft kul!
Dom bestämde ju sig för att komma torsdag natt och jag trodde aldrig att jag skulle klara och vara uppe och vänta på dom..men jag vakna som till=)och när dom väl kom så vart det dricka öl så klart..Men vid fem halv sex tror jag den var, gav jag upp och la mig..Fredag så vart det inte allt för mycke vi satt här hemma och drack...Nicke var med och johan å Åström var här också här en sväng..Racka ett streck i nickes hår..haha..ja jävlar!
Lördag då var det mer folk och det kom folk som var huset bredvid som satt och festa..men dom var inte så länge dom bara stack sen och hade den ursäkten att det var så lyhört här och ville inte leva om för jockes skull..pff!skit snack!.. och dom fråga inte änns om vi skulle följa med över till dom..Jag vet inte om dom inte gillade oss..eller kankse för att vi är mycke coolare än dom!fast mycke har väl att jocke ville inte att en person som inte fick komma först men sen sa okej då..anledningen var för att hon var alldeles för ung vi ville inte ha nå små barn här...men skit desamma jag brydde mig inte så värst mycke om att dom stack, jag såg bara ut som ett frågetecken och fatta ingenting..men det bevisar bara på hur folk beter sig i denna stad och mycke jag gillar folk i denna här..jag älskar ju Lycksele såå mycke!!haha..
Vi for då ut på hotellet..jag var grymt dans sugen men ingen av dom jag var med är ju direkt några som dansar..haha..men fick alla fall dansa lite grann med Sofia och hennes kompis...Var inte så specielt kul på hotellet..Jag insåg den kvällen hur mycke hotellet suger och det är tråkigaste stället i hela Svergie!...
Det fanns vakter överallt!det var som mer vakter än vad det var med folk..fatta inte att dom har råd med så mycke vakter när de inte var så mycke folk!..Sen så fick man ju knappt ta med sig drickat någonstans..Inte i rökrummet, inte på toa eller på dans golvet..va fan!De är så man måste stå i baren hela tiden..Nä fy fan inte hotellet!Hmm men vad finns de då att gå?? nä ingenstans!
Men helgen har ändå bjud på mycke skratt..och jag har som inte orka brytt mig om nå..inte varit seriös för fem öre..bara varit och garva...Det har ju som bjudit på en del..en som inte kunde köpa på bolaget fast har åldern inne..säger inga namn..haha..en som fått världens bula i pannan för att gått i mörker upp på toa och träffa dörren..haha..å jockes fina lagning på toasitsen..helt värdelös kvalla..men de är ju Ikea!
Det har blivit en heldel pizza, har inte laga nå mat alls! Vi skulle även bada på spa men inte fan blev det av..haha..vet inte varför..
Har vart lite sömn och mycke öl:p men har fått sova ut idag som tur är=)
Jag har då haft kul i allafall i helgen och det är tack vare mina kära lulebor=)
Det blev så tyst i går när dom for=( ..var som trist när dom for!
Idag återgår det till allvaret igen..känner mig inte alls taggad!


Så jävla het bild..haha
Jag gillar lagningen:p Allt går och laga med Silvertejp:p


Idag kommer dom=)

Skön dag ändå idag:p..har jobba med jonas i princip hela dagen:P..ja och jonas!!haha..Var ut och käka lunch då det blev ärtsoppa och plättar med grädde och sylt det var mycke gott=)..gick bara till tre idag men fick jobba över när jag var tvungen eller tvungen ställde upp och tog ett larm som hade med stomi påse att göra..Stackars Anna som inte palla det..haha..för mig går det hur bra som helst!Jag kanske passar i denna branch ändå:p hehe..Ja förutom när det har med blod att göra då pallar inte jag det:p..men det var en skön dag..
Har kommit hem å varit hemma fru och diska och dammsugat..så har nicke ätit med oss=)spagetti med köttfärsås mätt som tusan vart man!
Nu sitter och väntar att tiden ska gå..Klotksi och Stina har valt att komma i natt..Bra tid!?då sover jag fan..får se hur länge jag orkar vara uppe..Knäppgökarna!!Men ska bli himmla roligt att dom kommer..det uppskattas i massor!
Nä nu måste jag göra annat..kankse diska undan efter maten som jag aldrig gör annars tar det dagen efter..:p
Men jag måste göra nått!
Kom nu Kom nu!!!!17/11

