Tattu

Har lite och göra..vet inte vad jag ska göra!..är lite rastlös..kom på att jag skriver bara här typ en gång per dag..så nu bryter jag denna dag..hahaha..
Jag har ju tattuera mig men det vet nog dom flesta om och har sett den..
Jag var svin nervös den dagen..men det gick bra=)..han har ju fått en ny maskin som lätt alldeles tyst..Det gjorde ju ont många gånger men man härdar..jag trodde att det skulle göra ondast i mitten men det var ut mot kanterna som det gör som mest ondast..
Jag är alla fall super nöjd!
Ja det kankse inte är den bästa bilden men det var vääldigt ny och det var lim från tejpen som satt kvar

29/9

Jag hade ett mycke bra samtal i morse med min kollega Jonas...Det fick mig och tänka och det fick mig att känna mig stark..Ibland behöver man kloka ord..Tack jonas!
Jag fundera mycke på livet om framtid och vad jag vill göra..men de är det jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv och kankse är det bra men också osäkerhet..Men det är bara jag som vet bäst hur jag vill leva mitt liv..Jag försöker gå olika vägar och just nu är jag här. Jag har strävade efter ett jobb som jag fick, som älskar som jag helst inte vill bli av med..Men om en sak har löst sig så har annat gott mindre bra..Men det är väl det priset man får betala men jonas sa till mig frågan är hur mycke man är bered att betala..Man får alltid betala ett högt pris vad man än gör..
Men nu är det mitt liv och jag väljer och gå den väg jag vill..Alla människor väljer sina vägar..Ibland får det konsikvenser men alla måste få misslyckas för att lyckas..Man lär sig alltid av det!
Så nu känner jag mig stark och Jag tar ingen skit..Jag vet vem jag är och jag går min väg som jag vill..Pengar är inte allt för mig så länge man är lycklig..Jag vet vad som får mig lycklig..
Jag avundar dom som vågar göra saker med sitt liv..börjar plugga , flyttar bara för att prova nå nytt, dom som reser runt..ja dom bara göra för att dom vill och skiter i vad andra tycker..Ni är stark!
Jag borde också vara lika tuff men är inte det när det gäller det..jag gör inte vad som helst..men man borde göra det..chansa lite mer i livet..
Ja man kan grubbla mycke, vet inte vad man ska göra med livet och det kommer jag grubbla på  men jag är en bit på vägen..Jag kommer nog dit en dag..Så länge jag är med själv och står stadigt på marken och inte tänka på vad andra tycker om en...
Så lev er liv som ni vill leva och låt ingen annan komma ivägen för det !

Nä nu ska jag inte sitta skriva om det mer även om fundera mycke på livet...
Arbetsdagen var då toppen och jag sluta halv tre..Jo vi har fått kolla på vårat schema å shit vad det har ändras ändå men jag har samma helgen ändå..men det är helt okej kommer gå bra när man väl kommer i det..
Nä snart ska jag äta..får se vad det blir för gott=)
Är ledig nu i två dagar..ska bli mycke skööönt!28/9

Har haft lite dåligt samvete och nästan gråtit på jobbet..jag är så rädd att göra fel och jag gillar inte när folk känner sig irriterad..det är tur att dom på jobbet stöttar mig och säger att jag gör så gott jag kan och man kan inte göra mer..Fatta hur bra arbetskamrater jag har!..Jag älskar dom<3
Jag har varit trött hela eftermiddag..även om jag sovit bra i natt och jag sovit bra så har varit trött och är det fortfarande..
När jag kom hem så var det mat på bordet..världens goaste mat fick jag!
Nu känner jag bara mig slö och inte alls på topp..
Jag orkar fan inge just nu...
Känner mig bara att jag vill gråta och känner mig helt värdelös..Men det vänder nog snart!
Nä nu ska jag ta tag i disken..som är såå jätte kul(eller så inte)
Sen blir det bänka sig framför Idol =)


