God Jul !

Har nyss slagit in alla julklappar=)

Sen kolla jag får i lön och kan säga tårarna börja rinna..4 tusen!..Har en hyra på över 5 och bredband och el att betala..Hmm de gick som inte ihop!
Ringde sen försäkringskassan men var inte hurra så mycke, två tusen=(
Jocke får inte pengar för en den 4 Januari från försäkrningskassan..
Men klarar oss..Jag betalar nu elen och bredbandet i morgon när jag får lön..å sen betalar jocke hyran när han får pengar..Jag har skrivit till lybo så dom vet..
Men de känns ändå surt! Kändes som om min jul förstördes där lite grann..=(
De är underbart med barn men när de så här bängel så bara jobbigt!
Fin julklapp jag fick..woho!eller så inte!

Men kan inte deppa ihop nu!

Jag ska ta och diska och stöka undan och sen så blir de lilla julafton hos svärmor..
Sedan i morgon drar jag till Luleå! Så härligt !
Ja just de måste packa också..
God Jul och Gott Nytt år på er !

Nyklippt och färgad=)

Världens Bästa Anna som gjorde på mig=))19/12

Då var helgen över, Skönt!
Vi har inte gjort nå alls..jag har mest legat och varit bitter och kännt mig ensam=(
Och vi visste inte vad vi skulle göra, så vi såg film från kl två till typ elva, tolv nån gång..Vi börja med trassel, Super härlig film!Den måste ni se!..Sen så vi ensamhemma 1-4...Dom är ju bara för roliga:p..men sista var inge bra alls..
Igår så gjorde vi inte heller så mycke, Tvätta typ..
Voj voj vad helgen kännts lååång!

Idag har jag diska och vikt tvätt och slagit in lite julklappar..Jag blev alldeles slut på! Så jag la mig i sängen vid datorn och där jag är fortfarande..
Klotski har ringt och surra med mig en stund..de behövdes!..Han ringde mig alltid förrut jämt men nu var de ett vääldigt bra tag sen..Jag har sakna samtalen!
Man blir på bättre humör=)
Jag saknar verkligen alla där hemma så de finns inte!

Sen vill jag passa att säga Grattis till jeanetten som fyller år idag=) Massa Kramar till dig!
Våran älskade lilla lycka<3

16/12

Då var de fredag igen=)

Julbordet med jobbet i onsdags var jätte trevligt=) delade ut julklappar och jag fick en jätte fin ljusstake=) körde lite lekar..
Träffade äntligen Josefin och hennes son som var en jätte glad liten skit:p
En lyckad kväll=)

Torsdag så gjorde jag inget vettigt att låg bara i sängen och var bitter på att de inte fanns något att göra..

Idag har jag varit till skolan där vi fick fika och sen ta blodtryck på varandra..jag trodde de skulle vara svårt och att jag inte skulle klara de..men de gick ju hur bra som helst! Så nu kan jag de=)
efter de tog jag en sväng på stan..var in på mk och boka klipp och färgning och tur hade jag så de fanns en lucka på onsdag=))Skönt och äntligen göra åt sitt risiga hår!
Sen köpte jag en sista julklappen..så nu är jag klar med alla julklappar=) rätt sent för vara mig jag brukar alltid börja tidigt men i år har de varit sent..
Jag köpte även en stickadkofta på rea=)..Så härligt att man som höggravid fortfarande kan shoppa kläder på barnavdelingen..hehe..
När jag kom hem hade jag tänkt diska och slå in lite julklappar men jag börja må så jäkla illa och kände mig svag så jag var tvungen att lägga mig..jag låg länge och mådde skit!men somna en stund allafall..For sen med Åsa och kolla på en bilbarnstol som vi ska köpa=) så nu är de också ordnat..Skönt !..Nu har vi allt som är ett måste..
Sedan har jag och jocke handla mat så kylen är full :p Härligt!