Idag har jag haft en låång dag..börja kl 11 men hade tid på sjukgymansten och han bängla och hade sig..det gjorde jävligt ont denna gång..Bestämde att vi skulle inte göra nå mer utan avvakta om det blir värre så får jag komma tillbaka..Ja det känns då för mig att det kommer nog inte bli bättre får väl leva med ha huvudvärk jämt..eller nu har jag bara haft en dag i veckan..men får se hur det blir..det känns bara som att det inte finns något att göra..
Men i allafall så har vi haft möte hela dagen..man blir slut i huvudet men det är ändå så bra dessa möten man får alltid lära sig nå nytt:p..så har man jobba hela kvällen har varit en skön kväll med en och annan sång med pensionärerna..haha
Men det känns ändå bra och jobba så länge då har dagen gått fort=) För i morgon natt kommer dom..Snacka om att jag är taggad..Jag är så jäkla glad!!
Ska ringa klotksi och påminna om att packa och gå till tvättstugan..haha..jag har hans lilla påminnare..han är fan sämst på komma ihåg!!Men jag tycker om han ändå:p Sedan blir det sängen för ska upp och jobba i morgon men får sovmorgon ända till 8..woho!Det gör fan mycke och få börja en timme senare!
Sov Gott !

Happy Face !

16/11

Jag känner mig som en pensionär när jag gick och la mig halv elva igår..Men man jag var så jäkla trött efter helgens jobb..det är inte de att det är jobbigt och jobba utan kliva upp tidigt..Jag vaknar ju alltid har inga problem med att stiga upp det är bara att man är så jävla trött..haha..Jag hatar gå upp på morgonen hellre är jag vaknen hela natten..
Men då vakna jag ju tidigare idag..men känns ändå som det ingen vits att gå upp tidigt..va fan ska man göra uppe?
Jag har då allafall roa mig med att se paradise hotel på sexans hemsida..och sen har jag varit och gått..gick förbi svärfars grav..sen har jag städa och diska..
Tagit det allmänt lugnt i dag men det behövdes..har nyss kolla på det nyaste avsnittet av paradise..egentligen helt värdelöst program med konstiga människor men det är så underhållande ändå..man garvar ju!Dom skämmer ju ut sig själva..men det roligt och få lite underhållning:p

Jag är jävla Glad!!..Jag får nämligen besök från luleå i helgen=)..Antingen kommer dom torsdagnatt eller fredag morgon men får se när dom tänkt komma..ska bli super kul!!kan jag bara får slappna av och skratta coh ha kul=)
Jag längtar så mycke att dom ska komma=)..Tur jag jobbar 11 till 21:30 i morgon för då går dagen fort:p Men ska till sjukgymnasten kl 11 så kommer en timme senare till jobbet..
Så nu sitter jag och är helt uppåt och bra humör!

Huvudvärk har jag också fått på kvällen..det blir en treo nu var det en vecka sen jag tog en..haha..det lite komiska är att förra gången jag for till sjukgymnasten hade jag huvudvärk dagen innan..Jag undrar om jag någonsin kommer bli av med min hvudvärk..känns inte som det just nu..
Nä nu ska jag gå och lägga mig i soffan och bara chilla
Sov gott !


15/11

nu får jag var ledig en dag så skönt!!Jag var så jäkla trött i morse så inte sant jag kunde knappt hålla upp ögonen men piggna till på eftermiddag..hehe..jag är en kvällsmänniska jag är nästan alltid pigg på kvällarna..
Så när jag sluta så åt jag middag och hoppa in i träningskläderna och jag var i tid..för ofta får jag stressa ihjäl mig och kommer typ prick..men nu stressa jag inge alls..men tro du att inge var där..eller det kom en som brukar träna och vi vänta en stund sen så valde vi fara hem..så var och kolla in på datorn och där stod de inställt i dag och på torsdag..va fan!..har lite små panik..jag vill ju träna men vet inte vad man ska göra i stället..gaaah!