Hemma Igen

Nu är man hemma igen..Jag har hunnit var hemma en hel dag :p..har jobbat i dag som vanligt och jag var otrolig pigg i morse..Det brukar jag Aldrig vara!..haha
Helgen har varit jätte bra=)..den är alltid bra när man får åka hem :p
Denna gång planera jag inte så mycke..för annars brukar jag ha planerat varje dag vilka man ska träffa och så men denna gång orka jag inte.
Så Fredag var jag och jocke å storsa runt på stan och kolla..sen Träffa vi Christer som vi gick och fika med=)Kul få träffa min kära vän=) Käka sen hos mamma, Super gott som alltid!till och med klotski kom och åt..Var och hämta upp Gullan och for till Klotski och såg film och bara tog det allmänt lugnt...Gullan min sötnöt, jag diggar henne<3
Jag har som slutat dricka två dagar utan har hållt mig nu till en..det känns skönt å vara nykter =) Var och hämta pappa sen för han hade varit på krogen..nu är det min tur och skjusa och hämta..haha
Lördag så var jag, Jocke och klotski och strosa runt på storheden...Åt sen tacos hos pappa för han fyllde nämligen år=)så han fick nå lotter...å sen hade vi köpt nå till Amanda som hade fyllt 10 den 21...
Nenne och Katarina å Henke var också och åt..det var jätte kul och se dom=)
Sen plocka vi upp Marie på sunderbysjukhus..eller jocke hämta henne..hehe..For sen till Klotski som är seg så in i Helvete!!han satt och åt när vi kom och hade inte duscha..jag höll på bli galen!..men jag skulle ändå inte vilja vara utan han<3..Sen blev det då fest hos Anders och Vicky<3 träffa gammla godingar från förr och vi spela och lekte..det var en väldigt trevlig kväll=)..och jag var duktig mot slutet och drack bubbelvatten...Jag är fan stolt att jag lyckas trappa ner på alkohol..jag brukar ju annars vara partyprissen som alltid är så full..haha..men lyckas hålla mig i skinnet nu på senaste tid och det faktsikt väldigt skönt!
Men det var en jätte kul kväll allafall=)
Sen i helgen har vi hunnit träffa Maja och sören..Vi for till dom och hälsa på och dom vart ganska förvånad..men det var kul..Jag bara älskar dessa två, det är dom två finaste och ödmjukaste som finns<3
Söndag hann vi fara och hälsa på Morfar innan vi for hem..Söt Morfar<3
Det var min helg..Tack alla underbara för helgen!..Jag Älskar er i massor<3
Det gör så ont jämt när jag ska åka hem, Man vill bara helst stanna!
Jag hoppas att någon dag jag kan flytta hem..Bilda famlij och bara vara lycklig..
Nä snart ska jag bänka mig framför Idol
Se Ya !

Här är några bilder :

Luleå I Morgon <3

jag känner lite irritation..
Så här är det, Vi har en liten tjej här på Arvidfranklin som man ser ute lite då och då..Hon frågar tusen frågor och hon har till och med följt upp till lägengeten men släppte inte in henne..Våran kära granne där nere har även bertätta hon följt med låångt när han varit ute och gick..
Hon var som söt från början men efter ett tag känns det bara jobbigt..
Igår när jag kom så hörde jag hon gråta..kom runt hörnet och såg en kvinna bära på hennes cykel och hon hade ansikte full i blod..jag hörde bara att kvinnan fråga vart hon bodde..Det är tur det finns snälla människor!
Hon hade säkert rammla med cykeln..Men det jag känner mig mest irriterd över är Vart fan är är hennes föräldrar!!?
Hon är alltid ute själv och det kan ju vara farligt och följa efter någon..hon kan lätt bli bortrövad..det är bara tur att det är bra människor runt här..
Hon kankse är 5år..man gör inte så mot sina barn..jag fattar inte vad föräldrarna håller på med..man lämnar inte sitt barn så där själv..
Vissa borde fan inte ha barn!
jag blir så upprörd..tänk om hon far illa om hon är själv ute..åå det är nästan som man vill gå å ta ett snack med dom men vet inte vilka det är eller vart hon bor..sen kan ju inte säga hur dom ska uppfostra sitt barn..
Nä hujja hur vissa kan vara!


Jag har jobbat till halv ett idag, mycke Skönt!När jag kom hem så skulle jag göra ägg och sallad till lunch å längtade riktigt..men när jag kommer hem så var äggen slut och jag blir svin grinig, var ju svin hungrig!..men med lite bråk så slutar det alltid gott..Jocke lagade super god mat till mig..Han är ju bara för gullig<3 Legat och myst och sett Merlin..hur mycke vi än bråkar och bänglar så Älskar vi varandra lika mycke ändå<3
Nu ska fara och träna med Vanja, Ja det har varit ett långt uppe håll..haha..men nu jävlar!