I helgen har vi inget planerat..får se vad man hittar på14/10

Jag trodde dagarna skulle gå mycke saktare än vad tänkt, men dagarna hinner smita i väg:p..Igår var Vanja hit på besök och vi satt och prata ett tag=) de var mycke trevligt=) De är skönt och ha någon och prata med..Man har ju sina vänner så långt bort men de tur de finns telefon..man blir mycke gladare och på bättre humör=)
Var även till barnmorskan igår och allt var ju bra förutom då mina järnvädren..Och när jag skulle sätta mig ner så börja de bara frimla för ögonen och jag vingla som till..jag typ ingenting!men tur jag var på rätt ställe:p så jag fick lägga mig på britsen och andas och sakta men säkert så börja jag se igen..en mycke obehaglig känsla!Jag höll på skrämma slag på jocke..så när vi kom hem så gjorde jocke maten och han ville bestämt att jag skulle inte göra nå mycke mer den eftermiddag..<3
Så jag ska börja äta två tabletter om dagen i stället för en..jag hoppas mina blodvärden går upp

Idag har jag städa och diska...bokat tvätttid och varit ner i källaren och hämta upp all julklappspapper..Vi ska på julbord idag med jobbet så då ska vi ha med var sin julklapp med rim..jag har inte kommit på nå rim men de skiter jag i..hehe..så jag jag har slagit in den=)..efter de var jag helt slut..jag fattar inte!..men de är väl så de är...
Nu sitter jag här har duschat och klar=)..Ska bli så trevligt med julbord=)
Just nu är jag på toppen humör!12/12

Jag har ingen lust och skriva så mycke alls!
Säger bara upp och ner , ner och upp
De så de känns just nu..eller de är så de är med livet..
Mitt humör går upp och ner och har känslor som inte är bra..
Jag kommer ta mig upp igen..snart !

Vill bara säga Grattis till Tove gumman som fyller år idag=))
Och Grattis i efterskott till Anna
Massa Kramar till er <3


Jag skulle behöva här ifrån!..men nästa vecka far jag hem till lule, Jag längtar! Jag längtar hem! Och jag behöver de!

9/12

Ja då var de fredag=)
I veckan har jag inte gjort allt för mycke..Har jobbat och på onsdag hade vi planerings dag som var väldigt trevligt=)
Har även Varit till Anna.L och fika med Anna.A och Therese som var mycke trevligt=)Tack tjejer! Titta även på Annas vagn som hon ska sälja och den tänker jag köpa..så jag är super nöjd!..Hade tänkt fara och hämta den idag=)..skönt att man fixat en bra och billig vagn.
Igår var min sista dag på jobbet *snyft*..De kändes mega konstigt och gå på så lång ledighet..De var med blandade kännslor igår..trist att lämna jobbet och arbetskamraterna, för de är ju som en andra famlij..men samtidigt skönt och få gå på ledighet och njuta av sista tiden och vila upp sig=)
Jag har så fruktansvärt ont i ryggen på kvällarna...jag hoppas de inte blir värre eller jag få nått annat bängel..
men jag vet att jag kommer ändå bli rastlös när jag inte har så mycke att göra..Men just nu försöka jag njuta å så är du ju snart jul så då åker jag ju hem ett tag så=)
Men jag kommer sakna alla där på centrum..Guldklimpar<3
Men vi ses på julmaten till veckan och sen kommer jag nog dyka upp någon gång :p
Idag har jag inte gjort allt så mycke..Städa här hemma och vikt tvätt och har även suttit med skolläxan:p
Sitter just nu och kollar på kill och tjejnamn=) Vi har ju två som vi vill ha men vill som har lite fler och välja på :p
Och den lilla lever om så mycke i min mage om dagarna<3 Mys !
Ha en trevlig helg !