Jag måste berätta idag på jobbet så kunde mitt liv blivit kort..Jag kör ner för backen där borta där jag jobbar..och det är högerregel så dom ska stanna för mig..jag ser en lasbil komma från vänster sida och han kör ganska fort säkert 50 men det är 30..jag tänker ska jag köra?kommer han stanna?ser han mig?..men jag väljer att svänga ut han brommsa..jag gasar för att snabbt köra ut..shit alltså!Lastbilar är stora och läskiga..om han inte hade brommsa hade smällt rätt in i sidan på jag..man ska inte göra så egentligen för det kan gå illa!Man ska var försiktigt!

Fy så trött jag blev när jag satt mig ner..Nä ska nog lägga mig framför tvn kankse jag ids ta mig en promenad sen eller om jag tar det i morgon..får se vad jag ids med?!
Slänger upp en skön låt

14/11

Då var denna helg över så jäkla skönt!!nu kan jag se fram emot tre lediga helger..Härligt!
Helgen har varit bra med massa flumm...
Men jag har ändå kännt mig lite halvt nere och en klump i hjärtat och halv gråtit...
Jag hade så gärnat velat vara hemma i luleå och varit på utflyttnings fest hos rikard som ska flytta till Norge..lite trist=(...men han kommer nog hem ibland:p...jag hade så gärnat bara velat skratta och ha kul och inte tänka på nått alls...inga bekymmer!..jag saknar verkligen närheten av alla där hemma..även om man försöker göra det bästa av det här så suger ändå livet här!..Några ha fråga och fundera på varför jag inte har hitta kompisar här ännu och tycker det är konstig för jag är en social person..Men människor här pratar med en och öppnar sina armar för sen försvinna..alla är så upptagna med sitt och ingen vill väl vara med en...ju äldre man dessto svårare är det att skaffa vänner..eller så är det alla har sina vänner och alla känner alla här så då vill dom inte ha några fler!..jag vet inte vad som kan vara felet..
Men jag har min dröm och så länge jag har den så går det nog till slut att den blir sann..och då kan jag bli lycklig igen..
Men Klotski och Stina..å nån fler klotski snacka med magnus och han tjej ida om att komma hit nästa helg...Det skulle vara så underbart kul om dom skulle komma..snacka om glad jag skulle bli=)Så Hoppas Hoppas Hoppas!

Nä nu ska jag hoppa i säng för i morgon är det jobb som gäller heeela dagen lång! Jag är så satans trött just nu!..
Vill bara avsluta med en låt som jag fått på huvudet som en grymt bra covers..Jag bara älskar den!!


Farsdag=)Så man får slå en extra tanke till lilla pappa..min pappa..den finaste och bästa pappa i världen!
Tänk hur mycke du ställt upp för mig och ställer fortfarande..Du har gjort min uppväxt till den bästa..bort om all mobbning och all skit som varit under min skola så har du alltid gjort det att jag mår bra=)..det var du och jag..Du tog med mig överallt när jag var liten...Och alla sportlov som vi var borta en hel vecka med snowboard och skidåkning..det var den bästa tid!Oj vad kul vi haft det..och alla sommrar vi varit i väg på olika ställen...Tänk vad mycke pengar du lagt ner och spara för att hela familjen skulle få åka iväg tillsammans..
Tänk vad rädd du varit om mig..du var sträng mot mig och hade tider..men idag uppskattar jag det mycke..du var bara rädd om mig och du kom alltid och hämta mig..
Det är synd att vi inte gör så mycke tillsammans längre alla har som sitt..men man försöker så gott det går...men sak hoppas vi alla i famlijen kommer göra och det är att åka till Alperna..det är din dröm och det hoppas jag kommer till uppfyllelse..Och hoppas vi hinner ta en till sommar utomlands tillsammans...
Du har gjort så mycke för att vi ska ha det bra och det har vi haft!
Jag älskar dig i massor pappa<3
Jag kommer alltid vara pappas flicka!
Hoppas du får en toppen dag och du har på dig t-hirten jag gav dig hela dagen..haha:p
Puss på dig <3