I morgon åker jag hem till Luleå<3..Det ska bli så skönt och komma hem och träffa alla<3
Så vill ni hitta på något så är det bara höra av er..jag hinner nog inte höra av mig till alla men därför skiver jag så här:p..hehe
Love Ya<3Katastrof!

Man vart så arg och frustrerad igår när man kolla på tv!!
Först att så många hade rösta på Sd så dom kom in i rikstaden är ju hemskt!..Och dom som bodde i skåne hade 10% gett röst till sd..det är jävligt mycke..Det har jag sakt tidigare gräv bort skåne:p..jag gillar dom inte..haha
Sen att dom blåa vann var ju ännu mer katastrof!
Jag fattar inte vad folk håller på med!
Okej förra gången när dom blå vann så var det finanskris så det var inte så lätt..å man vet aldrig om det hade gått bättre för dom röda..så nu är det upp till bevis för dom blå..det ska bli spännande och se hur det går..
Det gäller och hålla hårt i sitt jobb..å jag hoppas jag har jobb 4 år till..
Jag tycker synd om dom som är arbetslösa och sjukskrivna..dom kommer inte få det lätt!!
Jag vet hur det är och vara arbetslös...
Men dom som rösta på blå dom har nog aldrig varit arbetslös i sitt liv..
Så nu måste vi ha dessa blå i 4år till..
från början tyckte jag att Fredrik var okej..men efter debatt i tv sjönk det till minus!..han påstod att arbetslösheten blivit mindre..att man får hjälp från dag ett med jobb coch..att dom sänkt arbetsgivar skatten och fler fått jobb...
Det är en ren lögn!
Nu måste vi ha denna statsmenister i 4år till..det är ju skandal!
Ja det är mycke kännslor som kommer..
Men idag ska jag gadda mig=) iiii!!det ska bli nice!

19/9

Idag har det varit en städar dag..vi har städa heeela lägenheten och det känns underbart!
Sen har man varit och rösta..det är första gången för mig även om jag har kunnat rösta tidigare..men första året sket jag i det för jag kände att det var bara skit..förra året missa jag det för då jobba och sen hann jag glömma bort det..men eftersom moderaterna vann i förra valet har jag kännt hur viktigt det är och rösta..
Jag fatta ju ingenting hur man gjorde men jag kryssa bara nå..haha..men det blev rött på alla tre..å jag hoppas nu dom verkligen vinner..jag vill inte ha nå jäkla blåa som styr vårat land!

En sak som irriterar mig är att jocke har ju tänkt köpa merca och han har nu börja vela och folk på FB säger tycker han ska köpa en och en massa saker..jag håller på brinna av!..tycker inte folk ska yttra sig om saker dom inte vet..för det första är han arbetslös och det kostar och ha bil..och jag betalar ju alla räknar här hemma så det är väl klart man blir lite sur på folk som säger att han borde köpa en..man ska har råd och betala alla räkningar..har man råd med bil har man råd och betala räkningar tycker jag!..men han gör som han vill jag tycker man ska tänka först och sen om han köper bil så kan jag inte göra nått åt det..jag får väl bara sucka och låta det vara..

Nä nu ska jag fortsätta skura:p
Jo i morgon ska jag tattuera mig!!Snacka om att jag är nervös!