Grattis !!Idag skulle du blivit 22
Många kramar till dig
Vi Saknar dig <3

6/12

Nu är mina två jobbar helger över, gu så skönt!
Idag är jag ledig=) De har varit så skönt och sova..Men ungarna har levt om till och med vibbrerat i bordet..Då förstår ni hur irriterat de är..Men jag har märkt att mitt tålamod har gått ner till noll..haha..de är helt sjukt!
Och mitt arga mejl till lybo för några dagar sen har dom inte svara på..Dåligt!..klarar dom inte av klagomål!
Jaja men skit de samma nu ska jag inte gnälla nå mer på de!
Måste berätta att de är min sista vecka på jobbet=((...de känns skönt och få ledigt men samtidigt tråkigt och sluta..Jag kommer sakna dom!..Så jag jobbar bara onsdag och torsdag sen går jag på mamma ledigt..de känns helt sjukt konstigt!
Jag hade ju tänkt jobb lite längre men då måste jag bängla med löne och försäkringskassan så jag ids inte bängla så jag tar ut hela då jag fått de:p
Men jag har börja få så besvär med ryggen,har så ont om kvällarna så inte sant! Sen har jag blött näsblod två gånger på några dagar,Jag bara avskyr de!
Annars idag ska spendera och diska och städa och tvätta..sånt som man gör när man inte jobbar..:p..hehe..Sen hade jag tänkt på dollar och köpa lite grejjer:p
Ha en trevlig Tisdag=)

Frustration!

Oj mina hormoner är verkligen på topp just nu!
Jag är så arg och irriterad så inte sant!
Dagiset under lever så fruktansvärt om så inte sant på morgonen..De som om de vore 20 ungar som står och hoppar samtidigt..Jag har skrivit ett argt mejl till lybo för någon måtta får de vara..ja mena ska man ju respektera sina grannar!..Jo jag tack jag vet att barn lever om men man kan ju inte låta barn göra vad som helst bara för att de är ett dagis under...
Jag skerv på facebook hur arg jag var och de var några som kommentera..Jag blev bara mer irriterad när jag läste kommentarerna...Alltså de är fina människor som skrivit men jag är bara på sånt dåligt humör och sen så vet dom inte hur de är, skulle dom få komma hit några dagar så skulle dom förstå mig också! De är inte min mening att bli arg på er..Sorry!
Men detta är mitt hem och jag vill ha respekt lika väl som jag måste respektera andra..
Det är som om de skulle vara fest nästan varje dag och de kankse inte så roligt i längden..å de blir de inte med dessa dagis barn, jag acceptera detta i två veckor men mitt tålamod håller på ta slut!
Ja men de är fredag idag och på helger är dom inte här..Men jag får inte sova, ska jobba heela helgen låång!..min andra helg i rad men sen är jag ledig=))
Jag har då fått sova en stund på dagen, de var så skönt!!...Dom lever knappt om efter elva de är de som är så märkligt..
Ska väl göra mig nå mat och sen bege mig till jobbet..
se ya !

1/12

Då var de 24 dagar kvar till julafton..Men inge snö och de regnar gör inte till någon större julkänsla, trist! Men samtidigt är de skönt att de inte är så kallt och man slipper skrapa rutorna..men man har väl blivit bortskämd med värmen..hehe
Idag har jag varit ledig,Så skönt! men vakna ändå tidigt i morse av att blödde näsblod, Jag hatar de!Jag blöder oftast så mycke å man blir helt slut men i morse var de inte så farligt så jag kunde sova en stund till sen :p
Sen har vi städa och diska och Jocke har laga mat, Vi har nämligen haft jockes farmor och farfar på middag=) De har varit så trevligt=) och vi fick en jätte fin julstjärna blomma=)
En mycke bra dag med andra ord=)
Nu hade jag tänkt göra lite läxa en stund, för den har som puttats undan..Vi har ska lämna in den på måndag så vi fick bara en vecka på oss..De är lite grann och göra:p..Så de är dax att sätta igång:p
Sen tänkte jag ta mig ett bad=)
Ha en trevlig kväll !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!