12/11

Då var det fredag igen och det är bara ladda upp för ännu en helg med jobb..Jag har ju två helger i rad som jag jobbar..det är lite drygt men samtidigt är det rätt skönt för då har man tre helger i rad som är ledig och det är härligt..Så idag jobbar man kväll och det är rätt skönt få vila upp sig till helgen..Vi har varit på dollar och köpt massa ljus och en nytt fat till ljusen för den vita på bordet i vardagsrummet är så äklig..sen köpt lite tejp och lite jul grejjer..jag längtar till jag få börja julpynta!..tänkte jag skulle rensa bland julgrejjerna kasta det som är halvtaskigt fast vi har inte så mycke julsaker men det behövs inte bara man har lite så man får känna julstämmingen=)
Sen har vi städa och diska som vanligt:p..jocke har väl börja med maten..för sen fara på jobbet=)

Måste bara skriva..Igår när vi var till umeå och gick omkring på stan så hörde jag någon ropa mitt namn jag vart som paff för man känner ju typ inte en jävel i umeå..då var det brosans kompis från Byn Björn heter han..det är kul att han kände igen en och ropa och prata med en..det var trevligt=)

Ha en trevlig helg!11/11

Jag har varit på sånt bra humör sen igår=)..Först jobba till halv tre och sen städa som vanligt och sedan träna..Hon körde med oss gankska hårt svetten bara rann men det var hur skönt som helst!Jag känner nu att jag blivit mycke starkare..man orkar mycke mer än vad man gjorde i början..Så bech 2011 here I come..haha..nä men det jag tror inte jag kommer har någon snyggare kropp..för min ölkagge försvinner inte..haha:p
Så äntligen idag så fick jag fara=)..Jag och jocke for till Umeå och vi har gått runt och vi har hitta mycke fint och vi har fundera men jäklar så mycke julklappar vi handla! Jag har bara Lilla syster kvar..får se vad jag hittar på:p
Men det är skönt och fått bort det nu slipper man paniken och massa folk som trängs..uch hatar när det är för mycke folk på stan..:p
Sen Var vi och träffa pappa..min söta lilla pappa<3...jocke fick bestämma ställe och käka på så det blev kina restaurang..då jag och jocke åt fyra små rätter..*mmm* så gott det är!pappa han valde pizza..haha:poch jag fick inte bjuda han på mat heller..han ville betala själv..han gillar inte bli bjuden av sin dotter..han betalar helst...men han är lika söt ändå:p...sen for vi till hotellet och satt där och prata..det var så skönt och träffa pappa eftersom vi inte träffas ofta..så har sakna han!Och det är ju farsdag på söndag men vi "fira" som det idag..så jag hade köpt en t-hirt där det står: Pappa du är min hjälte! Den var super cool!
Så nu har vi nyss kommit hem..man är som slut på när man varit i gång en hel dag..men den har varit så underbar dag!..skönt och kunna göra nå..jag har varit så nere och bitter för att det inte händer nå..skönt att det kan få hända nått allafall så blir humöret på topp :p
Så fick jag sms från Maria som är och ser genrep i coop arena med Idol..Gu vad jag hade velat se dom!Det hade varit så kul..men tyvärr jobbar man=(...men men..
Nu ska jag lägga mig framför tvn tur jag jobbar kväll i morgon så får sova ut i morgon=)
Tack älskling för en bra dag=)
och tack Älskade Pappa<3


Panikångest!

Panikångest, känsla av svår ångest, panik och rädsla för sitt liv som uppkommer hastigt och utan någon synbar yttre anledning. Uppstår ofta i pressade situationer men kan för vissa komma till synes oväntat. Vanliga symptom är hjärtklappning, yrsel, ansträngd andhämtning, bröstsmärtor, kvävningskänslor, domningar, stickningar i tinningarna, en känsla av att hjärtat stannar, overklighetskänslor eller en tro på att man håller på att bli galen, svimma eller dö.