Jag bara älskar dessa :18/9

Jag hade en toppen kväll i Kattisavan igår=)..vi åt god mat och vi fiska och drack och satt vi läger eld och sjöng..hel mysigt!det var verkligen toppen..jag hade jätte kul!
Bemanningen var också där så vi var med dom också :p
Jag är så stolt att jag taggat ner med alkoholen..visst jag dricker men jag har börja dricka med måtta..jag köper bara en viss mängd och sen får det vara bra..Man kände sig så vuxen på något vis..Att slippa vara den som skämmer ut sig..det var inte direkt som riktigt skämmde ut sig..men det var ändå lite pinsamt och se vissa..och vissa drack alldeles för mycke från bemanningen..haha..man trodde att man bara kunde göra så där i tonåren..men när vuxna dricker kan dom blir värre tonåringar..
Vi hade jätte fina stugor=)
Det vart rätt sent :p..var nog bland dom sista som gick la sig..men jag var uppe först och var ändå bakis som ett svin!hade så fruktansvärt ont i magen så det vred sig men jag drack vatten och gick och la mig igen :p vid nio kom Robert och väckte mig..då mådde jag bättre..men man kände sig lite sliten..med äklig bakis smak i munnen..jag gick och köpte cola och prata ett tag sen åkte vi hem vi ett gäng..så när jag kom hem så la mig i sängen med jocke och sov..å det var skönt kan jag säga er :p
Men det som kankse är mindre bra att jag rökte så mycke!..jag köpte ett eget cigg på å jag köper aldrig cigg..jag röker ju aldrig men jag fest röker..å  det är en sån dålig vana..jag måste sluta feströka..man känner ju när man rökt för mycke..men ändå när alkoholen är i handen kan man inte hålla sig för att röka..Men nu är det slut på det hade jag tänk..Men det var nog många som "tjuvrökte" igår..haha
Nu sitter jag här och börja bli människa igen och vet inte alls vad jag ska äta..jag är inte sugen på nått alls känner jag..så får se vad som blir till middag.
Det blir en riktigt slö Lördag idag!
Sen måste jag bara säga att jag har så himmla bra arbetskamrater..vi är ett jätte bra gäng och jag är så glad att jag hamna just på dethär jobbet..Dom verkligen Guldklimpar allihopa!<3

Å tack för kommentaren det var gulligt=)men ni får ju gärna skriva er namn som man vet vem det är17/9

Jag har sovit otroligt gott i natt!..somna rätt tidigt och så har jag sovit ut på morgon, de var så skönt!
Jag har drömt i natt att jag varit utomlands med min famlij..guu så skönt det var i drömmen..haha..det kändes så riktigt!..men det är ju bra att kunna drömma om utomlands när man inte kan fara själv..

Idag har jag varit helt ensam!jocke for i morse och besikta micran och sen for han till Sidberg..men det har varit ganska skkönt och vara själv..då har jag hunnit städa och diska, och sen har jag hunnit varit ute på en lång promenad=)
Nu har jag duschat och är laddad för ikväll!!..Vi far med jobbet till Kattisavan och äter god mat och parta loss :p..det ska bli riktigt kul!..sen ska vi sova över där=)
Så nu är Ölen laddad, ja nån cider då..då kör vi !!

Trevlig Helg !16/9

Idag har det varit en ledig dag men var tvungen gå på läkemedelsutbildning för jobbet..kände absolut inte lockande!..men jag klev upp och gick dit det var ju väldigt intressant och det väckte mycke tankar..men jag vart ganska trött sen och huvuvärken kom och ögonen höll på falla ihop men jag klara igenom det=)
Fick lära oss en del..Hon tog bland annat om "Egenvård", det är ju man behandlar sig själv som har man huvudvärk kan man köpa huvudvärks tabletter och har man snuva så kan man köpa nässpray och så vidare..Och då sa hon att man ska egenvårda upp till tio dagar sen borde man gå till en läkare..Jag fundera på det sen, tänk man kan ha huvudvärk varje dag i mer än tio dagar eller varannan dag..tänk hur många gånger man borde ha gått till läkaren!..men nu vet jag det så man borde nästan göra det nästa gång!..Fast jag har ju varit till vårdcentral och lycksele lassa på grund av svårt och andas och huvudvärk..men inte får man nå hjälp ändå!dom kollar bara lite blod å lungor och sen säger dom att allt är bra å de är inget dom kan göra..tycker läkare borde ta en mer på alvar och ta sig tid och verkligen kolla vad problemet är.. Jag är orolig ofta att jag kan ha något konstigt, canser eller nå..Det är många många gånger man inte våga sova för att man är rädd för dö i sömnen..kankse därför man har sömnproblem också..
Det kan ju inte vara normalt!
Men nu kom jag in på nå helt annat..haha..
Vi satt även och kolla i en medecinlista vad alla heter å det är en del..haha..då hitta jag en medecin som heter "Thelin"..yes, som mitt efternamn och där stod det att ska sväljas hel..får ej tuggas!..haha..de är ju därför jag är så liten :p..haha..