En typisk situation kan vara att en person drabbas av en panikattack en första gång utan yttre anledning, kanske för att han eller hon märkte något märkligt men harmlöst fysiskt symptom och blev rädd, varefter kroppens normala, men obehagliga, adrenalinsvar misstolkas. Efter den obehagliga upplevelsen börjar personen känna rädsla för att det ska hända igen och börjar därför noggrant känna efter i kroppen efter eventuella kroppsliga symptom, till exempel hjärtslag eller puls, som kan förvarna för en ny attack. Detta ökar anspänningen och därmed drastiskt risken för att det ska hända igen. Känslan av att dö, eller att hålla på att dö, är ofta så stark att man vid den första attacken ofta söker akut läkarvård, vilket man bör, då det kan vara något fysiskt fel, men som regel efter kontroll av till exempel ekg konstateras ofta panikångest. De flesta inom vården är kunniga inom området och noga med att förklara för patienten att det var korrekt att uppsöka läkare och det är viktigt att man inte känner sig dum, att känslan ofta är såpass kraftig att man fruktar för sitt liv. Det är dock inte ovanligt att man inte känner sig helt övertygad om att det verkligen inte är något fysiskt fel, att man tror att läkaren har missat något. Det kan ta väldigt lång tid att verkligen förstå att det är panikångest och att det är den egna kroppen som spelar en ett spratt. Vissa patienter blir botade bara av att få veta att det är den här onda cirkeln som ligger bakom deras symptom, medan andra behöver professionell hjälp under flera år för att komma ur det. Det är dock viktigt att förstå att det är en diagnos och att man inte skall känna sig dum, fånig, löjlig eller skämmas för utan att man skall bli tagen på allvar, att det är mycket jobbigt att råka ut för och att man inte skall dra sig för att söka hjälp.

Uppkomsten av panik sker alltid genom att en situation uppstår som är stressande.

Händelse, oro upplevelse av hot - känsla, stressreaktion - feltolkning av signaler (oro och fysiska signaler) - katastroftolkning - förstärkt hot.

Kan ta bara några sekunder och man hinner sällan ens uppfatta vad som startat attacken.

 

När jag var kring 11-12 år så hade jag min första attack..mamma följde med mig in på lassa och detta hände på natten..hitta inge fel och dom trodde att det var en panikångest..då visste jag inte vad det innebar jag var ju ganska så ung och det hände typ inte igen sen till högstadiet..Ofta på nätterna kunde jag få det..Man fick panik och satt sig och tände lampan och bara satt och skaka och satt med handen mot mitt hjärta och kolla pulsen..Jag hade en sån grym panik..pappa sa bara ää det är inget du är bara nåjjig..Jag visste inte då vad det var det innebar..och man trodde man var tokig helt enkelt..till slut var man rädd att somna för man trodde att man skulle dö helt enkelt..och eftersom folk och jag själv trodde bara jag var nojjig så besökte jag inga läkare..Jag hade fruktansvärt jobbigt med det panikångesten..Man var ofta rädd att det skulle komma tillbaka och att jag skulle det..det var en mycke jobbig tid..Men när jag kom till gymnasie så försvann det nästan..hade nästan aldrig..Jag minns när jag hade träffa jocke och han fick se mig första gången få det så blev han mycke rädd..jag sa att jag hade panikångest men visste inte riktigt vad det innebar ändå..så jocke har varit ett bra stöd när jag fått mina attacker..men dom har inte varit många..men så kom dom igen i Lycksele och jag har varit till lassa och dom hitta inga fel på mig och säger att det är psykiskt..och här jag nu..Först nu förstår jag vad det innebär och förstår att jag inte är knäpp..Jag har skämts mycke det jag har..men nu gör jag inte det längre..Nu vet jag vad det är och att det inte är nått att skämmas över..Jag kommer nog får leva med detta hela mitt liv..och inga läkare har jag haft hjälp av..men jag har lärt mig att hantera det för det mesta allafall..jag hade det inte allt för länge sen bara för kankse en eller två veckor sen och då var det riktigt jobbigt!..trodde verkligen jag skulle dö blir alldeles svettig..men det är bara försöka ta det lugnt och andas det går över efter ett tag..Jag får ofta mina attacker på kvällen eller natten..har hänt ibland att det kommer på dagen med det har sällan hänt..Jag vet inte vad som har utlöst min panikångest..Men det är inge kul alls!

Så detta är det jag har haft det i många år!

 

 


9/11

Denna dag har varit super bra=)..humöret har varit som på topp!Har jobba till halv tre sen for vi till Fredrik som fyllde år åt lite tårta och snacka lite..
Har även haft månadsmöte på tjej jouren ikväll..skulle egentligen ha det i morgon men vi tog det i dag i stället och det passa ju perfekt för då kan jag träna i morgon..haha:p
Men det bästa var ändå när vi kom hem och jocke ville att jag skulle gå till sovrummet och stänga dörren..Gick på toa först jocke sa stäng dörren..kom ut och undra vad han höll på med går in till sovrummet och ser en bukett med rosor ligga där på skrivbordet..Gu så glad jag blev!!det var sex stycken till och med..han tog så många som vi varit tillsammans..Han är ju bara för underbar!så fick jag jätte god middag med smör inbakad fläskfile..jocke drack vin och jag cider..såå romatiskt!!oj vad jag njöt..tänk och få sådana tillfällen
Jocke jag Älskar Dig <3
8/10

Ena jobbar helgen över=)..den har varit lite konstig men det kankse för att vi alla varit trötta men det har varit mycke skratt..jobba hela dagen igår och sen när man kom hem var det bara ta på träningskläderna för att åka och träna fys..snacka om jag var trött sen!hann se beck filmen klart sen gick jag till sängen och sov fruktansvärt gott!..önskar man kunde sova så varje natt..för att jag tar alltid lååång tid och somna..det är där för jag sover så länge..men i natt sov jag som en stock!
Idag har jag varit ledig mycke skönt! Jag och jocke har varit på dollar och köpt lite julklappar=)..jag köpte till min bror en sak och sen till maja och sören=)
Sen har jag städa och diska lite..jocke for på frasses och köpte mat..det var faktiskt rätt gott denna gång..plus att dom hade fått mjukglass gratis!snacka shyssta dom är på frasses=)
Sen var jag och träna bort allt på step up..haha:p..men det är riktigt skönt och att ha kommit igång med träningen nu=)i morgon är det prova på vatten gympa nere på spa på hotellet..har tyvärr fått min mens så vill då inte bada inte så mysigt kankse!men dom skulle ha nått annat tillfälle med så då hoppas jag på prova=)
Har köpt ny kupevärmare till bilen..men det funkar ju fan inte!!..tror det är nå fel med koplingen mellan...Jävla skit bil!har man skaffa stålpe så funkar det inte..satan jävlar så arg jag varit idag..pms i sinne kankse?!Jaa
är det inte det en så är det andra!
Jag längtar till torsdag!..pappa ringde och jag tror pappa längtar han med för han fundera på torsdag å vi prata om det i lördags..söt pappa!
I morgon jobbar man igen=)men till halv tre så det är skönt=)
Har även mina två veckors jour veckor..Linda kom över med grejjerna idag=)
Nu ska jag bänka mig vid tvn