Sen idag har jag promenera till Vanja och tog en promenad så gick vi henne och drack te och prata om allt..känns bra och kunna prata med någon=)..och Alycia har blivit större:p har nu lärt sig krypa lite och till och med stå om hon har något att stödja sig mot..hon kan till och med gå om han håller i hennes händer..fast det är ju lite vingligt än..haha..hon är så go!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och se Idol=)


Lilla Alycia

15/9

Jag tror det dåliga humöret och stressen å all negatitv atmosvär smitta av sig..folk på jobbet har inte varit på toppen humör..nu ska jag inte säga att alla varit det men de blir lätt att det smittas av..
det är som lite smått kaos på jobbet..i morgon är det massa utbildningar och jag lyckas ju få och planera morgon dagen..men tur att jag fick hjälp med det..men det löste vi så klart för vi är så grym!Haha..
Sen är jag liiite lätt irriterad eller vad ska man säga "orka"..folk ha tjata om att få ide brickor och när vi väl fått är det är bängel..folk har täckt över sina person nummer..och vi får inte det säger chefen då är de bara lyssna..å de är mycke bängel om att folk vill inte gå omkring med sitt person nummer...för man kan då kolla upp det..dom fyra sisa finns inte..men jag tycker att det spelar väl ingen roll..vad är de för bängel..om man nu tror folk hinner se ditt person nummer när man går från bilen..som knappt syns..eller när man är med någon pensioner på stan..kan man ju faktiskt välja vända brickan eller stoppa den i fickan..vad är de för sak!..Orka!jaja tur man inte tagit där fotot än..haha..missa ju det..
Jag är ju lång ledig Äntligen!..men inte får man vara det..nää då måste man upp och vara på någon utbildning kl 9 i morgon bitti..på min lediga dag!..inte kul..men men jag får ju ta ut en ledig dag sen å det är ju bra de=)
Nä nu ska jag inte vara nå mer negativ å bitter..jag är ju igentligen inte på dåligt humör..:p
Men jag känner mig inge pigg alls..massa huvudvärk och jag har försökt vila men det har inte funka så bra..nu ska jag ge mig på städning och diska.
See Yaa !
StoreBror <3

Jag fick ett sånt gulligt sms av min bror i går kväll..han skicka och sa att han skulle komma och hälsa ppå mig om några veckor och avsluta med Ps . Jag älskar dig..söt bror min!..jag saknar min bror i massor!..jag har inte fått träffa han på över ett år nu och det var när jag var till han förra sommaren..han har ju varit ute och rest så mycke..Jag beundrar han så mycke..han lever livet verkligen fullt ut och reser i massor , lever verkligen som han vill leva..det är så skönt och veta att lever livet och njuter av det..Han är en av mina förebilder, visst han har gjort mycke tokerier men han är ändå så fin min Storebror..
Jag saknar tiderna när han och jag for bara runt med bilen och bara sitta läääänge och komma på vad vi skulle göra, tyckte livet var tråkigt och även om livet inte var så "roligt" då så hade jag ändå han i närheten..
Min storebror som alltid beskyddar mig och jag alltid kan känna mig trygg hos..
Älskar dig i massor<3
Och hoppas vi ses snart!

Idag har jocke besikta bilen och den gick igenom..Yes!..skönt!då slapp man det problemet..hehe..Jag har jobbat hela dagen och mot slutet så vart det jobbigt huvudvärken tog över..Jävla mens!..
Har sett lite på serien V, som är skit skum..och tog mig en treo och värken försvann..men nu är den tillbaka igen..och jag ska nu ta mig en promenad och sedan se Idol på nätet, För jag hatar all reklam!
God Kväll !
Helgen