Prat

Jag har bara kännt som en zombie som bara går och vandrar men kommer ingen vart..Jag känner ingen livsglädje alls!
Jag har suttit och kolla på så "mycke bättre" Och det är så bra!..det är massa kändisar som bor en hus tillsammans och som tålkar varandras låtar och dom får ha en dag som dom får bestämma va dom ska göra..En dag var det om Lass Berghagen och han är så härlig person..sån värme och vänlig och gör så mycke bra..
Satt och kolla idag och då var det om Thomas Dileva...Han tycker ju alla är så konstig även jag..han är som ganska egen och kan vara svår och förstå men efter jag såg det här så får mig och tänka...Han är så klok denna människa..Han är verkligen kärleken själv..han ser alla som indevider och hur alla är..han är verkar vara väldigt snäll och gillar alla och har alltid ett snällt svar på allt...Hans låtar och texter är ju underliga men lyssna man så förstår man hans budskap...
Han må vara konstig och har konstiga kläder men alla är vi olika och vem bestämmer om man är normal eller ej?och vem bestämmer vad du ska sätta på dig?
Han säger ju att alla är Mirakel och det stämmer ju för var ända människa som föds är ju olika och det är ett mirakel..jag tycker det fint och bra..man blir så glad när man tänker på det...Tänk och sitta ner med han vad skönt det hade varit ändå..han dömmer inte för att dig inte..det skulle bara var så skönt och ha en prat stund med han och höra kloka ord..jag tror självförtroendet skulle växa lite och man skulle känna sig så bra och värdefull...
Jag diggar Dileva!
Man borde bli lite mer som han och bara bli äkligt snäll och om någon säger nå så säger man bara nått klokt i stället för bli arg...tyvärr skulle jag nog inte klara av det..:p Haha..jag är inte så stabil om jag säger så!
Men efter programet kände man sig ändå lite bättre och man ska skita i det dåliga egentligen..men ändå känner jag mig inte på topp..vet inte vad det är? Men det vänder väl sen får jag hoppas=)

Jag jobbar delat idag och har hunnit ätit frukost och dammsuga och skura toa och kök..själklart diska lite:p
Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag äta och börja jobba igen sen..5/11

Då var det fredag igen..I natt har jag inte sovit ett skit!vet inte varför men har inte bara kunna somna..Har jobbar hela dagen som har bjudit på mycke skratt och svammel:p..jag bara älskar mina arbetskamrater man kan inte få några bättre=)..vi ska jul fest på jobbet om några veckor med julbord och man ska köpa varsin liten julklapp..jag vet inte om jag har råd att vara med=( ..men får se om jag kan ta mig råd...jag känner att pengarna knappt räcker till..har inte kunnat spara undan nu på ett tag och det suger!Det är verkligen inge kul och inte kunna göra nå...man jobbar men ändå knappt ha råd att göra nå..det suger verkligen!..men vi får se..ska allafall ta mig råd till ume på torsdag och träffa pappa som jag inte sett på ett tag..men det är han fan värd!man ska ju ta vara på dom man har och därför vill jag träffa min pappa...Pappa blev nog glad att jag sa att vi skulle komma..tror han uppskattar det=)
Vi har allafall ätit middag oss marcus och Malin som bjöd på tre rätters middag..Super gott! verkligen impad! Jag Tackar och bockar för maten=)
Så nu har vi suttit och sett idol jag och jocke=)


Jag känner en klump i bröstet..Allt känns bara så tomt..Jag skulle bara vilja gråta..å bara skrika..Jag vet inte varför jag känner så här det är ingenting som har hänt..känner mig bara alldeles borta..ingen livsglöd, allt är bara svart..Jag fattar inte vad är med mig?
Jag bara sitter och tittar bort som i en helt annan värld..men jag tänker inte på något..
Ska livet bara kännas så borta?
Jag är bara tom men inte vet varför?
4/10

Det är redan torsdag och snart är denna vecka över..Nu har man börja komma tillbaka till vardagen igen..Men jag längtar redan efter min sköna böna..skulle så gärna bara fara tillbaka..men det kommer fler gånger..vi har prata om att jag och jocke ska bila ner i sommar och det hade varit jävligt kul!..Så får se hur det blir=)
Veckan har inte gjort så mycke..livet känns surt just nu här i lycksele..livet står som still här..men jag jobbar på och städar och diskar som jämt..var och träna igår också=)
Igår så mådde jag inte alls bra jag hade migrän förra natten och på höger sida av huvudet svin skumt!Och bakom ögat..Jag sov inge alls!mådde så jäkla illa så höll på spy flera gånger när jag gick till jobbet igår..det är fan inge kul med migrän om det är det jag hade..men jag tog mig en treo och sen efter några timmar mådde jag bra igen=)
Men det var nära jag tänkte vända och gå hem..men jag tänkte hela tiden på att jag inte har råd att vara sjuk och det som inte dör det härdar..men jag fick tillbaka huvudvärken när jag börja träna..igår var det riktigt jobbigt hade nästan inge ork..
Men mådde bra sen efter träningen..då jag och jocke såg film och åt gotta..det var ett tag sen vi satt och såg film tillsammans..å när vi väl ska se kommer vi typ inte på vad vi ska se..haha..men det vart å se den nya American med george clooney och den sög!sen någon annan film från 07 tror jag..minns inte vad den hette men den var ganska bra=)
Ska mig en tur till duschen och sen blir det av till sjukgymnasten...sen blir det å diska som vanligt!och träna sen ikväll..är ledig idag=)min ända lediga dag denna vecka..
Nä nu var det inge mer för nu...!Tja Rå!