Den har varit toppen!
Jag hade lite små panik i fredags..jag jobba till halv två och hade inte änns packa men kom hem och gjorde det snabbt och hann till och med äta..Jocke hade varit så gullig att han hade gjort mat åt mig<3
Jocke skjusa oss till flyglpatsen..Hade aldrig varit där så det var lite spännande och den var en fin flygplats faktiskt=)..Jag trodde jag skulle vara flyg rädd men icke jag var så stressad och glad över att åka så tänkte inte på det..Vi åkte nå litet flyg plan som lät ut av helvete och det var så jävla kallt så man var som en isbit när man kom fram..vi såg inte så mycke för vi lyckades att sätta oss just vid den feta proppellern..
När vi kom fram strosa vi omkring och vi åt lite på macdonald..nog för att jag inte gillar Macdonald alls så ville hon äta där så gjorde vi det och jag tog nå litet..
Tog bussen sen in till city terminalen..det var lite förvirrat vart vi skulle stå så stod vi ändå rätt..tog sen tunnelbana..som kosta 40 spänn..så jäkla dyrt!..vi hoppade då alla fall på fel så fick kliva av och åka tillbaka nån station..tur att vi kolla i taket där var en beskrivning annars hade vi åkte hela vägen..och tur att Sofia hade en beskrivning om vart vi skulle å så..men vi kom då rätt och var tvungen att byta till buss..
Och det var så roligt för det kom två tjejer som kom och fråga vart nummer 76 går..och jag så långt på andra sidan vägen att den stod och pecka och sa och dom sprang..haha..å jag som aldrig varit där fick agera som vägbeskrivare..haha..
Det var ju bäcksvart ute så vi såg ju ingenting men vi kom då fram till slut..och hade en kod vi kunde ta oss in för det inte var bemannat..så det fanns kuvert med vårat namn på med en nyckel i..vi fick var sitt rum å det var ju nice!det var bara en säng där också..men vi gick runt och kolla å dom hade gym och solarium å badbassäng men den var tyvärr stängd..vi var ganska trötta så gick och la oss sen..Vi fick då en bra sovmorgon och det var mycke skönt!!

Vi fick höra på folk som prata och vi fick göra massa övningar..Vi har fått träffa massa andra tjejer runt om i Svergie och alla var jätte trevliga=)
Jag har lär mig en massa och fått en massa tankar och lärdomar. Vi har fått massa gott!Vi var verkligen bortskämda..två dagars lunch..och fika mitt på dagen med tårta och massa gott!..vi fick tre rätters middag som var jätte god=)...Jag har verkligen bara njutit!
Stället som vi bodde på var jätte fint och stort..det var någonstans i lidingö och där var det super fint!..Det är mycke lyxigt ställe med mycke stora hus..där bor de nog folk med mycke pengar..haha..
Helgen gick super fort tycker jag..det var tur vi alla åkt med en arragerad buss från hotellet..Vårat plan gick ganska sent så vi hann strosa runt på staden..hitta inget men det var kul ändå=)..man kände sig så bort kommen som en äkta turist..haha..
Snacka om att man var trött när man kom hem igår!
Det har varit en super helg! och skönt att bli bortskämd och bara vara för en stund..det är kände jag att det var jag värd!..
Så nu är det bara ta nya tag!
Tänkte nu att ta mig en promenad och sen blir det jobba kväll.


9/9

Allt känns bara toppen just nu=)..är på bra humör och livet känns bara bra=)
Jag har jobbat sen fredag kväll så det mesta tiden har ju gått till att jobba..och sen har jag fått med mig jocke ut på promenad också i veckan..förutom igår..men då tog jag en liten kortare när jag gick från jobbet..så surra jag med Tove<3 som jag inte har surra med på ett tag..kändes bra och får höra hennes röst=)
hade möte igår också på jobbet och det var bra..då fick man prata om massor och gå igenom massa saker..det är bra att vi har dom var 5 vecka typ..å då jobba jag från ett till halv tio..lite drygt..men det går ändå så bra=)..

Har ju fått frukost två dagar i rad av min kära<3..det är inte dumt de!..han är så fin min Jocke<3
I morgon åker jag till Stockholm!Wii!..ska bli så kul!..det jag och en annan tjej på tjejjouren som ska på en utbildning och det ska bli så spännande och säkert lärorikt=)..Och allt är klart , biljetter är bokade och buss från arlanda är ordnat och hotellrum är bokade..känns hur toppen som helst!..vi flyger i morgon 16:35..jag jobbar till halv två i morgon så får se om jag får i mig något innan jag åker men får jag säkert..Vi flyger i från Lycksele, som ska bli spännande jag har inte flygit små plan förrut..men det ska säkert gå bra=)..de ända som inte är gjort är att packa men det gör jag nog ikväll..jag behöver inte ha med mig så mycke saker..

Nu ska jag städa lite och diska för sen är det jobb som gäller :p men skönt och gå kväll så man får nån sov morgon..hehe..
Ha det nu en bra Helg!för det ska jag ha och den får jag ÄNTLIGEN i morgon!
Puss


Underbara du<3
Jag fick ett brev hem på posten och blev otroligt glad när jag öppnade det=)
Min Otroliga underbara vän hade skickat ett kort bara för att skicka ett och berätta hur mycke hon älska mig och saknar mig..hur underbart är inte de!Att bara spontant skicka så där det är ju fint som helst!Jag verkligen lyste upp när jag läste det och det gjorde min dag..att veta att jag har en sån underbar vän är det bästa som finns!Jag har nu kortet vid datorn och när dagarna känns dåliga kan jag alltid läsa det..Tack så mycke gumman så himmla mycke!
Det är så synd att vi bor så långt i från varandra=( ..men du finns ändå alltid där...Du är bäst!
Jag älskar dig så mycke<3
Jag hoppas vi träffas snart!vi har så mycke och ta igen
<3

Annars idag har man jobbat det vart att man kom in lite sent på kontoret efter morgon görat..men det vart en liten missa av min kära arbetskollega som trodde hon skulle börja elva..men tur att jag ringde till henne:p
har även haft livsmedelsutbildning...jag har gått igenom sånna saker många gånger när man gick i skolan..men det gjorde inte så mycke och få lite upp frächning :p
Nu ska jag laga mig nån mat och sen ikväll är det Idol som självklart måste ses!
See Yaa !


6/9

Skönt att helgen är över!!..jag har jobbat två delad dagar i rad och det är lite drygt..visst det är skönt att åka hem någon timma och vila men tar som ändå på kroppen..dom som jobbar sånt vet nog hur det är..så igår kväll så titta jag och jocke på nån film på tv och åt nå godis och myste..sen var jag så jäkla trött så jag sov sen..skönt som fan var det..haha..men jocke väckte mig och tvinga mig hjälpa han upp med tvätten..så jag tog på mig bara en morgonrock och gick som en Zombie..haha..så jag har sovit väldigt bra kan jag säga:p
Jag ställde klockan och hade tänkt vara dukig och kliva upp och gå men jag var så trött och slut så jag orkarde inte..jag tar nog en lång promenad hem istället.
Idag har jag varit och klippt och färga håret..och min favvis klippte mig, hon är så gullig=)
Jag är jätte nöjd som vanligt..haha..men det känns ovanligt men kommer det nog göra i några dagar innan jag vänjer mig..:p
Och nu får jag börja äta själv igen=( ..Jocke börjar nämligen med cmmabridge igen och jag hoppas så gärna att det ska bli bra denna gång och han får glöd för att träna..
Nä nu ska jag ta och duscha kroppen och sen äta för sen blir det jobba


Min nya frilla :


.

Jag har bott i lycksele mer än 3 år..tror jag att det är??!..Shit det är ett bra tag men det kändes som om jag nyss flytta hit..
Jag ville så klart inte flytta hit från början men båda fick jobb så då tänkte jag att jag ger lycksele en chans..Det var spännande och flytta till en ny stad även om den är mycke mindre än lule..och jag trivdes ändå rätt bra..vi hade folk vi umgicks med och så..men sen vart jocke arbetslös..och sen gick det som utåt..jag blev så småningom av med mitt jobb och sen försvann allt folk som vi umgicks med..Då vart allt bara piss och man ville hem!..men nu har man ju jobb..och livet är så bra just nu känner jag=)..vi har kommit en bit på vägen även om det kan ta tid..
Jag har hatat lycksele så mycke och tyckt att det är en skit stad..viss jag tycker lycksele är en skit stad men det har kommit några plus..har tagit körkortet, Äntligen!jag har jobb och kunna skaffa bil..och det är ju super!
Det är bara det att man känner sig så ensam här med typ inga vänner..och ha folk att umgås gör mycke!..mina vänner har ju varit hit men det har som varit dött ett tag men de väl för man har inget här man kan göra och inga polare..eller nå finns det folk som kan dyka upp lite då och då..men inte någon som hör av sig..eller vi har ju Nicke :p..å det är väl tur man har nån:p..sen har jag Vanja också å det är väldigt tur..
Men man har lärt sig en hel del..man har lärt sig och uppskatta det man har mer..
Jag kom ihåg när man var så less på lule å man klaga..och det är många som klagar..Men att flytta hit har lärt mig att ta vara på dom man har och förstå hur mycke dom betyder för en..
Jag tror folk borde testa flytta..det kan vara bra för då lär man sig och inte klaga på det man har..eller så kan det vara tvärtom man flyttar och kan få underbart med nya vänner och trivs och blir lycklig..
Självklart vill jag ju flytta hem..det är ju ett mål för mig..men så länge jag har jobb stannar jag här så är det bara..jag trvis så jäkla bra med mitt jobb och jag har världens bästa arbetskamrater som jag aldrig vill byta ut..det känns som om här jag hör hemma..där vill jag så gärna vara kvar..
Synd bara att det är i "fel" stad..
Å jag har ju sakt att jag ska ju aldrig skaffa barn här i lycksele..men blir jag fast är jag så illa tvungen..haha..
Jag och jocke vill så gärna ha barn..men när vet vi ej..känner klockan går och jag vill inte bli för gammal..vi vill ju som ha när det passar..men det finns inge perfekt tid och skaffa barn..bestämmer vi oss så gör vi det och det är bara helt vårat beslut..