NI MÅSTE BARA LYSSNA PÅ DETTA!!..hon är så jäkla grym denna unga lilla tjej..Hon är så jäkla bra!


Hemma igen

Nu är man hemma i Lycksele igen...Jag har haft otroligt kul!
Jag har sett mycke nya platser..hehe..åkte ju buss från arlanda för Tove kunde inte hämta mig för hon var tvungen för att jobba längre..Så det var kul:p åkte egenom västerås, köping, enköping...ja sen massa städer..även om det är tråkigt och åka buss så var det lite roligare nu när man var på nytt ställe..
Så när jag väl var framme i Örebro så tog vi en lunch och satt och prata i nån timme..gick sedan på stan en sväng och jag hann shoppa två linnen och en tunn långärmad tröjja..Sedan drog vi hem till Tove Linseberg..och det är några mil från örebro..satt och försökte spela och sen åt middag, det blev Lasange=) satt sen och snacka i massor..efterr inte har sett efter ett och halvt år har man mycke och snacka om:p
Fredag for vi till skövde..där var vi på spa som var super fint där!hur mysigt som helst!mycke finnare och större än lilla hotellet i lycksele...så var på äventyrsbadet också som sitter ihop..det var jätte fint det med..påminnde lite om boden badet..åkte lite rutchelbana=)och bara hade de allmänt mysigt:p..Sen blev det middag på max och då fick jag träffa Toves nya kille för första gången..eller ny och ny dom har varit tillsammans ett tag men jag har inte hunnit träffa han..men han var en trevlig kille=)
Sedan satt vi hos han drack lite och sen gick jag och tove ut på krogen..vi dansa och hade det kul och träffa folk trevligt folk=)..där nere i södra så är dom väldigt trevliga och kommer fram och pratar med en som är väldigt kul=)det annat i norr där alla är i sina gäng..haha..Men kul hade vi=)..Och resten säger vi inte..hehe..
Lördag var man lite halv taskig..men vi for ut på landet där Micke som han heter toves kille, hans föräldrar bodde men ingen var hemma:p..For sen till Örebro och hälsa på Drugge som jag inte sett på flera år!och fick träffa hans tjej..det var jätte kul och se han=)..tog en öl och spela playstaion tre tro jag det var..haha..är inte haj på alla dom där det kommer så mycke nya:p..men vi hade det allafall trevligt och satt länge där och prata i massor om gammla minnen=)
Så vi kom hem rätt sent till Lindseberg till tove..så tove gjorde en super god middag igen denna gång vart det ryggbiff=)..sen drog vi ut på krogen tog oss en cider och dansa=)var inte lika taggade för man var lite halvseg..haha..men det var kul ändå vi fick oss några goda skratt=)och mött lite skumt folk..haha
Så det var i stort sett min visit nere södra svergie..Vi har haft det super kul och pratat i massor och mött skumma men trevliga människor..
Jag hade gärnat vilja stanna längre..dagarna gick så fort!Tove verkligen tog hand om mig och gjorde super god mat!..jag som skulle kolla på julklappar men vart inte så mycke gå på stan och shoppa men det tar vi nästa gång=)
Älskar dig Tove i massor!!


Vi satt och skämta att detta var min sovplats:P..hahaLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!