Men de kan vara skönt och bra att få längta hem till sin stad..för då känns det så bra varje gång man kommer hem=)
Å nu har jag varit hem mycke senaste tiden och det är bara underbart!

Nä nu ska jag inte babbla mer ska dra mig till jobbet snart
See Ya !Tove

Det var alldeles för länge sen vi sågs=(...och jag saknar dig i massor!!..jag vet inte hur länge sen det är men det börjar väl bli ett och halv årsen vi sågs..
Jag hade så gärnat velat vara hos dig och krama om dig i massor..Vi skulle behöva en Tovssan och Tellan time det  vet du med..
Du är den bland det bästa jag har och en av dom jag kännt längst av mina vänner..Vi har gått igenom så mycke tillsammans både skratt och gråt..jag vet att du inte haft det så lätt idit liv och inte har det lätt..men du vet att jag aldrig sviker dig!..
Vi är så lika du och jag..lika små och tokiga :p..vi tycker oftast lika och ibland kan vi till och med tänka på samma sak..och det gör oss så bra ihop=)
Du har hjälpt mig så många gånger och du har alltid funnits där.
Även om vi bor långt i från varandra så kommer vi alltid vara vänner
Du är en sann vän<3
När du skickar sms i bland hur mycke du saknar mig och hur mycke du älskar mig, det är så fint..det betyder så mycke och veta att du finns där
När du inte mår bra så gör det ont och när du mår bra så mår jag bra med dig!
Glöm inte Tove att du är Bäst och du alltid har mig <3

Jag Älskar Dig <3

2/9

Jag fick världens förkyldning i början av veckan och i går och idag har jag varit ledig=)det kändes så skönt flr igår låg jag heeeela dagen och tog igen mig..idag har jag varit piggare men har nu fått krångel med halsen=(..är så torr och det kliar och har sig..har druckit en massa te men det funkar inte..
Jag har då hunnit med med lite städning och diskning=)och sen har vi varit och kika runt på dollar å expert...och sen tvinga jag med mig jocke ut och gå nästan en mil..jäkla jag gav mig inte!haha..det var en del gnäll..men man måste röra på sig..får se i morgon om jag får med jocke ut..
Sen idag har jag boka frissa tid=)För det behövs verkligen!ska klippa och färga det.
Sen har ÄNTLIGEN tagit mig och boka tid till tattuering=)..wiii!jag har ju spar pengar som jag haft tänkt typ över ett år om inte mer men nu jäklar!..jag är så nervös!!även om jag redan har två stycken..men man kommer ju ihåg hur ont det gjorde..men det kommer gå bra=)..kommer bli så nice!
Sen måste jag säga att jocke har varit som en ängel när jag kommit hem<3..han har städa och till och med diska i flera dagar...så underbart att han tagit hand om mig=)
Hans dator har brunnit så kan ju vara en liten del i det..haha..för han har inge å göra och är rastlös..jag tycker det är skönt när datorn är trasig och hoppas att det får gå ett tag innan han köper en ny :p
Nu har vi bara lega i sängen och myst och sett film och det ska vi fortsätta med nu<3
Jag har kommit på min kisse med att vara datanörd :p


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!